Επιστροφή στο Forum : Ποιά είναι η τελευταία ταινία που είδες; Σου άρεσε;
"Η εμμονή" καλουτσικο, με αποτομες αλλαγες στην πλοκη (εκει που θα το περιμενες λιγοτερο)
Ξεκινα σαν ψυχολογικο θριλερ αλλα... μεταλλασεται!
Καλουλι!
My 2 cents στο Oldboy το είδα πριν λιγες μέρες και δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω αν μου άρεσε η ταινία και αν ήταν καλύτερη απο το Κill Bill.Και τελικά όντως η ταινία ήταν απίστευτη,τρομερή ιστορία με δραματικό τέλος, τρομερή μουσική που ταίριαζε φανταστικά στις διάφορες σκηνές βίας, πολύ καλοί οι χαρακτήρες,γενικά ή όλη ταινία ήταν ένα μικρό αριστούργμα που άξιζε χαλαρά τα βραβεία που πήρε και στάθηκε αντάξια μπροστά στο Κill Bill, τι να λεμε τώρα!
Πώς μπόρεσα να ξεχάσω τη μουσική .. :roll: απίστευτη πραγματικά !
maria :evil: :lol: :lol: .
Έτσι μου έρχεται να το παραγγείλω τώρα από Αγγλία.
I'm an Evergreen Old Boy too :mrgreen: :mrgreen:
Το Old Boy ειναι πραγματικα μια πολυ ωραια ταινια που δεν νομιζω πως υπολειπεται σε τιποτα,δραση,ξυλο,σκηνοθεσια,σεναριο,διαλογοι,δραμα,ερμηνειες(ιδ ιαιτερα του πρωταγωνιστη),μουσικη.
Αν η ταινια δεν ηταν Κορεατικη αλλα Αμερικανικη με καποιον γνωστο αστερα στον κεντρικο ρολο,θα βλεπαμε τωρα αφισες παντου και διαφημισεις για το νεο blockbuster της χρονιας.
Υ.Γ.Διαβασα στην Καθημερινη πως εχουν αρχισει ηδη αμερικανικο remake της ταινιας για το 2006
Είδα χθες το Dawn of the Dead, καλά η ταινία σπέρνει , για τους φαν των σπλατερ!
Η τελευταία ταινία που είδα ήταν το “The Village” ελληνιστή το “Σκοτεινό Χωριό” . Δεν υπάρχει πιο μεγάλη φόλα!!!
Πήγα να δω θριλερακι και βγήκε κοινωνικό!
Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να πάτε και να ΜΗΝ το δείτε!!!
Διακρίνω νεύρα!
Δεν είναι νεύρα απλά άμα πας να δεις ταινία με κοπέλα και δεν
της αρέσει κιόλας θα κάθετε και θα σου μιλάει για μια 1ωρα και 45 λεπτά και θα γκρινιάζει για το κοινωνικό έργο με πολύ κλάμα που
παιζόταν στη δίπλα αίθουσα και δεν πήγατε να το δείτε!
Άλλαξε κοπέλα είναι πιό συμφέρουσα λύση
1. δεν θα πληρώνεις το εισητήριο της στο σινεμά
2. θα γλυτώσεις και την μουρμούρα :D :lol: :twisted: :wink:
Πριν λιγες μερες ειδα τον καινουριο (την αρχη και καλα),του Εξορκιστη. καλο ηταν μ'αρεσε. Επομενα στην ατζεντα μου ειναι ΦΥΣΙΚΑ το Aliens vs Predator and:
The chronicles of Riddick, The Forgotten, Ju-On (DVD), Old boy.
Μόλις είδα και εγώ το "πολυαναφερόμενο" εδώ μέσα "Old Boy"...Καταπληκτικό! Μπραβό παιδιά που το προτείνατε!
Βουρ τώρα για το "Sympathy for Mr. Vengeance" του ιδίου.
maria,
Εννοείς το έχεις βρει από Βρετανια χωρίς Ελληνικους υπότιτλους; Το SEASONS3 (24) δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη στην Ελλάδα από όσο ξέρω.
το season3 "τριγυρναει" εδω γυρω περισοτερο απο χρονο!
Εξαλου Ιανουαριο ξεκιναει η 4η σεζον στο bbc :D
Δεν ξερω αν προαναφερθηκε αλλα αν θελετε κατι παρομοιο σε φαση πλοκης με το 24 ψαξτε για το lost.Τωρα παιζει στο bbc(μεχρι στιγμης εχουνε προβληθει τα 7 επεισοδια).
Δεν πιάνετε bbc...? :shock:
ε τοτε ψαχτείτε :wink:
kadronarxis
11-11-04, 21:31
Μία είναι η ταινία όλων των εποχών(την είχα δει παλιότερα, την κατέβασα τώρα από internet):
O Ελαφοκυνηγός(The Deerhunter). :shock:
Πολύ καλές ταινίες που είδα πρόσφατα:
Hidalgo,
Artificial Intelligence,
Hackers,
The Butterfly effect,
Exorcist 2,
The bourne supremacy.
Πως ειναι δυνατον να προτεινεις τον Εξορκιστη 2 αντι το 1!!!!!!???????
Παντως το φετινο ειναι εξισου καλο με το 1.
και συνέχισε να αλλάζεις μέχρι που να βρεις κάποια που δεν πληρώνεις το εισιτήριο της στο σινεμά. Μη χαλάτε τη πιάτσα ρε!
Και εγώ ψηφίζω υπέρ του 24 season 2 . Προχθές το βράδυ ξενύχτησα μέχρι τις 4.15 τα ξημερώματα (στις 6.15 έφευγα για τη δουλειά, αλλά άξιζε τον κόπο!) Αν το τέλος ήταν καλύτερο θα μου άρεσε περισσότερο από το 1 . Αλλά έτσι όπως τελείωσε ήταν φανερό πως πάει για το 3 , 4 , 5 κλπ ...
Είμαι σε απόγνωση . όπως εγραφε το χαρτί στην πλάτη του Fame teacher.
Στο predator 2 o Ντάνι Γκλόβερ σκοτώνει ένα κυνηγό.
Στο AVP η "κόρη" του καθαρίζει τη μαμά Alien και ερωτέυεται έναν κυνηγό
:shock:
Η ταινία που περίμενα πως και πως είναι άνθρακας ,σομπ ,λυγμ,γκρρρ!
Σ@τ@ στο λάκκο του σκηνοθέτη και του παραγωγού...
Τουλάστιχον το teaser του Star Wars 3 , με κάνει να ελπίζω. Lord Vader...Rise!!!
The butterfly effect!!πολύ καλή...έξυπνη πλοκή!
και συνέχισε να αλλάζεις μέχρι που να βρεις κάποια που δεν πληρώνεις το εισιτήριο της στο σινεμά. Μη χαλάτε τη πιάτσα ρε!
Υπάρχουν τέτοιες; :roll:
Υπάρχουν τέτοιες;
Aesir , σημασία έχει το ταξίδι , όχι η Ιθάκη :wink: :wink:
Φίλοι του Old Boy....Σήμερα είδα το "Sympathy for Mr Vengeance" του Chan Wook Park, και νομίζω ότι και εσείς πρέπει να το δείτε. Λιγότερο εντυπωσιακή από το Old Boy, όμως βλέποντάς τη, συνειδητοποίησα ότι ο τύπος είναι μέγας και σίγουρα αξίζει τη προσοχή όλων μας, από οπουδήποτε και αν προερχόμαστε... κινηματογραφικά εννοώ....Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι ο κύριος Park είναι 41(!) χρονών....
Καλή αναζήτηση.
"Eternal Sunshine of A Spotless Mind"....Από τον σεναριογράφο του "Adaptation" και του "Being John Malcovich"....Σε όσους άρεσαν τα παραπάνω, και δεν τα βρήκαν "πολύ μπερδεμένα", σίγουρα θα αρέσει και αυτό εδώ!
"A Skin Too Thin - The Days Of Nick Drake".......ντοκιμαντέρ για τον Nick Drake παραγωγής 2000. Απλά θα ήθελα οι fan του να γνωρίζουν την ύπαρξή του. Δυστυχώς 50 λεπτά διάρκεια μόνο,και συν τις άλλοις δεν έχει ούτε ένα δευτερόλεπτο από video του Nick που να είναι πάνω από 5 χρονών (μιας και όπως καταλαβαίνω δεν υπάρχει τέτοιο).
Για τους die-hard fans, το μόνο καινούργιο που θα προσθέσει είναι η ακρόαση μίας ερασιτεχνικής ηχογράφισης της μητέρας του (!!!!!) όπου "φαίνεται πως έχει επιδράση στον ήχο του Nick" και ένα ποίημα πάλι της ίδιας, από το οποίο είναι και ο τίτλος της ταινίας.
Θα πει κάποιος "μα αυτά είναι αρκετά;", και όμως για κάποιον τόσο μεγάλο-άγνωστο έστω και αυτό τό λίγο φως είναι αρκετό!
edit: Έννοιωσα λίγο καλύτερα όταν στο τέλος αναφέρεται ότι είχε πει στη μητέρα του ότι "θα ήταν χαρούμενος αν ήξερε ότι είχε "βοηθήσει" έναν άνθρωπο με τη μουσική του".
City of God - 2003
Directed by: Fernando Meirelles & Katia Lund
Cast: Alexandre Rodrigues, Leandro Firmino da Hora...
Για κάποιο λόγο δεν την είχα δει, αν και γνώριζα την ύπαρξή της.
Πολύ καλη ταινία.
χθες ειδα το collateral, αρκετα καλο, η σκηνη στο jazz-bar ειναι ανετα η καλυτερη του εργου.
το city of god ειναι αριστουργημα.
Καλές ταινίες που είδα σχετικά πρόσφατα. (γιατι ανα βάλω και τις κακές ή αδιάφορες... μεγάλη λίστα :) )
1) The pianist. Αριστούργημα (αν και παλιά. Όλοι θα την έχετε δεί)
2) Eternal Sunshine of the Spotless mind. Πραγματικά πολύ καλη.
3) Shrek 2. Οκ, αν σου αρέσει το είδος, τότε η ταινία είναι πολυ καλή. Μου άρεσε καλύτερα απο την πρώτη.
4) City of God. Είναι πολύ καλή, και ειδικά αν αναλογιστής οτι είναι αλήθεια.
5) Taking Sides. Απλά φανταστική. Μην περιμένετε μια έυκολη ταινία. Harvey Keitel και Stelan Skarsgard σε δυνατούς ρόλους.
6) Cypher. Αρκετά καλή.
7) Shade. Καλή.
Αν και δεν τις εία πρόσφατα, αξίζουν αρεκτά
Για εσάς που άρεσε το butterfly effect, να δείτε οπωσδήποτε το Donnie Darko.
Ταινιες που είναι τόσο βλαμμένες που είναι άξιες αναφοράς (και είδα πρόσφατα):
1) Starship Troopers 2.
Αν θέλετε να κάνετε τον κόσμο μας καλύτερο, ξεχάστε όλες τις βλακείες περι Greenpeace και Unicef. Απλά να πάτε στο video club τις γειτονιά σας , να νοικίασετε ολα τα αντίγραφα του Starship Poopers 2 και να τα κάψετε.
Προσοχή. Αν δείτε αυτή την ταινία θα μειώσετε μονιμα το IQ σας κατα 10 μονάδες. Εγώ κάηκα ήδη. Ας γλιτώσετε εσείς.
2) Mindhunters.
Ισως να είμαι υπερβολικός. Αυτή η ταινία έχει εγκυκλοπεδικό ενδιαφέρον ως η ταινία με τα περισσότερα κλισέ σεναρίου. Ο σκηνοθέτης μελέτησε άλλες 350 ολόϊδιες ταινίες και κατέληξε να φτιάξει την 351 , που φυσικά είναι φτυστό αντίγραφο των 350 ταινιών πριν απο αυτή.
Για περιπτώσεις που θέλετε να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας με το να προβλέπετε ακόμα και τον διάλογο.
3)Technolust.
αν οι vogons γύριζαν και ταινίες εκτός απο το να γράφουν ποιήματα, έτσι ακριβώς θα τις έκαναν.
Η ταινία πιστέυει πως έχει κάτι φιλοσοφικού περιεχομένου να πεί, αν και πραγματικά έχω δεί τσόντες με βαθύτερα νοήματα.
edit: ωχ ,πως ξέχασα το Van Hesimo
4) Van Helsing.
Η ταινία μου φάνηκε υπέροχη.
Πρώτα απο όλα είναι πολύ χρήσιμη στα κεντρικά τις αστυνομίας , εκεί που ανακρίνουν τους υπόπτους. Εγώ αν με έβαζαν να παρακολουθώ το Van Helsing θα ομολογούσα οτι ευθύνομαι και για το Ολοκάυτομα.
Άκουσα οτι στο Abu Graib και στο Guadanamo Bay οι Αμερικάνοι εμπιστέυονται μονο DVD του Van Helsing για τις μεθόδους τους. Κάτι ξέρουν αυτοί.
Ασε που είναι υπεροχο δώρο να κάνεις οταν θέλεις να πείς στην κοπέλα σου να χωρίσεις. Δεν χρειάζεσαι να πείς τίποτα. Κάνε δώρο το Van Helsing και αμα την ξαναδείς , χέσε με.
(αν όντως την ξαναδείς, υπάρχει πρόβλημα.)
Αυτά απο εμένα :)
Χτές είδα το godsent και το i,robot. Πολύ καλά και τα 2 (ειδικά το godsent).
Ρε παιδια το OLD BOY υπαρχει στα videoclub? και με τι Ελληνικο τιτλο ?
How to lose a guy in 10 days! πλάκα είχε..γέλασα!
Oakenfold_
01-12-04, 15:51
Kill Bill V.2, Καλύτερη απο την πρώτη κατ'εμέ.. με κορυφαίες σκηνές την Θέρμαν να βγάζει το τελευταίο ματόμπαλο της μονόφθαλμης αντιπάλου & όταν η Θέρμαν πάει να σκοτώσει τον Bill και βλέπει το παιδί της..(τσατσιά ε;)
Calandbolg
01-12-04, 15:54
Η τελευταία ταινία που είδα ήταν το Alien versus Predator.
Δε μου άρεσε θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη.
Το σενάριο ήταν της πλάκας, όχι οτι μετράει και πολύ σε τέτοιες ταινίες. Αυτό που με πείραξε όμως είναι οι μέτριες σκηνές δράσης και η μείωση της βίας και του αίματος για να μπορούν να δούν τη ταινία άτομα 13+ ετών.
Πολύ καλές και οι σκηνές κατά τη διάρκεια του training μεταξύ Master και Apprentice.
After The Sunset - 2004
Directed by: Brett Ratner
Cast: Pierce Brosnan, Don Cheadle, Salma Hayek...
Διασκεδαστική.
National Treasure - 2004
Directed by: John Turtletaub
Cast: Nicolas Cage, Justin Bartha, Sean Bean...
Μέτρια προς κακή.
Gothika - 2003
Directed by: Mathieu Kassovitz
Cast: Halle Berry, Robert Downey, Penιlope Cruz...
Καλή.
Ρε παιδια το OLD BOY υπαρχει στα videoclub? και με τι Ελληνικο τιτλο ?
Όχι ακόμα , έχε λίγη υπομονή...ακόμα δεν βγήκε στις αίθουσες! (Μάλλον βγαίνει τις επόμενες εβδομάδες)
Kill Bill V.2, Καλύτερη απο την πρώτη κατ'εμέ..
Τελικα στο 2 τελειωνει ρε παιδια? Εγω γιατι ειχα μεινει με την εντυπωση οτι ειναι τριλογια?
The Cronicles of Riddick
πολυ καλο , αρκετη δραση...
ronaldinio
01-12-04, 21:33
How to lose a guy in 10 days! πλάκα είχε..γέλασα!
Και μένα πολύ μου άρεσε, άψογη!
Το τελευταίο DVD που είδα: "Conspiracy.com" Πάρα πολύ καλό :!: :!:
"Thirteen Conversations About One Thing" (2001), Σε ύφος "Magnolia", "Shortcuts", "Lantana", "5 Senses", "Playing By Heart", "Amores Peros"....Σε όποιον άρεσαν όλες οι παραπάνω θα του αρέσει και αυτή. Σε όποιον δεν άρεσε καμία από τις παραπάνω δεν θα του αρέσει ούτε και αυτή. Αν είστε κάπου στη μέση, ρισκάρετέ το, δεν είναι κακή!...Απλά θα την ήθελα κανένα μισάωρο μεγαλύτερη.
"Monster"[2003].....Πολύ καλή τανία, για τους φίλους του αμερικάνικου κινηματογράφου (όχι των blockbusters) με ατμόσφαιρα ανάμεσα σε "Boys Dont Cry" και "Sling Blade".Ίσως σας θυμίσει το "Butterflies Kiss" του Winterbottom. Καταπληκτική η κυρία στον πρώτο ρόλο, που όλοι τη ξέρετε αλλά δεν αναφέρω το όνομά της για να σοκαριστείτε όπως σοκαρίστικα και εγώ όταν είδα το όνομά της στους τίτλους τέλους.
(Εσκεμμένα δεν αναφέρω μία άλλη ταινία του είδους για να μη σας ξενερώσω...μιας και προσωπικά δεν μου άρεσε και τόσο)
Καταπληκτική η κυρία στον πρώτο ρόλο, που όλοι τη ξέρετε αλλά δεν αναφέρω το όνομά της για να σοκαριστείτε όπως σοκαρίστικα και εγώ όταν είδα το όνομά της στους τίτλους τέλους.
Μα για αυτόν ακριβώς τον ρόλο πήρε και το Οσκαρ !
Καταπληκτική η κυρία στον πρώτο ρόλο, που όλοι τη ξέρετε αλλά δεν αναφέρω το όνομά της για να σοκαριστείτε όπως σοκαρίστικα και εγώ όταν είδα το όνομά της στους τίτλους τέλους.
Μα για αυτόν ακριβώς τον ρόλο πήρε και το Οσκαρ !
Πήρε όσκαρ;;; Πάλι καλά!
McAli, δεν το ήξερες; ( ! )
McAli, δεν το ήξερες; ( ! )
Όχι! Ούτε καν την ταινία ήξερα μέχρι που την είδα!Τόσος ντόρος είχε γίνει;
[Insomniac]
13-12-04, 14:13
Τελικα στο 2 τελειωνει ρε παιδια? Εγω γιατι ειχα μεινει με την εντυπωση οτι ειναι τριλογια?
Μπα τελειώνει στο 2. Εκτός και αν γυρίσει ο Bill σαν ζόμπι και την κυνηγήσει :shock: !!
Κατά την γνώμη μου το 2 είναι πολύ πιο κάτω από το 1. Και πιο συγκεκριμένα πιο πολύ μου φαίνεται ότι ήταν μια ταινία και λόγω μεγάλης διάρκειας την χώρισαν σε δυο μέρη παρά ότι το sequel ήταν αυτοδύναμο (έχω ακούσει φήμες ότι το συνηθίζει αυτό ο Tarantino, δεν ξέρω αν αληθεύουν όμως).
Βγήκε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα άλλωστε μετά το 1, το soundtrack ήταν σχεδόν ίδιο, σκηνές δράσης εμφανώς λιγότερες, πιο αργό, όπως και ελάχιστη ως καθόλου background υποστήριξη του story. Αν εξαιρέσω την σκηνή της εκπαίδευσης της "νύφης", πιο πολύ μου φάνηκε σαν η αποκλιμάκωση του 1 καθώς συνεχίζει η ιστορία του, παρά σαν κάτι το καινούριο έστω και ως sequel.
έχω ακούσει φήμες ότι το συνηθίζει αυτό ο Tarantino, δεν ξέρω αν αληθεύουν όμως).
Δε ξέρω από κάποια επίσημη πηγή, αλλά από το 1 που έχω δει είναι μάλλον απίθανο να μην είχαν γυρίσει το 2,(ή τέλος πάντων να είχανε ήδη σκοπό να το γυρίσουν) όταν το 1 ήταν ήδη στις αίθουσες.....Κάτι σαν τον "Άρχοντα των Βραχιολιών"
Ναι το Kill Bill είναι βασικά μία ταινία χωρισμένη στα δύο. Εξού και vol. 1 & vol. 2. Δυο τόμοι δηλαδή. Εννοείται οτι ήταν γραμμένο ολόκληρο εξ αρχής.
McAli, ναι είχε διαφημιστεί πολύ (και η ταινία και η ερμηνεία)...
McAli, ναι είχε διαφημιστεί πολύ (και η ταινία και η ερμηνεία)...
Και εγώ που νόμιζα ότι ανακάλυψα την Αμερική...!!!
Καλύτερα όμως έτσι.Οι ταινίες πρέπει να βλέπονται όπως πρωτοακούς ένα τραγούδι. Να μη ξέρεις τίποτα, και να ανακαλύπτεις μόνο σου ότι έχει να δώσει. Προσπαθώ να το διατηρώ αυτό, εξού και δεν ήξερα τίποτα για την εν λόγω ταινία, παρ' όλο το θόρυβο που μου λέτε ότι έγινε και το όσκαρ που πήρε.
"21 Grams"[2003]....Η ταινία σε παίρνει χωρίς να το καταλάβεις πως και πότε, και σε αφήνει μετά από 2 ώρες και λες "όπα, τί έγινε, που ήμουνα;" . Δε ξέρω αν ευθύνεται ο τρόπος που έχει μονταριστεί, ειδικά στην αρχή, αλλά έστω και έτσι, με το μπλέξιμο των ιστοριών και του χρόνου, η ταινία σε κερδίζει ούτωw ή άλλως με τις ερμηνίες.
Η πρώτη ταινία του ίδιου σκηνοθέτη "Amores Perros" είναι από τις 5-10 αγαπημένες μου ever, οπότε τώρα είμαι και λίγο προκατειλλημένος θετικά με το "21 Grams". Τελικά, για να μη τα πολυλέμε, αξίζει να την δείτε!
(Επαληθεύονται όσοι είχαν προβλέψει την άνοδο της νέας Nicole Kidman [μόνο;;;;;] κυρίας Naomi Watts του "Mulholland Drv.")
<off topic>
Άρχισε να μαζεύεις τσιγάρα! :mrgreen: :lol:
</off topic>
Άρχισε να μαζεύεις τσιγάρα!
Όπα.....δεν έχει κυκλοφορίσει σε DVD στην Ελλάδα ακόμα????? Καρφώθηκα???........ "Έχω θείο στο Αμέρικα και μου τα στέλνει σε DVD αγορασμένα κανονικά!!"
Τα τσιγάρα τα μαζεύω από.......χόμπυ. :lol:
Το 21 grams εχει κυκλοφορησει
Ναι, αλλά δεν μπορεί ο κύριος να αγοράζει DVDάκια κάθε μέρα! Κάτι τρέχει εδώ! :lol:
@ ADSLgr.com All rights reserved.