Επιστροφή στο Forum : Ποιά είναι η τελευταία ταινία που είδες; Σου άρεσε;
axristos13
15-02-06, 13:12
Εχθές είχε Το Κοράκι στη ΝΕΤ.
Γαμάτη.
Σε DVD: ο Ήρωας (για 3τη και σίγουρα όχι τελευταία φορά). Απ΄τις καλύτερες που έχω δει ποτέ!
Στο σινεμά (πριν πολύ καιρό): The Chronicles of Narnia. Πολύ καλή. Ευχαρίστως θα την ξανάβλεπα
Match Point. Πολύ καλή. Ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη.
The Aviator:
Σίγουρα όχι τόσο βαρετή όσο λέγανε κάποιοι, αλλά δεν είναι και τίποτα το τρομερό. Πολύ καλός ο Λεονάρντο ντι Κάπριο στο ρόλο του.
Mystic River:
Μου άρεσε περισσότερο απο όσο περίμενα.. Αν και στο τέλος αφήνει μια αίσθηση...χμμ...αδικίας (δε νομίζω αυτό να αποτελεί spoiler). Είχα καιρό να δω κάποια τέτοιου είδους κοινωνική ταινία. Το είχα ρίξει στα "24", "Lost" και λοιπές σειρές..
Χτες είδα στο Star το EQUILIBRIUM.
Not bad at all.
Εφιαλτικό σενάριο.
Και είχα πει ότι θα το έβλεπα ρε γμτ.. Το είδα στο πρόγραμμα, αλλά ξεχάστηκα και ξέφυγα στο pro evolution.. Μετά ήταν αργά, είχα χάσει τη μισή ταινία, οπότε δεν το είδα..
Γενικά έχω παρατηρήσει ότι απο τότε που μπήκαν στη ζωή μας DVD απο εφημερίδες (που δεν είναι όλες σαβούρες ή παλιές, ακόμα και προπέρσινες ταινίες δίνουν πια) και dsl, δεν έχω δει ταινία στην τηλεόραση..
Le Couperet του Κώστα Γαβρά...
...πολύ καλή ταινία, με σαφές-ακριβές σε νόημα και συνάμα γοητευτικό σενάριο και με καλή ηθοποιΐα..
...συνιστάται ανεπιφύλακτα..
vgiozo το τσεκούρι βγήκε σε DVD; Γιατί ήθελα να το δω, αλλά το χασα στο σινεμά.
εε...δεν ξέρω...:whistle:
Μη μου πεις ότι βγήκες ελληνικούς ή αγγλικούς υπότιτλους; Γιατί τους έψαχνα τόσο καιρό και απογοητευμένος έσβησα το αρχείο πριν λίγες μέρες!
Εγώ πάλι μόλις χτες είδα τον Εξορκισμό της Έμιλυ Ρόουζ.. Και ομολογώ, ότι παρόλο που ήξερα πάνω κάτω τι παίζει, μάλιστα είχε φροντίσει ένας φίλος μου να με πληροφορήσει και για σημεία κλειδιά, μου άρεσε αρκετά. Ίσως και περισσότερο απο όσο περίμενα..
Και με φρίκαρε και αρκετά..
riotshield
27-02-06, 11:58
Dandelion
All The Real Girls
manoulamou
01-03-06, 22:00
ODD ΕΓΡΑΨΕ
ΝΑΙ ΒΡΕ λεπτομερειες εδω
http://www.e-shop.gr/show_dvd.phtml?id=DVD.04098
ODD ΕΓΡΑΨΕ
ΝΑΙ ΒΡΕ λεπτομερειες εδω
http://www.e-shop.gr/show_dvd.phtml?id=DVD.04098
Thanx man! Τη βρήκα στο videoclub αλλά ήταν νοικιασμένες! :wink:
Syriana Πάρα πολύ καλή ταινία. Στο ίδιο στυλ με το traffic είναι, με 4 διαφορετικές ιστορίες, κσι θέμ α πετρελαικές εταιρίες και μυστικές υπηρεσίες στην μέση ανατολή.
Capote Επίσης πολύ καλή ταινία με πάρα πολύ καλές ερμηνείες, ειδικά ο Philip Seymour Hoffman στον ρόλο του Truman Capote, και λογικά θα πάρει και το αγαλματάκι.
Ειδα εψες σε πρωτη προβολη το V for Vendetta. Πολυ καλη μεταφορα του ομωνυμου κομικ στη μεγαλη οθονη. Κακως την αποκηρυξε ο Αλαν Μουρ (αλλα ετσι κανει με ολες τις ταινιες που εχουν βασιστει σε ιστοριες του). Πολυ καλοι ο Γουιβινγκ και η Πορτμαν στους προταγωνιστικους ρολους.
- The Promise: Βλέπεται, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Το Kung Fu Hustle είναι σαφώς ανώτερό του.
- Returner: γιαπωνέζικο action movie, με λίγα matrix moments, βλέπεται, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο επίσης.
- The Dinner Game: Ευχάριστη γαλλική κωμωδία, προτεινώμενη.
Ειδα σημερα την καινουργια ταινια του "Ροζ Πανθηρα" με τον Στιβ Μαρτιν.Για να ειμαι ειλικρινής την ειδα απο περιέργεια γιατι δεν πιστευα οτι μπορουσε να συγκριθεί με τον Πητερ Σελερς .Ωστοσο ειχε τρομερο γελιο και περασα 1,5 ωρα ευχαριστα .
Σαν φοιτητης εχω δει απειρες ταινιες και θα μπορουσα να προτεινω λιστα με δεκαδες...Αν και δεν μου αρεσουν τρελλιαρες/ψαγμενες ταινιες τοσο πολυ το Requiem for a Dream ηταν συγκλονιστηκο...
http://www.imdb.com/title/tt0180093/
Ειλικρινα αξιζει να το δει καποιος...εγω επαθα πλακα...και οχι δεν ειναι το στυλ μου τετοιες ταινιες...
Σαν φοιτητης εχω δει απειρες ταινιες και θα μπορουσα να προτεινω λιστα με δεκαδες...Αν και δεν μου αρεσουν τρελλιαρες/ψαγμενες ταινιες τοσο πολυ το Requiem for a Dream ηταν συγκλονιστηκο...
http://www.imdb.com/title/tt0180093/
Ειλικρινα αξιζει να το δει καποιος...εγω επαθα πλακα...και οχι δεν ειναι το στυλ μου τετοιες ταινιες...
συμφωνώ. πολύ καλή ταινία.
την είδα μεσημέρι ανάμεσα σε κόσμο και παρόλα αυτά μου άλλαξε τελείως τη ψυχολογική κατάσταση.
αν ήταν άλλη ταινία ούτε που θα την "καταλάβαινα"
ειδα τον ροζ πανθηρα δε περιμενα να γελασω τοσο.....βασικα μονο που το σκεφτομαι ακομα και τωρα μου ερχονται γελια...:D
ειδα τον ροζ πανθηρα δε περιμενα να γελασω τοσο.....βασικα μονο που το σκεφτομαι ακομα και τωρα μου ερχονται γελια...:D
Και εγώ τον είδα. Δε γέλασα όσο προσδοκούσα, αλλά είχε όντως αρκετό γέλιο. Περισσότερο βέβαια ενθουσιάστηκα με τη Beyoncé :redface: ;)
immortal1979
16-03-06, 21:56
underworld evolution (κανα μηνα πριν) καλο ηταν (εχω δει και καλυτερα παντως :lol:
Και εγώ τον είδα. Δε γέλασα όσο προσδοκούσα, αλλά είχε όντως αρκετό γέλιο. Περισσότερο βέβαια ενθουσιάστηκα με τη Beyoncé :redface: ;)
Φιασκο. Αλλα τι να κανεις ολοι εχουμε τις "αναγκες" μας:rofl:
kadronarxis
17-03-06, 17:02
Έκατσα και είδα χτες την ταινία Stay.
Όποιος κατάλαβε τίποτα από την ταινία, μη φοβηθεί να το γράψει.
http://www.europeanfilms.net/images/dnevnoydozor.jpg
Dnevnoy dozor (http://www.imdb.com/title/tt0409904/) ή αλλιώς Day Watch ή αλλιώς Night Watch 2 (το 2ο μέρος από τη "γνωστή" τριλογία)
Αρκετά εντυπωσιακό σε κάποιες στιγμές...βασικά μου άρεσε...
Skeleton Key.. Ε οκ, καλούτσικη, το τελος μου άρεσε.. Ομολογώ δεν το πρόβλεψα..
Eternal Sunshine of a Spotless Mind... Makes you wonder. Θα έκανες εσύ ποτέ κάτι παρόμοιο??
Dnevnoy dozor (http://www.imdb.com/title/tt0409904/) ή αλλιώς Day Watch ή αλλιώς Night Watch 2 (το 2ο μέρος από τη "γνωστή" τριλογία)
Αρκετά εντυπωσιακό σε κάποιες στιγμές...βασικά μου άρεσε...
Ποτε την περιμενουμε απο τα μερη μας;
Ειδα την περασμενη βδομαδα το Συριανα. Αρκετα δυσκολη ταινια αλλα σε οσους αρεσε το Τραφικ θα τη λατρεψουν.
Serenity:
Απλά κορυφαία! Επιστημονική φαντασία σε στυλ Άγριας Δύσης με αρκετό χιούμορ και καταπληκτικές ατάκες. Απορώ γιατί "έκοψαν" τη σειρά. Ο καπετάνιος μου θύμισε αρκετά το χαρακτήρα του Χαν Σόλο. Οπωσδήποτε να τη δείτε.
Οκ πραγματι πολύ καλό αλλά μία ένσταση για την σκηνοθεσία που θύμιζε πολύ σειρά και όχι κινηματογραφική ταινία. Κατά τα άλλα η ταινία απαιτεί από τον θεατή να κάνει μερικές παραδοχές για να μην αρχίσουν τα "και πως τα κατάφερε τώρα?" & "μα κανείς δεν τον πέτυχε?" αλλά μιλάμε για (α) sci-fi και (β) περιπέτεια οπότε μπορούμε να τα ξεπεράσουμε αυτά για 2 ώρες.
powerthunder
19-03-06, 00:47
Τελευταία είδα τον ροζ πάνθηρα και εγώ, αρκετά καλή.:D:D:D:D:D
Οκ πραγματι πολύ καλό αλλά μία ένσταση για την σκηνοθεσία που θύμιζε πολύ σειρά και όχι κινηματογραφική ταινία. Κατά τα άλλα η ταινία απαιτεί από τον θεατή να κάνει μερικές παραδοχές για να μην αρχίσουν τα "και πως τα κατάφερε τώρα?" & "μα κανείς δεν τον πέτυχε?" αλλά μιλάμε για (α) sci-fi και (β) περιπέτεια οπότε μπορούμε να τα ξεπεράσουμε αυτά για 2 ώρες.
Ξέρεις πολλές sci-fi περιπέτειες στις οποίες δε χρειάστηκε να κάνεις παραδοχές; Τουλάχιστον αυτή η ταινία είναι πολύ πιο αληθοφανής. Το κυριότερο από όλα που θυμάμαι τώρα... δεν υπάρχει ήχος στο διάστημα! Επιτέλους μια ταινία που το δείχνει αυτό!
Κατά τα άλλα, είναι φυσικό να θυμίζει σειρά και όχι ταινία, αφού όλοι οι συντελεστές είναι αυτοί που συμμετείχαν στη σειρά. Πολύ ωραία σειρά το firefly. Οπωσδήποτε να βρείτε και να δείτε τα λίγα επεισόδιά της.
Είδα το Return Of The Living Dead II...
Είχε αρκέτα στοιχεία cult ταινίας και οι τύποι γενικώς χαίρονταν :p Πρέπει κάτι να παίζει με την εποχή εκείνη γιατί λίγο πιο πρίν είχε βγει το Evil Dead II. Θέλω να δω το πρώτο για να δω αν ήταν στο ίδιο πνεύμα. (Σύμφωνα με το imdb πάντως, μάλλον ήταν...)
Μου άρεσε αρκετα η ατμόσφαιρα και οι εναλλαγές γαρδελλοντίσκο με glamιές στη μουσική ήταν όλα τα λεφτά :up:
braiiiiiiiiiiiiiiiiiiins!!!!!
BRAAAAAAAAAIIIIINSSSSSSSS!!!!
Descent, εψες το βραδυ. Καλη ταινια τρομου, φοβερη ατμοσφαιρα και το καστ ειναι μονο γυναικες :up: - πλην των τερατων φυσικα.
The Descent επίσης. Είχα πολλά χρόνια να τρομάξω από ταινία τρόμου. Βέβαια τον τρόμο τον προκάλεσαν οι απότομες εναλλαγές ησυχίας-δράσης αλλά είναι πολύ καλή.
The Legend of Zorro
Καλούτσικη ήταν.
Πάλι είχαν πολύ καλή χημεία οι Zeta-Jones & Banderas, είχε τις στιγμές γέλιου της, και φυσικά για άλλη μια φορά την εξαιρετική μουσική του James Horner.
Αισθητότατη η απουσία του Master Hopkins όμως.
To Night watch!Πολύ καλή ταινία αν και σε μερικούς δεν άρεσε!Εμένα μου θύμισε λίγο το κοράκι με τον Brandon Lee σε μερικές σκηνές.Το προτείνω ανεπιφύλακτα.
http://www2.foxsearchlight.com/nwnd/
Αυτός ο James Horner είναι αστείρευτος.
Έχει γράψει κυριολεκτικά υπέροχες μουσικές για soundtrack (και ουχί απλές συνοδευτικές μουσικές).
Τον πείρα χαμπάρι στo AlienS (για το δεύτερο μιλάω, μην μου το μπερδέψει κανείς με τις μετέπειτα μπαρούφες :angry: -το πρώτο είναι άψογο επίσης αλλά σε άλλο ύφος).
Εγω ειδα πριν λιγες μερες στον κινηματογραφο το 16 ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ με τον Bruce Willis...Ενταξει καλουτσικο ηταν με πολη καλη ερμηνεια αλλα δεν ειχε και την τρελη τη δραση..
Μαζεμένες από την περασμένη εβδομάδα:
Fantastic 4: Άρε Jessica ... αυτά ... πέρα από την Alba το εντελώς κλασικό τυπικό super hero αναμενόμενο σενάριο. Πολλά εφέ και μέτρια δράση. Παίζει και η Μενούνος!
Oldboy: WOW ... πολύ καλόγυρισμένο, ωραία πλοκή, πολύ καλό-ανατρεπτικό σενάριο ... Μπράβο!
Domino: ... don't bother. Μόνο για καταστάσεις με παρέα, πίτσες, μπύρες σε κατάσταση σαπίλας.
Cronos: μία ενδιαφέρουσα προσπάθεια να παρουσιάσει κανείς τον μύθο του βρικόλακα ... συμπαθητικό.
Cimson Rivers 2: Αρπαχτή χρησιμοποιώντας την επιτυχία του 1 νομίζω.
The Descent επίσης. Είχα πολλά χρόνια να τρομάξω από ταινία τρόμου. Βέβαια τον τρόμο τον προκάλεσαν οι απότομες εναλλαγές ησυχίας-δράσης αλλά είναι πολύ καλή.
Ωραία ταινία, αν και θα προτιμούσα το "πρώτο" τέλος γιατί δεν σου αφήνει ένα ψυχοπλάκομα όταν τελειώνει.
Να πώ και άλλη μια που δεν την είδα πρόσφατα στο cinema αλλά επειδή ήμουν μικρός και η οθόνη στη αίθουσα μου φαινόταν τεράστια φρίκαρα!Το Dracula:worthy: (Francis Ford Coppola).Μια απο τις καλύτερες ταινίες που έχω δει και όταν τη δείχνει στην Tv πάλι τη βλέπω λες και είναι η πρώτη φορά.
Inside Man πολύ καλή.
V for Vendetta απλά άψογη.
Είδα πρόσφατα το matchpoint. Πάρα πολύ καλή ταινία και ούτε που σου περνάει από το μυαλό ότι πρόκειται για ταινία του Woody Allen. Πολύ καλή απεικόνιση της βρετανικής πλουτοκρατίας και αποστασιοποίηση από τον ήρωα. Αν και για να πω την πικρή αλήθεια ο προταγωνιστής δε μου "κόλλαγε" πολύ. Κάτι του έλλειπε. Όλα τα άλλα άψογα όμως.
johnkall69
03-04-06, 09:37
Η White Chicks! Είναι κομωδεία και μάρεσε πάρα πολύ. :oneup:
Hostel.. Πολύ ανατριχιαστική και πολλές γυναίκες.. δείτε την ..
Όσοι δεν την είδαν.. ;)
kadronarxis
04-04-06, 16:38
Eπίσης για το Hostel:" Τι έγινε ρε παιδιά;Πέσαμε σε τσόντα;"
Αυτό θα αναρωτηθούν πάρα πολλοί τηλεθεατές.
Αλλά η αλήθεια είναι κρυμμένη αργότερα στην ταινία.
Κάπου η ταινία μπλέκει τις εικόνες: Άλλο να δείχνεις ένα ωραίο βυζί και άλλο ένα κομμένο πτώμα....Πραγματικά αυτή η ταινία δείχνει τις εικόνες με την ίδια ευκολία, χωρίς να μεσολαβεί κάποιο φίλτρο.
Φοβερή το inside man.
Φοβερή το 16 Blocks.Α ρε παππού Bruce. Σε αυτήν την ταινία βαριέται υπερβολικά πολύ.
Εύχομαι στο προσεχές μέλλον, κάτι καλό από Mickey Rourke.
@ ADSLgr.com All rights reserved.