PDA

Επιστροφή στο Forum : Ποιά είναι η τελευταία ταινία που είδες; Σου άρεσε;

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

paris
04-04-06, 22:36
το "Βασικό Ένστικτο 2"... καλούτσικη ήταν:hmm:

(:cry: Άραγε θα είμαι έτσι στα 50 μου?)

chatasos
04-04-06, 23:27

Αν τώρα είσαι όπως αυτή εδώ
<----
τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς:p

wintech2003
04-04-06, 23:32
Hostel.. Πολύ ανατριχιαστική και πολλές γυναίκες.. δείτε την ..

Όσοι δεν την είδαν.. ;)

Την κατέβασα, πρεπει να πάω να την πάρω τώρα. Μάλλον αυριο το βράδυ θα την δώ ;)

kourampies
07-04-06, 19:19
Hostel: ψιλοαστεία, και πολύ πολύ πολύ κακή για να εμπλέκεται το όνομα tarantino σε αυτήν...

Fargo: Βαρετή πλοκή, ξεφεύγει όμως απο τις τυπικές αμερικανιές, και σε μερικά σημεία είναι τόσο γραφική που έχει γέλιο.

Shady
08-04-06, 16:44

Γιατί οι γυναίκες τείνουν να τοποθετούν μπροστά τους ως πρότυπα συμπεριφοράς αυτά των γυναικών που πλησιάζουν πιο πολύ τον χαρακτηρισμό πόρνη παρά γυναίκα...?

chatasos
08-04-06, 19:03
Γιατί οι γυναίκες τείνουν να τοποθετούν μπροστά τους ως πρότυπα συμπεριφοράς αυτά των γυναικών που πλησιάζουν πιο πολύ τον χαρακτηρισμό πόρνη παρά γυναίκα...?
Νομίζω πως στο συγκεκριμένο παράδειγμα τίθεται θέμα εμφάνισης και όχι "χαρακτήρα";)

Shady
08-04-06, 22:09
Δίκιο πρέπει να έχεις, αλλα το σκεφτόμουν αλλιώς. Είναι σωστό μια 50χρονη γυναίκα να επιθυμεί να έχει τέτοια εμφάνιση? Γιατί? Για να ανάβει φωτιές στα 50 της? Μήπως μετα απο 50 χρονια ζωής τον άνθρωπο πρέπει να τον απασχολούν και άλλα πράματα? Ξέρω ξέρω, είμαι πολύ μοραλιστής...

nnn
09-04-06, 01:12
Serenity(Firefly) έμεινα :stunned: :worthy:
Βγήκε καθόλου στους κινηματογράφους ή τα τσακάλια των εταιριών την έστειλαν στο Video απευθείας ?

HaRRy
09-04-06, 01:28
V for Vendetta στο σινεμά...
Επαθα πλάκα...
Μου άρεσε γιατί είναι:

1.Αγγλική ταινία και παίζαν ΜΟΝΟ Αγγλάρες και βέβαια η Νάταλι Πόρτμαν...

2.Ανατρεπτική, επαναστατική ακόμα και ποιητική!!!

3.Καλογυρισμένη και με ωραία εφφέ

WAntilles
09-04-06, 01:32
Αγγλική ταινία και παίζαν ΜΟΝΟ Αγγλάρες και βέβαια η Νάταλι Πόρτμαν...

Αυτή μόνο "αγγλάρα" δεν είναι.

Βλαχοαμερικάνα που μετά βίας μπορεί ν' αρθρώσει σωστά μία λέξη.

Rama
09-04-06, 04:03
Καλά χαλάρωσε. Επειδή για κάποιο λόγο στα star wars έπαιζε σαν να βαριόταν να υποκριθεί σαν σωστή ηθοποιός δεν σημαίνει οτι σε άλλες ταινίες δεν έχει παίξει καλά. Όχι πως πάει για όσκαρ (σχήμα λόγου, δεν με απασχολεί πολύ ο θεσμός) αλλά δεν είναι και τόσο χάλια.

WAntilles
09-04-06, 15:34
Καλά χαλάρωσε. Επειδή για κάποιο λόγο στα star wars έπαιζε σαν να βαριόταν να υποκριθεί σαν σωστή ηθοποιός δεν σημαίνει οτι σε άλλες ταινίες δεν έχει παίξει καλά. Όχι πως πάει για όσκαρ (σχήμα λόγου, δεν με απασχολεί πολύ ο θεσμός) αλλά δεν είναι και τόσο χάλια.

Δεν είπα ότι δεν είναι καλή ηθοποιός.

Είπα ότι λόγω κακής άρθρωσης και αδυναμίας χρήσης κλασικής αγγλικής προφοράς, δεν μπορεί να παίξει ρόλους που την απαιτούν.

Για τις κακές της ερμηνείες της στα SW δεν φταίει αυτή διότι ήταν εξαρχής τρομερό mis-casting για το ρόλο.

Και τέλος πάντων, πρέπει να σταματήσουμε να την θεωρούμε το "παιδί-θαύμα" του LEON. Ναι στο LEON - για παιδί - το τονίζω αυτό - έπαιζε εξαιρετικά. Αλλά μετρά και το τί κάνει τώρα.

blackjim
09-04-06, 15:43
To V for Vendetta ειδα και γω χθες, και νομιζω πως αξιζει να πας να το δεις στο σινεμα.
Δε φτανει το Ματριξ βεβαια :p, αλλα ειναι καλη ταινεια.

Επισης ειδα το Revolver ,το οποιο ειχα "προμηθευτει" εδω και μερικες βδομαδες , ( και στο οποιο παιζει ο Mr Transporter πολυ καλυτερα ) και απορω πως δεν την ειχα δει να παιζεται στο σινεμα... Πολυ καλη ταινεια.

lefteriss
09-04-06, 18:09
Ice Age ΙΙ, μαμάτη γέλασα πολύ

vshadow
10-04-06, 01:05
Serenity(Firefly) έμεινα
Βγήκε καθόλου στους κινηματογράφους ή τα τσακάλια των εταιριών την έστειλαν στο Video απευθείας ?
Είχα μιλήσει για αυτή την ταινία πριν κάποιους μήνες. Μου άρεσε πολύ και ακόμη περισσότερο μου άρεσε η σειρά, αν και την έκοψαν πριν τν ώρα της. Δε νομίζω να βγει στα σινεμά, καθώς προέρχεται από "αποτυχημένη" σειρά... Τρέχα γύρευε.

vshadow
10-04-06, 01:08
Είδα σήμερα και το V for Vendetta. Καταπληκτική ταινία. Πολύ φιλοσοφική και πολιτική. Την περίμενα πιο περιπετειώδη, αλλά δε με χάλασε καθόλου. Προσωπικά μου άφησε καλύτερες εντυπώσεις από ό,τι το Matrix, κυρίως γιατί είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα. Μου άρεσαν και οι νύξεις για τις ΗΠΑ στην αρχή της ταινίας. Πού κατάντησαν οι Αποικίες... ;)

SpartanX
10-04-06, 09:22
Το Goal! Πολύ καλή ταινία. Ειδικά για ποδοσφαιρόφιλους :yahoo:

Επιτέλους μια σοβαρή ταινία με θέμα το μεγαλύτερο κοινωνικό φαινόμενο ( οποίος το χαρακτηρίσει σκέτο ... άθλημα το ποδόσφαιρο, το αδικεί ) του κόσμου :clap:

tzanerman
10-04-06, 23:22
Ice Age II, οχι τοσο καλη οσο η πρωτη αλλα με αρκετο γελιο.

The Inside Man, αγνωριστος Σπαικ Λη, αγνωριστος Ντενζελ Ουανσιγκτον (κυριως λογω κουρεματος), καλη υποθεση, καλη αστυνομικη ταινια, μια τεραστια σεναριακη τρυπα (την οποια καταλαβαινεις μονο αφου τελειωσει η ταινια...).

lamesaint
11-04-06, 13:42
Inside Man
αρκετα καλή ταινία, αξίζει να πάτε σινεμά να την δείτε.
Είναι και Σπαικ Λη σκηνοθεσία, κάτι λέει και αυτό.

BlindG
11-04-06, 14:18
nnn (aka Επίσημος Καλωσοριστής):
Το πρόβλημα της σειράς Firefly και της ταινίας Serenity είναι λίγο-πολύ γνωστό. Όπως πολύ σωστά είπε και ο vshadow, η ταινία έρχεται από μια σειρά η οποία κόπηκε άρδην μετά από 14 επισόδεια. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε αυτό, τη στιγμή που κυκλοφορούν απίστευτα σκουπίδια γκουχσεξγκουεντγκοχδεγκουχσιτυγκουχγκοχ. Υποπτεύομαι πλέον οτι είναι θέμαι εταιριών και παιχνιδιών κάτω από το τραπέζι, μιας που ο Wheddon ότι ήταν να δώσει, το έδωσε (Buffy) και τώρα σειρά έχει ο κύριος "AliasLost".

H σειρά είναι ΠΑΚΑΤΛΙΚΤΙΚΗ. Δεν παίζεται. Στην ταινία μου τα μπερδούκλωσε ελαφρώς και δεν κατάφερε να αποδόσει την ατμόσφαιρα της σειράς αλλά και πάλι ήταν μια πολύ καλή ταινία η οποία δεν βγήκε ποτέ στους Ελληνικούς κινηματογράφους παρα κατευθείαν στο εμπόριο.

Δεν πειράζει. Είδωμεν.

Shady
11-04-06, 14:41
Είδα τις τελευταίες μέρες αρκετές ταινίες (βαρέμαρα..)

Inside man : Ψιλοκαλό. Δεν με τρέλανε αλλα δεν ήταν και άσχημο. Είχε ωραίο twist.
Aeon Flux : Ερρ.. Αν δεν σας αρέσουν αυτές οι ταινίε... απλα δεν θα σας αρέσει.. Εμένα δεν με χάλασε αλλα δεν θα την ξαναέβλεπα.
Hostel : Μ@λ@κία.
Basic Instinct 2 : Αν σας άρεσε το 1 θα σας αρέσει και το 2. Κλασικά ψυχολογικό, twists και έτσι. Σχετικά καλό.
Underworld Evolution : Αν σας αρέσουν τέτοιου είδους ταινίες, θα σας αρέσει πολύ. Είχε λίγα προβλήματα στα εφέ του αλλα ήταν ΟΚ. Εμένα μου άρεσε.

nnn
11-04-06, 15:08
BlindG :)

WAntilles
11-04-06, 15:34
H σειρά είναι ΠΑΚΑΤΛΙΚΤΙΚΗ.

Παρακαλώ μην χαλάτε την ορολογία. :nono:

Ο όρος είναι "τακαπληκτικός", και πρωτοεμφανίστηκε στη Λουτετία το 50π.χ.

Aeon Flux : Ερρ.. Αν δεν σας αρέσουν αυτές οι ταινίε... απλα δεν θα σας αρέσει.. Εμένα δεν με χάλασε αλλα δεν θα την ξαναέβλεπα.

Πολύ αμφιβάλλω εάν η Theron μπορεί να πείσει για assasin.

Είδωμεν.

Cosmonaut
11-04-06, 15:50
V for Vendetta. Αν και η κεντρική ιδέα της ταινίας μου ήταν γνωστή εντούτις ήταν καλογυρισμένη και με πολύ καλή ατμόσφαιρα.

Shady
11-04-06, 15:52
Πολύ αμφιβάλλω εάν η Theron μπορεί να πείσει για assasin.

Είδωμεν.

Ίδωμεν :p
(sorry αν φαίνεται αγένεια αλλα επειδή το είδα 2 φορές στην ίδια σελίδα είπα να... το πώ)

Το story έχει αρκετό flirt οπότε της πάει ;)
Έχει και ωραίο σώμα οπότε δεν της φαίνεται και ξένος ο ρόλος του assassin ;)

Rama
12-04-06, 01:51
Lord of war. ΦΟ-ΒΕ-ΡΟ. Σενάριο, μηνύματα, η σκηνοθεσία, ο cage (που συνήθως δεν μου αρέσει), το soundtrack ...
A must see... :up:

BlindG
12-04-06, 01:55
nnn: Επίσης, κάτι που άκουσα είναι οτι παιζόταν να μπορέσει να συνεχίσει τη σειρά ο WHeddon αλλά αυτό μάλλον εξαρτιώταν από το πόσο καλά θα πήγαινε η ταινία και δυστυχώς δεν γνωρίζω τίποτα επ'αυτού. Πραγματικά όμως δεν ξέρω αν θα ήθελα να δω συνέχεια του Firefly. Ήταν τόσο μεστά τα επισόδεια και τόσο δυνατή η εμπειρία που μάλλον προτιμώ να θυμάμαι έτσι τη σειρά, παρά να την δω να σέρνεται στις λάσπες και τα χώματα.

Φίλτατε WAntilles: Κρατάω στα χέρια μου το τεύχος 15 (από τις επανεκδόσεις) όπου στην σελίδα 11 κάτω δεξιά, αναφέρεται η λέξις "ΠΑΚΑΤΛΗΚΤΙΚΟ". ΣΩΠΟΔΗΠΟΤΕ θα πρέπει να το κοιτάξετε!

WAntilles
12-04-06, 03:48
Φίλτατε WAntilles: Κρατάω στα χέρια μου το τεύχος 15 (από τις επανεκδόσεις) όπου στην σελίδα 11 κάτω δεξιά, αναφέρεται η λέξις "ΠΑΚΑΤΛΗΚΤΙΚΟ". ΣΩΠΟΔΗΠΟΤΕ θα πρέπει να το κοιτάξετε!

Ευτυχώς έχω και κάποια από τα παλιά τεύχη όπου η απόδοση ήταν πολύ πιο πετυχημένη.

babality
12-04-06, 10:27
Σκυψε Ευλογημενη:rofl:
Corpse bride: Πολυ ωραιο. Κλασικα Tim Burton:oneup:

Shady
12-04-06, 22:05
lol. λοιπόν θα δώ το Transporter 2 και το Rosemary's Baby (εδώ και λιγο καιρό ήθελα να το δώ, απο τοτε που βγήκε γύρω στο 1970 αν θυμάμαι καλα) και θα σας πώ...

Είδα το Memoirs of a Geisha και ήταν μάλλον καλό. Αρκετά καλό. Τώρα αμα θέλετε οπωσδήποτε action και έτσι δεν θα σας αρέσει αλλα είχε καλή πλοκή και αρκετό πάθος.

BlindG
13-04-06, 00:38
Είμαι πολύ περίεργος για το transporter 2. Θα ήθελα να το δώ γιατί μου άρεσε αρκετά το πρώτο μιάς που ήταν πρωτότυπο και σχετικά καλοδουλεμένο και με καλό cast.

wintech2003
13-04-06, 14:42
Και τα δυο Transporter ήταν πολύ καλά, αλλα το πρώτο μ'αρεσε καλύτερα...

Rama
15-04-06, 03:04
Bad Santa. Βλέπεται. Τιποτα το συγκλονιστικό

GoG
15-04-06, 06:44
Θα συμφωνησω και γω για το transporter...Το 1ο ΜΑΛΛΟΝ ηταν καλυτερο αλλα και το 2ο αξιζει να το δεις...

PopManiac
15-04-06, 12:24
Παιδιά, είδα χτες το Inside Man!!!

Απίστευτη ταινία, αυτός ο Spike Lee όταν γυρίζει καλή ταινία, γυρίζει ΚΑΛΗ ταινία!!

Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους, περισσότερα δε λέω για την υπόθεση να μη σας το χαλάσω, σας συμβουλεύω να πάτε χωρίς να διαβάσετε reviews, αν και όσα διάβασα σήμερα σε εφημερίδες του εξωτερικού είναι όλα critic's pick!

Δεν είναι τυχαίο που οι στρυφνοί New York Times δίνουν 5 αστέρια, και ποτέ ως τώρα δεν πολυχαρίστηκαν στον Spike Lee...

paris
15-04-06, 15:11
Να πω μια ταινία που θέλω να δω?
"Κώδικας Ντα Βίντσι"...

Πάντως το βιβλίο είναι άπαιχτο:oneup:

ntampa7
15-04-06, 15:14
υπομονή μέχρι τα μέσα μαϊου και θα τη δούμε και αυτή...

paris
15-04-06, 15:16
Την παριμένω πως και πως:clap:

lamesaint
16-04-06, 03:07
V for Vendetta,

ατάκες όλο νόημα. αλλά δεν λείπει το "κόμικ" στοιχείο, όχι ότι μειώνει σε κάτι. Το σενάριο είναι πάντως φανερά επηρεασμένο.
Τελικά όμως είναι μια καλή "σκοτεινή" ταινία με αρκετή δόση γκόθικ ρομαντισμού.
Αξίζει να την δείς στο σινεμά.

ripper7
16-04-06, 11:41
Κι εγώ είδα το V for Vendetta πολύ καλή.Όποιος δεν την έχει δεί να πάει να την δεί!!

hal9000
18-04-06, 01:20
Λούφα και Παραλλαγή - Σειρήνες Στο Αιγαίο. Πολύ κατώτερη της πρώτης αν και είχε χαβαλέ.

teo_L20
18-04-06, 16:30
V for Vendetta,
Tέλεια!
Στα Village AT Meditteranean Cosmos.
Πραγματικά το ευχαριστήθηκα!;)

Xouzouris
19-04-06, 13:42
A history of Violence του David Cronenberg. Απο τις πιο "νορμαλ" ταινιες του, μπορει να μην εχει τοσο εντονο το στοιχειο της εκπληξης η της πρωτοτυπιας που ειχαν τα Crash και Videodrome, αλλα παραμενει μια πολυ καλη ταινια που αξιζει να δεις. Αρνητικο στοιχειο της το οτι θα περιμενα μια μεγαλυτερη και εις βαθος αναλυση των πρωταγωνιστων.

Rama
21-04-06, 02:42
My little eye. Απλά συμπαθές θριλεράκι. Μου άρεσε η ιδέα με τις σκηνές μέσα από τις webcams.

spanaks
22-04-06, 17:49
Scary Movie 4 ... μη το δείτε... κατεβάστε το... :( :redface:

torio
23-04-06, 20:23
NUEVE REINAS (9 ΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ)

παλια αλλα πολυ καλη

apxwv
23-04-06, 23:50
Scary Movie 4: τα πρωτα 30 λεπτακια ειχα πολυ γελιο αλλα το υπολοιπο δεν αξιζε. πιστευω ηταν το χειροτερο απο τα 4.

A history of Violence: δεν τρελαθηκα αλλα για dvd ειναι πολυ καλη επιλογη

CASANOVA: ναι ειδα τον κασανοβα καταλαθος(λογο γυναικοκρατουμενης παρεας). το οτι παραλιγο να με παρει ο υπνος αλλα λογο αγκωνιων δεν ευτυχησα να κοιμηθω στην αιθουσα ελπιζω να φτανει για να μην την δει κανεις. η χειροτερη φετινη ταινια

Λούφα και Παραλλαγή - Σειρήνες Στο Αιγαίο: που ειναι το σενιαριο οοοεεεεοοο? ταινια κατω του μετριο με ελλειπες σεναριο, απαραδεκτη ηθοποιος(!!!!)η Β.Καγια, ταινια με μονο λιγες καλες στιγμες εχει τιποτα περισσοτερο.

Hostel : μονο για φαν των splatter αλλα να μην περιμενουν τιποτα το ιδιαιτερο.

και τελος Lord of war: παρα πολυ καλη ταινια και απορω γιατι δεν την πηρα χαμπαρι οταν παιζοταν στον σινεμα. πιστευω πως πρεπει να την δειτε

giannakis1984
24-04-06, 00:44
εγώ είδα το scary movie 4 αλλά πολύ χάλια...μου άρεσε το madagascar, το εποχή των παγετώνων 2, και το goal...δεν είναι ταινίες με σοβαρά εφέ και τρελά στόρυ αλλά σε κρατάνε και βλέποντε...επίσης είδα και το just friends...αρκετά ενδιαφέρουσα ταινία μπορώ να πω..

Xguru
24-04-06, 00:52
Inside Man, πολύ καλή τη συστήνω ανεπιφύλακτα.

Το Ice Age 2 επίσης καλό (αν και μάλλον μεγάλωσα για cartoons, δεν τρελάθηκα κιόλας δηλαδή).

WAntilles
24-04-06, 13:06
Asterix et les Vikings.

Πάντα ένα Αστερίξ, είναι καλό. :mrgreen:

@ ADSLgr.com All rights reserved.