Επιστροφή στο Forum : Ποιά είναι η τελευταία ταινία που είδες; Σου άρεσε;
kadronarxis
24-04-06, 15:41
Stay alive.
Πολυ καλό.
Big boobs...
πολύ καλή.
:lol:
Stay alive.
Πολυ καλό.
Big boobs...
πολύ καλή.
Big Boobs;;;; :hmm:
Περιεχόμενο; Αρχαιολογία, ιστορία;
:p
Hostel :rolleyes:
Την επομενη φορα ας σκεφτουν καλυτερα τον σχεδιασμο της διαφημηστικης καμπανιας :whistle:
kadronarxis
26-04-06, 00:30
iron_gr, Big boobs in assville.
Αναφέρεται στην καταστροφή των φυσικών πόρων του πλανήτη.
Και ζουμάρει και στην απεξάρτηση από το πετρέλαιο.
iron_gr, Big boobs in assville.
Αναφέρεται στην καταστροφή των φυσικών πόρων του πλανήτη.
Και ζουμάρει και στην απεξάρτηση από το πετρέλαιο.
Μ'αρέσουν οι ταινίες με κοινωνικό προβληματισμό:shifty:
Silent Hill χτες.
Καιρο ειχα να νιωσω δυσφορια με ταινια. Μια απο τις χειροτερες ταινιες που εχουν φτιαχτει απο αποψη αρρωστιας και σαπιλας!!!
Εξοχο!!!
Επειδή θα πάω μάλλον την Τρίτη να το δω, μπορείς babality να γίνεις λίγο σαφέστερος; Χωρίς σπόιλερς πληζ.
Επειδή θα πάω μάλλον την Τρίτη να το δω, μπορείς babality να γίνεις λίγο σαφέστερος; Χωρίς σπόιλερς πληζ.
αμε.
Λοιπον η ταινια σε βαζει στην ψυχασθενεια της ολης υποθεσης με τον καλυτερο τροπο. Ειναι ατμοσφαιρικη εχει επιστευτες τοποθετησεις καμερας, βγαζει την απολυτη μοναξια, και επισης οι φιγουρες της ταινιας ειναι αποτροπαιες. Το λεω και το εννοω. Ενιωσα οπως στο Hellraiser II και δεν κανω πλακα. Ειναι αρρωστο και βγαζει γενικοτερα ενα νοσηρο συναισθημα. Δυστυχως δεν περιγραφεται.
Έχεις παίξει τα παιχνίδια; Ρωτάω επειδή αν μεταφέρει την ατμόσφαιρα και το περιβάλλον που επικρατούν εκεί τότε να πάρω και τις πάνες μου μαζί... :)
Έχεις παίξει τα παιχνίδια; Ρωτάω επειδή αν μεταφέρει την ατμόσφαιρα και το περιβάλλον που επικρατούν εκεί τότε να πάρω και τις πάνες μου μαζί... :)
Αυτο σου λεω ρε μαγκα:)
Ειμαι αρρωστος με τα παιχνιδια. τα εχω ολα σε σπεσιαλ και μη εκδοσεις και μολις πηγαμε να το δουμε περα του οτι μας εφυγε η μαγκια(ειμαστε και 26 χρονων ζωα ε?) ειπαμε οτι η μονη διαφορα με το παιχνιδι ειναι οτι δεν υπηρχε χειριστηριο. Να παρεις και τις πανες σου γιατι εχω προσωπικα χτες βιωσα κατι πολυ αποτροπαιο. Ρε μιλαμε καφριλα που δεν φανταζεσαι!!! Εφυγες λεμε!!!
kadronarxis
28-04-06, 12:54
Όσοι έχουν παίξει silent hill, σίγουρα θα έχουν κάνει κακά πάνω τους, έστω και μία φορά.
Silent hill, ατμόσφαιρα όπως το πρώτο resident evil, με το κάθε sequel του παιχνιδιού, καλύτερο από το προηγούμενο!
Θυμάμαι στο πρώτο silent hill, πάνω από 2-3 ώρες σερί δεν πήγαινε με τίποτα.Εγκεφαλικό κατευθείαν. Άρρωστα άτομα στην konami, corrupted στο μυαλό κανονικά.
Θέλω να δω την ταινία.Αυτές οι ταινίες δεν είναι για download.Χάνουν πολύ.Πας κινηματογράφο κατευθείαν.
Τι ειπε ο kadronarxis? Αυτα!!!
Άκουσα στο ραδιόφωνο για avant premiere του κώδικα Ντα Βίντσι...
Μήπως έχει ακούσει κανείς τίποτα ??
Είδα εχτές στο Star το "Event Horizon". Τι να σας πώ ρε παιδιά. Πολύ μέτρια ταινία και τρόμος ελάχιστος. Κρίμα και είχα θετική προδιάθεση να τη δώ, τόσα χρόνια το ήθελα.
To Eπικύνδυνη Αποστολή ΙΙΙ.
Καλούτσικη ήταν...:p
Εχμ μη βρισετε, σε σινεμα η τελευταια που ειδα ηταν το scary movie 4 :down: Η μουφα της χρονιας οσον αφορα εμενα. Απο dvd ητανε το Lost in translation, το οποιο αν και ψιλο ρομαντικη μου αρεσε παραδοξως:twisted:
manoulamou
07-05-06, 14:31
Χτες ειδα ΞΑΝΑ στην τηλεοραση το Billy Elliot με το αγορακι που ηθελε να γινει χορευτης
εν μεσω απεργιας των ανθρακωρυχων επι Θατσερ! Συγκινητικο και καλογυρισμενο!
Σημερα λεω να δω την πασιγνωστη Πολιτικη Κουζινα στο dvd του Θεματος,
το οποιο εγινε αναρπαστο, σας πληροφορω. Παιζει τον παππου ο Τασος Μπαντης
{διευθυντης στη σχολη θεατρου της κορης μου}...
To Eπικύνδυνη Αποστολή ΙΙΙ.
Καλούτσικη ήταν...:p
Το είδα και γω εχθές.
Για το είδος του, καλό ήταν. Αναμενόμενο βασικά.
Δεν κατάλαβα όμως σε ποιά σκηνή αναφέρθηκε ο HaRRy στο άλλο thread.
Δεν κατάλαβα όμως σε ποιά σκηνή αναφέρθηκε ο HaRRy στο άλλο thread.
Σε ποιο αλλο thread και για ποιο θέμα ? επειδη εχω μια μικρη υποψια για αυτο το λεω
Σε ποιο αλλο thread και για ποιο θέμα ? επειδη εχω μια μικρη υποψια για αυτο το λεω
http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=594454&postcount=9
αα οκ...αλλο καταλαβα εγω...
παντως ναι εχεις δικιο...και εγω προσπαθω να καταλαβω ποια σκηνη ακριβως λεει..δεν νομιζω οτι μια συγκεκριμενη ηταν παρατραβηγμενη..σαν ταινια ειχε πολλες σε αυτο το τομεα.
Και εγώ το ιδιο πιστεύω great!
Γενικά είχε καλή "υφή" η ταινία...:hmm:
Χτες ειδα ΞΑΝΑ στην τηλεοραση το Billy Elliot με το αγορακι που ηθελε να γινει χορευτης
εν μεσω απεργιας των ανθρακωρυχων επι Θατσερ! Συγκινητικο και καλογυρισμενο!
Σημερα λεω να δω την πασιγνωστη Πολιτικη Κουζινα στο dvd του Θεματος,
το οποιο εγινε αναρπαστο, σας πληροφορω. Παιζει τον παππου ο Τασος Μπαντης
{διευθυντης στη σχολη θεατρου της κορης μου}...
Καμιά φορά αυτοι οι άγγλοι κάνουν καλές ταινίες!
:up: για το billy elliot, μπορώ να πω οτι είναι απο τις λίγες που με έχουν κάνει να κλάψω
είδα το DOOM σε DVD.
Τρελλή φάση, λές και βλέπεις το DOOM3 σε ταινία.:lol:
Ναι κι εγω το ειδα το Doοm σε ντιβιντι και περιμενα να κλαψω απο τα γελια. Αλλα καλουτσικο ηταν περιεργως.
Είδα το Silent Hill και δε μπορώ να πω ότι ενθουσιάστικα, το παιχνίδι δεν το 'χω παιξει αν αυτό μετράει. Το περίμενα καλλύτερο.
Η ατμόσφαιρα πάντως αρκετά καλή.
SCARY MOVIE 4 !!! ΧαΧαΧαΧαΧαΧα
Είδα το The Dark ... πολύ μούφα θρίλλερ. Απο το trailer φαινόταν καλή ταίνια, αλλα δυστήχως ... :p
Blade Trinity ... και καπάκι swift + delete γιατί δεν ήθελα να περάσει καν από το trash. Αν θέλετε να δειτε (ψιλοτραβηγμένη όπως όλες και δεν το κατακρίνω αυτό) περιπέτεια δείτε κάτι άλλο γιατί εδώ το σκίσανε το θέμα.
Την καινούργια έκδοση της κοκκινοσκουφίτσας...Hoodwinked (http://www.imdb.com/title/tt0443536/)
http://i.imdb.com/Photos/Ss/0443536/HWinkedFinal45.jpg
Ο σκίουρος είναι όλα τα λεφτά:rofl:
-->trailer<-- (http://www.nomorelag.com/hoodwinked.htm)
Scary Movie 4, μια χαρά αν έχεις γελαδερή παρέα και πας με ανάλαφρη διάθεση, και V for Vendeta συμπαθητικιά αλλά δεν τρελλάθηκα κιόλας.
To "An American Haunting".Καλοστημένο θρίλερ αλλά τίποτα σπουδαίο.
Πιο πολύ το είδα για τον Donald Sutherland.
Firewall (http://www.imdb.com/title/tt0408345/)...ενδιαφέρον...
Κοίτα να δεις που "έμαθε" και ο Harrison Ford από Cisco:p (Να τα έγραφε σωστά τουλάχιστον :evil: )
wintech2003
18-05-06, 05:08
Firewall (http://www.imdb.com/title/tt0408345/)...ενδιαφέρον...
Κοίτα να δεις που "έμαθε" και ο Harrison Ford από Cisco:p (Να τα έγραφε σωστά τουλάχιστον :evil: )
Οχι μόνο cisco... ;) και ethereal τρέχει απο πίσω... :up:
(βέβαια τώρα ποιο το νόημα να κόβεις private ip blocks σε μια επιθεση απο "εξω", ενας θεος ξέρει... :p )
manoulamou
18-05-06, 11:54
Η υποθεση παντως του Firewall μου θυμιζει
μια ταινια όπου απηγαγαν την κορη ενος ψυχιατρου και τον εκβιαζαν
για να μπορεσουν να βρουν που ηταν κρυμμενο το προϊον(διαμαντι νομιζω) μιας ληστειας.
Λοιπες λεπτομερειες τις ψαχνω, μου διαφευγουν.
MIIII.....
Είμαι ο μόνος που είδε πατικοτούρα της σειράς Alias σε αυτήν την ταινία???
Για άλλη μια φορά απέτυχε και ο Abrams με τη σειρά του να αποδόσει ταινία με θέμα "Επικινδυνες Αποστολές".
Η καλύτερη από τις τρείς ήταν δυστυχώς η 2η και αυτό μόνο και μόνο για κάποιες σκηνές που είχε οι οποίες ήταν πάρα πολύ καλές.
Κατά τα άλλα, ο De Palma διέλυσε ΤΕΛΕΙΩΣ το νόημα των επικίνδυνων αποστολών, ο Woo απλώς έδωσε μερικές ωραίες χονκονγκικές σκηνές χάνοντας και αυτός το νόημα και τελικά ο Abrams που δεν πρόσφερε τίποτε άλλο από μια ωραία ανατροπή.
Όλοι, μα ΟΛΟΙ τους κάνανε ένα και βασικό λάθος:
Η IMF ήταν ομάδα ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ και ΟΧΙ one man show. Και για να προλάβω μερικούς που θα πουν "ε, σε όλες τις ταινίες είχε ομάδα!", όχι, δεν ήταν έτσι. Η ομάδα είχε ένα Συντονιστή (Phelps -α ρε Peter Graves να δεις τα χάλια των απογόνων σου... :cry:) και ήταν σε ΟΛΑ ισομοιρασμένη. Όλοι είχαν ρόλο ο οποίος δεν ήταν σχεδόν ποτέ μεγαλύτερος από κάποιου άλλου.
ΠΑΝΤΑ χρειαζόταν ένας "ηθοποιός" (Nicolas) που να μπαίνει σε μέρη, ο τεκάς (Grant) που θα τον διευκολύνει, ο musclebag (Max) να τον προστατεύει, μια γυναικία παρουσία να μπαλώνει τα κενά που αφήνανε οι παραπάνω και ο Συντονιστής που κατάστρωνε το σχέδιο.
Εδώ έγινε ο Κος Hunt το επίκεντρο της προσοχής με έναν τεκά δίπλα του, μια ΕΝΤΕΛΩΣ κομπάρσα γυναίκα που δεν κάνει τίποτα και έναν καλό οδηγό που κάθεται και βαριέται (αυτά μόνο για την 3η... Μην πιασω τις προηγουμενες...:whip:)
ειδα το Libertine με τον Jonny Depp βασικα για αλλο πηγεναμε και δε βρηκαμε εισιτηρια...
δε μου πολυαρεσε
kostasgr75
18-05-06, 16:15
Η τελευταία ταινία που είδα είναι το crash. Νομίζω πως είναι από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει..
kadronarxis
18-05-06, 20:30
πολύ καλό το crash.Απίστευτα καλό θα πρόσθετα.
alexisazen
18-05-06, 20:52
Οι διάλογοι του Crash μου φάνηκαν αρκετά υπερβολικοί (δηλαδή μη ρεαλιστικοί). Δεν υπήρχε σκηνή- ατάκα χωρίς ρατσιστικό - φυλετικό υπονοούμενο, κάτι που με ξένισε. Γενικά, δε με εντυπωσίασε τόσο πολύ.
kadronarxis
18-05-06, 21:04
alexisazen, ότι έγραψες ακριβώς το αντίθετο πιστεύω εγώ, προσωπικά.
kadronarxis
18-05-06, 21:07
alexisazen, το ακριβώς αντίθετο πιστεύω εγώ.:D
alexisazen
19-05-06, 14:03
ΟΚ δε χρειάζεται να επιμένεις!!! :lol: Γούστα είναι αυτά...
Ειδα το x-men the last stand σημερα.Ηταν αρκετα διαφορετικο απο τις προηγουμενες 2,μαλλον επειδη αλλαξε ο σκηνοθετης.
Αυτη η ταινια εστιαζει πιο πολυ στην δραση και το ξυλο απο τις προηγουμενες, η ιστορια ειναι αρκετα καλη αν και οχι τοσο καλη οσο οι προηγουμενες.Επισης κυλαει αρκετα γρηγορα μιας και η ταινια δεν ειναι πολυ μεγαλη.Αν σας αρεσει το ξυλο και οι x-men πηγαινετε να την δειτε.
Α και μην φυγετε μολις τελειωσει η ταινια,μετα τους τιτλους τελους ακουσα πως εχει μια εξτρα σκηνη,δυστυχως εγω δεν μπορεσα να την δω μιας και στον κιμηματογραφο που πηγα οι @#$$%@ σταματησαν την προβολη στους τιτλους
και εγω το διαβασα αυτο μετα που την ειδα και ψαχνω να βρω κατι σχετικο....ξερει κανεις τι ηταν αυτο που εδειξε μετα τα credits ???
Βρηκα στο αρθρο για την ταινια στην wikipedia τι γινεται σε αυτη την σκηνη.Δεν μπορω να βρω πωςβαζουν τα spoiler tags εδω οποτε πηγαινε στο αρθρο και διαβασε τι γινεται.Τελικα η νεα ειναι ωραια(Phoenix) αλλα και ο παλιος ειναι αλλιως(Xavier)
http://en.wikipedia.org/wiki/X-Men:_The_Last_Stand
Χ 3, καλή αλλά περισσότερο μου άρεσαν το Ι και ΙΙ. Καλά τι ξεπάστρεμα ήταν αυτό... απογοητεύτηκα λίγο.
είδα στο DVD Transporter II και μου άρεσε πολύ....:oneup:
Το Poseidon .... Απο εφφέ "σκίζει" αλλα γενικά είναι πολύ κακό remake κατα τη γνώμη μου :evil:, κύριως λόγω των ανούσιων και βαρετών χαρακτήρων του έργου.... - Το παλίο είναι πολύ καλύτερο.
@ ADSLgr.com All rights reserved.