Επιστροφή στο Forum : Ποιά είναι η τελευταία ταινία που είδες; Σου άρεσε;
2001: A Space Odyssey (Stanley Kubrick)
Εκπληκτική ταινία, αντάξια της φήμης της.
Ύστερα από 40 χρόνια, κάθε άλλο παρά ξεπερασμένη δεν είναι. Τα όσα λέει, ισχύουν πέρα για πέρα ακόμα καί σήμερα, και μάλλον θα ισχύουν και για αρκετούς αιώνες ακόμα.
ΥΓ: Η 2η ταινία του Kubrick που βλέπω, μετά το Shining.
Ύστερα από 40 χρόνια, κάθε άλλο παρά ξεπερασμένη δεν είναι. Τα όσα λέει, ισχύουν πέρα για πέρα ακόμα καί σήμερα, και μάλλον θα ισχύουν και για αρκετούς αιώνες ακόμα.
Που το θυμηθηκες αυτο ...Τι να πω καταπληκτικο.
Τη συνεχεια την εχεις δει ??? 2010 το ετος της παγκοσμιας συμφιλιωσης....
Που το θυμηθηκες αυτο.
Απλά δεν έτυχε να την δω ποτέ, μέχρι τώρα, και είχα σκοπό κάποια στιγμή να την δω.
Όχι.
αν επιτρέπεις να προτείνω για επόμενη του ιδίου : "Clockwork orange".
αν επιτρέπεις να προτείνω για επόμενη του ιδίου : "Clockwork orange".
Είναι στα υπόψη.
manoulamou
23-06-06, 10:36
Που το θυμηθηκες αυτο ...Τι να πω καταπληκτικο.
http://www.ianos.gr/images/titles/0081869.jpg
Επισης μερικες ακομα ταινιες του ιδιου ... σεναριογραφου;)http://imdb.com/name/nm0002009/
και για οσους αρεσει το πρωτοτυπο καποια βιβλια του:
Κλαρκ, Aρθουρ
* Νησιά στον ουρανό
* Ραντεβού με τον Ράμα 1
* Η αυτοκρατορία της γης
* 2010 Οδύσσεια δύο
* 2061 Οδύσσεια τρία
* Γαιόφως
* Παράξενες θάλασσες
* Οι πηγές του παραδείσου
* Η πόλη και τα άστρα
* Τιτανικός
* Αποχαιρετισμός στη Γη
* 3001 Η τελική Οδύσσεια
* Οι Επικυρίαρχοι
* Έξοδος
* 20 Ιουλίου 2019
* Λίκνο
* Τα μυστήρια του κόσμου
* Ναυάγιο στη Σελήνη
* Προέκταση στο μέλλον
* 2001 Οδύσσεια Ένα
* Ραντεβού με τον Ράμα 3
* ’γνωστες δυνάμεις
* Ιστορίες με ναυαγούς του διαστήματος
* Ιστορίες από το αχανές διάστημα
* 3001 Η τελική Οδύσσεια
* Ραντεβού με τον Ράμα 4
* Ραντεβού με τον Ράμα 2
http://www.ianos.gr/images/titles/0081868.jpg
http://www.protoporia.gr/protoporia/product.asp?sku=61864&mscssid=SFW5VWARLAC28NFHQV62QK5RJCDX7E3D
suspezt zero
saw 2
fun with dick and jane
αν εβαζες και να σχολια καλα θα ηταν
οι αναμνησεις μιας γκεϊσσας, λεει τπτ? Το εχει δει κανεις?
nickolas2005
26-06-06, 00:24
Σήμερα είδα το transporter 1 και 2 και το firewall. Και τα τρία προτείνονται ανεπιφύλακτα!!!:)
Εγω ξετρυπωσα το Σ-Κ τα aeon flux (manga) και σημερα αυριο θα τα "χτυπησω ".Αληθεια κυκλοφορουν πολλα manga σε dvds???ξερετε καποια μαγαζια που να πουλανε μονο τετοια???Εστω και μεσω internet?
ΟΙ Αναμνήσεις μιας Γκέισας είναι εργάρα.
Τρομερή φωτογραφία και αρκετά καλό από ιστορικής πλευράς. Λέω αρκετά γιατι δεν είμαι προσωπικά γνώστης αλλά από φίλους καμένους με το θέμα, ξέρω ότι τα λέει σωστά!!
Και αυτή η κινεζούλα!!! ΕΛΕΟΣ. Από το Τίγρης και Δράκος και μετά καταστροφή.
Αυτή παίζει και σε μια άλλη ταινεία πριν του Τίγρη νομίζω με τίτλο A Road Home που σίγουρα είναι ένα από τα καλύτερα love story που έχω δει και ύμνος στην αγάπη και όχι στο σεξ,φιλιά και άλλες βλακίες που χαλάνε τα έργα αυτού του θέματος.
match point...και μου αρεσε αρκετα...
ξαναειδα μετα απο χρονια το blade runner. ακομα μου αρεσει (8,5/10)
the insider (δεν θυμομουνα οτι το ειχα ξαναδει). μετριο μαλλον γιαυτο δεν το θυμονουνα(5,5/10)
donnie darko: καλουτσικο ηταν αλλα οχι και να ειναι στο top 100 (6,5/10)
xmen3: καλυτερο απο το πρωτο χειροτερο απο το δευτερο (7/10)
donnie darko: καλουτσικο ηταν αλλα οχι και να ειναι στο top 100 (6,5/10)
xmen3: καλυτερο απο το πρωτο χειροτερο απο το δευτερο (7/10)
Το X3 καλύτερο απο το αριστούργημα Donnie Darko; :shock:
Το X3 καλύτερο απο το αριστούργημα Donnie Darko; :shock:
γιατι υπαρχει καποιο στανταρ στην τεχνη??:evil:
το donnie darko το πηρα με το κριτηριο οτι ειναι αριστουργημα και μια απο τις καλυτερες ταινιες την τελευταια πενταετια. και για μενα οχι δεν ειναι. γιαυτο το λογο πηρε τοσο χαμηλη βαθμολογια μια και περιμενα κατι πολυ ανωτερο
Ξαναείδα v for vendetta! Για μένα η ταινία της χρονιάς!! Από το matrix είχα να πάθω τέτοιο ταράκουλο!
Δυστυχώς το είδα με ελληνικούς υπότιτλους! Αίσχος αίσχος.
Θα το ξαναδώ με αγγλικούς ή τουλάχιστον το τμήμα του μονόλογου που τα λέει όλα!! Εκεί που συστύνεται!
Ειδα και το aeon flux (την ταινια).Καλο ηταν και εχει αρκετα πραγματα απο το manga...
Eμ, μηπως εννοεις το ανιμε; Ή ακομα καλυτερα, τη σειρα κινουμενων του MTV;
Α. Bloodrayne
Κάκιστο, διότι:
- Κακό story.
- Ρηχοί χαρακτήρες.
- Δεν έχει το απαιτούμενο acting experience η λεγάμενη ακόμα και για τα πιο απλά πράγματα.
- Ούτε καν καλές fighting χορογραφίες δεν είχαν (για το είδος της ταινίας, παίζουν ρόλο).
Ούτε ο πάντα κλάσης Sir Ben Kingsley καταφέρνει να σώσει την κατάσταση καθώς έχει πολύ μικρό screentime και δείχνει και να βαριέται (και με το δίκιο του).
Β. AEon Flux
Αρκετά καλό έως πολύ καλό (ειδικά για το είδος του).
- Καλό, balanced story, με σωστό ρυθμό και κάποια λίγα subplots.
- "Σμιλεύονται" λιγάκι οι χαρακτήρες.
- Η Theron δεν είχε δύσκολη acting δουλειά να κάνει (τα έχει καταφέρει και με πολύ πιο δύσκολους ρόλους).
- Σκηνικά ατμοσφαιρικά και πρωτότυπα.
- Καλές fighting χορογραφίες (για το είδος της ταινίας, παίζουν ρόλο).
Πολύ συμπαθής πάντα ο Marton Csokas.
"Ατέλειωτοι Αρραβώνες"
Πολύ καλή με όμορφη φωτογραφία.
Ακουσα οτι απο Πεμπτη ξεκινα προβολη το Lucky Number Slevin. Αρκετα καλό κατα τη γνωμη μου.
Bloodrayne τι μου θυμίζεις.....:down:
τελικά δεν γινεται μια φορα στη ζωη τους οι αμερικανοι να κανουν καλη χρηση των φυλακων Γουατανάμο πετωντας τον Uwe Boll σε κανα κελι....
παντως το Bloodrayne ειναι μακρα το καλυτερο....απο τα δυο προηγουμενα "τερατα" που θελουν λέγονται :whistle: οτι ειναι ταινιες. Μην το δειτε ποτε....
αλλα από οτι ακουσα ο Uwe Boll μας εκτιμαει αρκετα οπότε θα βγαλει και αλλες τεσσερες ταινιες:
# Far Cry (2008)
# Postal (2007)
# Seed (2007)
# In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale (2007)
κατι πρεπει να γινει με αυτο τον τυπο.....:shoot: :gun: :rifle: :2guns: :chair: :hammered: :punch: το τελευταία παει για το παρακατω που ειχε πει:
All challengers must be healthy males, weighing between 64 kilograms (140 lbs.) and 86 kilograms (190 lbs.). You will require to be physically examined by a doctor and sign the necessary release forms for liability, etc. You will not be paid or entitled to any residuals
or fees. Your transportation & hotel costs will be covered.
Dr. Uwe Boll’s invitation to fight and / or appear in his film is extended to all his harshest critics. Roger Avary and Quentin Tarantino are among the most eligible candidates.
ο τυπος ειναι καθυστερημενος...
Οκ ξεθυμανα
Ακουσα οτι απο Πεμπτη ξεκινα προβολη το Lucky Number Slevin. Αρκετα καλό κατα τη γνωμη μου.
το είδα χθες
Η ταινία είναι παρα πολύ καλή, από τις καλύτερες που είδα φέτος...
Κλείστε τα αυτιά σας και μην ακούσετε τίποτα για την ταινία και σε καμια περίπτωση μην ακούσετε το τραγικό promotion με το ελληνικό speecage που έχουν στο trailer και τον άθλιο ελληνικό τίτλο.
Πέμτη έρχεται το καινούργιο Fast and the Furious!!!!!
Τρέχουμε τώρα τρέχουμε!@!!
@apxwv: Έχεις δίκιο σε όλα, δεν βλέπω ταινία του Uwe Boll που να με πλήρωναν. Ο τύπος εκμεταλεύεται ένα παραθυράκι στη γερμανική νομοθεσία που τον αποζημιώνει για κάθε φόλα που φτιάχνει. Είναι ότι χειρότερο υπήρξε και θα υπάρξει ποτέ. Ο Ed Wood ήταν διασκεδαστικά άθλιος, οι ταινίες του ήταν τέλειες για χαβαλέ. Ο Boll είναι... άθλια άθλιος, εμετικός και η ζωντανή απόδειξη οτι οποιοσδήποτε μπορεί να γυρίσει ταινία στο Hollywood, όσο μπετόβλακας κι αν είναι.
@Demelene: Με τόσα computer graphics και hype, τρέξε Fraps, παίξε NFS:MW σε προχωρημένο επίπεδο, κάψε το σε DVD και θα έχεις καλύτερο αποτέλεσμα απο το καινούργο FnF, είμαι σίγουρος γι'αυτό. :whistle: Όχι τίποτα άλλο, έχει και καλύτερα αυτοκίνητα και δεν θα έχεις και τους άθλιους διαλόγους και υπόθεση που διέπουν την σειρά. Χώρια οτι απ'ότι κατάλαβα δεν έχει Skyline. :down:
το μονο λαθος που κανεις gothic ειναι ότι δεν γυρναει ταινιες στο hollywood. έχει ο καραγκίοζης δικια του εταιρία την BOLL KG με το ηλιθιο σλογκαν "World Market Leader in Video Game Adaptations"
@Demelene: Με τόσα computer graphics και hype, τρέξε Fraps, παίξε NFS:MW σε προχωρημένο επίπεδο, κάψε το σε DVD και θα έχεις καλύτερο αποτέλεσμα απο το καινούργο FnF, είμαι σίγουρος γι'αυτό. :whistle: Όχι τίποτα άλλο, έχει και καλύτερα αυτοκίνητα και δεν θα έχεις και τους άθλιους διαλόγους και υπόθεση που διέπουν την σειρά. Χώρια οτι απ'ότι κατάλαβα δεν έχει Skyline. :down:
Καλά μαζί σου σε όλα. Το ξέρω ότι θα είναι μούφα αλλά είναι θεσμός!
Επίσης no pc για nfs-mw δυστυχώς
τί είναι το Fraps?
Δυστυχώς το FnF είναι τίγκα στο computer αλλά τώρα άλλη φάση στον κινηματογράφο! ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΠΩΝΕΖΕΣ!!!
@demelene
το fraps ειναι προγραματακι που κανει video capture ...και προτειματε στα FPS για ευνοητους λογους...
Χτυπησα χθες το Star trek :nemesis...Η καλυτερη ταινια της σειρας:hmm:
ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΠΩΝΕΖΕΣ!!!
Αυτό είναι το καλύτερο επιχείρημα που έχω ακούσει... :oneup:
Για αυτό και μόνο θα την δω. :p
Αληθεια κυκλοφορουν πολλα manga σε dvds???ξερετε καποια μαγαζια που να πουλανε μονο τετοια???
Δίπλα από το metropolis στην Πανεπιστημίου, έχει ένα μαγαζάκι που είναι ΤΙΓΚΑ σε manga. Έχω πολύ καιρό να πάω αλλά αν βρεθείς από εκεί ρίξε μία ματιά. Είχε πολλά και φτηνά.(πέτυχα το ninja scroll με 5 ευρώ).:oneup:
Δίπλα από το metropolis στην Πανεπιστημίου, έχει ένα μαγαζάκι που είναι ΤΙΓΚΑ σε manga. Έχω πολύ καιρό να πάω αλλά αν βρεθείς από εκεί ρίξε μία ματιά. Είχε πολλά και φτηνά.(πέτυχα το ninja scroll με 5 ευρώ).:oneup:
Το ξερω το μαγαζι...Εγω ομως μιλαγα για ενοικιαση...
Σημερα ειδα το FInal fantasy 7....Beautifullll
Συγγνωμη για τη διορθωση, αλλα εχω δει το λαθος να γινεται παρα πολλες φορες: μανγκα λεμε τα γιαπωνεζικα κομικ, τα κινουμενα σχεδια τα λεμε ανιμε.
Le diner des cons...απλαυστικός ο villeret και λεπτό χιούμορ σε μια κωμωδία που απο τον τίτλο προδιαθέτει για χοντράδες...
Γκρρρρρρρρρ ακόμα δεν έχω δει τις γιαπωνέζες! Τουλάχιστον πιστεύω ακουστηκά να λέει! Γιατί τα αμάξια πρέπει να είναι όλα CGI
Tape - Ethan Hawk, Uma Thurman, Robert Leonard Sean (ε; καλά το είπα; )...
...ομολογώ πως αυτό που με κέντρισε περισσότερο ήταν η συνάντηση μετά απο αρκετά χρόνια των δύο κεντρικών χαρακτήρων του "Dead Poets' Society"...
...νομίζω πως οφείλω να σχολιάσω κάπως την ποιότητα βίντεο μιας και μού φάνηκε πολύ μέτρια...
...πολύ ενδιαφέρουσα εμβάθυνση στους χαρακτήρες σε ένα στιχομυθικό πλαίσιο φυσικό και ρέον, γύρω απο ένα περιστατικό που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο καθόρισε την εξέλιξη του καθενός και παρόλαυτά έγινε αντιληπτό από τον καθενα τους με διαφορετικό τρόπο...
...υποκειμενική κατανόηση, μηχανισμοί ενοχών και άρνησης, πλέγματα εγωπάθειας και ηθικής, κοινωνικές νόρμες και ανθρώπινη πάθη...
ερασιτεχνική-πειραματική σκηνοθεσία και λήψη...
αναπάντεχα ενδιαφέρον...
The Third Wheel!
Μέτριο με κάποιες φάσεις χαβαλέ! Αλλά αυτή η (Denise Richards (http://www.imdb.com/name/nm0000612)) η ξανθιά από το Wild Things σκοτώνει!
Γκετο 13
Ξυλοοοοο, υπερθεαμα. Γαλλικη ταινια που σκοτωνει. Ζογκλερικες μαπες καθ'ολη την διαρκεια της ταινιας.
The brothers grimmmmmmmm.......
Μια ταινια που δεν αναδεικνυει τα καλη της Monica Belucci:rofl:
mickymouse
20-07-06, 15:03
Syriana Πολυ καλη ταινια και δυστυχώς επικαιρη
Ειδα εψες το Στοιχημα του Σλεβιν (Lycky Number Slevin). Καλη μαυρη κωμωδια που σοβαρευει απο ενα σημειο και μετα. Αριστοι ολοι οι ηθοποιοι (Χαρτνετ, Λιου, Γουιλις, Φρημαν, Κινγκσλευ), εντελως σουρεαλιστικα ντεκορ...
"Το ονομα του Ροδου" (Sean Connery, Christian Slater)
Πολυ καλη μεταφορα του μυθιστορηματος, ο Sean οπως παντα μεγαλειωδης.
"Τεσσερις γαμοι και μια κηδεια" (Hugh Grant, Andie Mcdowell, Christin Scott-Thomas et al.)
Εκπληκτικη ταινια, λαμπρο χιουμορ.
Παμε για την τριτη στη σειρα (απ' οτι καταλαβατε δεν εχω τι να κανω...)
fast and furious - Tokyo drift
ετσι κι ετσι... σε σχεση με τις προηγουμενες 2 τη βρισκω λιγη
Lucky Number Slevin!!!Πάρα πολύ καλή!Είχα καιρό να δω ταινία με ανατροπές στο σενάριο.
Δείτε τη.
Ανακάλυψα πως έχω αταραξία:p
Χθες ειδα το " Shinobi (http://www.imdb.com/title/tt0475723/) ".:oneup::oneup:
Για οσους βλεπουν τετοια γιαπωνεζικα ( πχ το Hero (http://www.imdb.com/title/tt0299977/) ) , να το δουνε. Ειναι νομιζω απο τις καλες ταινειες...
Eπισης , το " The Hills have eyes " ηταν ( για μενα ) τουλαχιστον τραγικο... Σκετο χασιμο χρονου... :down::down:
mickymouse
23-07-06, 20:45
Με εχει πιασει ο οιστρος και βλεπω ταινιες και αποδεικνύονται και καλες
Manderley του Lars von Trier
Παρα πολυ καλη στα επιπεδα του Dogville
Fast and furious ...Καλή για το είδος της.
Btw κατάλαβα γιατί μια ψυχή εδώ ψάχνει τη Γιαπωνέζα της ζωής του,έχουν ομορφήνει πολύ τελευταία.:p
40 days and 40 nights. Δε ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλα είναι πάρα πολύ καλή κωμωδία.
@ ADSLgr.com All rights reserved.