Επιστροφή στο Forum : Ποιά είναι η τελευταία ταινία που είδες; Σου άρεσε;
40 days and 40 nights. Δε ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλα είναι πάρα πολύ καλή κωμωδία.
Και έμενα μάρεσε πολύ! Και ο τύπος μάρεσε και στο Odin!
Πολύ ωραίες γυναίκες στην ταινεία αλλά πως κάνουν και έτσι μωρέ για 40 μερούλες! Ξέρω κόσμο (και εγώ μέσα!!)
9 βασίλισσες ( 9 queens ).
Αργεντίνικη (αλλά με στοιχεία Hollywood), αρκετά καλή κομπινο-λαμογιο ταινία, αν και ίσως κάποιοι καταλάβουν από νωρίς ποιος είναι ο μάγκας της ιστορίας.
Running Scared
http://us.imdb.com/title/tt0404390/
Απίστευτα σκληρό, αρκετά επίκαιρο (βία ανηλίκων), απρόσμενα καλό.
ΥΓ: μην χάσετε τους τίτλους τέλους ;)
Running Scared είναι στα υπόψιν!
Χα-χα-χα-χα-χα !!!
Για διαβάστε το πολιτιστικό άρθρο στη σελ. 31 της σημερινής "Ελευθεροτυπίας".
Είναι προφανές ότι είναι γραμμένο από άσχετο και στο πόδι (τουλάχιστο 20 λάθη και βάλε) αλλά έχει κάποιο ενδιαφέρον.
ειδε κανεις την Προφητεια να μας πει αν αξιζει ή οχι? :hmm:
Μερικά αποσπάσματα από το Comic Con 2006 report εδώ:
http://www.dvdtown.com/article/ourcomiccon2006report/3739/#Scene_1
τα οποία προσωπικά βρήκα ενδιαφέροντα:
1.
In “Star Wars” news, the live-action “Star Wars” TV series will be set in-between Episode III and IV and will arrive before the end of the decade. The CGI Clone Wars series will debut sometime in 2008.
2.
Tarantino is planning on producing a pair of anime “Kill Bill” prequels. One will focus on the origins of The Bride, while the other being the origin of Bill.
3.
In Superman news Bryan Singer was in attendance with Richard Donner.
The long awaited Donner-cut of “Superman II” will finally come out on DVD in November. Almost everything Donner needed was available, except for one scene which he recreated with screen test footage of Margot Kidder and Christopher Reeve. A scene was shown with Lois looking at Clark and drawing a hat and glasses on a photo of Superman. She then jumps out a window to prove Clark is Superman. Which, when compared to the original cut of Superman II feels like a complete 180. The scene is very Lois and Clark in terms of banter; it looks like we’ll be getting an almost entirely new film with this version.
ενδιαφέρον ... στο Comic Con 2006 έγινε η αποκάλυψη του τρέηλερ του 300. δυστυχως δεν έχει διαρρέυσει...
John_Nastos
01-08-06, 13:28
Είδα χθες το The Sentinel με τον M. Douglas, τον K. Sutherland και την K. Basinger. Συμπαθητική ταινία που βλέπεται ευχάριστα και διατηρεί το ενδιαφέρον του θεατή. Οι ερμηνείες δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά εύκολα ταυτίζεται κανείς με τον ήρωα που υποδύεται ο M. Douglas (κάτι που συμβαίνει και στις περισσότερες ταινίες του άλλωστε). Το σενάριο σου κρατάει τον ενδιαφέρον μέχρι το τέλος ενώ ακόμα και όταν γίνει η αποκάλυψη ως προς την ταυτότητα του δολοφόνου, θέλεις να δεις πως θα τελειώσει η ιστορία.
Θα συμφωνησω εν μερει με τον Ναστο, αλλα πρεπει να πω οτι για μια ακομη φορα, οι κακοι δεν εχουν καμια απολυτως αφορμη, κανενα απολυτως κινητρο...
ειδα το Proof και το truman capote...μου αρεσαν πολυ και οι δυο
click, μια χαρά ταινιούλα.
ειδε κανεις την Προφητεια να μας πει αν αξιζει ή οχι? :hmm:
Να υποθεσω οτι λες για την καινουρια!!! Συμπαθιτικη θα ελεγα οχι ομως να την δεις στον κινηματογραφο οπου εκανα το λαθος και πηγα να τη δω μονο για dvd και πολυ ειναι.Δυστηχως οπως καθε remake ξερεις τι θα γηνει και φυσικα δεν συγκρινετε με τη παλια οπως και σαν τον Gregory Peck δεν υπαρχει καλυτερος.Αν σου αρεσε η παλια θα σου αρεσει και αυτη,πλησιαζει με τη προτωτυπη και ελαφρως καλυτερα εφε.Ελπιζω η συνεχεια να ειναι καλυτερη και πιο δυνατα εφε οπως μας εδειξαν στη διαρκεια της ταινιας με τη καταστροφη
Είδα χθες το The Sentinel με τον M. Douglas, τον K. Sutherland και την K. Basinger. Συμπαθητική ταινία που βλέπεται ευχάριστα και διατηρεί το ενδιαφέρον του θεατή. Οι ερμηνείες δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά εύκολα ταυτίζεται κανείς με τον ήρωα που υποδύεται ο M. Douglas (κάτι που συμβαίνει και στις περισσότερες ταινίες του άλλωστε). Το σενάριο σου κρατάει τον ενδιαφέρον μέχρι το τέλος ενώ ακόμα και όταν γίνει η αποκάλυψη ως προς την ταυτότητα του δολοφόνου, θέλεις να δεις πως θα τελειώσει η ιστορία.
Ωραια ταινια και καλοι ηθοποιοι θα ελεγα οτι ειχε μια κορυφεα ατακα οπου η πρωτη κυρια(Kim Basinger)λεει στον αστυνομικο(kiefer Sutherland) "Οι γυναικες δεν πηνουν ομως η μητερα μου γενηθηκε στο Tensey(ισως να κανω λαθος το μερος)"και να υποθεσω οτι ξερουν απο whiskey σαν την διαφημηση που περιμενουν να ωριμασει :rofl: :rofl: :rofl:
Ωραια ταινια και καλοι ηθοποιοι θα ελεγα οτι ειχε μια κορυφεα ατακα οπου η πρωτη κυρια(Kim Basinger)λεει στον αστυνομικο(kiefer Sutherland) "Οι γυναικες δεν πηνουν ομως η μητερα μου γενηθηκε στο Tensey(ισως να κανω λαθος το μερος)"και να υποθεσω οτι ξερουν απο whiskey σαν την διαφημηση που περιμενουν να ωριμασει :rofl: :rofl: :rofl:
Τον Sledge Hummer για προεδρο της Αμερικης, πως τον ειδες; Περιμενα ολη τη ταινια να τον ακουσω να λεει, "Trust me, I know what I'm doing", αλλα απογοητευτηκα...
Θα πω και εγω για 2 ταινιες που εχω δει προσφατα και μου αρεσαν πολυ.
1) Αιωνια λιακαδα ενος καθαρου μυαλου(eternal sunshine of a spotless mind).Mε τον Tζιμ Καρει.Πολυ καλη ρομαντικη κομεντι με θεμα την ανοχη σε μια σχεση
2)Εγω,αυτος και η μητερα του(Prime)με την Ουμα Θερμαν και τη Μεριλ Στριπ.Παλι ρομαντικη κομεντι με κυριο θεμα την διαφορα ηλικιας-θρησκειας κτλ στα ζευγαρια-ξεχωριζει το σπανιο sad-happy end:p
Syriana. Από τις καλύτερες των τελευταίων χρόνων.
16 blocks.
Ο Willis και ο David Morse πολύ καλοί αν και οι διάλογοι ήταν λίγο παιδικοί.
Ο πόλεμος των άστρων: Επεισόδιο 1ο
Δεν το είχα δει...
Πολύ καλό
Μερικες ταινιες που ειδα κ μου αρεσαν προσφατα:
Runaway jury, δικαστικό θρίλερ πολύ καλή πλοκή.
Επίσης το Tears of the sun, πολεμικοκοινωνικό αρκετά ρεαλιστικό. Bruce Willis συνεχίζει τις εξαιρετικές του επιλογές τα τελευταία χρόνια. Μαζι του το απολυτο θηλυκο... Μπελουτσι... (ντυμενη απο πανω ως κατω αλλα παλι γραφει η ατιμη)
Wicker park, παιζει ο τυπος απο το lucky number slevin, με εξυπνη πλοκη/σεναριο κ ενδιαφερον σε ολη τη διαρκεια
Paycheck, Αλφεκ κ Θερμαν, επισης πολύ καλο σεναριο.
ευχαριστω tirisias, δεν προλαβα να δω το ποστ σου κ την ειδα.. ειχε κ καποιες αλλαγουλες απ την αρχικη αλλα τεσπα.. Δε με ξετρελλανε
final destination 3 δε μ αρεσε καθολου.. το παραξηλωσαν πια...
hostel πολυς θορυβος για το τιποτα.. ειδικα στην πρωτη περιπου μιση ωρα, νομιζεις οτι βλεπεις τσ0ντ@ συγγνωμη :oops:
Πειρατες Καραιβικης 2... μακραν καλυτερο το 1, δυστυχως οι συνεχειες δεν ειναι παντα τοσο επιτυχημενες
Silent hill... καλοοο
...
αυτα ειδα σοβαρα, γιατι συνηθως τις περναω τις ταινιες μπαμ-μπαμ ! Τωρα αυτες τις ειδα ολη τη διαρκεια!
Το Slevins lucky number ήταν μια πολύ καλή ταινία. Την συστήνω ανεπιφύλακτα!!
Dodgeball με Ben Stiller.
Πιρατες της Καραιβικης 2! Ιδιαιτερα στο σημειο οπου μιλουν 2 τυποι καθαρα κυπριακα!!!(Δεν το εχω επιβεβαιωσει ακομα). Ποτε ερχεται το 3?
Το Slevins lucky number ήταν μια πολύ καλή ταινία. Την συστήνω ανεπιφύλακτα!!
Lucky number Slevin.... απαιχτη:worthy:
16 blocks... χμμ καλουτσικο
Bandidas ... βλεπεται ευχαριστα
AddictedToChaos
25-08-06, 01:04
Μολις ειδα το silent hill.
Λοιπον. Το silent hill 1 στο playstation 1, το ειχα λιωσει να το παιζω (το ειχα τερματισει εννοειται), και ειχα εντυπωσιαστει απο το ολο concept.
Η ταινια, ειναι πιστη αναπαραγωγη του παιχνουδιου, οσον αφορα τα σκηνικα μερη, ακομα και τις ληψεις.
Το σεναριο ομως, καμια σχεση με του παιχνιδιου. Ενω αρχικα εδειχνε να ειναι πιο δεμενο σε σχεση με του παιχνιδιου, το φιναλε εντελως κουφο και με κανενα ιδιαιτερο νοημα.
Τι να πεις. Την μιση πατατουλα του, την εισεπραξε απο εμενα :)
Πριν από κανα μισάωρο είδα το Crash (Ευτυχώς η εταιρία διανομής δεν του έδωσε ελληνικό τίτλο όπως κάνουν σε όλες και να το βγάλει τρακάρισμα ή Η νύχτα του τρακαρίσματος) ασχέτως αν έχει βγει σε DVD εδώ και κανα 7μηνο.
Πολύ καλή ταινία, σενάριο τέλειο, πολύ επίκαιρο γενικώς.. αν και δεν το κρύβω σε κάποια φάση συγκινήθηκα (πράγμα σπάνιο να το νιώσω με ταινία) :)
Την συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους θέλουν να προβληματιστούν γενικώς και όχι μόνο…. ;)
Πιρατες της Καραιβικης 2! Ιδιαιτερα στο σημειο οπου μιλουν 2 τυποι καθαρα κυπριακα!!!(Δεν το εχω επιβεβαιωσει ακομα). Ποτε ερχεται το 3?
Θες να μου πεις οτι σ αρεσε??? :nono: δε θα τ αντεξω κ τριτο !
Είδα και εγώ τους πειρατές!!!!!
Απλά να πω ότι όταν τελείωσε είπα επιτέλους! Και λίγο background.
Το πρώτο μάρεσε κυρίως σαν μια χαλαρή ταινεία με ένα πολύ γραφικό χαρακτήρα που έδινε άλλο χρώμα! Χωρίς αυτόν το έργο θα ήταν μάπα!
Στο δύο όμως
1)όλοι οι χαρακτήρες αποφασίσαν να γίνουν γραφικοί και χάλια.άρα δεν υπάρχει ο ένας χαρακτήρας που χρωματίζει την ταινεία,συνεπώς η ταινεία γίνεται λές και έχεις πετάξει κουβάδες με χρώμα σε ένα τοίχο
2)Η ταινεία έχει την αρρώστια όλων των τελευταίων διλογιών! Ενώ έχει καλό σενάριο ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΣΕΝΑΡΙΟ το πετάει στα σκουπίδια καθώς την τραβάει από τα μαλλιά για να μακρύνει σε μέγεθος για να βγάλουν λεφτά και με δεύτερη ταινεία. ΕΛΕΟΣ! They Suck
3)Πολύ γλοιώδης. Μπλιάχ!
Για άλλη μια φορά έκλεψε την παράσταση ο :respekt: Κάπτεν Τζακ Σπάροου. :respekt:
ΥΓ: Είναι προφανές ότι για την 3λογία ακολουθούν μία πετυχημένη συνταγή, που πρωτοεφαρμόστηκε πριν από 26 χρόνια. :cool:
Κι εγώ τους πειρατές είδα χτες, και βασικά έχω μια απορία..
Ένα πράγμα δεν κατάλαβα.. Ο Τζακ είχε χρέος στον Τζόουνς την ψυχή του.. το ΓΙΑΤΙ δεν κατάλαβα. Κάτι είπε για το black pearl, που ήταν καπετάνιος του για 13 χρόνια, αλλά δεν το έπιασα.. Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει? Γιατί και κανα 2 άλλα άτομα που μίλησα, είχαν την ίδια απορία..
Pirates of the Caribbean
Πάρα πολύ καλή,πιο σκοτεινή και λιγότερο "παιδική" από την πρώτη.
Περιμένω με αγωνία την τρίτη.
@sadako
το Black Pearl είχε ναυαγήσει,και η συμφωνία ήταν να το ανασύρει από τοι βυθό και ο Jack να γίνει καπετάνιος για 13 χρόνια
η τελευταια που ειδα ειναι "οι αναμνησεις μιας Γκεισας"... πολυ πολυ καλη!
ο επίμονος κηπουρός, ωραία ιστορία με ωραίο κοινωνικό μήνυμα...
Pirates of the Caribbean...
Πολύ ωραία και πιστεύω πολύ καλύτερη από την πρώτη...
Ο Johnny Depp απλά υπέροχος! :oneup:
Pirates RUUUUULE :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Αναμένοντας την 3η ταινία....
oss 117 γαλλική παρωδία ταινιών james bond εποχής Connery, είχε τρελλό γέλιο (αν σας αρέσουν οι κουφές πλάκες).
kadronarxis
11-09-06, 21:22
Πολύ καλό το Lake House,και το The wicker man.
Το crank φαίνεται να είναι καλό αλλά θα δείξει!
Lake House συμφωνώ το είδα πριν λίγο :oneup::oneup:
The Wind That Shakes The Barley (http://en.wikipedia.org/wiki/The_Wind_that_Shakes_the_Barley) έχει σχέση με την επανάσταση στην Ιρλανδία.
όμορφη ταινία πήρε και βραβείο στις κάνες
kadronarxis
13-09-06, 22:00
Το crank, εντελώς psycho κατάσταση.
Όχι θρίλερ αλλά πολλά ναρκωτικά και ένα χάος η ταινία.
Προσπεράστε άφοβα.
AddictedToChaos
13-09-06, 22:30
Superman Returns. Τα σχολια μου, στο νημα της χειροτερης ταινιας...
kourampies
16-09-06, 06:20
Da Vinci Code, μετά από πάρα μα πάρα πολύ πίεση, το νινι σέρνει καράβι κτλ:oops: .
Ίσως η πιο βαρετή και κακή ταινία της ζωής μου, ξεπέρασε κ το LOTR.
Θα διαφωνήσω. Και δράση είχε και αγωνία και καλό σενάριο,σγηνοθεσία.
Απο ηθοποιούς αρκετά καλοί (λίγο o Tom Hanks έπαιζε χάλια).
Είσαι απο αυτούς που είχαν διαβάσει το βιβλίο και το λες?
Γιατί με εκνευρίζουν λίγο οι τύποι που έχουν διαβάσει κάποιο βιβλίο και μετά όταν αυτό γίνεται ταινία το θάβουν τελείως..
...ξεπέρασε κ το LOTR.
Δηλαδή τα LOTR δεν σ' άρεσαν;
AddictedToChaos
16-09-06, 15:51
Ουτε εμενα μου αρεσει το LOTR.
Ειχα βαρεθει τη ζωη μου τοτε που ολοι μ'επριζαν σχετικα με την συγκεκριμενη ταινια...
kourampies
16-09-06, 15:59
Θα διαφωνήσω. Και δράση είχε και αγωνία και καλό σενάριο,σγηνοθεσία.
Απο ηθοποιούς αρκετά καλοί (λίγο o Tom Hanks έπαιζε χάλια).
Είσαι απο αυτούς που είχαν διαβάσει το βιβλίο και το λες?
Γιατί με εκνευρίζουν λίγο οι τύποι που έχουν διαβάσει κάποιο βιβλίο και μετά όταν αυτό γίνεται ταινία το θάβουν τελείως..
Όχι δε το έχω διαβάσει.
Δηλαδή τα LOTR δεν σ' άρεσαν;
Αν παρακολουθήσεις το νήμα περί χειρότερων ταινιών θα δείς ότι κατέχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου εξαιτίας του πόσο άθλιες είναι
:respekt:
Poseidon-> καλό για να περάσει ένα 2ωρο
Click-> μερικές ξεκαρδιστικές σκηνές αλλά μετά τη μέση της ταινίας γίνεται πολύ δράματικό. Καλό πάντως
Περιμένω εναγωνίως τη Black Dahlia. Αν έχει πιάσει έστω το 1/10 της ατμόσφαιρας του βιβλίου είναι η ταινία της δεκαετίας. Οι αδαείς ετοιμαστείτε να φάτε κόλλημα με την υπόθεση της δολοφονίας,είναι αδύνατο να μείνει κανείς αδιάφορος.
@ ADSLgr.com All rights reserved.