Επιστροφή στο Forum : Ποιά είναι η τελευταία ταινία που είδες; Σου άρεσε;
Ειδα το The Ring στο Σταρ τωρα αλλα δεν καταλαβα το τελος.
Ειμαι χαζος?
:p :)
Όχι.
Απλά το Σταρ - σαν όλα τα ελληνικά κ@λοκανάλια, θα πετσόκοψε το τέλος. :p
Πώς να το καταλάβεις.
...αν και δεν βλεπω το λογο που ταιριαζει σε τετοιες ταινιες...
Γιατί δεν μπορεί να παίξει σε τίποτ' άλλο. :thumbdown
Γιατί το splatter είναι ο ορισμός του pointless. Το αίμα αποκλειστικά για το αίμα.
Καθόλου σενάριο και story από πίσω.
Δε μιλάω για αυτά. Μιλάω για αυτά που από την αρρώστεια λόγω σκηνοθεσίας και στησίματος της ταινίας (καλά... και φυσικά με πολύ άγρια σκηνικά:p) σου προκαλεί όλο αυτό το αναγούλιασμα. Εκεί απλώς προσκυνώ τον σκηνοθέτη.
Ένα "σωστό" splatter δεν έχει μόνο αίμα. Σε συνδιασμό με τη σκηνοθετική παρέμβαση, έχει ως στόχο να βγάλει κάτι το οποίο είναι πολύ πέρα από τα όρια της φαντασίας (π.χ. κόβω 5-6 δάχτυλα και τέρμα:p). Τα Τζαπόνια είναι μαστόρια σε αυτό. :worthy:
Γιατί δεν μπορεί να παίξει σε τίποτ' άλλο. :thumbdown
Βασικα μονο σε ταινιες τυπου chronicles of riddick ταιριαζει αυτος κατ εμε.
Γελασα παντως στην ταινια που εκανε τη νταντα. The Pacifier-κατι τετοιο νομιζω λεγοτανε
Das Experiment Γερμανική ταινία βασισμένη σε αληθινή ιστορία πρέπει να τη δείτε!!!
Καλά τα λέει ο ESP!Το σωστό το Splatter πρέπει να τα κάνει χχχχχχχχχ
Respect στους Τζαπαναίους!!
..Πάντως έχει να κάνει και με τον άνθρωπο..όσο να 'ναι
χχχχχχχχχχχχχχ, τώρα αν ο άλλος βλέπει :chair: Κουστουρίτσα και χέζεται από
συγκίνηση..που να το πιάσει το νόημα! Αλλά..γούστος είναι αυτός.
Πάντως εμένα τα κοινωνικά με πειράζουν περισσότερο..:stunned:
By the way..BUCKETHEAD RULES!!!:thrasher:
ΠΡΟΣ ESP1982
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΨΗΛΕ,ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!
..ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΩ ΣΤΟΥΣ ΑΜΥΗΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΞΗΣ:
:respekt: ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ (ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΑΙΟ)
:clap: ΤΟ ΡΕΜΑΛΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΜΕ ΣΟΥΓΚΛΑΚΟ,ΚΑΡΑ-ΚΑΛΤΑΡΑ!)
:worthy: Ο ΤΙΜΩΡΟΣ (ΚΟΡΥΦΑΙΟ,ΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΓΛΗ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟ ΕΚΔΙΗΤΗ)
HAIL!
ΠΡΟΣ ESP1982
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΨΗΛΕ,ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!
..ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΩ ΣΤΟΥΣ ΑΜΥΗΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΞΗΣ:
:respekt: ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ (ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΑΙΟ)
:clap: ΤΟ ΡΕΜΑΛΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΜΕ ΣΟΥΓΚΛΑΚΟ,ΚΑΡΑ-ΚΑΛΤΑΡΑ!)
:worthy: Ο ΤΙΜΩΡΟΣ (ΚΟΡΥΦΑΙΟ,ΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΓΛΗ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟ ΕΚΔΙΗΤΗ)
HAIL!
Ωχ, ωχ... Δικός μου είσαι. :p
Να προσθέσω τα έργα τα οποία (εγκληματικά) ξέχασες:p:
- "Ο Στραγγαλιστής της Συγγρού" (με τον αδικοχαμένο πλέον Απόστολο Σουγκλάκο)
- "Φυλακές Ανηλίκων" 1 και 2 (Θέμης Μάνεσης, Νίκος Τσαχιρίδης:worthy:, Γιώργος Πετρόχηλος)
- "Ο γύρος του θανάτου" :worthy:
Βασικά υπάρχουν ΑΠΕΙΡΕΣ Εληνικές υπρcultίλες.:) Όρεξη να έχεις να ψάχνεις τα video club τα οποία έχουν ακόμα VHS.:p
Tώρα ετοιμάζομαι να δω το "Godzilla vs Mechagodzilla".:worthy:
[edit]:
By the way..BUCKETHEAD RULES!!!
Έτσι, έτσι. :respekt:
The Life Of David Gale
δευτερη φορα που την ειδα...
ΦΟΒΕΡΗ!!!!
απιστευτος Kevin Spacey
Das Experiment Γερμανική ταινία βασισμένη σε αληθινή ιστορία πρέπει να τη δείτε!!!
Καλά αυτό είναι το tagline. Δεν έγιναν αυτά που έδειξε ούτε για πλάκα.
Εγώ είδα χθες το Miami Vice. Δεν μπορώ να εντοπίσω τι ακριβώς μάρεσε συγκεκριμένα και αν υπήρξε κάτι που μου άρεσε, αλλά η συνολική αίσθηση είναι ότι μάρεσε και μάλιστα πολύ.
:worthy: O ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ..ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΩΡΑ!!!
ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ>>:twisted: ΕΦΥΓΑ ΓΙΑ ΒΙΝΕΟΚΛΑΜΠ..
ΤΟ 'ΧΑ ΔΕΙ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΨΑΡΩΣΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ!!
Deleted
ΑΣΧΕΤΟ : Happy tree friends Γουστάρει κανείς??
:worthy: :worthy: :worthy: :worthy: :worthy: :worthy:
Κατα τα άλλα, οι φίλοι του cult, τσεκάρετε το Evil Aliens (http://www.evilaliensthemovie.co.uk/), με την θεά των Β-movies Emily Booth. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια απο φίλους μου και θα το έχω τσεκάρει μέχρι αύριο βράδυ.
Ρε συ αυτό είναι λίγο απαράδεκτο, splatter comic άστα να πάνε είναι, αυτό που αξίζει τρελλά είναι μόνο το αρχικό theme :)
Μα αυτά είναι τα ωραία..τα απαράδεκτα!:respekt:
Εμένα γι'αυτό μ' αρέσει..είναι τόσο ζουμερά άρρωστο...ΜΙΑΜ!!!
Πήγα χτες και είδα στη πρεμιέρα του με πρόσκληση το "The Road to Guantanamo (http://www.imdb.com/title/tt0468094/)". Δείτε το οπωσδήποτε σε κινηματογραφική αίθουσα.
Τρομερή ταινία, ύμνος στον δυτικό πολιτισμό και τους αυτόκλητους υπερασπιστές της ελευθερίας.
http://i.imdb.com/Photos/Ss/0468094/5.jpg
http://i.imdb.com/Photos/Ss/0468094/4.jpg
υγ. Εγώ τουλάχιστον βγήκα σοκαρισμένος από την αίθουσα. Μιλάμε για πράγματα που τα έχουμε ακούσει αλλά δεν μπορούμε ποτέ να τα φαντασούμε πως είναι στη πραγματικότητα.
Miami Vice.
Μέτρια έως αρκετά καλή για το είδος της, καλύτερη απ' ό,τι την περίμενα.
Τον Κόλιν Φάρελ πάντως, ακόμα δεν μπορώ να τον πάρω στα σοβαρά.
Ό,τι ρόλο και να παίξει μου θυμίζει αληταρά μπεκρομεθύστακα.
Ό,τι ρόλο και να παίξει μου θυμίζει αληταρά μπεκρομεθύστακα.
Μα ειναι!!! χρονια αλκοολικος και νομιζω οτι ειχε μπλεξει και με ναρκωτικα.
BTW ο θεος Al Pacino ειχε πει σε συνεντευξη του οτι ο Κολιν Φαρελ ειναι ο πιο ταλαντουχος ηθοποιος της γενιας του. Ειλικρινα εμεινα αφωνος!
http://www.egotastic.com/entertainment/celebrities/colin-farrell-overdoses-enters-rehab-000690
Παραθέτω μερικές ταινίες που είδα πρόσφατα και μου άρεσαν πάρα πολύ. Συγχωρήστε με αν έχουν αναφερθεί ξανά.
1. Το Τσεκούρι
2. Crash
3. Tsotsi
4. Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας
5. Syriana
6. Παράδεισος Τώρα!
7. Cronicas
8. Ο Κυρίαρχος του Παιχνιδιού
9. Σχέδιο Πτήσης
10. Ο Υποκινητής
Είδα κι εγώ το miami vice, αν εξαιρέσεις το τελευταίο 10λεπτο δεν είχε δράση, ούτε καταδιώξεις με αμάξια γενικά δε με τσίτωσε καθόλου αφού σε κάποια φάση πήγα και να κοιμηθώ. Μάλλον πήγα με ανεβασμένες προσδοκίες
Bρε που να τους πάρει και να τους σηκώσει εκεί στο Αγιόξυλο.
Τους έχει τελειώσει η φαντασία και πλέον το μόνο που τους έχει μείνει είναι να αμαυρώνουν την καλή φήμη παλιών σειρών, comix κτλ....
Λυπηρό :(
"Ο γύρος του θανάτου" :worthy:
Το σουβλατζιδικο εννοεις? :rofl::whistle: Θα σκαγα αν δεν το ελεγα!
Ειδα το Αccepted... :whistle: κλασσικη Αμερικανικη... ΠΑΤΑΤΑ για να μην πω τπτ αλλο :oops::whistle:
Το σουβλατζιδικο εννοεις? :rofl::whistle: Θα σκαγα αν δεν το ελεγα!
:whip::whip::whip:
Τς, τς, τς... Νεολαία... Μόνο στα κλαμπς και τις ντισκοτέκς ξέρετε να πηγαίνετε. :p
:whip::whip::whip:
Τς, τς, τς... Νεολαία... Μόνο στα κλαμπς και τις ντισκοτέκς ξέρετε να πηγαίνετε. :p
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
ψιτ... νεολαιΡα ιδια ηλικια εχουμε :whistle:
Μια χαρά ήταν το Miami Vice, έφερνε αρκετά στο παλιό, ατμόσφαιρα, οι χλιδές των ναρκοβαρώνων, οι χαρακτήρες, οι διάλογοι, σκηνοθετικά φυσικά πανοιμοιότυπο (καθότι ο Mann είναι the Man), το ευχαριστήθηκα αρκετά. Επειδή πρόσφατα είχα ξαναδει μερικά επεισόδια απο την σειρά, πήγα με τις προσδοκίες που έπρεπε. Γιατί θυμόμουν οτι είχε πολύ περισσότερη δράση... βέβαια μικροί εντυπωσιαζόμαστε και πιο εύκολα. :p (Εξαιρείται η Φρουτοπία και το Ulysses 31 που τα εκτίμησα ακόμα περισσότερο όταν τα ξαναπέρασα ένα χέρι πρόσφατα)
Ειδα το Μοναχο....
Πολυ καλη....
Μερικές ταινίες που δεν χρειάζεται να δείτε αλλά εάν τύχει και τις δείτε....δείτε τις με προσοχή....
Europa - Lars von Trier
DogVille - Lars von Trier
The Machinist - Brad Anderson
Requiem for a Dream - Darren Aronofsky
Cidade de Deus - Fernando Meirelles
Monsieur Verdoux - Charlie Chaplin ***
Intacto - Juan Carlos Fresnadillo - Max von Sydow
The American Friend - Wim Wenders - Bruno Ganz
Oldboy - Chan Wook Park
The Usual Suspects - Bryan Singer - Kevin Spacey
Runaway Train - Andrei Konchalovsky - Jon Voight
Taxi Driver - Martin Scorsese
Και μια ελληνική για ξεκάρφωμα....όμως από τις καλύτερες ελληνικές των τελευταίων χρόνων....
ΠΕΣ ΣΤΗ ΜΟΡΦΙΝΗ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΨΑΧΝΩ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΑΓΚΡΑΣ
μόλις το θυμηθώ θα τυπώσω και άλλες...καλά μπανιστήρια μέχρι τότε.
Μια χαρά ήταν το Miami Vice, έφερνε αρκετά στο παλιό, ατμόσφαιρα, οι χλιδές των ναρκοβαρώνων, οι χαρακτήρες, οι διάλογοι, σκηνοθετικά φυσικά πανοιμοιότυπο (καθότι ο Mann είναι the Man), το ευχαριστήθηκα αρκετά. Επειδή πρόσφατα είχα ξαναδει μερικά επεισόδια απο την σειρά, πήγα με τις προσδοκίες που έπρεπε.
Πές τα ρε φίλε! Και εμένα μάρεσε πολύ και σε ένα φίλο δλδ.
Μερικές ταινίες που δεν χρειάζεται να δείτε αλλά εάν τύχει και τις δείτε....δείτε τις με προσοχή....
.....The Machinist - Brad Anderson.....
Φοβερη ταινια! Μ αρεσε πολυ, αλλα επρεπε να την δω 2 φορες μεχρι να καταλαβω καλα τι παιζοτανε:p :oops:
Τελευταια ταινια που ειδα ...thank you for smoking ... ειδα τη μιση μεχρι τωρα και δεν μου εκανε κατι.
HaileGbrselasie
20-10-06, 13:39
Και μια ελληνική για ξεκάρφωμα....όμως από τις καλύτερες ελληνικές των τελευταίων χρόνων....
ΠΕΣ ΣΤΗ ΜΟΡΦΙΝΗ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΨΑΧΝΩ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΑΓΚΡΑΣ
Η ΜΟΡΦΙΝΗ δε μου άρεσε βασικά...καλή προσπάθεια για low budget κατάσταση με μια κάμερα αλλά τπτ σπουδαίο.
Από τις καλύτερες( αν όχι Η καλύτερη ) ελληνική που έχω δει είναι "Οι τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδας" του Παναγιωτόπουλου. Σχετικά παλιά, γύρω στο 80 είναι. Δείτε την οπωσδήποτε..Ποτέ ξανά τόσο γέλιο.
Τελευταία που είδα είναι το Thumbsucker(2005) του Mike Mills..Vince Vaughn-Tilda Swinton-Keanu Reeves. Ωραία ταινία σχετικά με ένα τύπο που προσπαθεί να απεξαρτηθεί απο τον αντίχειρά του.. :)
Χαλαρή ταινιούλα, χωρίς τρελή πλοκή και κορύφωση αλλά με χιούμορ και ωραία μηνύματα.
alwaysalone
20-10-06, 19:29
Η τελευταία που ειδα ηταν η "Flight 93". Με το γνωστό γεγονός με τους δίδυμους πυργους. (Το ενα αεροσκάφος που συνεντρίβη πριν φτασει στον "προορισμο").
Καλούλα ήταν. Ισως το μόνο που άξιζε ηταν οι ελάχιστες στιγμές με τους απότομους ελιγμούς του αεροσκάφους, και τις αντίστοιχες αυξήσεις του ήχου που εάν ησουν σε κατάλληλη διάθεση σου μούδιαζαν την ανάσα..
Βεβαια αυτη η ταινία, λόγω της σημασίας που δινει στον ήχο του αεροπλάνου (ξαφνική αύξηση), βλέπεται καλύτερα ή σε ένα μεγάλο cinema ή σε ενα τεράστιο αξιοπρεπές home cinema στο σπίτι της πλούσιας θείας μας απο το Σικάγο :p
Συμπλήρωση:
Να ρωτησω κατι? Βλεπω οτι κυκλοφορεί και άλλη μια ταινια με τίτλο "United 93". Προκειται για την ιδια ταινια με την "Flight 93"? Εχουν την ιδια πλοκή..
(κυκλοφορησε και μια με τιτλο "world trade center". ΄Βεβαια αυτη αναφερεται καθαρα στους διδυμους πύργους).
alwaysalone
22-10-06, 19:12
Είδα και την United 93.
Η πλοκή και στις δύο ταίνιες (Flight 93, United 93) είναι ακριβώς ίδια.
Εκτος απο το συνολο των ηθοποιών που διαφέρουν, υπαρχουν και κάποιες αλλες διαφορές.. (Στην flight 93, εμφανίζονται και οι συγγενεις των επιβατών -με χλιαρές βεβαια αντιδράσεις-, ενω στην united 93, οχι).
Επισης στην United 93 ειναι πιο ρεαλιστικές οι αντιδράσεις των επιβατών αλλά αυτο το οποίο ξενίζει ιδιαίτερα ειναι η προκλητική επίδειξη που προσπαθεί να κανει η ταινία στις άψογες υπηρεσίες της αεροπορικής εταιρείας, τις ευγενέστατες αεροσυνοδούς που ειναι προθυμες ακομα και να κατσουν να τις.. $%^* και την τάση που δειχνει η ταινία οτι ολα "δουλεύουν ρολόι" στο κέντρο ελέγχου..
Δε μπορώ να πω οτι ξετρελάθηκα με καμια απο τις δυο. Παντως η flight 93, παρ'ότι ηταν ελαφρώς σουπίτσα, ειχε καποιες μεμονωμένες στιγμές που ανέβαινε η αδρεναλίνη.. Η United 93 ήταν λιγο βαρετη :yawn: , ειδικά αν εχεις δει πρώτα την flight 93.
Bab Boys 2. Την είχα δει και παλαιότερα και απλά την ξαναείδα στην TV γιατί ήθελα να δω κάτι με πολύ εφέ. Και έχει πολύ εφέ η ταινία.
Πάντψς χθες η τηλεόραση τα είχε όλα έτσι. Bad Boys 2,Transporter,Terminator 2 και Formual1.Πάλι καλά που τελειώσαν νωρίς με τις εκλογές.
alwaysalone
23-10-06, 23:39
lol ναι! Εμενα δεν ήταν καμια ταινία του γούστου μου χθες, απο αυτες που έπαιξε η Τv και βρήκα αφορμη και ειδα το "Flightplan", (Σχέδιο Πτήσης).
Πολύ ωραία ταινιούλα. Ατμοσφαιρική.. Μια μάνα ταξιδεύει με τη κόρης της (ή νομιζει οτι ταξιδεύει). Κατα τη διάρκεια της πτήσης, τη χάνει και κανει ανω κατω το αεροσκάφος για να τη βρεί. Ολοι ομως νομιζουν οτι "Φαντάστηκε" οτι μπηκε στο αεροσκάφος με τη κόρη της, η οποια συμφωνα με ενα νοσοκομείο ειναι νεκρη. Αλλά η μανα επιμένει οτι εχει επιβιβιαστει...
Αλλά λίγο επιστημονική φαντασία, οχι? Γίνονται αυτα τα πραγματα :p ? (Για όποιον την έχει δει).
Η ερμηνεία της Jodie foster (εάν θυμαμαι καλα την ηθοποιό), ήταν μοναδική. Εχει ξαναπάιξει το ρόλο της προστατευτικής μάνας, στην ταινια "Panic room" , (Δωμάτιο Πανικού). Οπου ήταν και κει εξαιρετική. Μου αρεσε πολυ και στις δύο ταινίες.
Eπίσης το καλο με την ταινια Flightplan ειναι οτ ακόμα και 10 λεπτα πριν το τελος, δε ξερεις ποια είναι η αλήθεια! Σε κρατα σε αγωνια στην κυριολεξία για το τί ισχύει τελικα. Δεν είναι ελληνικούρα που ξερεις σχεδον απο την αρχη τί θα παίξει..
σ.σ Πάντως με τόσες ταινιες που εχω δει τελευταία που εχουν σχέση με ατυχήματα σε αεροπλάνα (Flightplan, united 93, flight 93, final destination 1), αμφιβάλλω αν θα ξαναμπω συντομα σε αεροπλάνο :p
φοβερή ταινία το flightplan!
την είδα και εγώ το καλοκαίρι στο camping στο φορητό (άλλη τρέλα και αυτό!)
όλο το μεσημέρι κάτω απο τη σκιά απο τα καλάμια ήμουν με την αγωνία τί θα γίνει στο τέλος.
απο τη μία το κρασί και απο την άλλη τα "τσιγάρα" απο τους δίπλα (ο καπνός δλδ) και είχαμε πάρει και εμείς (με το κορίτσι μου) θέση στο αεροπλάνο :p
πρώτη φορά που άλλαξα τόσες πολλές εκδοχές για το τέλος!
δε θυμάμαι να μου έχει τύχει σε άλλη ταινία τελευταία (απο τις πολλές που βλέπω - 1/μήνα)
Κωδικας Ντα Βιντσι.....
ωραιοτατη περιπετεια....
Είδε κάποιος το "Snakes on a plane";
Ειδα εψες το 5 λεπτα ακομα. Απολαυστικοτατος ο Χαραλαμπιδης, απλα καλοι ολοι οι υπολοιποι. Καλη ταινια για ενα βραδυ στο σινεμα.
nickolas2005
25-10-06, 00:21
Ειδα το lord of war. Απλα υπεροχη..αξιζει!
Μόλις σήμερα είδα το Κώδικας Ντα Βίντσι ... (ναί μόλις σήμερα ...)
Δεν μπορώ να πώ οτι με ενθουσίασε. Έχοντας διαβάσει το βιβλίο νομίζω χάνει πολύ ...
BTW βγήκε το trailer του 300. Δεν ξέρω μάγκες αλλά μολις είδα το teaser τα έχασα :blink:
Δεν παίζεται μιλάμε !!! :oneup:
Απίστευτη φωτογραφία και απο γραφικά :shock:
Ανυπομονώ να το δω :clap:
Να και ένα link για να το δείτε και σείς :
http://www.themoviebox.net/movies/2006/0-9ABC/300/trailer.php
Είδε κάποιος το "Snakes on a plane";
μόλις την είδα :)
καλή για να περάσει η ώρα αλλά τίποτα παραπάνω.
Είδε κανείς το Texas chainsaw massacre: the beginning;
Σκέφτομαι να πάω την Παρασκευή...
Ειδα το lord of war. Απλα υπεροχη..αξιζει!
Αμ και μισώ τον Nikolas Cage η ταινία ήταν πάρα πολύ καλή πράγματι.
Ειδα εψες το 5 λεπτα ακομα. Απολαυστικοτατος ο Χαραλαμπιδης, απλα καλοι ολοι οι υπολοιποι. Καλη ταινια για ενα βραδυ στο σινεμα.
Κι εγώ ψες το είδα. Πολυ καλοί ήταν και οι αρχάγγελοι Πιατάς και Βαλαβανίδης.
Καλός ήταν και ο gay τύπος, που ήταν στο τραπεζάκι με τα μαγικά.
Κι εγώ ψες το είδα. Πολυ καλοί ήταν και οι αρχάγγελοι Πιατάς και Βαλαβανίδης.
Καλός ήταν και ο gay τύπος, που ήταν στο τραπεζάκι με τα μαγικά.
Δεν ξερω γιατι, αλλα δεν μου εκατσε πολυ καλα ο Πιατας (περα απο τη σκηνη με το παραδοξο στο σκακι), ισως να ηταν καλυτερος στο ρολο αυτο ο Πουλικακος...
ειδα χθες το "Children of men"...δεν ήξερα αν θα το κανω post εδώ ή στο thread με τις χειροτερες ταινιες...
alwaysalone
27-10-06, 18:45
ειδα χθες το "Children of men"...δεν ήξερα αν θα το κανω post εδώ ή στο thread με τις χειροτερες ταινιες...
Για δώσε details αν θές..
πρώτον δεν είναι "καθηλωτική περιπέτεια" όπως λέει το trailer.
κόντεψε να με πάρει ο ύπνος.
απαράδεκτη έως ανύπαρκτη μουσική υποστήριξη για το έργο.
ΔΕΝ ΕΞΗΓEI ΤIΠΟΤΑ!! ούτε τι έγινε, ούτε πως έγινε, ούτε τι θα γίνει.
έχει ένα πολύ ωραίο story και το εξαφανίζει με τον τρόπο που το λέει...το μονο που βλέπεις είναι για τους μετανάστες που είναι εχθροί πλέον για το κράτος και δυο ανθρωπους να τρεχουν. ισως να πλασαρετε λαθως σαν ειδος ταινιας αλλα ειναι ενα δράμα/κοινωνικο χωρις ουσια
προσωπικά αυτό με την κάμερα χειρός εγώ το θεωρώ γελίο πλέον σαν concept..πιο πολύ ζαλίζει παρα προσθέτει αληθοφάνεια σε μια ταινία...έχει σταματήσει να είναι cult πια!
θα έγγραφα και αλλα, αλλα την θυμάμαι και συγχύζομαι για τα λεφτά που έδωσα
Kι εγω το ειδα χτες το Children Of Men και ηταν ψιλομουφα.
Βασικα ηταν ομορφα ατμοσφαιρικο εως σαπιο. Δηλ. την ατμοσφαιρα της μελλοντικης Αγγλιας την περασε επιτυχημενα αλλα...
Ηταν απο λιγο εως πολυ βαρετο, σε μερικες φασεις εξελισοταν η ιστορια κι εγω κοζαρα κατι μπουτακια διπλα μου:rofl: ,μιλαμε για τοσο δραση...
Δεν εχω διαβασει το βιβλιο για να δωσω αν πετσοκοφτηκε αλλα η ταινια..
α) Ουτε για ανω των 17 ητανε μιας και δεν ειχε απολυτως τιποτα ακαταλληλο,
β) Που ειδανε ταινια φαντασιας? Νταξει το στορι λιγακι ναι αλλα το στησιμο σε κατι απο Βουρτση που προσπαθει να σωσει το μικρο Βασιλακη Καιλα μου εφερε:rofl:
Είδα το The hills have eyes ... Είναι απο τις ελάχιστες φορές που remake παλίοτερης ταινίας είναι καλύτερο απο τη πρώτη ( κατα τη πρωσοπική μου άποψη έστω. ). Το πρωτείνω σε όποιον του άρεσουν οι ταινίες τρόμου ( και κυρίως τα splatter :p )
@ ADSLgr.com All rights reserved.