PDA

Επιστροφή στο Forum : Ποιά είναι η τελευταία ταινία που είδες; Σου άρεσε;

Σελίδες : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

nuxx
14-12-04, 01:26
OldBoy, αριστουργημα

divisionbell
14-12-04, 01:32
το Silent Running που είναι cult S.F. ταινία του 1972. Εντάξει, λίγο παλιά είναι. Αργή για τα σημερινά δεδομένα και με σχεδόν καθόλου "δράση". Μιλάει για την προσπάθεια ενός βοτανολόγου σε ένα διαστημόπλοιο να σώσει το τελευταίο δάσος απο καταστροφή.

dearpru
14-12-04, 01:42
kill bill 1&2
κλασικός tarantino, καταπληκτικές για το είδος τους...ειδικά τα soundtrack είναι το κάτι άλλο!!
τώρα τελευταία είδα και τα
A Beautiful Mind (φοβερή ερμηνεία Russell Crowe), high fidelity - πολύ καλές και οι 2.
the ladykillers, απλά πέρασε η ώρα ευχάριστα τίποτα το ιδιαίτερο.
the terminal, αρκετα καλή αν και δε μου άρεσε η zeta jones.
anyway, έχω να δω τις προσεχείς μέρες Alien Vs Predator,Dodgeball,Resident Evil Apocalypse,Shrek 2,Surviving Christmas,The Village,Saw(!!!)
αν πρέπει να αποφύγω κάποιες μιλήστε πριν να είναι αργά!

JohnGR
14-12-04, 01:45

Shrek 2 & Alien vs Predator (τις υπόλοιπες δεν τις έχω δει).

WAntilles
14-12-04, 02:00
Χθες είδα το Alexander.

Πραγματικά για αυτό το έργο έγινε a lot of fuss about nothing.

murray
14-12-04, 02:28
Είδες το "Alexander the Gay" (σε σκηνοθεσία Oliver Poustone) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ???

Δεν το έχω δει, αλλά μάλλον για μ@#$%&α πρόκειται.

dantouan
14-12-04, 03:12
Πορφυρα ποταμια ΙΙ με τον Ζακ Ρενο
Μαλλον μετρια...

shakm
14-12-04, 03:24
The day after tomorrow - Έχει γίνει πλέον κλασσικό το καταστροφολογικό στυλ νομίζω.. προσωπικά τη θεωρώ απλώς μέτρια

Πορφυρα ποταμια ΙΙ με τον Ζακ Ρενο
Μαλλον μετρια...

κρίμα και ήθελα να το δω κάποια στιγμή..

McAli
14-12-04, 04:57

Μερικές σελίδες πιο πριν ορισμένοι έθαβαν το "The Village" και το "Alien Vs Pred." .....ρρρρρρρρρίσκοοοοο!

dearpru
14-12-04, 05:05
το the village έχω την εντύπωση πως είναι καλή ατμοσφαιρική ταινιούλα, όχι για το είδος που την παρουσίαζαν-θρίλερ και γω δε ξέρω τι...αλλά καλή!
θα καθήσω να τη δω αν και ξέρω τι γίνεται μιας και τη...διάβασα!(τους υπότιτλους εννοώ προσπαθώντας να τους συγχρονίσω :lol: )

giorghs
14-12-04, 11:24
το the village έχω την εντύπωση πως είναι καλή ατμοσφαιρική ταινιούλα, όχι για το είδος που την παρουσίαζαν-θρίλερ και γω δε ξέρω τι...αλλά καλή!
θα καθήσω να τη δω αν και ξέρω τι γίνεται μιας και τη...διάβασα!(τους υπότιτλους εννοώ προσπαθώντας να τους συγχρονίσω :lol: )

Kαλή, ατμοσφαιρική ταινία, με καλούτσικη εκτέλεση και ωραίο νόημα στο τέλος... Καμμία σχέση όμως με έκτη αίσθηση... ;-)

giorghs
14-12-04, 11:26
Kαλή, ατμοσφαιρική ταινία, με καλούτσικη εκτέλεση και ωραίο νόημα στο τέλος... Καμμία σχέση όμως με έκτη αίσθηση... ;-)

buffos
14-12-04, 13:07
Είδες το "Alexander the Gay" (σε σκηνοθεσία Oliver Poustone) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ???

Αυτό ειναι που λέμε κριτική με επιχειρήματα.

Απο τις ταινίες που είδα τον τελευταίο καιρό (βλέπω αρκετές) το Old Boy ήτανε πολύ καλό.
Επίσης το Motorcycle Diaries αρκετά καλό (ειναι και για τον τσε....:)

buffos
14-12-04, 13:07

Αυτό ειναι που λέμε κριτική με επιχειρήματα.

Απο τις ταινίες που είδα τον τελευταίο καιρό (βλέπω αρκετές) το Old Boy ήτανε πολύ καλό.
Επίσης το Motorcycle Diaries αρκετά καλό (ειναι και για τον τσε....:)

Makelaris
14-12-04, 14:24
Motorcycle Diaries καλο , Old Boy οπωσδηποτε πρεπει να τη δειτε , Alexander the great η χειροτερη ταινια που ειδα το τελευταιο χρονο (τολμη και γοητεια ειναι..),Βlade 3 κατεβαινει τωρα...:)

sonic
14-12-04, 14:39
Τα Πορφυρά Ποτάμια δεν απλώς μέτρια , είναι μάπα, συμβαίνουν ΤΑ άσχετα με την πλοκή , γενικώς τραλαλα, αυτός που έκανε μοντάζ και δεν βγάζεις νοημα.

Καλό είναι το Butterfly Effect, το οποίο είδα σε Dvd, απο το video club παρακαλώ!

McAli
16-12-04, 20:04
"Swimming Pool".....Πατάτα (ούτε καν Ακρωτηρίου).Αυτά συμβαίνουν όταν πάω στα τυφλά....κάποιες φορές το ένστικτο πέφτει όξω....

dantouan
16-12-04, 20:29
Saolin football μια τρελη ταινια μονο για φαν των Ανατολιτικων ταινιων δρασης... :mrgreen:

Salvador
16-12-04, 22:59
Τα Πορφυρά Ποτάμια δεν απλώς μέτρια , είναι μάπα, συμβαίνουν ΤΑ άσχετα με την πλοκή , γενικώς τραλαλα, αυτός που έκανε μοντάζ και δεν βγάζεις νοημα.

Το Crimson Rivers 2 θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερο.
ΚΑτ'εμε εχει πολυ καλη φωτογραφια ,ωραιο νευρικο μονταζ,η μουσικη ειναι καλα δεμενη και τα εφε στις δυνατες στιγμες δενουν πολυ καλα.Τελος το σημαντικοτερο ειναι οτι εχει καλο σεναριο αλλα δεν εχει γινει καλη σκηνοθεσια.
Για καποιο παραδοξο λογο απλα την βλεπεις και σκεφτεσαι...ε ενταξει δεν ηταν και τπτ το κορυφαιο.
Η αποψη μου ειναι πως με ολα αυτα που προαναφερα θα επρεπε να δημιουργηθει καινουρια ταινια.Καμοια σχεση με sequel του 1.Δεν υπηρχε λογος.
Με αλλους ηθοποιους και λιγο ψαξιμο στην σκηνοθεσια για να γινει αψογο "Θριλερ".
Τελευταια ειδα παρα πολα αλλα αυτο που μου εχει μηνει νομιζω ηταν το Eternal Sunshine of A spotless mind.
Αψογο!
αυτες τις μερες θα δω και την επομενη ταινια του σκηνοθετη απο το Πειραμα(Γερμανικη) οπου λεγεται Gegen.Die.Wand. και ακουσα καλες κριτικες.

crimson
16-12-04, 23:35
είδα το 'I robot' και μου άρεσε αρκετά. Δεν είναι τέλειο, ίσως χαλάει λίγο προς το τέλος, αλλά είναι αρκετά ενδιαφέρον και με καλό σενάριο-πλοκή [και με το όνομα του Άλεξ Νταρκ Σίτυ Πρόγιας στο τέλος].

McAli
18-12-04, 18:40
"Neverland" [2003].....Τραγική σύμπτωση.Πήγαινα για το "FINDING NEVERLAND" [2004] και τελικά από απροσεξία πήρα το "σκέτο" "neverland"....Ένα μόνο θα πω για το "Neverland" [2003] : "Σταμάτησα να το βλέπω".....Οκ οκ , άλλο ένα: "Μούφα, δεν αξίζει να δικαιολογήσω γιατί το σταμάτησα"

Δύο στη σειρά ταινίες μου βγήκανε μλκιες... :evil:

wintech2003
19-12-04, 04:52
Εμένα τελευταία μ'αρεσει (πολύ) η Lindsay Lohan 8) 8) 8)

Είδα τα:

Confessions of a Teenage Drama Queen
και Mean Girls

Δεν μπορώ να κάνω κριτική αφού δεν μιλάμε για ταινίες, αλλα για "ταινίες".
Πάντως η Lindsay με τρελαίνει! :D :D

McAli
19-12-04, 05:02
Εμένα τελευταία μ'αρεσει (πολύ) η Lindsay Lohan

"Lindsay Lohan is becoming the queen of bad movies. In one year, she has appeared in three of the worst movies in recent memory. First, there was the terrible FREAKY Friday remake. Second, there was the trying-to-be-clever but failing MEAN GIRLS. Now we can add CONFESSIONS OF A TEENAGE DRAMA QUEEN to the bad Lindsay Lohan movies list"

Χχχμμμ.....μου φαίνεται πρέπει να πάρω τηλέφωνο τη Γιαγια Ελένη.

wintech2003
19-12-04, 05:24
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δεν ειπα οτι μ'αρεσουν οι ταινίες της.. Η ίδια μ'αρεσει :)

Οπως π.χ. και η Britney Spears μ'αρεσει (όποιος έχει δει το video clip "My Prerogative" με καταλαβαινει) αλλα όχι η φωνή της / τα τραγούδια της.

McAli
19-12-04, 05:46
Δεν ειπα οτι μ'αρεσουν οι ταινίες της.. Η ίδια μ'αρεσει

έπρεπε να το είχα καταλάβει..... :lol: :lol: :lol:

kubiak
19-12-04, 12:02
Χχχμμμ.....μου φαίνεται πρέπει να πάρω τηλέφωνο τη Γιαγια Ελένη.

: ))

McAli
20-12-04, 13:23
"Maria Full Of Grace" [2004]....Κολομβία, και όπως καταλαβαίνετε έχει να κάνει με traffic.(Το λέω γιατί στην αρχή νόμιζα ότι έχει να κάνει με τη "δύσκολη ζωή της Κολομβανής επαρχίας...μέχρι που μπήκε η ταινία στο ζουμί).

Ενδιαφέρουσα ταινία, με ένα θέμα που ομολογώ δεν θυμάμαι άλλη ταινία να έχει πιάσει από την αρχή μέχρι το τέλος (του θέματος, όχι της ταινίας). Πολύ καλή η κοπελιά στον ρόλο της Μαρίας.

Δεν είναι αριστούργημα, αλλά αξίζει τον κόπο.

ckbond
20-12-04, 13:32
Προχθές το Σάββατο είδα τα Πορφυρά Ποτάμια Νο. 2, Πάρα πολύ καλό, καταπληκτικός ο Ζαν Ρενό. :mrgreen: :D

zardoz
20-12-04, 15:52
Παιδιά το "Οι απίθανοι" της pixar είναι καταπληκτικό. Δεν ξέρω αν αρέσει
στα παιδιά σας, αλλά εγώ το γούσταρα υπερβολικά.

Μοιάζει με ταινία του Flynt (θυμάστε james coburn?) της δεκαετίας του 60,
ή τουλάχιστο james bond. Η μουσική μάλιστα είναι ίδια με flynt!

Το πρώτο μισάωρο είναι ήσυχο και επιτρέπει την διαδοχική κορύφωση. Για
τα γραφικά δεν συζητάω, η πλοκή είναι που μετράει (αλλά τα γραφικά σκίζουν)

McAli
21-12-04, 19:19
"Before The Dawn" [2002]....Kαταπληκτική!Βιογραφική ενός Κουβανού συγγραφέα..Ρειναλντο Αρένας. Δείτε τη χωρίς υπότιτλους!Δε περιγράφω άλλο!

Επειδή ξέρω ότι ορισμένοι δεν μπορούν να βλέπουν homos να φιλιούνται,γι' αυτό και μόνο γι' αυτό θα πω ότι ο Ρειναλντο Αρένας ήταν ομοφυλόφιλος.

WAntilles
03-01-05, 02:20
The Lion in Winter

Το παλιό του 1968 (όχι το περσινό remake).

http://www.imdb.com/title/tt0063227/

Εκπληκτική ταινία με εκπληκτικές ερμηνείες.

Όταν συνευρίσκονται 2 ηθοποιοί ΚΛΑΣΗΣ όπως ο Peter O'Toole και η Katharine Hepburn...

Και ένας μικρός ακόμα (σχετικά) σε ηλικία Anthony Hopkins αλλά και από τότε έπαιζε πολύ καλά.

Παιδιά δείτε το οπσωδήποτε.

ΥΓ: Φχαριστιέσαι και εκπληκτικά Αγγλικά με χάρμα άρθρωση και προφορά.

wintech2003
03-01-05, 02:25
Anthony Hopkins rulez!

Για μένα από τους καλύτερους ηθοποιούς.
Μ'αρεσει αυτό το gentleman style του, το λεξιλόγιο που χρησιμοποιεί και που οτιδήποτε κάνει ειναι πάντα exquisite.

dantouan
03-01-05, 02:55
Φχαριστιέσαι και εκπληκτικά Αγγλικά με χάρμα άρθρωση και προφορά.

Ημαρτον μη μου πεις οτι σου αρεσει η προφορα των βλακο-Αγγλων... :shock:

kadronarxis
03-01-05, 03:21
Μόλις χτες είδα το National Treasure με τον Nicolas Cage.
Πάρα πολύ καλή δράση αλλά στο τέλος μούφα η δουλειά.
Το τέλος με χάλασε.

Όπως και το πορφυρα ποτάμια 2 πολύ καλό αλλά σαν το 1 δεν είναι.

Το dark city είδα σήμερα με τη γυναικά.Λίγο extreme υπόθεση, αλλά καλό.

Αυτή τη βδομάδα θα δω το Daredevil, και το Incredibles.

Άντε γερά.

kadronarxis
03-01-05, 03:25
Το alien vs predator, τραγική παπαριά.
Πολύ καλό το After the sunset.

Χτυπάω Constantine με Keanu Reeves....Αυτό πρέπει να είναι αρκετά καλό.

packetstorm
03-01-05, 03:40
Το alien vs predator, τραγική παπαριά.

Οντως είναι μούφα, αλλα πιστεψέ με, ειναι πολύ ανώτερο απο το Βridget Jones Diary που είδα χτές. Μιλάμε για ΤΗΝ παπαριά, απο τα έργα που πρέπει να σε δέσουν χειροπόδαρα στην καρέκλα για να μην φύγεις και να σου κάνουν αναγκαστικές εισπνοές αιθέρα καθε 2 λεπτά για να μην κοιμηθείς απο τη βαρεμάρα.

kadronarxis
03-01-05, 03:43
:) packetstorm.
Αυτό με τον αιθέρα είναι μια από τις βασικές προυποθέσεις σε ταινίες του Αγγελόπουλου. :lol:

Αλλά και εσύ Jones diary;;;
που πήγες και το βρήκες;;; :D

dantouan
03-01-05, 03:43
Fahrenheit 9/11 του Mikael Moore, πολυ ψαγμενο εργακι...

packetstorm
03-01-05, 03:49
Εξίσου απογοητευτικό ηταν και το Oceans 12. Μια απλή παρέλαση γνωστών ηθοποιών σε ενα ανιαρό ποτ-πουρι εικόνων δράσης χωρίς σενάριο και με ασύνδετη πλοκή. Χειρότερο ακόμα και απο το προηγούμενο. Η καλύτερη του στιγμή ήταν όταν τελείωσε

packetstorm
03-01-05, 03:56
Αλλά και εσύ Jones diary;;;
που πήγες και το βρήκες;;;

Και νά'ταν μόνο αυτό.. άστα. Η κοπέλα μου δέν είναι αυτό που θα χαρακτήριζε κάποιος ως σινεφίλ και της αρέσουν τα γνωστά σαχλο-ρομαντικά love stories. Υποκύπτω..

kadronarxis
03-01-05, 04:01
dantouan, πολύ καλό εργάκι, πράγματι.
storm,μου άρεσε το oceans 12.Δεν είναι ταινία για cinema, αλλά για 2 ευχάριστες ώρες στο σπίτι σίγουρα αξίζει.Έχει χαβαλέ!

Όσο για τα love stories, έχω μπλέξει και εγώ!(βλέπε cold mountain κλπ).

WAntilles
03-01-05, 04:05
Οντως είναι μούφα, αλλα πιστεψέ με, ειναι πολύ ανώτερο απο το Βridget Jones Diary που είδα χτές. Μιλάμε για ΤΗΝ παπαριά, απο τα έργα που πρέπει να σε δέσουν χειροπόδαρα στην καρέκλα για να μην φύγεις και να σου κάνουν αναγκαστικές εισπνοές αιθέρα καθε 2 λεπτά για να μην κοιμηθείς απο τη βαρεμάρα.

Ε αυτό πήγες να δεις κι εσύ;

Είναι κλασικό παράδειγμα Chick Flick (ή αλλιώς Γυναικο-Ταινία).

kadronarxis
03-01-05, 04:18
Το constantine πρέπει να είναι πολύ καλό.
Όπως μην χάσετε και το The Ring 2(στο 1 παραλίγο να χεστώ επάνω μου :lol: ),
The Machinist,
The Grudge,
Saw,
Mean Creek.

packetstorm
03-01-05, 04:25
Αστα ρε γουάν.. Λές απο τα πολλά Chick Flicks που υπομένω λόγω του ετέρου ημίσεως να γίνω στο τέλος κι εγώ chick και να μην μου κάνει flick ? :lol:

teacake
03-01-05, 11:20
Είδα τα Ιπτάμενα Στιλέττα και ... ήταν μούφα. Ειδικά το τέλος ήταν εντελώς για γέλια. Καμμία σχέση με τα Τίγρης και Δράκος και Ήρωας που γράψανε κάτι "κριτικοί" ότι ήταν καλύτερο...

pelasgian
03-01-05, 12:59
Στις γιορτές έκανα ποτπουρί όλες τις κωμωδίες:
Hoffmann
The party
The mouse that roars
Dr strangelove or how I got to love the bomb
M.A.S.H.
Monty Pythons The life of Brian
The best of the muppet show

12 ώρες συνεχόμενου γέλιου.

Σας πήγε η δικιά σας στο bridget Jones και τη κρατήσατε ακόμα; Καλά, τις αφήνετε να διαλέγουν και να οδηγούν; :mrgreen:

chat1978
03-01-05, 14:50
teacake, Πες τα αρχηγέ!!
Μιλάμε ότι το έργο σεναριακά ήταν μια Φωσκολιάδα και επίσης η ανδρες ηθοποιοί δεν είχαν ίδέα από τα stunts που κάναν κάτι που φαινόταν πάρα πολύ. ΕΠίσης και η μουσική καμιά σχέση με Κίνα.Μάλλον δυτική κλασσικούρα μου φάνηκε (δεν λέω για το τμήμα του χορού)

Το μόνο που έσωζε το έργο από το απόλυτο χάλια ήταν η φωτογραφία. Μιλάμε οι άνθρωποι πρέπει να έχουν απίστευτα μέρη . ΕΠίσης και οι αναφορές στην κουλτούρα τους που είναι πραγματικά διαφορετική.

dantouan, Καλό το Fahrenheit 9/11 αλλά εγώ βγήκα έξω από τα ρούχα μου για δύο βασικούς λόγους.
1) Δεν είναι Ντοκυμαντέρ όπως θέλει να πιστεύει ο Μουρ. Σε ένα ντοκυμαντέρ απογορεύεται να πάρεις προσωπική θέση και να ειρώνευτείς μια άποψη όσο λάθος και να είναι. Απλά την ισοπεδώνεις παρουσιάντος τον φορέα της άποψης να μην μπορεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα (αν είδε κανεις ρεπορταζ χωρίς σύνορα τα πρώτα 2 φέτος)
2) Μου την έσπασε επίσης γιατι το όλο πρόβλημα φάνηκε και περιορίστηκε όχι στην λάθος πολιτική αλλά στο γεγονός ότι πεθαίνουν "αθώοι" Αμερικάνοι. Όταν όμως δεν πεθαίνουν και όλα πάνε καλά τότε δεν υπάρχει πρόβλημα με την πολιτική τους.(δεν έγινε καμιά αναφορά).
Αυτά ίσως να είμαι εκτός θέματος αλλά είχα εκνευριστεί τότε πάρα πολύ σε βαθμό που τον θεωρώ αρκετά μαλάκα τον Μουρ.

McAli
04-01-05, 18:49
"The Matchstick Men" [2003]....Αν έγραφα αμέσως μόλις τελείωσε η ταινία θα έγραφα καλύτερα σχόλια για αυτήν, παρά τώρα, κάποιες ώρες μετά. Αυτό για κάποιους μπορεί να είναι καλό, για άλλους κακό...

Δεν θα την έλεγα blockbuster, μιάς και έχει ερμηνείες, αλλά ούτε και "ποιοτική" μιάς και δεν εμβαθύνει και τόσο στο σενάριο. Σίγουρα πάντως όπως είπα και προηγουμένως αξίζει να την δείτε...."Α must" για τους φίλους του Nicolas Cage.

Προφέσσορας_Χάος
05-01-05, 04:28
οι νύφες μου άρεσαν πάρα πολύ.Νομιζω η πιο ακριβή παραγωγη στα ιστορικά του Ελληνικου κινηματογράφου..Καταπληκτικά κουστούμια και η μουσικη επένδυση ηταν απλά μαγευτική,σε ταξίδευε..Οσο για τις ερμηνίες μπορώ να πω οτι εξεπλάγην.Μια ταινία που πρέπει να την δείτε όλοι.

Σταύρος
05-01-05, 04:57
ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΑΝΤΙΑ με τον Σταυρίδη, Φωτόπουλο.
Αριστούργημα.
Εχω έναν φίλο Αλβανό που έχει μία τεράστια συλλογή με παλιές ελληνικές ταινίες. Την είδαμε στο σπίτι του με όλη την οικογλενεια.
Αρέσουν πολύ αυτές οι ταινίες στους Αλβανούς, κυρίως οι κωμωδίες. Αλλά και ο Ξανθόπουλος.

@ ADSLgr.com All rights reserved.