PDA

Επιστροφή στο Forum : Ποιά είναι η τελευταία ταινία που είδες; Σου άρεσε;

Σελίδες : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Ducklord
05-01-05, 14:34
Χαρ-χαρ...
Εμένα ΜΕ ΠΗΓΕ η γυναίκα για "flying daggers", και πέρα από τις γελοιότητές του, μας άρεσε. Προσωπικά, θα το παραγγείλω σε DVD, μόνο και μόνο για την αρχική μάχη με την "τυφλή" πρωταγωνίστρια, στο κέντρο Παγόδα... Α-πί-στε-υτη σκηνοθεσία (η φάση με τις χάντρες είναι να ανατριχιάζεις)...
Κατά τα άλλα, ναι, πολλές, πολλές βλακείες η ταινία.

Αν θέλετε να δείτε μία καλή, Ασιατική περιπέτεια, δείτε το Musa: ο πολεμιστής. Το είδα πρόσφατα με φίλο και "κολήσαμε". Πολύ καλύτερο από ό,τι περιμέναμε. Πολύ - πολύ καλύτερο.

Α, και... πού`στε... Κολητός, "ψαγμένος" με Ασιατικά θέματα, που εξήγησε το "τί μου θύμιζε" ο πρωταγωνιστής του flying daggers: είναι αυτός που έχει "δανείσει" το πρόσωπό του στον πρωταγωνιστή των Onimusha 1 - 3 για το PS2..!!!

Πελάσγιε: "μαραθώνιος" Life of Brian - Holy Grail - Fish Called Wanda με ολίγη από Flying Circus, Al Bundy, Futurama και Clerks, σου λέει τίποτα; ;-)

Σταύρο, είδες τελικά το Ghost in the Shell;

Φιλικά
Παπιάρχοντας

Gothic
05-01-05, 14:49
Α, ωραία, και μόλις μπήκα για να πω το πόσο μούφα ήταν το House of the Flying Daggers. Αν εξαιρέσουμε την όντως εκπληκτική εισαγωγή που σε προετοίμαζε για ένα έπος, η υπόλοιπη ήταν ένα μείγμα Φώσκολου, Αγγελόπουλου και κολλεγιακής ταινίας με τους μαντράχαλους να χτυπιούνται για την μαζορέτα. Απίστευτα γραμμική και επίπεδη πλοκή, εντελώς αμερικανοποιημένος ασιατικός κινηματογράφος. Κουραστική μέχρι αηδίας. Αφου γύρισα σπίτι με τα απόκρυφα μου να έχουν λάβει τη μορφή παραφουσκωμένου τσουρεκιού, έκανα μια επίσκεψη στο imdb οπου ΕΦΡΙΞΑ με την υψηλή βαθμολογία, αλλα χάρηκα που οι Κινέζοι την θάβουν. Κάτι είναι και αυτό. Ελπίζω το Zu Warriors να μου αρέσει περισσότερο :mrgreen:

Πάπιε, επικός μαραθώνιος, εύγε παιδί μου. Πέτα και κανένα Family Guy την επόμενη φορά :wink:

WAntilles
05-01-05, 14:54
ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΑΝΤΙΑ με τον Σταυρίδη, Φωτόπουλο.
Αριστούργημα.

- Με αριστουργήματα;

Βρε Σταύρο, αυτή είναι κατ' εμέ η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ελληνική κωμωδία. Και δεν την είχες δει ποτέ;

Απαράδεκτος.

- Βρώμισε ο τόπος με τη βρωμομουστάκα σου.

ΥΓ:

- Εμπρός;
- Εδώ WAntilles.

Προσωπικά, θα το παραγγείλω σε DVD, μόνο και μόνο για την αρχική μάχη με την "τυφλή" πρωταγωνίστρια, στο κέντρο Παγόδα... Α-πί-στε-υτη σκηνοθεσία (η φάση με τις χάντρες είναι να ανατριχιάζεις).

Εγώ την εκπαίδευσα. :shock:

McAli
05-01-05, 14:58
"Bruce Almighty" [2003]...Μόνο για τους φίλους του Jim Carrey (και όχι τους καινούργιους φίλους...αλλά τους παλιούς...Ventura-Liar-Cable Guy)...

beginer_25
06-01-05, 02:30
Μια από τις καλύτερες ταινίες, σχετικά παλιά, το The ShawShank Redemption= Τελευταία έξοδος Ρίτα Χεηγουωρθ(Τιμ Ρόμπινς-Μόργκαν Φρίμαν).Έπεσε στα χέρια μου σε DVD έκδοση και μου θύμησε ότι κάποτε βγαίνανε ΤΑΙΝΙΕΣ και όχι αιδίες (Βλέπε Oceans 12).

kubiak
06-01-05, 13:39
Blade: Trinity (2004)
Directed by: David S. Goyer
Cast: Wesley Snipes, Kris Kristofferson...
Μέτρια
After the Sunset (2004)
Directed by: Brett Ratner
Cast: Pierce Brosnan, Don Cheadle, Salma Hayek...
Ευχάριστη, συνεπώς καλή (για το είδος)
Ocean's Twelve (2004)
Directed by: Steven Soderbergh
Cast: George Clooney, Julia Roberts...
Χάλια (μαύρα).
National Treasure (2004)
Directed by: John Turtletaub
Cast: Nicolas Cage, Justin Bartha, Sean Bean, Diane Kruger, Harvey Keitel Jon Voight
Συμπαθητική.

Το Alexander δεν ασχολήθηκα να το δω.

Wolverine
06-01-05, 13:44
WAntilles,

Εγώ την εκπαίδευσα. Shocked

Μην φας έχει γλάρο!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Αριστουργηματική φωτογραφία πάντως αυτή η ταινία. Τα τοπία είναι το λιγότερο εκπληκτικά.

BadCluster
06-01-05, 14:51
Ημερολόγια Μοτο...
πολύ καλή...
δείχνει τον Τσε απο μια διαφορετική οπτική γωνία όταν ήταν έφηβος...

kubiak
07-01-05, 10:11
Meet the Fockers (2004)
Directed by: Jay Roach
Cast: Robert DeNiro, Ben Stiller, Dustin Hoffman, Barbra Streisand...
Μέτρια (σώζεται όμως από το Cast)

BeholderX
07-01-05, 10:29
"Bruce Almighty" [2003]...Μόνο για τους φίλους του Jim Carrey (και όχι τους καινούργιους φίλους...αλλά τους παλιούς...Ventura-Liar-Cable Guy)

Το συγκεκριμένο δεν μου άρεσε καθόλου. Μόνο οι σκηνές που είχαν στο trailer άξιζαν :(

Αντιθέτως στο νέο Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events είναι πολύ καλός, όπως επίσης και η ταινία.
http://www.rottentomatoes.com/m/lemony_snicket/about.php

BeholderX
07-01-05, 10:48
Kadronarxis wrote:
Το alien vs predator, τραγική παπαριά.

To μ@λ@κισαν αρκετά δυστυχώς. Κρίμα γιατί μπορούσε να είναι πολύ καλό με μερικές αλλαγές.

packetstorm wrote:
Οντως είναι μούφα, αλλα πιστεψέ με, ειναι πολύ ανώτερο απο το Βridget Jones Diary που είδα χτές. Μιλάμε για ΤΗΝ παπαριά,

Η πρώτη ταινία Βridget Jones ήταν καλή για το είδος της, βλεπόταν άνετα. Τώρα αυτή τη δεύτερη δεν την έχω δει, οπότε επιφυλάσσομαι !

Kadronarxis wrote:
Μόλις χτες είδα το National Treasure με τον Nicolas Cage. Πάρα πολύ καλή δράση αλλά στο τέλος μούφα η δουλειά. Το τέλος με χάλασε.

Μετριο ήταν όντως, πάντως βλεπόταν.
Καλά, μόνο σε εμένα φαίνεται καθυστερημένος ο Cage ? Πάντα με εκνεύριζε η φάτσα του. Απορώ πως προσπάθησαν να τον περάσουν και σαν male είδωλο.

Kadronarxis wrote:
Αυτή τη βδομάδα θα δω το Daredevil, και το Incredibles.

Το Incredibles καλό είναι, το Daredevil μπουρδίτσα, μόνο ουσιαστικά για fans των κομικς.
Αντιστοίχως έχω να προτείνω το IceAge και το Hellboy που είναι πολύ καλύτερα.

Kadronarxis wrote:
Το dark city είδα σήμερα με τη γυναικά.Λίγο extreme υπόθεση, αλλά καλό.

Κορυφαίο το Dark City :) :) :)
Αν τυχόν δεν έχετε δει το The Crow (το πρώτο, όχι τη 2η και 3η ταινία), μην το χάσετε. Είναι του ίδιου σκηνοθέτη.

kubiak
07-01-05, 11:30
Καλά, μόνο σε εμένα φαίνεται καθυστερημένος ο Cage ? Πάντα με εκνεύριζε η φάτσα του. Απορώ πως προσπάθησαν να τον περάσουν και σαν male είδωλο.

Πάντως σε αυτήν την ταινία (National Treasure) μου φαίνεται ότι έχει κάποια στοιχεία του κεντρικού χαρακτήρα των βιβλίων του Dan Brown (Illuminati (ή αλλιώς Angels & Demons) & The Da Vinci Code)...

McAli
07-01-05, 16:03
"My Sassy Girl" ("Yeopgijeogin Geunyeo") [2001]. Κορεάτικη.Κωμωδία με πολλά συναισθηματικά σημεία.Την έκαναν πάλι οι Κορεάτες.Με μία λέξη... Αριστούργημα.

Crosstalk
07-01-05, 16:11
Ετοιμαζομαι για το Blade3........οσοι πανε σημερα (1η προβολη) ας πουνε εντυπωσεις!

tvelocity
07-01-05, 16:12
Προβλέπω οτι το blade θα είναι πατάτα. Φυσικά, μπορεί να κάνω λάθος.

dantouan
07-01-05, 16:36
Ετοιμαζομαι για το Blade3........οσοι πανε σημερα (1η προβολη) ας πουνε εντυπωσεις!

Μολις κατεβει,(κοντευει να τελειωσει) θα σας πω παραπανω, αλλα απο οτι εχω ακουσει ειναι πολυ καλο...

icedfun
07-01-05, 16:44
Το Blade Trinity 3 το έχω δεί εδώ και 4 μέρες που το κατέβασα...Είναι όντος πολύ καλό.Η τελευταία ταινία που είδα πάντος ήταν τα Ιπτάμμενα Στιλέτα.Για το είδος της,ξεπέρασε κάθε προηγούμενη παραγωγή.Είναι μια ταινία καθαρά για τους fan του είδους.

dantouan
07-01-05, 17:21
Η τελευταία ταινία που είδα πάντος ήταν τα Ιπτάμμενα Στιλέτα.Για το είδος της,ξεπέρασε κάθε προηγούμενη παραγωγή.Είναι μια ταινία καθαρά για τους fan του είδους.

Ειμαι fan του ειδους αλλα το συγκεκριμενο εργο δεν ειχε τοσες σκηνες "καρατε" οσες θα ηθελα...

kubiak
07-01-05, 17:44
Crosstalk & tvelocity,

Blade: Trinity (2004)
Directed by: David S. Goyer
Cast: Wesley Snipes, Kris Kristofferson...
Μέτρια

Στο "Meet The Fockers" η CIA/Central Intelligence Agency αναφέρθηκε ως CLIA/Central LACK of Intelligence Agency.

DrWho
07-01-05, 17:59
Η τελευταία ταινία που είδα πάντος ήταν τα Ιπτάμμενα Στιλέτα.Για το είδος της,ξεπέρασε κάθε προηγούμενη παραγωγή.Είναι μια ταινία καθαρά για τους fan του είδους.

Μπροστά στο Ηero του ίδιου σκηνοθέτη τα ιπτάμενα στιλέτα είναι μικροσκπικός νάνος
- σε σεναριακό επίπεδο και πλοκή
- σε αμιγώς καλλιτεχνικό και αισθητικό επίπεδο
- σε χορογραφίες kung-fu
- γενικά ως παραγωγή.

Όπως είπαν και φίλοι πιο πάνω, αμερικανιζέ παντοφλίτσα το έργο

BeholderX
07-01-05, 18:06
Μέτριο το Blade Trinity. Προσωπικά το βρήκα χειρότερο από το II. Επανάλειψη των ίδιων πραγμάτων...

eXORCIST_87
09-01-05, 01:30
Η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού. Απίστευτο έργο. Όλα τα λεφτά στον Jim.
Ηθοποιάρα ο άνθρωπος. Όσοι δεν το έχετε δει δείτε το.Επίσης δείτε Requiem και π .
(Αρονόφσκυ)

buffos
09-01-05, 02:17
Τα ιπταμενα στιλετα, δεν είναι ταινία καράτε.
Καμία μα καμιά σχέση. Το αν έχει μέσα πολεμικές τέχνες είναι φυσιολογικό γιατι είναι μέρος της κουλτουρας των ανθρώπων της ιστορίας που βλέπουμε.
Ειναι μια πάρα πολύ προσεγμένη ταινία. Με εκπληκτική αισθητική, πανέμορφα πλάνα.
Αν εχετε δεί την προηγούμενη του ταινία, τον HERO ειναι μάλλον καλυτερη της.
Ειναι λιγάκη αμερικανίζουσα... αλλα οχι και σεναριακά χειρότερη!
Βεβαια γούστα ειναι αυτα

HaRRy
09-01-05, 02:20
Ιπτάμενα Στιλέτα...
Καλό ήταν αλλα ΟΧΙ όσο περίμενα...

buffos
09-01-05, 02:23
Τελευταία είδα την Βερα Ντρεικ. Πολύ καλο.
Ειδα και την Επιστροφή σε DVD . Αυτή ειναι ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ. Μια κλαση μόνη της.

hikoc(2)
09-01-05, 02:25
Τελευταία έχω αρχίσει να γίνομε φαν των μη-χολυγουντιανών ταινιών αν και στην αρχή τις απέφευγα τα τελευταία χρόνια μου φαίνονται καλύτερες από τις αμερικάνικες. Θρίλερ και καράτε από Ιαπωνία-Κίνα (Τίγρης και Δράκος, Hero, Τhe Eye κλπ.), περιπέτειες από Γαλλία (Brotherhood of the wolfs,Vidocq), πάντως δύο πολύ καλές που είδα τελευταία είναι Νueve Reinas αστυνομική με χιούμορ και πολλές ανατροπές και Les ivasiones barbares κοινωνική.

kadronarxis
09-01-05, 02:27
Τελικά αρκετά καλό το daredevil,αλλά δε με άρεσε το σημείο κοντά στο τέλος με την κοπέλα.

beholderx,αν και είναι αρκετά παλιό, δεν το έχω δει το the crow! Πήγα να το κατεβάσω προχτές, αλλά είδα 2 seeders και 30 peers και το άφησα.

Πάντως το national treasure είναι αρκετά καλό.Εκτός του ότι βλέπετε άνετα έχει απίστευτη δράση μέχρι τα τελευταία 5 λεπτά.

το the incredibles δεν πρόλαβα να το δω.

Είδα το the whole ten yards.Τίποτα το ιδιαίτερο, για χαβαλέ πρώτο είναι.

Ενώ κατέβασα το Hero, δεν πρόλαβα να το δω.

Είδα στο άσχετο το Suspect Zero.Αρκετά καλό, αλλά θύμισε πάρα πολύ το seven.όπως και άλλα του είδους, συλλέκτης οστών κλπ.
Το τέλος του καταπληκτικό όπως και απρόσμενο.

άντε γερά.

Lazy Dog
09-01-05, 04:10
"National Treasure". Καλο αν εισαι φαν του ειδους και αρκετα διασκεδαστικο. :3d

salvatore
09-01-05, 05:21
alexander the great:Πολυ καλο και θα ελεγα μας εξυμνεί
αρκετα σα Ελληνες του τότε..γιατι σήμερα είμαστε για κλαματα
I robot:φοβερό επιστημονικης φαντασίας αλλα και πιθανό σεναριο

Gothic
09-01-05, 06:32
Τυχαία σχόλια που μου ήρθαν στο μυαλό διαβάζοντας διάφορα posts... :wink:

Υπενθυμίζω οτι το House of the Flying Daggers έχει πατώσει στην Ασία και σκίζει στο USA. Αυτό τα λέει όλα. Μια πατάτα που αν σερβιρόταν στα McDonalds θα λεγόταν Freedom Fries with Wire-Fu Sauce. Τα Crouching Tiger and Hidden Dragon και το Hero την πάνε μαμιώντας μέχρι το Πεκίνο μετ'επιστροφής. Τα Versus και Battle Royale την πάνε ταξίδι γύρω απο τον κόσμο.

Το Blade Trinity θα είναι έπος γιατι παίζει η Traci Lords :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ο Nickolas Cage έχει το σπινθηροβόλο βλέμμα της αγελάδας που βλέπει τα τρένα να περνούν και ακόμα και στο πολύ καλό 8mm δυσκολευόμουν να τον πάρω σοβαρά.

Στο Whole Ten Yards έπρεπε να σου δίνουν τα λεφτά σου πίσω μετα το τέλος της προβολής και να σου ζητάνε ταπεινά συγγνωμη για την ψυχική οδύνη και για τον χρόνο που έχασες.

Το Eternal Sunshine of a Spotless Mind ήταν άψογο.

BeholderX
09-01-05, 07:43
BeholderX wrote:

Gothic wrote:
Ο Nickolas Cage έχει το σπινθηροβόλο βλέμμα της αγελάδας που βλέπει τα τρένα να περνούν και ακόμα και στο πολύ καλό 8mm δυσκολευόμουν να τον πάρω σοβαρά.

Πες τα χρυσόστομε, γιατί άρχισα να ανησυχώ...

http://images.amazon.com/images/P/B000059XUO.01.LZZZZZZZ.jpg

kadronarxis wrote:
beholderx,αν και είναι αρκετά παλιό, δεν το έχω δει το the crow! Πήγα να το κατεβάσω προχτές, αλλά είδα 2 seeders και 30 peers και το άφησα.

Πρόκειται για έπος !!! Μην το χάσεις με τίποτα, έστω από το video club της γειτονιάς. Αξίζει με τα χίλια !!!
http://www.rottentomatoes.com/m/crow/

McAli
09-01-05, 07:59
Ελπίζω όσοι μιλούν για τον Nicolas Cage τουλάχιστον να έχουν δει το "Wild At Heart" και το "Leaving Las Vegas".....Θα προσέθετα και το "The Matchstick Men".....Γιατί απλά όσοι δεν τον έχουν δει και στις 3 αυτές ταινίες απλά "δεν ξέρουν". Αν τώρα τις έχετε δει και πάλι πιστεύετε τα ίδια, δικαίωμά σας......προφανώς!(απλά το λέω για να μην ξεσηκωθούν οι δημοκρατικές δυνάμεις τους forum)

beginer_25
10-01-05, 01:04
Blade Trinity=καλό για ηλικίες μέχρι 18 και τουλάχιστον απογοητευτικό για μεγαλύτερες.Δύο συμπαθητικά εργάκια : Το φαινόμενο της πεταλούδας (The Butterfly Efect)= επιστημονικής φαντασίας και ένα θρίλερ το The Saw (μιά παραλαγή του Seven).Τέλος η λιακάδα του Jim είναι must see!

Gothic
10-01-05, 03:03
Έχω δει και Wild at Heart και Leaving Las Vegas. Το πρώτο ήταν καλό (David Lynch γαρ), το δεύτερο με έκανε να θέλω να το ρίξω στην πρέζα όταν τελείωσε. Δεν αμφιβάλλω οτι είναι καλός ηθοποιός, απλα έχει βλακωδέστατο βλέμμα, κάτι για το οποίο προφανώς δεν φταίει ο ίδιος.
Με το συμπάθειο δηλαδή, τον φαντάζεστε να παίζει τον Superman που ήταν (και μπορεί να είναι ακόμα) ο πρώτος υποψήφιος για αντικαταστάτης του Reeve; Ο Cage με μπλέ spandex, τα χέρια στη μέση και να αγναντεύει με το υπερβλέμμα του τον ουρανό. :mrgreen:

The Crow (in a nutshell) : \m/ O.o \m/ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ.

pelasgian
10-01-05, 03:06
Μαζί με παρέα είδαμε 12 επισόδια του 3ου κύκλου του Farscape.
I can't assess the braindamage yet!

Ακόμα γελάω με το "you fart helium?!"

eXORCIST_87
10-01-05, 20:16
(ιδέα)
Δεν θα ήταν καλή ιδέα να υπήρχε ένα rating system στην πρώτη σελίδα του topic με links στα σχόλια των χρηστών για κάθε έργο και τα ανάλογα αστεράκια δίπλα του ???

dantouan
10-01-05, 20:23
"Ο Θανασης η Ιουλιετα και τα λουκανικα", μια παλια καλη Ελληνικη ταινια με τον Θανασση Βεγγο... :3d :3d :3d

McAli
10-01-05, 20:37
eXORCIST_87, όποιος θέλει μπορεί και βάζει ένα 2/5 ή 6/10 ή 3/4....

McAli
11-01-05, 00:55
"Coffee and Cigarettes" [2004]...Η τελευταία ταινία του Jim Jarmous.Αυτό από μόνο του αρκεί για να τη δει κάποιος.Υπάρχουν βέβαια και άλλοι πολλοί λόγοι...όσοι και το cast....Roberto Benini,Tom Waits,Iggy Pop,RZA,Bill Murray και άλλοι τόσοι, σε μία ταινία που απαρτίζεται από καμιά 10αριά σκετσακια γύρω από ένα τραπέζι με καφέ ή τσάι....

Ότι και να σου πει κανείς για το πόσο καλή ή κακή είναι η ταινία, εσύ θα τη δεις γιατί απλά υπάρχουν οι λόγοι που ανέφερα πιο πάνω.Πάντως δε πέρασα άσχημα παρακολουθώντας τη.

WAntilles
11-01-05, 00:57
Κύλισε ο Dangerous και βρήκε το παπάκι.

McAli
11-01-05, 01:00
WAntilles, qua?

WAntilles
11-01-05, 01:02
Jim Jarmous

Χιούμορ.

Το όνομα μου θύμισε το εκπληκτικό ανέκδοτο με τον Jimmy τον Dangerous.

Kirril
11-01-05, 21:02
Είδα το Honey πολύ καλή ταινία αν και έχει σχέση με χορό που δεν με ενθουσιαζει σαν θέμα.
Δείτε την χωρίς δισταγμό.

WinMik
11-01-05, 21:12
Το όνομα μου θύμισε το εκπληκτικό ανέκδοτο με τον Jimmy τον Dangerous.

Καλά με τα "ανέκδοτα με ηθικό δίδαγμα" έχω τρελή πόρωση! Γέλιο μέχρι δακρύων άμα συνειδητοποιήσεις τι κάθεται και σκέφτεται ο άνθρωπος!

chatasos
11-01-05, 21:39
Είδα το Honey πολύ καλή ταινία αν και έχει σχέση με χορό που δεν με ενθουσιαζει σαν θέμα.
Δείτε την χωρίς δισταγμό.

Πάντως η χορεύτρια αξίζει :shock:

Dslmaniac
11-01-05, 23:12
I.Robot μέτριο
Gothica κάτω του μετρίου,
Cold Mountain Πολύ καλό,
Fargo παλιό αλλά ενδιαφέρουσα ταινία αφού περιγάφει πραγματική ιστορία
Πειρατές της Καραϊβικής καλό παραμυθάκι, βλέπεται ευχάριστα,

Σε αναμονή για:
King Kong by Peter Jackson,
Indiana Jones 4,
War of the Worlds,
Batman begins
και φυσικά Star Wars Episode III:Revenge of Sith (ας ελπίσουμε τουλάχιστον αυτό το επεισόδιο να είναι καλό, κάνει την εμφάνισή του ο Darth Vader. Το trailer πάντως είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό).

dantouan
11-01-05, 23:15
και φυσικά Star Wars Episode III:Revenge of Sith (ας ελπίσουμε τουλάχιστον αυτό το επεισόδιο να είναι καλό, κάνει την εμφάνισή του ο Darth Vader. Το trailer πάντως είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό).

Για τον Wantilles καλο θα ειναι, για τους υπολοιπους ομως.... 8)

xao51
14-01-05, 01:35
Τα 'ιπταμενα στιλλετα" :υπεροχο
"Ησυμμορια του Οσεαν-12": απατη, κοροϊδια, γελοιοτητα, μονο για κονομα -μην πατε! :mrgreen:

HIK248
14-01-05, 02:08
Σε αναμονή για:
King Kong by Peter Jackson,
Indiana Jones 4,
War of the Worlds,
Batman begins

Για τα King Kong και Batman Begins δεν εχω και μεγαλες προσδοκιες ομως περιμενω πως και πως τα

3:Memoirs of a Geisha
Μεταφορα του διασημου βιβλιου toy Arthur Golden

2:Chronicles of Narnia:The Lion, the Witch & the Wardrobe
Το πρωτο βιβλιο της σειρας γινεται ταινια

1:Sin city
Με τους Bruce Willis,Mickey Rourke,Elijah Wood,Benisio Del Toro,Nick Stahl και πολλους αλλους,το trailer παντως ειναι τρομερο
http://www.apple.com/trailers/miramax/sin_city.html

Y.Γ,Α μην ξεχναμε και το The Hitchhiker's Guide to the Galaxy ε

chatasos
14-01-05, 02:29
1:Sin city

Rodriguez rules :twisted: :twisted: :twisted:

@ ADSLgr.com All rights reserved.