Επιστροφή στο Forum : Ταχύτητες έως 8Mbps από OnDSL Kit
Σελίδες :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
εαν ο οτε ενημερωσε την οτενετ θα ενεργοποιηθεις και απο εκει σημερα.
Παίδες, όλα εντάξει, μόλις σήμερα ενεργοποιήθηκε και το S5 από OTEnet και τώρα η σύνδεση πάει σφαίρα στα 8 Mbps! Δείτε το πρώτο screenshot όπου φαίνεται η ταχύτητα από ftp.ntua.gr όπου κατέβασα αρχείο 700 MB σε λιγότερο από 17 λεπτά. Η ταχύτητα ήταν 700-750 KB/s σταθερά μέχρι το τέλος. Νομίζω είναι πολύ καλά για 8 Mbps για μεσημέρι εργάσιμης. :p :cool: :oneup:
Από ping times επίσης πολύ καλά (δείτε δεύτερο screenshot). :up:
Οπότε, για να ανακεφαλαιώσω, τα βήματα αναβάθμισης από S3 (2048/256) σε S5 (8192/384) για μένα ήταν τα εξής:
30/05/2007: Αποστολή αίτησης και φωτοτυπίας ταυτότητας στην OTEnet με fax (αργά το βράδυ).
06/06/2007: Καταχώρηση S5 στο Web Self Care (αλλά σε "αναμονή ενεργοποίησης").
07/06/2007: Ο router κλειδώνει στα 8 Mbps (αλλά η ταχύτητα παραμένει 2 Mbps).
08/06/2007: Το S5 στο Web Self Care ενεργοποιείται και η ταχύτητα γίνεται 8 Mbps!
Συνολικός χρόνος αναμονής: 9 μέρες (7 εργάσιμες).
Συνολικός χρόνος χωρίς internet: 0 (αν υπήρξαν διακοπές δεν τις κατάλαβα).
Συνολικά τηλεφωνήματα στούς ΟΤΕ/OTEnet: 0.
Σημαντικό: Όταν ενεργοποιηθεί και το S5 στο Web Self Care, μην ξεχάσετε να κάνετε αποσύνδεση και να επανασυνδεθείτε (αν δεν ξέρετε πώς να το κάνετε, απλά σβήστε/ανάψτε τον router). Αλλιώς θα συνεχίζετε να έχετε ταχύτητες S3 μέχρι να κάνετε disconnect/reconnect.
Ίσως είμαι απ' τους τυχερούς... Τελικα... πΟΤΕ μη λες πΟΤΕ...
Εύχομαι καλή αναβάθμιση σε όσους περιμένουν!
καλησπερα.επιτελους στα 8 mb.καλη αναμονη σε οσους περιμενουν
GeorgeNorth
08-06-07, 17:33
Downstream Upstream
SNR Margin
8.3 24.8 db
Line Attenuation
32.6 18.4 db
Data Rate
7631 381 kbps
Χειροτερεψαν τα στατιστικα μου...
Χαίρετε, χαίρετε και από μένα!!!!! finally 8 mbps και με το νόμο.....
Downstream Upstream
SNR Margin
8.3 24.8 db
Line Attenuation
32.6 18.4 db
Data Rate
7631 381 kbps
Χειροτερεψαν τα στατιστικα μου...
Τι router έχεις; Σε τι διαμόρφωση παίζεις;
Γιατί έγινε αυτό και σε μένα; Άλλαξε το margin και έγινε αρκετά μικρότερο όπως γράφω και πιο πάνω και δεν συγχρονίζει στα 8κάτι αλλά στα 7616 εμένα. Έχει σημασία που δεν υποστηρίζει ο router μου adsl2 ή έκαναν κανένα "θαύμα" στον Οτε; Απο ταχύτητες όμως είμαι ΟΚ.
click START to re-test
08/06/2007 18:56:21
Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done
running 10s outbound test (client to server) . . . . . 331.12Kb/s
running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 1.84Mb/s
To upload έχει ανεβεί πάρα πόλυ, το download όπως ήταν. Ακόμα είμαι σε S3 απο οτενετ.
GeorgeNorth
08-06-07, 20:33
Router: BAUDTEC TW263R4
Διαμορφωση τι εννοεις? Παντως το router ειναι ADSL2+ max. 24mbit download! Ειναι προφανως προβλημα του DSLAM... Εκτος αν φταιει που ειναι ασυρματο και το εχω υπερβολικα....κοντα στον υπολογιστη!
Κι εγω με speedtouch 530i οταν αναβαθμιστηκα συγχρονιζομουνα στα 6200/384 .
Με το που εγκατεστησα το καινουργιο μου ρουτερακι (585i)το οποιο υποστηριζει adsl2+, κλειδωσα στα 8190/381:)
GeorgeNorth
08-06-07, 23:27
Τελικα ολα αποδεικνυονται φιλολογιες... Ενω ειμαι μακρια απο το DSLAM επιασα 850 ΚΒ το δευτερολεπτο απο το site Microsoft Windows downloads....
Router: BAUDTEC TW263R4
Διαμορφωση τι εννοεις? Παντως το router ειναι ADSL2+ max. 24mbit download! Ειναι προφανως προβλημα του DSLAM... Εκτος αν φταιει που ειναι ασυρματο και το εχω υπερβολικα....κοντα στον υπολογιστη!
Εμένα είναι G.DMT Annex A που νομίζω είναι η διαμόρφωση για adsl. Μήπως έχει κάποια επιλογή το modem σου να παίζει αυτόματα ή να ορίζεις εσύ εαν θα είναι adsl ή adsl2;
Κι εγω με speedtouch 530i οταν αναβαθμιστηκα συγχρονιζομουνα στα 6200/384 .
Με το που εγκατεστησα το καινουργιο μου ρουτερακι (585i)το οποιο υποστηριζει adsl2+, κλειδωσα στα 8190/381:smile:
Θυμάσαι εαν άλλαξε και το sn margin όταν άλλαξες router; Θα με φάει η αγωνία μέχρι να αλλάξω τον router μην έχω τρεξίματα μετά με τον Οτε για να μου φτιάξει την γραμμή. :(
Σχεδόν όλα τα adsl2+ router συγχρονίζουν αυτόματα στο καταλληλότερο προτυπο adsl.Από την άλλη το downstream margin μην περιμένεις να αλλάξει και πολύ άντε 1-2
Είναι λογική όμως τόσο μεγάλη πτώση λόγο τεχνολογίας adsl2+; Όταν κάνουν αναβάθμιση της γραμμής αλλάζουν κάλωδιο ή απλά συνδέουν το καλώδιο μου σε άλλο dslam; Απο ταχύτητες δεν είδα διαφορά (απλά ανέβηκε το upload μου κατα περίεργο τρόπο) απλά ψάχνομαι απο τώρα μην την πάθω μετά. Δευτέρα ελπίζω να μου έχει φτιάξει η οτενετ και την σύνδεση, εαν όχι αύριο, και να μου στείλουν και τον router.
@ Fireball
ναι αλλαξε προς το πολυ καλυτερο attenuation τωρα up/down 8.5/13 και noise margin up/down 32/30.5
Mε το 510i (και συνδεση 384/8192) ειχα noise margin down 6 (up ηταν γυρω στα 22 αν θυμαμαι καλα)
Εμένα είναι G.DMT Annex A που νομίζω είναι η διαμόρφωση για adsl. Μήπως έχει κάποια επιλογή το modem σου να παίζει αυτόματα ή να ορίζεις εσύ εαν θα είναι adsl ή adsl2;
Θυμάσαι εαν άλλαξε και το sn margin όταν άλλαξες router; Θα με φάει η αγωνία μέχρι να αλλάξω τον router μην έχω τρεξίματα μετά με τον Οτε για να μου φτιάξει την γραμμή. :(
Μην αγχώνεσε φίλε μου, σε όλους μας σχεδόν, άλλαξαν πρός το χειρότερο το margin και το attenuation μετά την αναβάθμιση
Αν δέν έχεις προβλήματα συγχρονισμού και αποσυνδέσεων όλα καλά τότε.
Σήμερα αναβαθμίστηκε και η σύνδεση στα 8mbps. Σε download απο το ftp.ntua.gr η ταχύτητα που πιάνω δεν είναι καθόλου σταθερή και παίζει πάνω-κάτω συνεχώς απο 300kbps εως 800kbps. Σε διάφορα τεστ φαίνετε ως 4mbps η σύνδεση μου. Σήμερα ήρθα ένας τεχνικός του οτε και μου είπαν πως το κεντρικό καλώδιο της πολυκατοικίας έχει χτυπηθεί σε ένα σημείο και έχει πάρει υγρασία. Θα αλλαχτεί μέσα στην εβδομάδα και ας ελπίσω να στείλε καιι η otenet τον router επιτέλους!
FIREBALLκαι εγώ περιμένω να μου στείλουν το ρούτερ. παρασκεύη μου είπαν ότι δευτέρα 11/06/07 θα το έχω παραλάβει. μέχρι στιγμής τίποτα.......
και όσο για την ταχύτητα και εγώ δεν είμαι οικανοποιημένος. την μία κατεβάζω με 700kps την άλλη με 500.............
Καντε 1-2 μερες υπομονη οσο αφορα την ταχυτητα. Και εμενα ειχε πολλα σκαμπανεβασματα αλλα τωρα ειναι ενταξει. Κατεβαζω απο 380 εως 420.
ZHUL@ αλλαξε το upload στο προφιλ της γραμμης σου. Δυστυχως ειναι 384 και οχι 512:p
SuperBilly16V
11-06-07, 16:33
Ξέρει κανείς πόση είναι η χρέωση κάθε μήνα για τα 8 mbps? Έχει διαφορά αν θα είναι αορίστου χρόνου η αν κάποια ετήσια δέσμευση?
Ξέρει κανείς πόση είναι η χρέωση κάθε μήνα για τα 8 mbps? Έχει διαφορά αν θα είναι αορίστου χρόνου η αν κάποια ετήσια δέσμευση?
ondsl kit (http://corporate.otenet.gr/portal/portal/media-type/html/user/anon/js_panename/individualsoffersinternet?action=portlets.PsmlPortletAction&eventsubmit_doview=9532)
αοριστου (http://corporate.otenet.gr/portal/portal/media-type/html/user/anon/page/default.psml/js_pane/P-100bc6d663b-1000e)
Μια ερώτηση κι από μένα....
Που μπορώ να ρωτήσω για το πότε είναι προγραμματισμένο να ενεργοποιηθεί adsl2 στην περιοχή μου??
CLAYMAN1983
11-06-07, 18:36
Καλησπέρα και απο εμένα.
Εδώ και λίγες μέρες είμαι κ εγώ κάτοχος της σύνδεσης των 8Mbit.
Μπορώ να πώ οτι η διαδικασία της όλης σύνδεσής μου δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα και όλα έγιναν πολύ γρήγορα.Την παρασκευή μου έστειλαν και το router.
Οι πρώτες ταχύτητες που έπιανα με torrent ήταν 200-350 kb/s.
Αυτές όμως κράτησαν μόνο την πρώτη μέρα...
Όλο το Σ/Κ μέχρι και σήμερα,κατέβαζα με ανώτερη ταχύτητα 30-35 kb/s στην καλύτερη περίπτωση.Πολλές φορές μάλιστα έχει καρφωθεί σε ταχύτητες λιγότερο και απο 10kb/s!!!!!!
Τί γίνεται ρε παιδιά???Τώρα κατεβάζω με πολύ λιγότερο απόσο κατέβαζα με την παλιά μου σύνδεση(768)...έλεος!
Υπάρχει περίπτωση να κάνω εγώ κάποιο λάθος?
Μήπως πρέπει να πειράξω τπτ ρυθμίσεις στο router μου???(πληροφοριακά αναφέρω οτι μου στείλαν το SAGEM1500).
Τα torrent κατα την αποψή μου δεν είναι αξίοπιστη μέτρηση για να δεις πως τα πάει η γραμμή σου. Μπορεί απλά οι seeders που είχες εκείνη την ημέρα να είχαν πολύ καλό upload και να κατέβαζες τόσο. Δοκίμασε να δεις απο κάποιο ftp ελληνικό πως κατεβάζεις. Εγώ δοκίμασα πριν λίγο απο να κατεβάζω ταυτόχρονα απο ftp και http, έβλεπα και σελίδες και στο dumeter είδα μέχρι και 1mb/s αλλά γενικά γύρω στα 850kb/s απλά είχε πάλι μια αστάθεια και και έπεφτε και 170kb/s.
CLAYMAN1983
11-06-07, 21:04
οκ.επειδή όμως είμαι κ λίγο άσχετος...θέλω να ρωτήσω κ το εξής:
απο την στιγμή που εγκατέστησα το router,δημιουργήθηκε τοπική σύνδεση και όχι κανονική adsl σύνδεση όπως είχα παλαιότερα...τουλάχιστον κάτι τέτοιο καταλαβαίνω εγώ...
θα πρέπει να ξαναδημιουργήσω DSL σύνδεση της otenet απο την αρχή...ή έτσι όπως είναι τα πραματα έχουν καλώς???
οκ.επειδή όμως είμαι κ λίγο άσχετος...θέλω να ρωτήσω κ το εξής:
απο την στιγμή που εγκατέστησα το router,δημιουργήθηκε τοπική σύνδεση και όχι κανονική adsl σύνδεση όπως είχα παλαιότερα...τουλάχιστον κάτι τέτοιο καταλαβαίνω εγώ...
θα πρέπει να ξαναδημιουργήσω DSL σύνδεση της otenet απο την αρχή...ή έτσι όπως είναι τα πραματα έχουν καλώς???
Πλέον με το router είσαι μόνιμα συνδεδεμένος και δεν θα χρειάζεται κάθε μέρα να συνδέεσαι όπως πρίν...
Απλά ανοίγεις το PC σου, κλικάρεις τον Browser.............και το ταξίδι ξεκινά....
Μια χαρά είναι ετσι μην πειράξεις τίποτα...
Τα torrent κατα την αποψή μου δεν είναι αξίοπιστη μέτρηση για να δεις πως τα πάει η γραμμή σου. Μπορεί απλά οι seeders που είχες εκείνη την ημέρα να είχαν πολύ καλό upload και να κατέβαζες τόσο. Δοκίμασε να δεις απο κάποιο ftp ελληνικό πως κατεβάζεις. Εγώ δοκίμασα πριν λίγο απο να κατεβάζω ταυτόχρονα απο ftp και http, έβλεπα και σελίδες και στο dumeter είδα μέχρι και 1mb/s αλλά γενικά γύρω στα 850kb/s απλά είχε πάλι μια αστάθεια και και έπεφτε και 170kb/s.
Αν είχα αυτό το 1ΜΒ/S στα torrent που κατεβάζω εγώ θα σου έδειχνα αν είναι αξιοπιστη μέτρηση...
Εχει ειπωθεί πολλές φορές, το θέμα είναι απο ΠΟΥ κατεβάζεις...
Νομίζω λέμε το ίδιο. Το θέμα είναι απο που κατεβάζεις. Θέλω να πω πως αν κατεβάσω τώρα κάποιο torrent και κατεβάζει έστω με 500kb/s και αύριο το ίδιο torrent πιάσει 100 δεν μπορώ να πω πως κάτι έχει η γραμμή μου ή φταίει ο Ote-Otenet. Απο αυτή την άποψη δεν είναι αξιόπιστο μέτρο σύγκρισης. Στα torrent κατεβάζεις απο διαφόρους users και κάθε φορά δεν γίνεται να είναι μέσα πολλά άτομα που θα σου δίνουν πολύ upload. Στον ftp server όμως πχ ntua που δοκιμάζω κάθε φορά έχει ένα σταθερό bandwith για upload που δίνει στους users. Με την 2mbps εβλέπα συνέχεια 200-220. Ας δοκιμάσει ο φίλος και κάποιον ftp ή http server να μας πει πόσο πιάνει.
Σήμερα με πήραν από ΟΤΕΝΕΤ ότι αναβαθμίστηκα στα 4096 και πράγματι το router είχε συγχρονιστεί στα 4096.
Το θέμα είναι ότι σε όλα τα speedtests που έκανα όλη τη μέρα φαίνεται ότι κατεβάζω το πολύ με 100-110 ενώ με την 2048 έφτανα τα 180-200 άνετα.
Μακάρι να βελτιωθούν τα πράγματα σε κανα δύο μέρες, όπως είπε και φίλος πιο πάνω, αλλιώς κλαίω τα λεφτά μου!!
Ρε παιδια...Εδώ δεν μπορούν να δώσουν 1-2 ΜΒ Θα δ'ωσουν 4+8..??????????:whistle:
ΜΑΚΑΡΙ να πέφτω έξω αλλά τα πράγματα μου φαίνονται μαύρα...:(
GeorgeNorth
13-06-07, 00:25
Kι ομως μπροουν... Ειμαστε πολλοι τελικα με 4αρες και 8αρες συνδεσεις...
Παιδιά καλησπέρα, ξέρετε αν σκέφτονται να ρίξουν τις τιμές? :)
Πολύ ακριβά δεν είναι ? :hmm:
Οι άλλοι γιατί το δίνουν πιο φτηνά? θέλει να μας διώξει η Οτενέτ? :sorry:
Παιδιά καλησπέρα, ξέρετε αν σκέφτονται να ρίξουν τις τιμές? :)
Πολύ ακριβά δεν είναι ? :hmm:
Οι άλλοι γιατί το δίνουν πιο φτηνά? θέλει να μας διώξει η Οτενέτ? :sorry:
εε βάλε απο τους άλλους, απλό δεν είναι;
εε βάλε απο τους άλλους, απλό δεν είναι;
Όχι δεν είναι, γιατί εγώ είμαι ευχαριστημένος απο την οτενέτ και δε θέλω να φύγω!
Αλλά γιατί να μας πιάνει τον κώλο έτσι δηλαδή? :p
Όχι δεν είναι, γιατί εγώ είμαι ευχαριστημένος απο την οτενέτ και δε θέλω να φύγω!
Αλλά γιατί να μας πιάνει τον κώλο έτσι δηλαδή? :p
Είσαι ευχαριστημένος αλλά σε πιάνει τον κ@@λο?Αυτό δεν το κατάλαβα.
Βασικά ποια εταιρία τα δίνει φτηνότερα μέσω του δικτύου του ΟΤΕ?:hmm:
Σήμερα έλαβα τον router της otenet.
Έφτιαξαν τα χαρακτηριστικά που είχα, κατεβάζει πολύ σταθερά απο ftp και rapidshare ταυτόχρονα παίζει γύρω στα 850 και ταυτόχρονα βλέπω και σελίδες οκ.
Noise Margin up/down
26 dB 21 dB
Attenuation up/down
13 dB 16 dB
Up Stream 381 (Kbps.)
Down Stream 8187 (Kbps.)
GeorgeNorth
15-06-07, 19:56
850 μεγιστη ταχυτητα (με νιτρο) για μενα... Παραπανω δεν παει με τιποτα...
παιδια αν ανανεωσω την συνδεση που εχω (dsl kit) με την προσφορα για 6μηνη δεσμευση,μεσα σε αυτο το διαστημα δεν μπορεις να μεταπηδησεις σε αλλη ταχυτητα και αλλο τιμολογιο?
Λογικα τους επομενους μηνες θα μειωθουν και αλλο οι τιμες.Εμεις θα μεινουμε στασιμοι?
Ξαναρώτησα και δεν πήρα απάντηση και λέω να ξαναρωτήσω μήπως και....
Ξέρεις κανείς σε ποιό νούμερο μπορώ να τηλεφωνήσω για να μάθω πότε θα ενεργοποιηθεί ADSL2 στην περιοχή μου??
GeorgeNorth
16-06-07, 00:04
Μαθε μεσω 11888 ή 11880 ή οτιδηποτε αλλο θελεις.
Παντως ο ΟΤΕ/ΟΤΕΝΕΤ δεν θα αφησει αναπαντητη την προκληση της Forthnet για 24mbit!!!!
Σιγουρα κατι θα κανει, αλλα το θεμα ειναι ποτε...
Παντως ο ΟΤΕ/ΟΤΕΝΕΤ δεν θα αφησει αναπαντητη την προκληση της Forthnet για 24mbit!!!!
Σιγουρα κατι θα κανει, αλλα το θεμα ειναι ποτε...
Mόνο όταν ζοριστεί. Προς το παρόν 4ΝΕΤ δίνει με το σταγονόμετρο νέα κυκλώματα, ή όσο προλαβαίνει (πάρτε όποια εκδοχή θέλετε), οπότε δεν "νοιώθει" την πίεση ακόμη ο ΟΤΕ. Εαν πάνε καλά όλοι οι εναλλακτικοί, η πίεση θα γίνει πολύ αισθητή (κάτι σαν RomTelecoms σαν να λέμε).
γεια σου βρε γιωργάρα, πες τα βρε μεγάλε μπας και σ'ακούσουν απο την οτενετ και κάνουν το μεγάλο μπαμ. Ομως, όπως σωστά είπες, .........ποτε.............ας περιμένουμε.........................:cool:
Πολύ έξυπνο και πρωτότυπο.......Μόνος το σκέφτηκες η σε βοήθησαν...........???
Μάλλον σε βοήθησαν....
GeorgeNorth
16-06-07, 10:01
Επειδη βγηκατε off topic... οι ταχυτητες των 8mbit δινουν συνεχεια καινουρια ρεκορ... Απο 850 μεσω σερβερ, to Limewire χτυπησε 869 ΚΒ/δευτ.
πλάκα μας κάνεις, εδώ με το Limewire χθες το βράδυ ένα τραγούδι πήγα να κατεβάσω και με το ζόρι έπιασα 50kbps..........:down::blabla::eguitar
GeorgeNorth
16-06-07, 11:39
Aπο ενα και μονο αρχειο, το Limewire δεν μου δινει πανω απο 200-250 ΚΒ το δευτερολεπτο... ακομα και αν ο παροχος εχει Τ3!
Μιλαω για τη συνολικη ταχυτητα οταν κατεβαζω δεκαδες αρχεια μαζι.... Εκει επιασε 869 ΚΒ/second
Equilibrium1981
17-06-07, 04:46
Καλημέρες....θέλω να ρωτήσω κάτι...υπάρχει κανείς ενεργοποιημένος κατά Άνω Κυψέλη μερία με 8Mbit να μου πεί εάν έχει κάποιο πρόβλημα και γενικώς πώς πάει η γραμμή του?
Γεια σας, την Παρασκευή ήρθε το router της Otenet και την ίδια μέρα αναβάθμισε ο OTE την γραμμή μου, όχι όμως και η Otenet. Υποθέτω δεν πρόλαβαν να ειδοποιήσουν την Otenet ότι ελείωσαν. Αν δεν αναβαθμιστεί και σήμερα μπορώ να κάνω κάτι εγώ? Να πάρω κάποιο τηλέφωνο να τους πω? Υποθέτω είναι πολύ εύκολο να μου δώσουν τώρα τα 8mbit, εξαρτάται μόνο από Otenet. Ευχαριστώ.
Equilibrium1981
18-06-07, 16:58
Εμένα σήμερα έγινε η αναβάθμιση στα 8.....αλλά ο λογαριασμός στην ΟΤΕνετ ακόμα 1024....απο ftp.ntua.gr 115μαχ...για να δούμε πότε θα μας αναβαθμίση και η ΟΤΕνετ....:twisted:
Ναι έγινε η αναβάθμιση!!! κατεβάζω 4 αρχεία από rapidshare σύνολο 910kb/sec!!! τρέλα...!!!
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΥΦΟ ΑΠΟ ΟΤΕΝΕΤ.ΑΙΤΗΣΗ 24/5 ,ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ 8/6,ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ROUTER,ΑΠΑΝΤΗΣΗ :ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΑΛΕΙ ΜΕ COURIER.ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΞΑΝΑΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑ ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕ ROUTER ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΗΛΕΦΟΝΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΠΛΟΙΣΜΟ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ROUTER;;;;;;;;;AKOMH KAI NA EIXA ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ Η ΔΑΝΕΙΚΟ,ADSL1 Η ADSL2,KAI ΓIATI ΑΛΛΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ.ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΠΑΛΙ.
@ ADSLgr.com All rights reserved.