PDA

Επιστροφή στο Forum : Τηλεφωνικη παρενοχληση



zaranero
29-10-04, 06:58
Βγηκα με μια φιλη μου και μου εξομολογηθηκε οτι καποιος την παρενοχλει παιρνοντας στο κινητο της με αποκρυψη και εχει κατατρομαξει.Ποια ειναι η διαδικασια (ελπιζω να μην θελει πολλη φασαρια) για να μαθουμε ποιος ειναι αυτος ο μ..ας?Εχει ασχοληθει κανενας?
Ετσι κι αλλιως θα πω στον ΟΤΕ να ρωτησω αυριο αλλα αν εχει ασχοληθει καποιος ας κανει ενα post.

moralas
29-10-04, 07:16
πρεπει να μπεις σε διαδικασια μυνησης για να ασχοληθουν με το νουμερο του και τις κλησεις. αφου ξερει το κινητο της , καποιος "γνωστος" θα εινα , γιατι δε σκεφτεται ?

McAli
29-10-04, 07:51
Να πει σε 3-4 φίλες-φίλους ότι έκανε τη μύνηση ήδη....ο τύπος έχει πάρει το τελέφωνο από αυτούς, οπότε θα το μάθει και αυτός και θα χ*στεί.
Αν συνεχίσει το φαινόμενο, τότε είναι κάποιος που του το έχε δώσει πρωπικά αυτή....και μάλλον αύκολα εντοπίζεται....

Σέρλοκ Χολμς

zardoz
29-10-04, 08:09
πρεπει να μπεις σε διαδικασια μυνησης

Αυτό δεν ισχύει, τουλάχιστον στα σταθερά, οπότε φαντάζομαι και στα κινητά.
Πάς, κάνεις αίτηση στον ΟΤΕ (συνήθως με διάρκεια ένα μήνα) και πληρώνεις
τέλος. Μόλις ο τύπος καλέσει, παίρνεις τον ΟΤΕ και το αναφέρεις, οπότε
σου λένε ποιός πήρε και ποιό είναι το όνομά του.

ΚΑΛΟ είναι (εγώ το κάνω ΠΑΝΤΑ) να μην απαντάς αριθμούς με απόκρυψη. Έτσι θα
ταρακουνήσουμε και τους providers που δεν παιρνούν την αναγνώριση σωστά.

Ξαναλέω, αυτό ισχύει για σταθερά, αλλά γιατί να μην ισχύει και για κινητά?

Gedo
29-10-04, 09:59
Ακομα και να μπεις σε διαδικασια μυνησης, χρειαζετε εισαγγελικη εντολη για να σου δωσει η εταιρια της κινητης τηλεφωνιας (αφου στο κινητο την παιρνει, δεν νομιζω να υπαρχει λογος να πας στον Ο.Τ.Ε) λιστα με τα τηλεφωνα που την καλεσαν αναλυτικα με ημερομηνια και ωρα. Ακομα και να βρεις το τηλφωνο πολυ πιθανο να μην ειναι με συνδεση αλλα καποιο καρτοκινητο, ετσι αποκλειτε να βρεις και τα στοιχεια του, αφου οποιος θελει αγοραζει ενα B-free η καποια αλλη καρτα και δεν δινει στοιχεια πουθενα.

kubiak
29-10-04, 12:16
μια λύση θα ήταν να πάει να συμβουλευτεί ένα δικηγόρο...

mavlok
29-10-04, 12:21
Να μην απανταει για λιγο καιρο σε αριθμους με αποκρυψη. Ετσι κι αλλιως οι περισσοτεροι που παιρνουν με αποκρυψη ενοχλητικοι ειναι συνηθως και γι αυτο την βαζουν to begin with...

kubiak
29-10-04, 13:22
επίσης, μπορεί να πάρει ένα κινητό σαν το Nokia 6600 και να βάλει αυτό το App που απορρίπτει κατηγορίες κλήσεων (μέσα σε άλλες και αυτές με απόκρυψη).

ipo
29-10-04, 13:31
Εγώ προτείνω να μην πει τίποτα σε κανέναν φίλο, διότι αν το μάθει αυτός που ενοχλεί θα αρχίσει να παίρνει από διαφορετικά τηλέφωνα (καρτοκινητά, καρτοτηλέφωνα) από τα οποία δεν θα μπορεί να εντοπιστεί η ταυτότητά του.

Ας κάνει την αίτησή της στην εταιρία τηλεπικοινωνιών που αντιστοιχεί το κινητό της, να εντοπιστεί (αν είναι εφικτό αυτό) το άτομο που την παρενοχλεί. Στη συνέχεια αποφασίζει εκείνη τι θα κάνει.

Μπορεί να τον πάρει η ίδια τηλέφωνο (αν είναι γνωστός της) και να του πει ότι προτίθεται να κάνει μήνυση ή να βάλει άτομα από την παρέα να τον συνετίσουν με φιλικές απειλές. Τέλος, αν δεν τον ξέρει ή αν πρόκειται για μη σώφρον άτομο μπορεί να κάνει και μήνυση.

Σημαντικό: Αντίθετα με όσα παραπάνω λέω, η αδιαφορία είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις κάποιον παράξενο άνθρωπο να πάψει να ασχολείται μάζι σου. Εγώ στη θέση της, θα προσπαθούσα να εντοπίσω ποιος είναι, μήπως και πρόκειται για κανένα "παλιό συναίσθημα", ώστε να μην φοβάμαι μήπως είναι κανένας επικίνδυνος. Κατόπιν, θα σταματούσα να απαντώ σε αριθμούς που έχουν απόκρυψη (ενημερώνοντας όμως τους φίλους που χρησιμοποιοιούν εναλλακτικούς παρόχους τηλεφωνίας) ή θα άλλαζα αριθμό τηλεφώνου.

dreadlord
29-10-04, 13:52
Ρε παιδια τι λετε; θα καθεται να παιρνει αλλο τηλεφωνο ή δε θα απανταει στις απορρητες; κι αμα καμια φιλη της εχει σπιτι της απορρητο και θελει να τη παρει τι θα κανει, θα της στελνει μηνυμα πρωτα; "ξερεις θελω να σε παρω, σηκωσε το";;;, αμα ειναι τηλεφωνο απο τη δουλεια;

Μπορει να ασχοληθει νομικα αλλα....μανουρα......και κοστος. Μπορει να πονηρευτει, να παρει ενα νουμερο με καρτα και να διαδωσει οτι αυτο θα ειναι το καινουριο της λογω του ενοχλητικου. Να το δωσει μονο σε οσους, γνωστους, θεωρει υποπτους και να δει απο κει και περα τι γινεται, αν το ξερουν μονο 3 ατομα πχ και σκασει τηλ και στο καινουριο νουμερο, ε..... Το δικο μου βρωμικο πονηρο μυαλο υποψιαζεται καμια φιλη της κοπελας που εποφθαλμειά (πω πω τι ειπα!!! :shock: ) το αγορι της, ή κανας φιλος της που τη καψουρευεται αλλα δε μπορει να την εχει και ξεσπαει ετσι πανω της......

Υπαρχει βεβαια και τριτη λυση, να βρει κανα gps συστημα και να εντοπισει αμεσως απο που εγινε η κληση, και να τρεξει το περιπολικο αμεσως. :D


Σοβαρα τωρα, γιατι απλως να μη του το κλεινει στη μουρη, το δευτερολεπτο που παιρνει ο μαλακς αυτος και τον καταλαβαινει;

zaranero
29-10-04, 14:31
Τελικα δεν πηγα στον ΟΤΕ αποφασισαμε να το αφησουμε για λιγο.Ισως τη Δευτερα αν

συνεχισει η κατασταση αν και δεν βλεπω να βγαζουμε ακρη.Παντως κατα τη γνωμη

μου δεν θα επρεπε να υπαρχει αποκρυψη θα πρεπει να ξερεις ανα πασα στιγμη ποιος

σε παιρνει τηλεφωνο.Πως σου απευθυνει καποιος το λογο και βλεπεις με ποιον

μιλας ετσι θα επρεπε να ειναι.Αποκρυψη να εχεις μονο αν την ενεργοποιησεις στο

κινητο σου ωστε να μη μπορει να δει ενας τριτος με προσβαση στον κινητο σου απο

ποιον δεχεσαι τηλεφωνηματα.

Μπορει βεβαια να πει κανεις και στο διαδικτυο ανωνυμια υπαρχει και μας αρεσει

με τα καλα του και τα κακα του αλλα κατα τη γνωμη μου δεν ειναι το ιδιο.

ipo
29-10-04, 14:43
Συμφωνώ κι εγώ σε αυτό που είπες zaranero. Από τη στιγμή που κάποιος καλεί τον προσωπικό σου αριθμό, είναι απαράδεκτο να έχει το δικαίωμα απόκρυψης του αριθμού του. Απόρω πως έχει ξεφύγει κάτι τέτοιο από την νομοθεσία.

kubiak
29-10-04, 15:00
Ρε παιδια τι λετε; θα καθεται να παιρνει αλλο τηλεφωνο ή δε θα απανταει στις απορρητες;

και βέβαια... προσωπικά δεν απαντάω στις κλήσεις με απόκρυψη...


...κι αμα καμια φιλη της εχει σπιτι της απορρητο και θελει να τη παρει τι θα κανει, θα της στελνει μηνυμα πρωτα; "ξερεις θελω να σε παρω, σηκωσε το";;;, αμα ειναι τηλεφωνο απο τη δουλεια;

να το κάνει γνωστό σε όλους ότι δεν απαντάει κλήσεις με απόκρυψη, και να ΚΟΨΟΥΝ το κεφάλι τους όσοι έχουν απόκρυψη...


Μπορει να ασχοληθει νομικα αλλα....μανουρα......και κοστος.

Προφανώς δεν έχεις περάσει από τα ίδια. Δεν είναι καθόλου μανούρα και κόστος προκειμένου να χάσεις την ψυχική σου ηρεμία.


Μπορει να πονηρευτει, να παρει ενα νουμερο με καρτα και να διαδωσει οτι αυτο θα ειναι το καινουριο της λογω του ενοχλητικου. Να το δωσει μονο σε οσους, γνωστους, θεωρει υποπτους και να δει απο κει και περα τι γινεται, αν το ξερουν μονο 3 ατομα πχ και σκασει τηλ και στο καινουριο νουμερο, ε..... Το δικο μου βρωμικο πονηρο μυαλο υποψιαζεται καμια φιλη της κοπελας που εποφθαλμειά (πω πω τι ειπα!!! :shock: ) το αγορι της, ή κανας φιλος της που τη καψουρευεται αλλα δε μπορει να την εχει και ξεσπαει ετσι πανω της......

και αυτή είναι μια λύση..


Σοβαρα τωρα, γιατι απλως να μη του το κλεινει στη μουρη, το δευτερολεπτο που παιρνει ο μαλακς αυτος και τον καταλαβαινει;

Άλλος ένας λόγος που με οδηγεί στο να υποθέσω ότι δεν έχεις περάσει τέτοια κατάσταση. Δεν είναι τόσο απλό. Σου χαλάει όλη τη διάθεση, σου ανεβάζει την πίεση σε νούμερο επικίνδυνο...

dreadlord
29-10-04, 15:10
Συμφωνώ κι εγώ σε αυτό που είπες zaranero. Από τη στιγμή που κάποιος καλεί τον προσωπικό σου αριθμό, είναι απαράδεκτο να έχει το δικαίωμα απόκρυψης του αριθμού του. Απόρω πως έχει ξεφύγει κάτι τέτοιο από την νομοθεσία.

Αυτο μπορει να ισχυει στα κινητα τα οποια εχουν επιλογη να φαινεται ή οχι, το νουμερο σου, αλλα σε σταθερα που δεν εχεις on/off επιλογη και σε κινητα που δεν εχουν τετοια επιλογη και ουτως ή αλλως για καποιους λογους χρειαζεται να υπαρχει η αποκρυψη, πρωτιστως για να μην φαινεσαι στους καταλογους, τοτε τι να κανει καποιος; να μην τηλεφωνει; Μιλαω και προσωπικα, για λογους κληρονομικων-φασαριας αναγκαστηκαμε, για να αποφυγουμε καποιους ενοχλητικους συγγενεις να αλλαξουμε αριθμο και να κανουμε τον καινουριο απορρητο, για να μη φαινεται σε καταλογο.

androu
29-10-04, 15:15
Και γώ θεωρώ την λύση ενός 2ου αριθμού καλή !!

Να ρωτήσω κάτι?
Την παίρνει και της μιλά ή μόλις το σηκώσει της το κλείνει?? Απο τη φωνή δεν μπορεί να βγάλει τπτ?

ipo
29-10-04, 15:23
Δεν με κατάλαβες dreadloard. Φυσικά και συμφωνώ στο να έχεις δικαίωμα να μην εμφανίζεται ο αριθμός σου σε κάποιο δημόσιο έντυπο, όπως οι τηλεφωνικοί κατάλογοι.

Αλλά από τη στιγμή που από αυτόν τον αριθμό καλείς κάποιον, ο άλλος, κατά τη γνώμη μου, πρέπει να ξέρει ποιος τον καλεί. Διαφορεικά είναι σαν να θέλεις να πεις κάτι μη υπεύθυνα, γι' αυτό και κρύβεις την ταυτότητά σου.

Στην περίπτωση των κληρονομικών που ανέφερες, καλώς ζητήσατε απόκρυψη του νέου σας αριθμού. Αν όμως τον χρησιμοποιείτε για να καλείτε κάποιον, αυτός πρέπει να έχει το δικαίωμα να βλέπει ποιος τον καλεί. Εφόσον θέλετε μπορείτε να καλείτε (αν κάποια στιγμή χρειαστεί) τους συγγενείς από άλλου νούμερο (π.χ. καρτοτηλέφωνο).

Συνοψίζω: Το δικαίωμα για ήσυχη προσωπική ζωή, δεν πρέπει να εναντιώνεται στην προσωπική ζωή των άλλων. Εφόσον καλείς κάποιον στον προσωπικό του αριθμό, πρέπει να έχει τη δυνατότητα να μάθει ποιος είσαι ακόμα κι αν εσύ δεν θέλεις να του πεις (αυτό βέβαια δεν γίνεται στα καρτοτηλέφωνα, διότι οι τηλεκάρτες δεν περιέχουν τα στοιχεία του καλούντος).

AsGoodAsItGets
29-10-04, 15:43
Ρε παιδιά, απλά είναι τα πράγματα, πριν από λίγο καιρό κι εμένα με έπαιρνε κάποιος-α στο κινητό και μου έλεγε ιστορίες για αγρίους, ε, λοιπόν, με το που άκουγα να λέει μα@#$@#% της το έκλεινα!
Το έκανε 1, 2, 3 φορές, ε, μετά βαρέθηκε!

Το καλό με τα κινητά είναι ότι οι πλάκες κοστίζουν! :mrgreen:
Άμα ο άλλος είναι τόσο μα$#%$#^ που γουστάρει να πληρώνει κλήσεις σε κινητό για την πλάκα του, ασ΄τον να ξοδεύεται, κάποια στιγμή θα βαρεθεί.

dreadlord
29-10-04, 15:48
Αλλά από τη στιγμή που από αυτόν τον αριθμό καλείς κάποιον, ο άλλος, κατά τη γνώμη μου, πρέπει να ξέρει ποιος τον καλεί. Διαφορεικά είναι σαν να θέλεις να πεις κάτι μη υπεύθυνα, γι' αυτό και κρύβεις την ταυτότητά σου.

ελα που με τον οτε στο σταθερο δε γινεται 8)

no_logo
29-10-04, 16:39
οταν λες οτι την παρενοχλεί, θες να πεις οτι την γουστάρει και της λέει διάφορα;
αν ναι, την επόμενη φορα να το σηκώσει και να του πει χασκογελώντας πως ποτέ δεν θα πήγαινε μαζί του γιατί μοιαζει με τέρας. το πιο πιθανο είναι οτι με αυτές τις μεθόδους θα τον κομπλάρει ( ειναι αρκτα κομπλεξικος ο τυπος για να κάνει τέτοια τερτίπια). είναι αμαρτία να αλλάξει τις συνηθειες της για εναν ηλίθιο

del_ahmettt
29-10-04, 17:03
Αν το δούμε το πραγμα καθαρά νομικίστικα, ο τηλεφωνικός αριθμός μας είναι ενα προσωπικό δεδομένο το οπόιο εκ δημιουργίας του γνωρίζει μόνο ο παροχέας τηλεφωνικής σύνδεσης και ο κάτοχός του.
Απο κει και πέρα ο παροχέας δεσμέυεται από το Νόμο να διατηρεί τα στοιχεια του συνδρομητή απόρρητα και ο κάτοχος εχει αποκλειστικά την ευθύνη διαφύλαξης των προσωπικων του δεδομένων από τρίτους.

Το μέγα λάθος της Νομοθεσίας είναι ότι επιτρέπει τη συγκρότηση τηλεφωνικών καταλόγων, χωρις να εχει ζητηθεί η συγκατάθεση των χρηστών, επομένως τα παραπάνω δεν μπορουν να λειτουργήσουν.

Πιο σωστα θα επρεπε ολοι οι τηλεφωνικοί αριθμοί να είναι ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΙ και απο κει και περα ο κάτοχός τους να αποφασίζει για την αρση ή μη του απορρήτου τους. (Αλήθεια με το project "δημιουργία καταλόγων κινητής τί απέγινε :?:)

Τωρα αν δουμε το θεμα απο την ανθρώπινη πλευρα τα πάντα εξαρτώνται απο τον κύκλο διαπροσωπικών σχέσεων του "παθόντα". Αν το Νο αυτό χρησιμοποιείται και για επαγγελματικούς λόγους, τοτε το θεμα περιπλέκεται.

Αν η αλυσίδα που πιθανόν οδήγησε στη διαρροή του αριθμού είναι μικρή τοτε ισως κάποια στιγμή να εντοπιστει ο "δραστης", αν ειναι καποιος που υπάρχει και ζωντανή επικοινωνία (Κάτι θα του "ξεφύγει", όλο και σε κάποια αντιφαση θα πέσει.. :P )

Σοβαρό θεωρώ το ενδεχόμενο, ο δράστης να είναι απλώς καποιος που έχει τη διαστροφή να σχηματίζει αριθμούς στην τύχη και να "ταλαιπωρει" κατ 'αυτον τον τρόπο το νευρικό συστημα των θυμάτων του. :twisted: (phoneNoCall=random() ; ) :mrgreen:
Eχω υπόψη μου αρκετές περιπτώσεις ανθρώπων που χρησιμοποιουν αυτη τη μέθοδο, ο καθενας με διαφορετικές προθέσεις... :x

Σε κάθε περίπτωση συνιστώ ψυχραιμία, να δοθει χρονος για μελέτη του "φαινομένου" και αν τα συμπτώματα δεν υποχωρήσουν συντομα, η φίλη σου να προβεί σε αλλαγη τηλ. Νο.

Εν τω μεταξύ, χρησιμο θεωρώ τις κλησεις της φίλης σου με ΑΠΟΚΡΥΨΗ να τις απαντά
προσωρινά αλλος (όσο μπορει να γίνει), κατα προτίμηση αρσενικού φύλου. :wink:

AsGoodAsItGets
29-10-04, 17:17
Σοβαρό θεωρώ το ενδεχόμενο, ο δράστης να είναι απλώς καποιος που έχει τη διαστροφή να σχηματίζει αριθμούς στην τύχη και να "ταλαιπωρει" κατ 'αυτον τον τρόπο το νευρικό συστημα των θυμάτων του. (phoneNoCall=random() ; )
Eχω υπόψη μου αρκετές περιπτώσεις ανθρώπων που χρησιμοποιουν αυτη τη μέθοδο, ο καθενας με διαφορετικές προθέσεις...

Κι εγώ νομίζω ότι σε μια τέτοια περίπτωση είχα πέσει, γιατί προσέχω συνήθως που δίνω το τηλέφωνό μου, και ειδικά το σταθερό ποτέ σε αγνώστους.

pelasgian
29-10-04, 21:46
Εγώ λέω όταν ξαναπάρει, να του πατήσει ένα ξεγυρισμένο μπινελίκι, λέγοντας του κυρίως για τη μάνα του (αυτό πειράζει όλους του άντρες) το πόσο μικροτστσνς είναι και ότι αν έχει τα @@ να έρθει να τη βρει, να του πατήσει δύο σφαλιάρες μπας και του φύγει το αδελφίστικο.

ipo
29-10-04, 21:53
Pelasgian: Οι ενοχλητικοί τύποι τρέφονται από τον εκνευρισμό του άλλου. Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να δείξει αδιαφορία.

Johny4
29-10-04, 22:10
Εγώ λέω να το σηκώνεις εσύ το τηλέφωνο για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

PopManiac
29-10-04, 22:17
Λοιπόν, το ίδιο πρόβλημα το είχε η πρώην μου, πριν 2 μήνες (όταν ακόμα ήταν «νυν»). Τότε είχα ρωτήσει στην εταιρεία της (Cosmote) και μου είπαν πως χρειάζεται εισαγγελικό ένταλμα, για να παρακολουθείται ο αριθμός της, κάτι το οποίο απαιτεί χρόνο και δεν ενδείκνυται απλά για έναν δειλό ενοχλητικό.

Αυτό που έκανα, και έχω να προτείνω το ίδιο, είναι να το σηκώνει ένας άντρας και να «λούζει» τον ενδιαφερόμενο με κάθε είδους μπινελίκι που ξέρει. Για να αποκτήσει και την έννοια του «μοιράζεσθαι» μπορεί το ενδιαφερόμενο ζευγάρι να σκεφτεί και κάποιες πρωτότυπες υβριστικές προτάσεις τις οποίες να σημειώσει (είναι λίγο kinky :twisted: αλλά έχει την πλάκα του αν η κοπέλα μπορεί να το πάρει στ'αστεία!) και μετά ο άνδρας της ιστορίας να τα διαβάζει στον ανώμαλο! Πάντως μετά από 3-4 φορές που μιλούσα έτσι στον τύπο αυτός ξέκοψε. Σημειωτέον, οι τύποι αυτοί είναι θρασύδειλοι και μόλις ακούν αντρική φωνή κόβουν δρόμο!

blizard
29-10-04, 22:23
Εγώ νομίζω ότι πρέπει να προσπαθήσει ο φίλος να βρεί τον αριθμό του τηλεφώνου,έστω και αν είναι απλό bfree.
Μετά μπορείς να διαδώσεις στους γνωστούς ότι θα πάτε αστυνομία, και να προσπαθήσεις να τον φοβήσεις λίγο μόνος σου... αν χτυπάς το τηλέφωνο και να το κλείνεις, ίσως νομίζει ότι προσπαθείς να εντοπίσεις που βρίσκετε.
Ακόμα και όταν πέρνει τηλέφωνο,η κοπέλα μπορεί να του μιλάει λίγο και να κάνετε μαζι σαν να προσπαθήτε να πάρετε τηλέφονο την αστυνομία για να τον εντοπίσουν...

pelasgian
29-10-04, 22:34
Οχι ρε παιδιά, κάθε φορά που ένας παπάρας σου κάνει κάτι, αν «μασάς» θα κάνει κιάλλο. Πάρτον στο δούλεμα, «έλα άντρακλά μου εσύ!», «έλα, έλα πες μου τι θα μου κάνεις;» κλπ κλπ κλπ. Μην παρανοείς με κάθετι το ασήμαντο. Ακόμα και τη διεύθυνση να έχει, σε πολυκατοικία είσαι, με άλλα 20 άτομα να μπαινοβγαίνουν εκεί μέσα.

Αυτός ο τύπος παίζει παιχνίδια με το μυαλό σου. Μέσα από το ακουστικό δεν μπορεί να σε φάει και το σπίτι σου κλειδώνει. Άρα, στα @@ σου.

moralas
30-10-04, 00:17
καποιος ενοχλουσε μια φιλη της αδερφης μου στο κινητο , αλλα φαινοταν το νουμερο του , και του εστειλα μυνημα απο το icq, οτι αν συνεχισει να το κανει αυτο θα του καταστρεψω το κινητο στελνοντας του ιο. και ο λακας δεν ξαναπηρε! :lol:

LordB
30-10-04, 02:12
Αν έχει η φίλη σου Vodafone είναι πολύ απλό...(τουλάχιστον πιο παλιά έτσι ήταν)
Ενεργοποίησε την επιλογή όταν είναι κλειστό το κινητό, μόλις το ανοίγεις να σου έρχεται μήνυμα με ποιοί σε κάλεσαν.(δεν θυμάμαι ποιό νούμερο παίρνεις για να το ενεργοποιήσεις)
Παλιά (πολύ πιθανόν ακόμα και τώρα) δεν είχε σημασία αν ο άλλος σε έπερνε με απόκρυξη... σου έδειχνε το νούμερο.Τώρα αν δεν έχει Vodafone μπορεί να δουλέψει με προώθηση κλήσεων αλλά δεν είμαι σίγουρος...
Απλά αν αυτός παίρνει τηλέφωνο βραδυνές ώρες, πες της να το αφήσει κλειστό ένα βράδυ και να δει τι θα γίνει.

(πάντως επειδή δεν το έχω δοκιμάσει τώρα πρόσφατα ενδέχεται να έχει αλλάξει η υπηρασία και αν υπάρχει απόκρυψη να μην σου λέει το νούμερο, αλλά μια προσπάθεια δεν βλάπτει)

ΑΑΑ και όταν βρεις το νούμερο του δώσε το στην παρέα σας (υποθέτουμε οτι αυτός είναι άγνωστος και όχι μέλος της παρέας,με την ευρύτερη έννοια)ή σε κανένα φιλαράκι σου φαντάρο να το μοιράσει σε όλο το στρατόπεδο και να τον ταράξουν όλοι μαζι στις αναπάντητες και στα μπινελίκια... αν δεν σταματήσει και τότε...

apnea73
01-11-04, 22:32
Η υπηρεσία, προσφέρεται και απο τις άλλες εταιρείες...
Σε μία παρόμοια περίπτωση, σήκωνα έγώ το τηλέφωνο όταν καλούσε κάποιος και δεν εμφανιζόταν το νούμερο..
Στην δικιά μου περίπτωση έπιασε.

e-grandpa
02-11-04, 00:00
δεν ξέρω αν βοηθάει αλλά υπάρχει και μιά διαδικασία μέσω της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων με την οποία τα στοιχεία σου δεν μπορούν να χρησιμοποιούνται για διαφημιστικούς λόγους...

bomberb17
02-11-04, 00:23
Εμένα που με παίρνουν συνέχεια στο σταθερό μου από διάφορες εταιρίες για διαφήμηση; ("Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε γιαυτό το προιόν κλπ κλπ..")
Ζητάνε μάλιστα και ονομαστικά αυτόν που έχει τη γραμμή!!! Δεν έχουν το θεό τους! Και με παίρνουν συνήθως μεσημεριανές ώρες, γύρω στη 1 φορά την εβδομάδα! Και πολλές φορές παίρνει και η ίδια ακριβώς εταιρία ξανά! Εδώ τι μπορούμε να κάνουμε;;

sdikr
02-11-04, 00:29
μπορούμε να κάνουμε;;

Να τους πείς οτι επιθύμω να μην με ξαναενοχλήσετε

JohnGR
02-11-04, 00:33
...γιατί θα σας κάνω μήνυση!

(Ψάχνω ένα παλιό σχετικό thread αλλά μάλλον δεν υπάρχει πια στο index :( )

sdikr
02-11-04, 00:36
(Ψάχνω ένα παλιό σχετικό thread αλλά μάλλον δεν υπάρχει πια στο index )

εγώ το review του 9106 το βρήκα μέσω google!! try it!

JohnGR
02-11-04, 00:46
:shock:

Προειδοποίηση: Για όποιον δεν θέλει να "θυμάται τα παλιά" να διαβάσει μόνο το δεύτερο link! :twisted:

http://www.adslgr.com/forum/thread7942.html

http://www.adslgr.com/forum/post-110870.html#110870

zaranero
02-11-04, 01:55
Τελικα ο τυπος σταματησε τελευταια φορα πηρε το Σαββατο.Θα ηθελα παντως να τυχαινε να επαιρνε οταν ημουν και εγω παρων να του ριξω ενα μπινελικι να το ευχαριστηθω :)
Ευχαριστω για τις απαντησεις ολους.

wintech2003
02-11-04, 02:07
Μήπως ηταν απο δώ μεσα και ειδε οτι θα κινηθεις εναντίον του? :)

zaranero
02-11-04, 02:16
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

pelasgian
02-11-04, 03:01
Ο sdikr ήταν! Και τώρα θέλει να τον φωνάξουμε στην Αθήνα στην επόμενη συνάντηση, ώστε να την παρενοχλήσει και από κοντά!

@ ADSLgr.com All rights reserved.