Επιστροφή στο Forum : Εμπειρίες από router ZTE ZXHN H267A
Για να το χωνέψω κιόλας, αν έχεις VoIP και δεν θέλεις να έχεις άσκοπα 2 router δεν υπάρχει σωτηρία από Vodafone.
- - - Updated - - -
ΜΑΓΚΕΣ. Έχω νέα. Υπάρχει μια μικρήηηηη περίπτωση να έχω βρει root κωδικό. Ποιος τον θέλει; Ρωτάω γιατι δεν ξέρω ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να το χειριστώ. Πες ότι τον αλλάζουν. Κρατήστε από τώρα backup του config.bin! Γιατί αν το επαναφέρετε μπορεί να επιστρέψει αυτος του αρχειου.
196646
Προσωπικά προτείνω να τον αλλάξετε όταν μπείτε (ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ BACKUP config.bin) για να μη σας πιάσει κότσο κάποιος που τον ξέρει
Λογικα οι περισοτεροι εδω μεσα τον θελουν; πως τον βρηκες και ποιος ειναι;
Για πες τον μας ρε φίλε μπας και το κάνουμε Bridge....
Θα μας τον πεις και εμάς; Περιμένουμε!
Screw it θα τον γραψω εδώ.
user: root
pass: JEV4dHJhLE9EUDBwdGlPbnMkOTg3JQ==
Το pass είναι σε base64, ψάξε base64 decode και καντε το decode για να τον πάρετε. Μπας και βοηθήσει με κανα bot ξερωγω.
Κρατήστε backup to config.bin σας το ξαναλεω
Screw it θα τον γραψω εδώ.
user: root
pass: JEV4dHJhLE9EUDBwdGlPbnMkOTg3JQ==
Το pass είναι σε base64, ψάξε base64 decode και καντε το decode για να τον πάρετε. Μπας και βοηθήσει με κανα bot ξερωγω.
Κρατήστε backup to config.bin σας το ξαναλεω
Θεός!!
Εχω μια υποψια πως το Config.bin που σωζεται ειναι διαφορετικο για καθε firmware binary.
Δλδ, αν αποφασισουν να αλλαξουν το firmware, το root password μπορει να ειναι και διαφορετικο.
Το Config.bin αποθηκευει τα User configurable fields και μονο, κατα 99,9%
Εχω μια υποψια πως το Config.bin που σωζεται ειναι διαφορετικο για καθε firmware binary.
Δλδ, αν αποφασισουν να αλλαξουν το firmware, το root password μπορει να ειναι και διαφορετικο.
Το Config.bin αποθηκευει τα User configurable fields και μονο, κατα 99,9%
Το root password είναι στο config.bin. Γι'αυτό προτείνω να κρατήσετε backup ;) Έτσι όπως ειναι τώρα, αν το κάνεις restore θα επιστρεψει το password
Φίλε JpegXguy σε ευχαριστούμε για τον κωδικό:oneup: :oneup:
Τώρα που μπορουμε να πούμε με rout υπάρχει τρόπος να ρίχνουμε άκυρο στην vodafone να μην μπορεί να μπεί στο router?
Explore I guess. Ένας τρόπος θα ήταν να πειράξει κάνεις το config.bin, γιατί περιέχει και άλλες κρυμμένες ρυθμίσεις (TR-069, ssh κλπ) και να το φορτώσει.
Explore I guess. Ένας τρόπος θα ήταν να πειράξει κάνεις το config.bin, γιατί περιέχει και άλλες κρυμμένες ρυθμίσεις (TR-069, ssh κλπ) και να το φορτώσει.
Πως μπορούμε να πειράξουμε το αρχείο; Βοηθάει το root password; Θα ήταν ενδιαφέρον αν μπορούσαμε να δούμε τα username/password για voip.
Δυστυχώς τα password για VoIP δεν ειναι μέρος του configuration του χρήστη. Τα έχει ο ISP και τα πάιρνει το ρουτερ στο συγχρονισμό απ'οτι φαίνεται. Άλλα με root μπορείς άνετα να το βάλεις σε bridge
Όσον αφορά το αρχείο, είναι ένα μεγάλο xml που συμπιέζεται με zlib και κρυπτογραφείται με AES απότε και να έχω το xml αυτή τη στιγμή δεν ξέρω/είναι μεγάλη διαδικασία το πώς να το ξανακάνεις repackage. Δεν είναι ότι είμαι μάστερ, αλλα θα ψάξω. google is our friend
Για εμας που θελουμε να το κανουμε bridge mode αλλα εχουμε voip, πως θα παρουμε την τηλεφωνια;;
Εκτος αν η τηλεφωνια παιζει ανεξαρτητη απο το ιντερνετ!
Επισεις με μια ματια που του εριξα, το bridge στο συγκεκριμενο γινεται αμα βαλουμε το pppoe σε off;
Για εμας που θελουμε να το κανουμε bridge mode αλλα εχουμε voip, πως θα παρουμε την τηλεφωνια;;
Εκτος αν η τηλεφωνια παιζει ανεξαρτητη απο το ιντερνετ!
Επισεις με μια ματια που του εριξα, το bridge στο συγκεκριμενο γινεται αμα βαλουμε το pppoe σε off;
Η τηλεφωνία είναι ανεξάρτητη.
Λογικά όταν θα κλειδώνει σε vdsl θα έχει και τηλεφωνία. Νομίζω κάπως έτσι γίνεται και απο το modem του ΟΤΕ.
Για το bridge επειδή με ενδιαφέρει και εμένα να το κάνω.Με λίγο ψάξιμο βρήκα πηγαίνωντας internet --> WAN --> Great new items και εκει φτιάχνεις ενα καινούργια Type bridge connection --> στην συνέχεια πάμε στην καρτέλα Port Binding --> επιλέγουμε το type που έχουμε φτιάξει και του λέμε απο ποιά lan θελουμε να βγαίνει για να συνδεθεί με το router. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη για να δώ αν δουλευει με αυτό τον τρόπο.
Σε ποιά καρτέλα έχεις βρει να μπαίνει το pppoe off?
internet/ clear control
Θα το κοιταξω αλλα τωρα ειμαι εκτος αθηνας και εχω προσβαση με VPN και δεν το ρισκαρω να πειρσξω κατι απομακρισμενα! Αν μεχρι τοτε καποιος εχει βρει κατι, οκ
Δεν βάζουμε το ΡΡΡοΕ σε off, αλλά επιλέγουμε αντί αυτού το Bridge.
Η τηλεφωνία του ΟΤΕ λειτουργεί στην ίδια ΡΡΡ σύνδεση και γι αυτό δεν δουλεύει σε Bridge mode.
Σε Cyta, Vodafone, Wind, λειτουργεί σε άλλο VC, οπότε αν βάλουμε την κύρια σύνδεση σε Bridge, η τηλεφωνία εξακολουθεί και δουλεύει.
Το θέμα είναι ότι αυτό το ρουτεράκι δεν έχει στο μενού Bridgr mode όπως έχουνε όλα τα άλλα. Για αυτο ειπα Ότι το ppp αμα γινει off μπορεί να σημαίνει ότι απενεργοποιεί το ppp του ίντερνετ μονο μιας και το ιντερνετ και η τηλεφωνια ειναι ανεξαρτητα.
Μια χαρά έχει bridge mode, αλλά θέλει να μπεις με root για να εμφανιστεί η επιλογή, εξού όλος ο ντόρος για τον κωδικό του.
Πέρα από άυτό, αν στην υπάρχουσα HSIv/a κρατήσετε τις ρυθμίσεις και κάνετε μια νέα ίδια, στην επιλογή services έχει και σκέτο Internet εκτός από Internet_TR069.
Υποψιάζομαι πως κλειδώνει απέξω το remote support.
Βέβαια, αυτή η επιλογή εμφανίζεται μόνο σε root και μόνο σε "Routing" Mode, όχι σε bridge (και λογικό είναι)
Πέρα από άυτό, αν στην υπάρχουσα HSIv/a κρατήσετε τις ρυθμίσεις και κάνετε μια νέα ίδια, στην επιλογή services έχει και σκέτο Internet εκτός από Internet_TR069.
Υποψιάζομαι πως κλειδώνει απέξω το remote support.
Βέβαια, αυτή η επιλογή εμφανίζεται μόνο σε root και μόνο σε "Routing" Mode, όχι σε bridge (και λογικό είναι)
Πράγματι, το ξέχασα αυτο. Υπάρχει περίπτωση να μπορείς να κόψεις το TR-069 από εκεί άλλα δεν το έχω εξερευνήσει
Με ροοτ μπηκα και το ειδα.δεν το εχει ξεκαθαρα οπως τα παλαιου τυπου adsl moder router.
Στα παλια ειχε επιλογες
-pppoe
-bridge mode και απλα επελεγες.
Εδω δεν ειναι ετσι. Εριξα μια ματια και ισως θα πρεπει να γινει new interface (η καπως αλλιως το λεει)
WAN>DSL Connection> Create New item
Καλησπερα παιδες. Επειδη με router ειμαι εντελως ασχετος αλλα ψαχνομαι να βρω πως θα μπορεσω να βαλω VPN στο router ωστε να μπορεσω να παιξω netflix απο την Samsung TV που δεν εχει android, μπορει καποιος να μου πει αν ειναι εφικτο να γινει setup το VPN σε αυτο το router? Κι αν οχι πρεπει να παρω ενα VPN router σαν αυτο (https://www.e-shop.gr/asus-rt-n12e-wireless-n300-router-p-PER.617465) ? Εστω οτι το πηρα πρεπει να κανω καποια ιδιαιτερη ενεργεια στο δικο μας router (οχι στο αλλο, αυτο θα το βρω αργοτερα). Οπως ειπα και πριν με routers ειμαι ασχετος.
Ευχαριστω για τη βοηθεια.
Περιεγο ετσι οπως το λες!
Για να θες να δεις σε αυτην την tv κατι απο το ιντερνετ, προφανως και εχει η θυρα ethernet η μπορει και ασυρματο. Το vpn τι το θες! Απλα συνεδεσε την tv με το ιντερνετ του σπιτιου σου
Περιεγο ετσι οπως το λες!
Για να θες να δεις σε αυτην την tv κατι απο το ιντερνετ, προφανως και εχει η θυρα ethernet η μπορει και ασυρματο. Το vpn τι το θες! Απλα συνεδεσε την tv με το ιντερνετ του σπιτιου σου
Προφανώς επειδή κάποιες σειρές & ταινίες του Netflix δεν είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα/Ελληνικές ΙΡ.
Για να μπορεσεις να δεις ολο το ευρος του Νετφλιξ πρεπει εκτος του να το πληρωνεις (που το κανω φυσικα) να εχεις και VPN (μονο τα επι πληρωμη λειτουργουν) ωστε να φαινεται οτι εισαι μεσω USA VPN. Εξ'ου και η ερωτηση.
Είσαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή εκτός από το VPN στο ρουτερ για την τηλεόραση;
Είσαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή εκτός από το VPN στο ρουτερ για την τηλεωραση;
Σιγουρος απολυτα οχι αλλα πως αλλιως θα γινει? Στην TV δε βρηκα app που να μπορω να βαλω VPN αρα πως θα μπορεσω αν δεν παιξει το VPN στο router ? Στο PC ας πουμε και να το βαλω δεν εχει κανενα νοημα αφου η TV θα βγαινει απο αλλο ip.
Βρήκα αυτό (https://www.youtube.com/watch?v=DvQOpmKBKtg), άλλα είναι για ExpressVPN. Απλά μου φάνηκε ενδιαφέρον. Καλύτερα να πάρεις το άλλο ρουτερ αν θες κανονικό VPN support. Πάντος στο ZTE αν μπεις με root στο > Internet > WAN ένα από τα tabs είναι L2TP. Δεν ξέρω πως δουλεύει και αν είναι ασφαλές though.
Για να μπορεσεις να δεις ολο το ευρος του Νετφλιξ πρεπει εκτος του να το πληρωνεις (που το κανω φυσικα) να εχεις και VPN (μονο τα επι πληρωμη λειτουργουν) ωστε να φαινεται οτι εισαι μεσω USA VPN. Εξ'ου και η ερωτηση.
Κράτησε το ΖΤΕ πάρε ένα https://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_ss_ime_i_1_6/258-0616848-1191559?url=search-alias%3Daps&field-keywords=gl.+inet&sprefix=Gl.+In%2Caps%2C233&crid=7UF7GIZIOEXP και παίζεις μπάλα χωρίς να αλλάξεις το router.
Βρήκα αυτό (https://www.youtube.com/watch?v=DvQOpmKBKtg), άλλα είναι για ExpressVPN. Απλά μου φάνηκε ενδιαφέρον. Καλύτερα να πάρεις το άλλο ρουτερ αν θες κανονικό VPN support. Πάντος στο ZTE αν μπεις με root στο > Internet > WAN ένα από τα tabs είναι L2TP. Δεν ξέρω πως δουλεύει και αν είναι ασφαλές though.
Πως διακο δεν το βρηκα αυτο οταν εψαξα? Thnx ρε φιλε, μοιαζει παρα πολυ ενδιαφερον οντως. Ουτως ή αλλως χρειαζομαι καποιο VPN επι πληρωμη γιατι μονο με κατι τετοιο παιζει το Netflix. Να'σαι καλα.
Το L2TP θα το ψαξω καθως δεν ειχα ιδεα οτι εχει σχεση με VPN.
Και παλι ευχαριστω.
Πως διακο δεν το βρηκα αυτο οταν εψαξα? Thnx ρε φιλε, μοιαζει παρα πολυ ενδιαφερον οντως. Ουτως ή αλλως χρειαζομαι καποιο VPN επι πληρωμη γιατι μονο με κατι τετοιο παιζει το Netflix. Να'σαι καλα.
Το L2TP θα το ψαξω καθως δεν ειχα ιδεα οτι εχει σχεση με VPN.
Και παλι ευχαριστω.
Δεν νομίζω να κάνεις κάτι με το VPN του Modem. Από ότι βλέπω να σε αφήνει να το παραμετροποιησεις. Θα το βρεις στην καρτέλα Internet στην δεξιά μεριά γράφει l2tp. Πάρε αυτό που σου είπα και θα ησυχάσεις.
Και πανω που εψαχνα αυτο βρηκα και την περιπτωση του SmartDNS που μπορεις και στο router αλλα και στην TV να το βαλεις και να το τεσταρεις για 14 μερες free of charge. Το αναφερω απλα για να το εχουν ολοι υποψην.
- - - Updated - - -
Δεν νομίζω να κάνεις κάτι με το VPN του Modem. Από ότι βλέπω να σε αφήνει να το παραμετροποιησεις. Θα το βρεις στην καρτέλα Internet στην δεξιά μεριά γράφει l2tp. Πάρε αυτό που σου είπα και θα ησυχάσεις.
Ναι το ειχα δει το L2TP αλλα δεν ειχα στο μυαλο μου οτι μπορει να παιξει μεσω αυτου το VPN.
Ουτως ή αλλως ειδα τωρα πως μπορω να παιξω κατευθειαν στο router με το SmartDNS που ειναι και αρκετα πιο φθηνο (5 το μηνα σε αντιθεση με τα 12 των VPN) και με δοκιμαστικη περιοδο, οποτε λεω να δοκιμασω αυτο.
Θα ενημερωσω αν λειτουργησει.
Και παλι ευχαριστω ρε φιλε
ch_dimitris
03-09-18, 12:08
Λογικά όταν θα κλειδώνει σε vdsl θα έχει και τηλεφωνία. Νομίζω κάπως έτσι γίνεται και απο το modem του ΟΤΕ.
Για το bridge επειδή με ενδιαφέρει και εμένα να το κάνω.Με λίγο ψάξιμο βρήκα πηγαίνωντας internet --> WAN --> Great new items και εκει φτιάχνεις ενα καινούργια Type bridge connection --> στην συνέχεια πάμε στην καρτέλα Port Binding --> επιλέγουμε το type που έχουμε φτιάξει και του λέμε απο ποιά lan θελουμε να βγαίνει για να συνδεθεί με το router. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη για να δώ αν δουλευει με αυτό τον τρόπο.
Σε ποιά καρτέλα έχεις βρει να μπαίνει το pppoe off?
Μηπως βρηκες τροπο να κανεις Bridge Conn. με το ZTE? Παρακαλω κανε post η PM
Καλη επιτυχια
Καλησπερα,
Τωρα που εχουμε προσβαση με root ψαχνω και εγω τις ρυθμισεις/βηματα και τη συνδεσμολογια που πρεπει να κανω στο zte ως modem και στο tp link που θελω να χρησιμοποιησω ως router.
Αν μπορει καποιος φιλος τον ευχαριστω εκ των προτερων.
Μηπως βρηκες τροπο να κανεις Bridge Conn. με το ZTE? Παρακαλω κανε post η PM
Καλη επιτυχια
Όχι δεν το εχω δοκιμάσει ακόμη.
Το εχεις κάνει με τον τρόπο που λέω και δεν δουλεύει;
ch_dimitris
03-09-18, 15:31
Όχι δεν το εχω δοκιμάσει ακόμη.
Το εχεις κάνει με τον τρόπο που λέω και δεν δουλεύει;
Οχι δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα λόγο οτι δεν έχω ασχοληθεί ποτέ ξανά για αυτό και ζητώ βοήθεια για να σετάρω ενα Asus ρούτερ με αυτό της Vodafone.
Μια ερώτηση μόνο.....Εαν γινει Bridge Conn θα μπορει να συνδέεται το ASUS στο internet και παραλληλα να εχω VOIP τηλ. στο ZTE?
Χθές κοίταζα για να το σετάρω LAN to WAN αλλά δεν μπόρεσα να κανω κάτι.
stefanidis
04-09-18, 00:07
Επειδή δεν μπόρεσα να το ξεκλειδώσω, το άφησα όπως είναι έκλεισα, WiFi , DHCP, on DMZ στην wan του ρούτερ και παίζει χωρίς κανένα πρόβλημα , όλα τα υπόλοιπα τα κάνει το router που έχω .
rigosvasilios
04-09-18, 13:38
Καλησπέρα και από εμένα. Επειδή είμαι παντελώς άσχετος και παλεύω να βρω λύση μήπως έχει δοκιμάσει κανείς google chromecast με το εν λόγω router γιατί δείχνει να μην μπορέι να συνδεθεί με τίποτα. Μόνο στην περίπτωση που το αφήνω τελειως ξεκλέιδωτο το ρουτερ συνδέεται αλλά και πάλι ενώ το chromecast ειναι συνδεδεμένο δείχνει να μην μπορώ να προβάλω τίποτα στην τηλεόραση. Τελικά το bridge γίνεται γιατί έχω και ένα asus vdsl router που όλα πάνε άψογα αλλά χωρίς voip....
stefanidis
04-09-18, 13:48
Καλησπέρα και από εμένα. Επειδή είμαι παντελώς άσχετος και παλεύω να βρω λύση μήπως έχει δοκιμάσει κανείς google chromecast με το εν λόγω router γιατί δείχνει να μην μπορέι να συνδεθεί με τίποτα. Μόνο στην περίπτωση που το αφήνω τελειως ξεκλέιδωτο το ρουτερ συνδέεται αλλά και πάλι ενώ το chromecast ειναι συνδεδεμένο δείχνει να μην μπορώ να προβάλω τίποτα στην τηλεόραση. Τελικά το bridge γίνεται γιατί έχω και ένα asus vdsl router που όλα πάνε άψογα αλλά χωρίς voip....
Πώς έγινε αφού θέλει κωδικό root. Το έχεις ξεκλειδώσει ;
rigosvasilios
04-09-18, 14:00
Μόλις τώρα το ξεκλείδωσα αλλά από εκεί και πέρα το χάος. Διαβάζω μήπως βρω κανα οδηγό στο ίντερνετ να κάνω bridge τα ρουτερ αλλά είμαι πολύ άσχετος. Μπορεί κανένας να βοηθήσει μήπως?
Δύο chromecast (ένα 2άρι και ένα ultra ενσωματωμένο στην TV) δουλεύουν μια χαρά με αυτό το router. Μήπως σου ξεφεύγει κάτι στο setάρισμα ή υπάρχει θέμα στο κινητό/tablet σου;
Μόλις τώρα το ξεκλείδωσα αλλά από εκεί και πέρα το χάος. Διαβάζω μήπως βρω κανα οδηγό στο ίντερνετ να κάνω bridge τα ρουτερ αλλά είμαι πολύ άσχετος. Μπορεί κανένας να βοηθήσει μήπως?
+1 και απο μενα
Εσείς που ρωτάτε για το Bridge, έχετε router (όχι modem/router) δικό σας και γνωρίζετε πως να τον ρυθμίσετε για να κάνει αυτό την σύνδεση;
Πάντως, πέρα από το remote control που όντως είναι εκνευριστικό (αλλά που ενδεχομένως πλέον να μπορεί να κοπεί με τους root κωδικούς), το zte είναι πλήρες και με το παραπάνω για το μέσο, ακόμη και τον άνω χρήστη.
Επίσης, αξιόπιστο: 1000 ώρες συνεχόμενης λειτουργίας χωρίς ίχνος δυσκολίας και φορτωμένο με πολλές συσκευές (όλες οι lan και πολλά wlan), φίλτρα, dchp, port forwarding κτλ. Και το επανεκκινώ εγώ κάθε 1000 ώρες χωρίς λόγο (ήμουν καλομαθημένος με τo 8970 της tplink που έβγαζε τρίμηνα χωρίς restart). Και δεδομένως καλή συνεργασία με τις καμπίνες.
Δεν αντιλαμβάνομαι δηλαδή την πρεμούρα κάποιου να πληρώσει για να αντικαταστήσει ένα modem/router αξιόπιστο με αρκετές επιλογές και μετά να αναρωτιέται γιατί δε μπορεί να συνδεθεί ή γιατί δε δουλεύει το ένα και το άλλο.
Λοιπόν έκανα ένα αντίγραφο του HSlv με τη διαφορά ότι τώρα είναι INTERNET αντι για INTERNET_TR069. Συνδέθηκε αλλα δεν ξέρω αν γίνεται κάτι για το remote access
Εσείς που ρωτάτε για το Bridge, έχετε router (όχι modem/router) δικό σας και γνωρίζετε πως να τον ρυθμίσετε για να κάνει αυτό την σύνδεση;
οπως τα λες φιλε jkoukos.
εχω το tp-link vr400
Άρα πρέπει να μπει όπως συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις, το Bridge mode. Συνήθως είναι απλά μια επιλογή στο αντίστοιχο πεδίο της σύνδεσης και αντί PPPoE επιλέγουμε το Bridge. Εδώ (https://www.adslgr.com/forum/threads/1014169-%CE%95%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-router-ZTE-ZXHN-H267A?p=6445716#post6445716) ο φίλος αναφέρει έναν τρόπο.
Υπόψη ότι ανάλογα την σύνδεση χρειάζονται στο modem οι τιμές VPI/VCI (για ADSL) ή το VLAN ID (για VDSL) για να γίνει ο συγχρονισμός. Από εκεί και πέρα το βασικό είναι οι 2 συσκευές να έχουν διαφορετικό υποδίκτυο στο LAN.
Τέλος ρυθμίζεις στον δικό σου router τα στοιχεία της κλήσης ΡΡΡοΕ ώστε να γίνει σύνδεση στο διαδίκτυο και να πάρει δημόσια ΙΡ.
Λοιπόν, σας έχω νέα. Απ' ότι φαίνεται αν το βάλετε σε INTERNET αντί για INTERNET_TR069 πράγματι κόβεται το TR-069.
Το πιστοποίησα μέσα από ένα μικρό και σχετικά "χωμένο" feature του πίνακα ελέγχου στο Vodafone My Home Account, το οποίο σε αφήνει να αλλάξεις το wifi password, επικοινωνώντας με το ρούτερ σου μεσώ... το μαντέψατε. (tr-069) Εάν δεν μπορεί να επικοινωνήσει μέσω του πρωτοκόλλου με το ρουτερ σου βγάζει σφάλμα ;)
Θετικά:
Δεν έχει πια απομακρυσμένο έλεγχο!
Αρνητικά:
Δεν έχει πια απομακρυσμένο έλεγχο. (τηλέφωνα τεχνικής υποστήριξης κλπ)
Επίσης το TR-069 είναι ο μόνος τρόπος να λάβει ενημερώσεις firmware το ρουτερ.
Προσωπικά το άφησα σε INTERNET_TR069 γιατί δεν μου έχει δώσει έναυσμα η Vodafone. Αν αρχίσει να τα πειράζει (π.χ. αντε γεια root) τότε βλέπουμε. Εχω έτσι και τα firmware updates.
@ ADSLgr.com All rights reserved.