Επιστροφή στο Forum : WINET
Καλησπέρα,
έχει κανείς υπόψη του τη συγκεκριμένη εταιρεία; https://winet.gr/
"Άκουσα" ότι δε δίνουν υπηρεσία ακόμα
"Άκουσα" ότι δε δίνουν υπηρεσία ακόμα
Εγώ έκανα αίτηση ενδιαφέροντος πριν από 2 βδομάδες,μετά από 5 μέρες με πήρε μια κοπέλα τηλέφωνο από Αθήνα και μου έκλεισε ραντεβού για εχθές (04-10-2017) για να έρθει ο τεχνικός τους για προμέτρηση.
Όσο τον είδατε εσείς άλλο τόσο τον είδα κι εγώ,πήρα τηλέφωνο στα "κεντρικά" και μου είπε πως θα το ψάξει να δει τι έγινε και θα με πάρει τηλέφωνο σε 10 λεπτά.Περνάει η ώρα και τίποτε...
Σε ποιές περιοχές έχει κάλυψη η εταιρεία? ούτε στο site φαίνεται,ούτε έδρα εταιρείας αναφέρουν...
Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις κάτι τέτοιο,εμένα μάλλον δεν με κάλυπταν αλλά δεν μπήκαν καν στον κόπο να μ'ενημερώσουν,δοκιμάστε με την NicTech
Η Nictech δραστηριοποιειται μονο Θεσσαλονικη...
Εχω κανει και εγω ερωτηση εδω και μια εβδομαδα. Ακομα περιμενω.. Δεν νομιζω οτι ειναι σοβαρη εταιρια..
Κι εγώ έκανα αίτηση πριν κανένα δεκαήμερο, χωρίς καμία απάντηση. Πιστεύω κι εγώ ότι η εταιρεία στερείται σοβαρότητας, αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Ας μπορούσε οποιαδήποτε εταιρεία να μου αυξήσει τα άθλια 8-9Mbps χρησιμοποιώντας ακόμη και ταχυδρομικά περιστέρια, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα... :p
Κάτι το νεότερο έχουμε;
η εταιρεια πρεπει να εχει αλλαξει χερια μπες στο ανανεωμενο σαιτ τους και δες τα πακετα τους οπως και τον χαρτη καλυψης σε Αθηνα και Θεσσαλονικη ...εγω παντως που μενω Ευοσμο εχω καλυψη και το σκεφτομαι σοβαρα να κανω ενα πακετο χωρις συμβολαιο...αλλα θελω και να δω κριτικες που μεχρι στιγμης δεν εχω δει κατι!!!
Βλέπω πως βρίσκομαι 'ξυστά' έξω από την περιοχή κάλυψης της Αττικής για το πιο μακρινό μέλλον. Θα είναι ενδιαφέρον να έρθει στα μέρη μας, θα πρέπει βέβαια να μπορέσει να δώσει και πραγματικές ταχύτητες για να είναι ανταγωνιστικά τα πακέτα της.
Ποια από τις δύο που αναφέρθηκαν έχει κάλυψη στην Αθήνα.
Μπήκα στην winet αλλά δεν βρήκα διάγραμμα κάλυψης.
Ποια από τις δύο που αναφέρθηκαν έχει κάλυψη στην Αθήνα.
Μπήκα στην winet αλλά δεν βρήκα διάγραμμα κάλυψης.
εχει φιλε μου μπες στο σαιτ και πανω δεξια θα το δεις
192752
Έχεις δίκιο.
Έψαχνα σε κάποιο link όπως έχει η Inalan
Η εταιρεία αυτή παρέχει ασύρματο intetnet,έτσι δεν είναι; Αν ναι τότε γιατί στους χάρτες η κάλυψη στα όρια της είναι σε ευθείες γραμμές;
συμπληρωσε κανεις την φορμα ενδιαφεροντως ?συνδεθηκε κανεις ? ναμας πει τις πρωτες εντυπωσεις?
Σήμερα έκανα αίτηση στη Winet.
Είχα κάνει αίτηση το περασμένο μήνα στη Nictech,ήρθε και ο τεχνικός αλλά αν και υπάρχει διαθεσιμότητα στο κέντρο του Εύοσμου,ένα ψηλό κτήριο απέναντι από το σπίτι μου έκοβε το σήμα με αποτέλεσμα να μην καταφέρω να συνδεθώ.
Στη Winet μου είπαν πως εκπέμπουν από την αντίθετη πλευρά και δεν θα έχω το ίδιο πρόβλημα. Οψόμεθα...
Είχα κάνει αίτηση το περασμένο μήνα στη Nictech,ήρθε και ο τεχνικός αλλά αν και υπάρχει διαθεσιμότητα στο κέντρο του Εύοσμου,ένα ψηλό κτήριο απέναντι από το σπίτι μου έκοβε το σήμα με αποτέλεσμα να μην καταφέρω να συνδεθώ.
Στη Winet μου είπαν πως εκπέμπουν από την αντίθετη πλευρά και δεν θα έχω το ίδιο πρόβλημα. Οψόμεθα...εγω μενω στην μεσολογγιου σημερα εκανα την αιτηση στην Winet ...για να δουμε λες να ειμαστε οι μονοι δυτικοι...παντως αν εχεις νωριτερα νεα θα ηθελα να με ενημερωσεις λογικα θα εισαι ο πρωτος
Φυσικά, θα ενημερώσω για οτιδήποτε νεότερο.
Ήρθε τεχνικός, έχω κανονικά κάλυψη στην Νέα Πολιτεία Ευόσμου έως 100mbps, μίλησα με ένα παλικάρι τεχνικό άκρως εξυπηρετικό στην Αθήνα μου έλυσε όλες τις απορίες και με το παραπάνω και αναμένω να με καλέσουν αύριο για αίτηση...Για να δούμε... DeGarmo έβαλες εσύ; Κάποια ενημέρωση;
Ήρθε τελικά ο τεχνικός εχθές(με ταχύτητα χελώνας κινήθηκε η όλη διαδικασία από την εταιρία) και στο κέντρο του Ευόσμου και στο ύψους που είμαι(τρίτος όροφος)δεν μπόρεσε να πιάσει σήμα από εκεί που εκπέμπουν.
Δεν πειράζει,μιας και πριν δέκα μέρες πέρασε η Vodafone οπτική ίνα στο δρόμο μπροστά στο σπίτι μου,δεν θα αργήσει λογικά να υπάρξει διαθεσιμότητα για vdsl,οπότε λίγο υπομονή ακόμα.
Επεκτάθηκε σημαντικά η κάλυψη της winet.
Στη Winet μου είπαν πως εκπέμπουν από την αντίθετη πλευρά και δεν θα έχω το ίδιο πρόβλημα. Οψόμεθα...
το ιδιο συνεβει και με την winet...ένα ψηλό κτήριο απέναντι από το σπίτι μου έκοβε το σήμα με αποτέλεσμα να μην καταφέρω να συνδεθώ.....για καλη μου τυχη εβαλα Ιναλαν
@ ADSLgr.com All rights reserved.