Επιστροφή στο Forum : Πού θέλετε να γίνει η 4η συνάντησή μας;
Σελίδες :
1
2
3
[
4]
5
6
7
Κοψίδια διαίτης? :roll: :lol: :lol:
Αν δεν έρθουν κι άλλες γυναίκες στην παρέα, αμφιβάλλω αν θα προφτάσω να βάλω μπουκιά στο στόμα μου, γιατί θα πλακώσουν πάλι όλα τα "conartists" της περιφερείας, κι θα πεθάνουμε στο γέλιο! :lol::lol:
Αυτή τη φορά θα πάμε σε μαγαζί κλειστό , όχι σε πλατεία , οπότε conartists δεν θα υπάρχουν , αν και μόνο ένας να υπάρχει σε ακτίνα 15 χιλιομέτρων πάλι ...σε εσένα θα έλθει.
Ας κάνουν τον κόπο λοιπόν και τα υπόλοιπα θηλυκά μέλη του φόρουμ να μας τιμήσουν !!
(Προσωπικά πάντως δηλώνω πως ΔΕΝ θα τους κάνω ...καμάκι ,οπότε μπορούν να είναι ήσυχες :twisted: :twisted: )
Ε, πώς να κάνεις καμάκι NIKOSEAGLE στις κοπέλες; Αφού εκείνη την ώρα θα καμακώνεις τα κοψίδια!
:-)
Αυτή τη φορά θα πάμε σε μαγαζί κλειστό , όχι σε πλατεία , οπότε conartists δεν θα υπάρχουν , αν και μόνο ένας να υπάρχει σε ακτίνα 15 χιλιομέτρων πάλι ...σε εσένα θα έλθει.
Σίγουρα! :oops: :lol: :lol: :lol:
Ας κάνουν τον κόπο λοιπόν και τα υπόλοιπα θηλυκά μέλη του φόρουμ να μας τιμήσουν !!
(Προσωπικά πάντως δηλώνω πως ΔΕΝ θα τους κάνω ...καμάκι ,οπότε μπορούν να είναι ήσυχες :twisted: :twisted: )
Η απάντηση του ipo σ'αυτό είναι όλα τα λεφτά! :mrgreen::mrgreen:
Για να δουμε θα ερθει καμμια... :?:
Λοιπόν, για το feast κοψιδιών που λέγαμε:
Το εκπληκτικό μαγαζί που προτείνω εγώ, λειτουργεί ΜΟΝΟ βράδι, και είναι κλειστό Κυριακές.
Άρα παίζει Παρασκευή βράδι ή Σάββατο βράδι.
Λέγοντας βράδι εννοούμε περί τις 21:30.
Αλλά το μαγαζί είναι μικρό, και αυτές τις δύο μέρες γεμίζει ΦΙΣΚΑ ΠΑΝΤΑ.
Πείτε μου το πολύ μέχρι Πέμπτη πρωί πόσοι/ες ενδιαφέρεστε ΣΙΓΟΥΡΑ για να κλείσω.
ΥΓ: Παραπάνω είπα και πόσες. Τ' ακούτε Oxymoron, b0fh, Princess, sonic, Lydia εάν δεν είσαι Γιάννενα και τυχαίνει να είσαι Αθήνα, Maria εάν δεν είσαι Θεσσαλονίκη και τυχαίνει να είσαι Αθήνα;
Το Zouzouni δεν το ανέφερα γιατί εννοείται (είναι default yes). :mrgreen:
[...]σκέφτομαι σοβαρά να σταματήσω την δίαιτα για ένα τσιμπούσι. :twisted:
ΠΡΟΔΟΤΗ!!!
:lol: :lol: :lol:
....
:shock:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
FEAST κοψιδιών βραδυάτικα βρε WAntilles? :shock:
Πάνε οι δίαιτες! :cry:
(χώρια που το ότι είναι για βράδυ μου θυμίζει το τσιμπούσι που κάνουν στο γνωστό Γαλατικό χωριό! :lol: :lol: )
ΥΓ. Ξέχασες κι την princess! Tς,τς,τς!
Λοιπόν, για το feast κοψιδιών που λέγαμε:
Το εκπληκτικό μαγαζί που προτείνω εγώ, λειτουργεί ΜΟΝΟ βράδι, και είναι κλειστό Κυριακές.
Άρα παίζει Παρασκευή βράδι ή Σάββατο βράδι.
Λέγοντας βράδι εννοούμε περί τις 21:30.
Αλλά το μαγαζί είναι μικρό, και αυτές τις δύο μέρες γεμίζει ΦΙΣΚΑ ΠΑΝΤΑ.
Πείτε μου το πολύ μέχρι Πέμπτη πρωί πόσοι/ες ενδιαφέρεστε ΣΙΓΟΥΡΑ για να κλείσω.
ΥΓ: Παραπάνω είπα και πόσες. Τ' ακούτε Oxymoron, b0fh, sonic, Lydia εάν δεν είσαι Γιάννενα και τυχαίνει να είσαι Αθήνα, Maria εάν δεν είσαι Θεσσαλονίκη και τυχαίνει να είσαι Αθήνα;
Επιτελους! Να ενα (ουσια)στικό μηνυμα.. :)
Ειμαι μεσα, θελω μια καλη θεση μπροστα στο ταψι..
Προτιμοτερη η Παρασκευη, χωρις να εχω προβλημα για Δευτερα, Τριτη, Τεταρτη, Πεμπτη.... :mrgreen:
FEAST κοψιδιών βραδυάτικα βρε WAntilles? :shock:
Πάνε οι δίαιτες! :cry:
Ούτως ή άλλως, εδώ και χρόνια, λόγω δουλειάς, τρώω καθημερινά μόνο μία φορά, αργά το απόγευμα.
(χώρια που το ότι είναι για βράδυ μου θυμίζει το τσιμπούσι που κάνουν στο γνωστό Γαλατικό χωριό! :lol: :lol: )
Μα ακριβώς ΤΕΤΟΙΟ τέτοιο θα είναι. :wink:
ΥΓ. Ξέχασες κι την princess! Tς,τς,τς!
Παράλειψη όντως. Έκανα edit και την συμπεριέλαβα.
Συνγώμη εκ μέρους μου, Princess.
Επιτελους! Να ενα (ουσια)στικό μηνυμα.. :)
Μα είμαι άνθρωπος των έργων και όχι των λόγων. :mrgreen:
Προτιμοτερη η Παρασκευη, χωρις να εχω προβλημα για Δευτερα, Τριτη, Τεταρτη, Πεμπτη.... :mrgreen:
Φυσικά και γίνεται και καθημερινή εάν θέλετε.
Το μαγαζί αυτό λειτουργεί μόνο βράδι, κάθε μέρα πλην Κυριακής.
Είπα για Παρασκευή ή Σάββατο επειδή την επομένη δεν είναι εργάσιμη.
Λοιπόν, αναμένω δηλώσεις συμμετοχής. :mrgreen:
Συνεχίστε χωρίς quoting.
1. WAntilles
[...]σκέφτομαι σοβαρά να σταματήσω την δίαιτα για ένα τσιμπούσι. :twisted:
ΠΡΟΔΟΤΗ!!!
:lol: :lol: :lol:
Για δες ποιος μιλάει .Αυτός που υποτίθεται έκανε δίαιτα και στην 3η συνάντηση μόλις είδε τα κοψίδια όρμισε . Τώρα mavlok θέλεις να πιστέψω ότι το βραδύ δεν έφαγες τίποτα ? :lol: :lol:
WAntilles δεν μας είπες .Το μαγαζί σε ποια περιοχή βρίσκετε? Πάντως όπου και να βρίσκετε (εντός Ελλάδος φαντάζομε :D ) είμαι μέσα . 8)
WAntilles δεν μας είπες .Το μαγαζί σε ποια περιοχή βρίσκετε? Πάντως όπου και να βρίσκετε (εντός Ελλάδος φαντάζομε :D ) είμαι μέσα . 8)
Δεν σας λέω ακόμα πού βρίσκεται για να μην αποτελέσει αντικίνητρο για κάποιους που ίσως μένουν σχετικά μακριά και δεν έρθουν γι' αυτό το λόγο.
Αλλά πιστέψτε με.
ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ.
Είναι το μόνο μαγαζί στο οποίο έχω πάει, και το ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ.
WAntilles, σε παρακαλώ πες μου, έστω και με pm (δεν θα το μαρτυρήσω σε κανένα), πού είναι το μαγαζί.
Αν και θέλω πολύ να έρθω, ο τόπος θα είναι καθοριστικός για την τελική μου απόφαση. Δεν θέλω να απαντήσω ότι θα έρθω σίγουρα και μετά, αν μάθω ότι βρίσκεται σε μέρος που δεν με βολεύει, να σας εκθέσω.
:(
Μυρίζομαι ήδη τα κοψίδια!
:guitar
Είναι το μόνο μαγαζί στο οποίο έχω πάει, και το ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ.
Είναι διτό το νόημα:
1) Είναι το μόνο μαγαζί από αυτά που έχεις πάει που σου αρέσει πολύ, ώστε να το συνιστάς ανεπιφύλακτα. Οπότε θα πάμε.
2) Είναι το μόνο μαγαζί γενικά που έχεις πάει στη ζωή σου. Επομένως είναι λογικό να σου αρέσει πολύ αφού δεν έχεις πάει σε άλλο! ...τότε καλύτερα να ακούσουμε και άλλες γνώμες!
:)
(Πλάκα κάνω!)
Δηλώσεις συμμετοχής για τη συνάντηση τύπου "γαλατικά κοψίδια" των μελών του adslgr.com:
1. WAntilles
2. ipo (Παρασκευή και Σάββατο μπορώ σίγουρα. Τις άλλες μέρες μάλλον όχι.)
Δηλώσεις συμμετοχής για τη συνάντηση τύπου "γαλατικά κοψίδια" των μελών του adslgr.com:
1. WAntilles
3. coftaras (Και εγω μπορω σιγουρα Παρασκευη και Σαββατο)
1. WAntilles
4. Nikoseagle
Καταρχήν ένα "γεια" σε όλους (ναι, ναι, καινούργιο μέλος, υποδεχθείτε με :P)
Ε, λοιπόν, πρώτη φορά βλέπω "κομπιουτεράδες" (όπως υποθέτω ότι είστε οι περισσότεροι) που να ενδιαφέρονται και για κάτι άλλο εκτός από τα pc και μάλιστα για φαγητό! (τόσο πολύ εννοώ..) - ομολογώ πως διάβασα με πολύ ενδιαφέρον αυτό το thread :lol:
Συνεχίστε έτσι! Α, και για όποιον ενδιαφέρεται, έχω μια τέλεια δίαιτα στην οποία ναι, μπορείς να φας και κοψίδια :lol: . Βέβαια θα την αρχίσετε μετά το "γαλατικό τσιμπούσι" που προετοιμάζετε :wink:
1. WAntilles
4. Nikoseagle
5. sdikr (σαββάτο φτάνει να το ξέρω απο νωρίς ΟΣΕ βλέπετε!)
Καλωσήρθες στην παρέα μας freckles!
Πολύ χάρηκα που θα μας κάνει την τιμή και εκπρόσωπος των Θεσσαλονικών.
Ε, άμα είναι και ο sdikr ("dum spiro spero") τότε θα έρθω κι εγώ. Θα πείραζε όμως να μάθουμε το μέρος; Μπορεί ο WAntilles να εννοεί τη Θήβα...
sdikr μη γράψεις άλλο μήνυμα! Έχεις ωραίο αριθμό μηνυμάτων τώρα: 5566, μην το χαλάσεις.
:D
Ε, άμα είναι και ο sdikr ("dum spiro spero") τότε θα έρθω κι εγώ. Θα πείραζε όμως να μάθουμε το μέρος; Μπορεί ο WAntilles να εννοεί τη Θήβα...
Υποθέτω πως μιλάει για την Αθήνα . Καλώς όρισες πίσω Lazar .
sdikr μη γράψεις άλλο μήνυμα! Έχεις ωραίο αριθμό μηνυμάτων τώρα: 5566, μην το χαλάσεις.
δεν μπορώ να αντέξω στον πειρασμό να γράψω!!
Κι εγώ χάλασα πριν λίγο το ωραίο 222 που είχα.
Είναι πράγματι πειρασμός!
sdikr για χάρη σου το πάμε και όποια μέρα θες.
Χαρά στο κουράγιο σου.
Lazar, είσαι τελικά μέσα;
1. WAntilles
4. Nikoseagle
6. pelasgian (Σάββατο και Παρασκευή)
Λοιπόν, ξέρω ένα καταπληκτικό μαγαζί -παραλιακό- στη λίμνη της Δοϊράνης.
Λοιπόν, ξέρω ένα καταπληκτικό μαγαζί -παραλιακό- στη λίμνη της Δοϊράνης
Πελασγιαν :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Εγώ ένα άλλο ακριβώς στον Ρήνο ! Θα μου πείτε δεν είναι στην Ελληνική επικράτεια , αλλά με κάτι τύπους που κυκλοφορούν στο φόρουμ , μπορεί να γίνει LOL !!
δεν μπορώ να αντέξω στον πειρασμό να γράψω!!
Εγώ που είχα αριθμό μηνυμάτων 888 σε ένα μήνυμα που τα έχωνα στους παπάδες ως θεομπαίχτες παρά ως λειτουργούς;
Pelasgian, εσύ δεν είσαι που κάνεις αυστηρή δίαιτα;
Ζητώ συγγνώμη για την παρατήρηση, αν το μαγαζί σερβίρει κοψίδια διαίτης και δεν το γνωρίζω.
(Φυσικά χαίρομαι που θα είσαι στην παρέα μας.)
Κοψιδια εχει? :lol:
1. WAntilles
4. Nikoseagle
7. lazar
Ερώτηση,
Ελπίζω να γίνει το Σαββάτο ωστε να μπορέσω να είμαι και εγω εκεί, τι ώρες περίπου;
wintech2003
09-11-04, 23:50
sdikr πολύ μιλάς στο έχουν πει? :):):):):)
Λοιπον και εγώ Σαββάτο μέσα!
1. WAntilles
4. Nikoseagle
7. lazar
8. wintech2003 (Σάββατο)
Ερώτηση,
Ελπίζω να γίνει το Σαββάτο ωστε να μπορέσω να είμαι και εγω εκεί, τι ώρες περίπου;
Ναι, Σάββατο, όχι Παρασκευή. Πώς άλλωστε θα αποδείξουμε την Αθηναϊκή philoxenia (Ολυμπιακή πόλις κλπ., ξέρεις τώρα)...
Τώρα εγώ θα πώ κάτι ως η μόνη γυναικεία συμμετοχή στις μέχρι τώρα συναντήσεις..... :oops: ...βρε παιδιά? αν γίνει η συνάντηση για κοψίδια......όλο αυτό κάνει κάτι από "αντροπαρέα κομπιουτεροφρικιών καλοφαγάδων"......πώς θα δελεαστούν οι άλλες γυναίκες του forum να συμμετέχουν? :roll: :mrgreen:
Οπότε......μήπως κι η 4η συνάντηση να γίνει για καφφέ (άντε κι καμμιά ποικιλλία όταν περάσουν οι ώρες όπως την άλλη φορά :mrgreen: ) κι μετά βλέπουμε για τα κοψίδια?
wintech2003
10-11-04, 01:39
zouzouni:
2 words:
NO WAY!
:):):):):):):):):)
wintech2003 :oops: :( :oops: :cry: :oops:
zouzouni:
2 words:
NO WAY!
I agree with my friend wintech :mrgreen:
Ωχ βλέπω απλοκλειστικά αντροπαρέα... :guitar
Αντε οι άντρες για κοψίδια και οι γυναίκες για ... οτι τους κατέβει. :guitar
zouzouni, δεν είναι απαραίτητο να φάμε του σκασμού. Σημασία έχει η συνάντηση. Ούτε εμένα με εμπνέει το "κοψίδι", για τον λόγο ότι δεν γνωρίζω την παρέα και θα τους δω για πρώτη φορά (το τσιμπούσι προϋποθέτει οικειότητα). Εφ' όσον όμως δεν πήγα στους προηγούμενους καφέδες, θα πρέπει να βουτήξω στα βαθιά και να υποστώ το κοψίδι.
Αχ, και να ξέρατε τι γερό πηρούνι είμαι, θα το γυρίζατε σε καφέ. Και το χειρότερο απ' όλα είναι ότι δεν μου φαίνεται.
Λοιπόν zouzouni θα έρθεις; Υπάρχουν και άλλες γυναίκες απ' ότι είδα, princess, sa1901, αλλά δεν δείχνουν πολύ ...φανατικές
Pelasgian, εσύ δεν είσαι που κάνεις αυστηρή δίαιτα;
Ζητώ συγγνώμη για την παρατήρηση, αν το μαγαζί σερβίρει κοψίδια διαίτης και δεν το γνωρίζω.
(Φυσικά χαίρομαι που θα είσαι στην παρέα μας.)
Έχεις ακούσει αυτό που λένε «από Δευτέρα;» Η αλήθεια είναι ότι 3 εβδομάδες τώρα δεν την έσπασα τη διαίτα. Η δεύτερη πλάκα είναι ότι παρόλο που με βλέπεις σαν τον πύργο του ΟΤΕ, δεν μπορώ να φάω καταπληκτικά πολύ, και τώρα που έχω συνηθίσει στο λίγο, μου είναι ακόμα πιο δύσκολο να φάω το καταπέτασμα. Μία εξαίρεση: το κρέας. Μπορώ να φάω το κατσίκι μόνος μου.
Θα προσπαθήσω να μην το κάνω όμως :mrgreen:
Αφενός για να εξακολουθήσετε να χαίρεστε που είμαι στη παρέα σας, αφεταίρου για να συνεχίσω να χάνω κιλά εγώ :mrgreen:
Κοψιδια εχει? :lol:
Διαίτης! :mrgreen:
Μπορώ να φάω το κατσίκι μόνος μου.
ΒΟΗΘΕΙΑ ΝΙΚΟ! ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ!!!
:cry:
zouzouni, δεν είναι απαραίτητο να φάμε του σκασμού. Σημασία έχει η συνάντηση. Ούτε εμένα με εμπνέει το "κοψίδι", για τον λόγο ότι δεν γνωρίζω την παρέα και θα τους δω για πρώτη φορά (το τσιμπούσι προϋποθέτει οικειότητα). Εφ' όσον όμως δεν πήγα στους προηγούμενους καφέδες, θα πρέπει να βουτήξω στα βαθιά και να υποστώ το κοψίδι.
Αχ, και να ξέρατε τι γερό πηρούνι είμαι, θα το γυρίζατε σε καφέ. Και το χειρότερο απ' όλα είναι ότι δεν μου φαίνεται.
Λοιπόν zouzouni θα έρθεις; Υπάρχουν και άλλες γυναίκες απ' ότι είδα, princess, sa1901, αλλά δεν δείχνουν πολύ ...φανατικές
Μα εγώ lazar δεν θεώρησα ότι θα φάμε/φάτε του σκασμού :oops: !!!
Δεν ξέρω αν τελικά κατορθώσω να έρθω - πρώτα γιατί δεν ξέρω που είναι το μαγαζί (κι άρα κατά πόσο δύσκολο θα είναι για μένα να επιστρέψω) κι κατά δεύτερο λόγο γιατί από την περασμένη Παρασκευή με ταλαιπωρεί μια ίωση κι σέρνομαι ολίγον τι. :(
Όσο για τις υπόλοιπες γυναίκες....τι να πω.....ίσως να διστάζουν (λόγω κοψιδιών)?
AsGoodAsItGets
10-11-04, 12:42
Lazar, πίστεψέ με, τα μεγαλύτερα πηρούνια στην παρέα είναι ακριβώς σαν κι εσένα, δεν τους φαίνεται καθόλου! :lol: :mrgreen:
Πάντως εμένα η άποψή μου περί κοψιδιών είναι πάγια οπότε δεν την επαναλαμβάνω για να μη γίνομαι κουραστικός...
Λοιπόν συμπληρώνω τη λίστα ως έχει μέχρι στιγμής:
1. WAntilles
2. Ipo (Παρασκευή και Σάββατο μπορώ σίγουρα. Τις άλλες μέρες μάλλον όχι.)
3. Coftaras (Και εγω μπορω σιγουρα Παρασκευη και Σαββατο)
4. Nikoseagle
5. Sdikr (σαββάτο φτάνει να το ξέρω απο νωρίς ΟΣΕ βλέπετε!)
6. Pelasgian (Σάββατο και Παρασκευή)
7. Lazar
8. Wintech2003 (Σάββατο)
9. Evilhawk
10. Νεκτάριος
11. Zouzouni
Εάν χρήζει διόρθωσης εννοείται οι ενδιαφερόμενοι/ες να το κάνετε.
Όσο για τις γυναίκες που δεν ενδιαφέρονται (πλην Ζουζουνιών), να τις καθησυχάσω, καθ' ό,τι το μαγαζί έχει φυσικά και πλήρη μαχαιροπήρουνα και επομένως το άγαρμπο ξέσκισμα ζωικής σαρκός δεν θα γίνει απαραίτητα με γυμνά χέρια και να τις γυρίσει πίσω στην πρώιμη Homo Sapiens εποχή. :mrgreen:
Κι ύστερα στα τσιμπούσια χρειάζονται και 1-2 Falbala.
Επίσης επειδή είναι μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουμε όλοι και τον φίλο μας Sdikr, ο οποίος εξεδήλωσε επιθυμία να έρθει από το βορρά, προτείνω να οριστικοποιηθεί για Σάββατο.
Ο Wintech που θά 'ρθει, μετά θα έχει πρόβλημα καθώς τον βλέπω να κατεβαίνει μία φορά τη βδομάδα Αθήνα για να πηγαίνει εκεί πέρα. :mrgreen:
Επίσης το μέρος είναι όπως το φαντάζεται ο Pelasgian.
zouzouni, δεν είναι απαραίτητο να φάμε του σκασμού. Σημασία έχει η συνάντηση.
Μα εγώ lazar δεν θεώρησα ότι θα φάμε/φάτε του σκασμού :oops: !!!
Ακριβώς Zouzouni. Ό,τι λέει ο Lazar.
Έκαστος/τη τρώει όσο λίγο ή πολύ θέλει.
Ούτε εμένα με εμπνέει το "κοψίδι", για τον λόγο ότι δεν γνωρίζω την παρέα και θα τους δω για πρώτη φορά (το τσιμπούσι προϋποθέτει οικειότητα). Εφ' όσον όμως δεν πήγα στους προηγούμενους καφέδες, θα πρέπει να βουτήξω στα βαθιά και να υποστώ το κοψίδι.
Για τα "βαθειά" Lazar, πρέπει δυστυχώς να κάνεις λίγο catch-up με μας. Θέλαμε να σε γνωρίσουμε εδώ και μήνες.
Όσο για τις υπόλοιπες γυναίκες....τι να πω.....ίσως να διστάζουν (λόγω κοψιδιών)?
Να έρθουν επιτέλους, για να δώσουν και τέλος σε σεξιστικά κλισέ της κοινωνίας μας, του τύπου "οι γυναίκες δεν τρώνε κοψίδια" "οι γυναίκες δεν τρώνε με τα χέρια" κλπ. :mrgreen:
Και τελειώνοντας, το μέρος αυτό αυτό έχει εξαιρετικό φαγητό.
Και ο καθένας/μια τρώει όσο λίγο ή πολύ θέλει.
Περιμένω επιβεβαίωση από εσάς για το Σάββατο.
Σύντομα όμως ώστε να βοηθήσουμε κάποιους μακρινούς φίλους μας να παρευρεθούν εάν θέλουν.
@ ADSLgr.com All rights reserved.