Επιστροφή στο Forum : Πού θέλετε να γίνει η 4η συνάντησή μας;
Σελίδες :
1
2
3
4
[
5]
6
7
Λοιπόν συμπληρώνω τη λίστα ως έχει μέχρι στιγμής:
......
11. Zouzouni
:shock: :shock: :shock: :shock:
Πότε δήλωσα ότι θα'ρθω?
Εάν χρήζει διόρθωσης εννοείται οι ενδιαφερόμενοι/ες να το κάνετε.
Όσο για τις γυναίκες που δεν ενδιαφέρονται (πλην Ζουζουνιών), να τις καθησυχάσω, καθ' ό,τι το μαγαζί έχει φυσικά και πλήρη μαχαιροπήρουνα και επομένως το άγαρμπο ξέσκισμα ζωικής σαρκός δεν θα γίνει απαραίτητα με γυμνά χέρια και να τις γυρίσει πίσω στην πρώιμη Homo Sapiens εποχή. :mrgreen:
Κι ύστερα στα τσιμπούσια χρειάζονται και 1-2 Falbala.
Τώρα είναι που προβλέπω να είναι αντροπαρέα!!!:mrgreen:
zouzouni, δεν είναι απαραίτητο να φάμε του σκασμού. Σημασία έχει η συνάντηση.
Μα εγώ lazar δεν θεώρησα ότι θα φάμε/φάτε του σκασμού :oops: !!!
Ακριβώς Zouzouni. Ό,τι λέει ο Lazar.
Έκαστος/τη τρώει όσο λίγο ή πολύ θέλει.
Γιατί? Πότε είπα εγώ κάτι διαφορετικό? :P
Όσο για τις υπόλοιπες γυναίκες....τι να πω.....ίσως να διστάζουν (λόγω κοψιδιών)?
Να έρθουν επιτέλους, για να δώσουν και τέλος σε σεξιστικά κλισέ της κοινωνίας μας, του τύπου "οι γυναίκες δεν τρώνε κοψίδια" "οι γυναίκες δεν τρώνε με τα χέρια" κλπ. :mrgreen:
.....
Nα'τα μας! Θα καταντήσει μια συνάντηση να γίνει έμπρακτη συμπαράσταση στην νεο-φεμινιστική απελευθέρωση των γυναικών από τα κακά στερεότυπα κοινωνικής συμπεριφοράς? :P :lol: :lol:
Ώχου βρε Zouzouni, διογκώνεις κάποια ουσιαστικά ανύπαρκτα θέματα.
Κι ύστερα, είναι γνωστό ότι όποιος/α δεν θέλει να έρθει μπορεί να βρει χίλιες δυο πειστικές δικαιολογίες.
Ειδικά οι γυναίκες.
Ώχου βρε Zouzouni, διογκώνεις κάποια ουσιαστικά ανύπαρκτα θέματα.
Κι ύστερα, είναι γνωστό ότι όποιος/α δεν θέλει να έρθει μπορεί να βρει χίλιες δυο πειστικές δικαιολογίες.
Ειδικά οι γυναίκες.
Εγώ? :shock: :shock: :cry:
Όσο για τα περί δικαιολογιών....ήθελα να'ξερα ποια δικαιολογία έχει ο aesir π.χ. που δεν λέει να έρθει (που δεν είναι κι γυναίκα!)
Ορίστε μας! :twisted:
Καλά το λέει ο WAntilles, οι γυναίκες όλο δικαιολογίες είναι... ιδού το τόπι πήγε αλλού... :3d
aesir :P :P :P Αλλά για το προκείμενο......απάντηση καμμιά, ε? :wink:
zouzouni, Γυναίκες... να δω αν θα μπορέσετε να κανονίσετε κάτι μεταξύ σας... ως γνωστόν από συνεννόηση μεταξύ γυναικών... :twisted:
aesir Συγνώμη, αλλά την άλλη φορά νομίζω ότι καλά τα πήγα στα της συνεννόησης για την συνάντηση! :mrgreen: Αν απ'την άλλη εννοείς να κανονήσω συνάντηση αποκλειστικά για τις γυναίκες μέλη του forum...... ίσως είναι μια καλή ιδέα! :mrgreen:
aesir, WAntilles,
Πάρτε χαμπάρι ότι το zouzouni θα εμφανίζεται μόνο σε συναντήσεις που έχει διοργανώσει αυτή (control freak?), σε μέρη που έχει επιλέξει αυτή και στο χρόνο που έχει επιλέξει αυτή. Τσάμπα προσπαθείτε.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
(Σκύβει να αποφύγει τα αντικείμενα που εκτοξεύονται προς το μέρος του)
teacake ...Moi? Control-freak? Moi? :roll: (θυμάσαι πώς αντιδρούσε η Miss Piggy στα Μuppets, όταν την έθιγαν? :twisted: :twisted: )
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΥΓ : Εγώ όμως εμφανίζομαι όταν το δηλώσω. :oops:
zouzouni, νόου οφφένς εϊ;
:D :D :D
teacake Νone taken! (γι'αυτό κι η αναφορά στα Muppets! :wink: :mrgreen: )
Τελικα παιδια για ποτε ειναι η συναντηση και για πιο μαγαζι γινεται τοση κουβεντα... :?: :?: :?:
Σάββατο (ώστε να μπορούν κι ο wintech2003 & sdikr να έρθουν).
Το μαγαζί μας το κρατάει για έκπληξη ο WAntilles.
Καλά το λέει ο WAntilles, οι γυναίκες όλο δικαιολογίες είναι... ιδού το τόπι πήγε αλλού... :3d
aesir άσ' τα σάπια.
Δεν έχεις έρθει σε καμμία συνάντηση.
Θα τσακιστείς :mrgreen: να έρθεις ως εξής:
[Κουνά την παλάμη του]
- You have decided to attend the meeting.
- I have decided to attend the meeting.
Επίσης υποχρεωτική είναι και η παρουσία του Πάπια.
Εγγυώμαι προσωπικά ότι το μαγαζί δεν σερβίρει παΐδια πουλερικών. :mrgreen:
aesir άσ' τα σάπια.
Δεν έχεις έρθει σε καμμία συνάντηση.
Θα τσακιστείς :mrgreen: να έρθεις ως εξής:
[Κουνά την παλάμη του]
- You have decided to attend the meeting.
- I have decided to attend the meeting.
Κάτσε να βάλω και το audio-psychedelic software που μου έστειλε η μαντάμ Ζούζου μπας και πιάσει... ομμμ.... ομμμ... :fish
Το μαγαζί μας το κρατάει για έκπληξη ο WAntilles.
Ελπιζω να μην εχει καμμια σχεση με τον πολεμο των αστρων... :P :P :P ...σε διακοσμηση τουλαχιστον.... :wink:
Λοιπόν επί του θέματος, μην παρεκλίνετε. :twisted:
Ιδού η παρούσα λίστα:
1. WAntilles
2. Ipo (Παρασκευή και Σάββατο μπορώ σίγουρα. Τις άλλες μέρες μάλλον όχι.)
3. Coftaras (Και εγω μπορω σιγουρα Παρασκευη και Σαββατο)
4. Nikoseagle
5. Sdikr (σαββάτο φτάνει να το ξέρω απο νωρίς ΟΣΕ βλέπετε!)
6. Pelasgian (Σάββατο και Παρασκευή)
7. Lazar
8. Wintech2003 (Σάββατο)
9. Evilhawk
10. Νεκτάριος
11. Zouzouni
Aesir να σε προσθέσω;
Dantouan;
Psyxakia;
Blend δεν είχες εκδηλώσει σφοδρή επιθυμία να έρθεις; Ή κάνω λάθος;
Τραπέζι θα βρεις για τόσα άτομα, Σαββατιάτικα; :?:
Τραπέζι θα βρεις για τόσα άτομα, Σαββατιάτικα; :?:
Ναι παιδιά αρκεί να ξέρω σίγουρα τελικό συνολικό πλήθος ατόμων από Παρασκευή νωρίς το απόγευμα.
wintech2003
10-11-04, 18:48
Εγώ ήδη μυρίζω τα κοψίδια :)
Και γαμώ τα μαγαζια! :)
1. WAntilles
4. Nikoseagle
7. Lazar
8. Wintech2003 (Σάββατο)
9. Evilhawk
10. Νεκτάριος
11. Zouzouni
12. Blend
Wan, πλιζ πες που περιπου ειναι το μαγαζι, πρεπει να μπορουμε να οργανωσουμε την αποχωρηση μας
θενκ γιου!
ΥΓ ο Πελασγος να αποκλεισθει παρακαλω.... τρωει ολο τι κατσικι :mrgreen:
ΥΓ ο Πελασγος να αποκλεισθει παρακαλω.... τρωει ολο τι κατσικι
Μπα!!Δεν υπαρχει φοβος.Ειναι σε διαιτα και ολο και κατι θα αφησει για τους υπολοιπους. :lol:
Εγώ ήδη μυρίζω τα κοψίδια :)
Και γαμώ τα μαγαζια! :)
Μια φορά θά 'ρθεις και μετά θα σου μυρίζουν μέχρι τη Χαλκίδα. :mrgreen:
Λοιπόν η λίστα έχει μέχρι στιγμή ως εξής:
1. WAntilles
4. Nikoseagle
7. Lazar
8. Wintech2003 (Σάββατο)
9. Evilhawk
10. Νεκτάριος
11. Zouzouni
12. Blend
Μιλάμε για Σάββατο 13-11-2004 να γίνει η συνάντηση, στις 21:30.
Οποιαδήποτε μεταβολή (προσθήκη ή αποχώρηση) στη λίστα, παρακαλώ θερμά να διεξαχθεί το πολύ μέχρι αύριο το μεσημέρι (12-11-2004 12:00), ώστε να κλείσω αύριο απογευματάκι τραπέζι.
Επίσης αύριο απογευματάκι θα στείλω σε όλους τους ενδιαφερόμενους ονομασία, διεύθυνση και τηλέφωνο του μαγαζιού, μαζί με χάρτη από το driveme.gr για το πού βρίσκεται.
Δεν δίνουμε ραντεβού λίγο πιο νωρίς; Μέχρι να μαζευτούμε θα έχω λυσσάξει στην πείνα, ειδικά αν μυρίζουν τα κοψίδια...
:guitar
Η σούβλα του καταστήματος βγαίνει από τη φωτιά περί τις 21:00 και μετά τις 22:00 δεν έχει μείνει κυριολεκτικά τίποτα από σούβλα.
Μόνο της ώρας (τα οποία είναι το ίδιο καλά και δεν αργούν).
Αλλά σε αυτό το μαγαζί πρέπει να δοκιμάσετε λίγο από 3-4 πράγματα για να το ευχαριστηθείτε.
Συνεπώς, όταν λέω 21:30, εννοώ ότι άντε κάποιος να αργήσει κανά τέταρτο το πολύ.
Και σίγουρα στις 21:30 όσοι είμαστε εκεί θα παραγγείλουμε. Δεν θα τους περιμένουμε.
wintech2003
11-11-04, 18:32
Ρε παιδες εγώ γιατι είχα την εντυπωση οτι μιλούσαμε για μεσημέρι Σαββάτου...??
Χμμμ...
00:20 ειναι το τελευταίο τρενο απο Αθήνα για Χαλκίδα.
Θα προλάβω?
Ρε παιδες εγώ γιατι είχα την εντυπωση οτι μιλούσαμε για μεσημέρι Σαββάτου...??
Χμμμ...
00:20 ειναι το τελευταίο τρενο απο Αθήνα για Χαλκίδα.
Θα προλάβω?
Θα προλάβεις.
Μπορώ να σε πετάξω και εγώ στις 23:30 π.χ. στο σταθμό Μετρό του Φιξ (απέχει από το μέρος 5min με αυτοκίνητο) και από εκεί σε άλλα 15min το πολύ είσαι στο σταθμό.
Δεν σκέφτεσαι σωστά wintech2003.
Πρέπει να σκέφτεσαι όχι τι ώρα φεύγει το τελευταίο τραίνο, αλλά τι ώρα είναι το πρώτο πρωινό της Κυριακής.
:guitar
Επειδή δεν μπορεί ο wintech, προτείνω να το κάνουμε 21:00 ώστε να προλάβει το παιδί, εφόσον συμφωνούνε όλοι.
wintech2003
11-11-04, 18:43
ipo
Αν δεν ειχα και δουλεια να παω έτσι θα σκεφτομουνα :)
WAntilles
Αυριο θα παω το πρωι να επιβεβαιώσω οτι το τελευταίο τρενο ειναι 00:22 και αν ειναι θα το κάνουμε έτσι, να με πετάξεις μεχρι τον σταθμό Φιξ και να παω απο εκει Σταθμό Λαρίσης.
Ωραία λοιπόν.
Το ραντεβού αλλάζει για 21:00.
WAntilles υπάρχει μια παράμερος που έχει προκύψει και δεν την έχουμε λάβει υπόψη. Επειδή σύμφωνα με την ΕΜΥ προβλέπετε βροχή και μάλιστα καταιγίδα ,κάποιοι από μας είχαμε την σκέψη να έρθουμε με μηχανή .Αν βρέχει το θεωρώ πολύ δύσκολο και έτσι θα πρέπει να βρούμε άλλο μεταφορικό μέσο .Καλό είναι να στείλεις στα άτομα που θα έρθουν με μηχανή με pm το μέρος ώστε να δουν αν θα βρουν άλλο μεταφορικό μέσον ή τέλος πάντων να αποφασίσουν τι θα κάνουν.
Ορίστε που βρίσκεται.
X marks the spot.
Αύριο θα βάλω και μία πιο ζουμαρισμένη φώτο όπου θα φαίνονται και τα ονόματα όλων των οδών.
Επίσης θα στείλω με pm, όπως έχω πει στους ενδιαφερόμενους, όνομα, διεύθυνση και τηλ. του μαγαζιού.
Ενημερωτικά λίγο πιο πάνω στην Ελ. Βενιζέλου υπάρχει μια φοβερή μπυραρία με πολύ καλά κοψίδια . Συνδυάζει πολύ καλή μπύρα και κοψίδια φοβερά και εγγυημένα.
Aν συνεχίσει έτσι όπως πάει τα τελευταία δύο 24ωρα, η ίωση που με ταλαιπωρεί.. :(...δεν θα μπορέσω να σας κάνω παρέα (χώρια που αν έχει παρόμοια νεροποντή με την χθεσινοβραδυνή, θα έχω κι πρόβλημα επιστροφής :cry: ).
(Πάω πάλι για ζεστό, ασπιρίνη κι χουζούρι :( κι κάηκε κι η τηλεόραση στην χθεσινοβραδυνή νεροποντή, από την διακοπή του ηλεκτικού! )
Aν συνεχίσει έτσι όπως πάει τα τελευταία δύο 24ωρα, η ίωση που με ταλαιπωρεί..
το καλύτερο φάρμακο, κοψίδια!!! (και μια καλή παρέα!!)
Καλά αν έχει αντίξοες καιρικές συνθήκες θα είναι αδύνατο να παρευρεθώ κι εγώ καθότι η διαδρομή μίας ώρας μέχρι την Αμφιθέα, χωρίς κίνηση, θα καταντήσει τουλάχιστον 2ωρο με τη νεροποντή, ίσως και πολύ παραπάνω.
Δεν προσπαθώ να αποφύγω τη συνάντηση (ίσα-ίσα που την περιμένω πώς και πώς) αλλά η σεβαστή απόσταση, σε συνδυασμό με την επιδείνωση του καιρού που μόλις ανακοίνωσε η ΕΜΥ, ίσως με εμποδίσει. Θα κάνω πάντως ό,τι μπορώ για να κάνουμε καμάκι στα λαχταριστά κοψίδια.
Zouzouni: Συνήθως οι τηλεοράσεις δεν καίγονται. Καίγεται η ασφάλεια που έχουν μέσα, την οποία μπορείς να αλλάξεις και μόνη σου αν διαθέσεις λίγο χρόνο.
sdikr Έτσι όπως είμαι τώρα... :roll: κοψίδια-σούπα χρειάζομαι! :cry:
Τελικά θα κατέβεις το Σάββατο ?
(χώρια που αν έχει παρόμοια νεροποντή με την χθεσινοβραδυνή, θα έχω κι πρόβλημα επιστροφής ).
Θα σε παω εγω σπιτι βρε zouzounitsa 8)
ipo Για το θέμα της απόστασης, μιας κι είμαστε στον ίδιο δήμο, ίσως μπορέσουμε να βρούμε λύση. Η κακοκαιρία ίσως μας κάνει την ζωή δύσκολη, αλλά με καλή διάθεση, θα το αντέξουμε κι αυτό.
Σχετικά με την tv... :roll: ...παρότι γενικώς ασχολούμαι με μαστορέματα, κι κάνω χειρουργείο σε pcs/laptops/κλπ, έχω έναν μικρό ενδιασμό να βάλω το χεράκι μου για να την επιδιορθώσω, γιατί δεν είμαι σίγουρη ότι αντέχω κανένα...ΤΖΙΖΖΖΖΖ αυτή την στιγμή! :wink: :lol:
Kαι εγώ με ίωση είμαι αλλά ελπίζω να μου έχει περάσει... :roll:
sdikr Έτσι όπως είμαι τώρα... κοψίδια-σούπα χρειάζομαι!
Τελικά θα κατέβεις το Σάββατο ?
ναι με τρένο, ή αεροπλάνο ή αν δεν βρώ με τα πόδια!!
Δηλαδή το σημείο συνάντησης είναι το συγκεκριμμένο μαγαζί (τα στοιχεία του οποίου θα μας στείλει μέσω πμ ο WAntilles) κι θα πρέπει να είμαστε εκεί 21:00 του Σαββάτου (το αργότερο).....σωστά ?
Απ' ότι βλέπω στο χάρτη το μαγαζί πρέπει να είναι στην οδό Κνωσού η οποία απέχει 4 τετράγωνα από την disc impex.
Κρίμα να μην δουλεύει μεσημέρι ώστε να πάμε μετά το φαΐ για after kopsiding shopping.
Ενημερωτικά λίγο πιο πάνω στην Ελ. Βενιζέλου υπάρχει μια φοβερή μπυραρία με πολύ καλά κοψίδια . Συνδυάζει πολύ καλή μπύρα και κοψίδια φοβερά και εγγυημένα.
Αν εννοείς την Beer Academy που είναι εκεί, ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.
Ξεχάστε ότι ξέρατε μέχρι τώρα για κοψίδια.
Θα τα φάτε μεθαύριο the way they were meant to be experienced.
Την Beer Academy ελεγα. Ανεφερες κατι για σουφλα. Επειδη τα σουβλιστα κρεατα (πες το ιδιοτροπια) δεν μαρεσουν ,εχει κατι σε ψητο πχ παϊδακια ,μπιφτεκια στα καρβουνα κα?
Ανεφερες κατι για σουφλα. Επειδη τα σουβλιστα κρεατα (πες το ιδιοτροπια) δεν μαρεσουν ,εχει κατι σε ψητο πχ παϊδακια ,μπιφτεκια στα καρβουνα κα?
Τα πάντα έχει, το ίδιο γευστικά.
Α και η σούβλα, δεν είναι απαραίτητα αυτό που νομίζεις.
WAntilles Come Saturday evening, we will follow your advice, oh master! :mrgreen: :mrgreen:
Αν καταλαβα καλα, το Σαββατο εχουμε Πασχα...
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
wintech2003
11-11-04, 23:50
Πολλές υποσχέσεις δίνεις WAntilles γιαυτο το μαγαζί..
Ελπίζω να ειναι όπως τα λες :)
Κουβαλήστε πολύ χρήμα μαζί σας όλοι γιατι προβλέπω τρελό πανηγύρι :)
@ ADSLgr.com All rights reserved.