Επιστροφή στο Forum : Πού θέλετε να γίνει η 4η συνάντησή μας;
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
[
7]
Από την 4 Β συνάντησή μας , είμαι μάλλον ο πρώτος που ..ξύπνησα
Σε πρόλαβα και ξύπνησα πρωτος. Υποχρεώσεις βλέπεις.
Καλά που ο pelasgian έκανε δίαιτα και φάγαμε και εμείς κάτι (βασικά ότι περίσσεψε) . :lol:
Πάντως τα κοψίδια όντος ήταν ΦΟΒΕΡΑ.
Κάποιοι χάσανε που δεν ηρθαν. Τα ακούς Dantouan ,Nektarios :mrgreen:
Παιδιά, να βάζετε και μια ειδοποίηση στην πρώτη σελίδα.
Κοψίδια ε ; :( :( :( :( :(
Κάποιοι, ακόμα και τώρα πίνουν καφέ παρεούλα.
Κώστα , έχασες επεισόδια :twisted: :twisted: . Είπα από την 4Β συνάντηση LOL
Από την 4 Β συνάντησή μας , είμαι μάλλον ο πρώτος που ..ξύπνησα !
Εχεις δικιο Νικο. Εγω ακομα να συνελθω απο το κρασι .
.... για την ιστορία να αναφέρω πως το ΖΟΥΖΟΥΝΙ πάλι προσέλκυσε ΟΛΟΥΣ τους con artists της περιοχής :twisted: :twisted:....
Aσύστολα ψεύδη! :twisted:
(Για να δούμε αν θα συμβεί το ίδιο κι στην επόμενη συνάντηση.......γιατί αν συμβεί...... :oops: :cry: )
wintech2003
14-11-04, 14:54
Καλημέρα σε όλους :)
Εγω έριξα εναν καλό υπνο οταν γύρισα καθότι ήμουν ξύπνιος απο τις 16:00 την Παρασκευή και κοιμήθηκα 03:00 την Κυριακή δλδ ημουν ξυπνιος 35 ωρες...
Παιδια εγώ πραγματικά περασα καταπληκτρικά εχτές! Τα κοψιδια φοβερά, η παρεα καταπληκτική, η ατμοσφαιρα απαιχτη!
Αξιζε περα για περα και όσοι δεν ήρθαν χάσανε!
(Νεκτάριος, dantouan, Ducklord)
Καλησπέρα και απο εμένα,
πραγματικά άξιζε τον κόπο το ταξίδι,
Το φαί υπέροχο και το καλύτερο τα παιδιά!
sdikr Μεγάλο παράπονο όμως σου'χω... :oops: ....δεν έφερες μπουγάτσα με κρέμα! :cry:
:wink: :mrgreen:
wintech2003
14-11-04, 15:12
sdikr γυρισες ήδη πίσω?
sdikr γυρισες ήδη πίσω?
Μολίς ξύπνησα!!
Θα φύγω σε κανα δυο ώρες
Ζητώ συγνωμη για την μπουγατσα (με κρέμα) που δεν έφερα
sdikr Συχωρεμένος...με την προϋπόθεση ότι θα φέρεις την άλλη φορά! :mrgreen:
Όχι μόνο μπουγάτσα αλλά και τα υπόλοιπα γλυκά πχ τρίγωνα Πανοράματος κα. Την διαλύσαμε που την διαλύσαμε την δίαιτα ας φάμε και 1 γλυκό της προκοπής. :mrgreen: :mrgreen:
ΩΧ! Τότε ο sdikr θα πρέπει να φέρει ταψιά ολόκληρα (λόγω pelasgian)! :lol: :lol: :lol:
Ήταν πάρα πολύ ωραία, η επιλογή του wan πολύ πετυχημένη, φαγητό, περιβάλλον, παρέα όλα άψογα. Πολύ γρήγορα πέρασε η ώρα πάντως, πρέπει να γύρισα κατά τις 6 το πρωΐ. Και...να μην χαθούμε, έτσι!
Σπύρο, καλή επάνοδο και να μην επαναληφθεί (αυτό με την μπουγάτσα :twisted: ).
Εκείνο το λυωμένο τυρί μάλιστα που το περιποιηθήκαμε όλοι, ήταν το δέον για την δίαιτα... :roll:
wintech2003
14-11-04, 15:49
Εκείνο το λυωμένο τυρί μάλιστα που το περιποιηθήκαμε όλοι, ήταν το δέον για την δίαιτα... Rolling Eyes
:D :D :D :D :D
Τα λέμε ξανα και με έπιασε πείνα.. :)
Πάω να φτιάξω corn flakes..... :shock:
Σήμερα ημέρα νηστίας και προσευχής!
(με λίγο αυτομαστίγωμα για αυτά που έφαγα χθες ο ... αμαρτωλός :mrgreen: )
Μου φαίνεται ότι δεν θα πεινάω για την επόμενη εβδομάδα :-D
Λοιπόν προτείνω για την επόμενη φορά θαλασσινά , που δεν κάθονται και βαριά στο στομάχι ...
Τώρα αν αυτό θα είναι Χαλκίδα ή Χαραυγή , το συζητάμε ...
Ήταν πάρα πολύ ωραία, η επιλογή του wan πολύ πετυχημένη, φαγητό, περιβάλλον, παρέα όλα άψογα. Πολύ γρήγορα πέρασε η ώρα πάντως, πρέπει να γύρισα κατά τις 6 το πρωΐ. Και...να μην χαθούμε, έτσι!
Σπύρο, καλή επάνοδο και να μην επαναληφθεί (αυτό με την μπουγάτσα :twisted: ).
Βρηκες ταξι ευκολα; Ή πηγες με τα ποδια; :mrgreen:
Ναι βρε Σπυρο, που πας με αδεια χερια; Αναγκαστηκα να φαω προφιτερολ εξ αιτιας σου.... :evil:
:guitar
Βρηκες ταξι ευκολα; Ή πηγες με τα ποδια;
Πέρασε ένα σχεδό αμέσως. Σχεδόν...
Βρηκες ταξι ευκολα; Ή πηγες με τα ποδια;
Ναι βρε Σπυρο, που πας με αδεια χερια; Αναγκαστηκα να φαω προφιτερολ εξ αιτιας σου....
Μόλις έφτασα home (1 το βράδι κυριακή προς δευτέρα)
Ευχαριστώ τον wantilles που με πήγε μέχρι εκεί που εμενά στην Αθηνα
Την επόμενη φορά θα φέρω τρίγωνα απο το πανόραμα, (δυστήχως την μπουγάτσα πρέπει να την φας ζεστη!)
Πάντως το τραπέζι ήταν πρόβλημα, με τα παιδιά προς τα εξω δεν μιλησα σχέδον καθόλου
Ζητώ συγνώμη απο τα παιδιά που δεν μιλησαμέ,
Και ΠΕΙΝΑΩ!!! :mrgreen:
ΥΓ. Σαν να μην φτάνουν τα ΜΜΕ, και όλα τα αλλά που έχετε στην Αθηνα πάτε να μας πάρετε και την φήμη για καλό φαγητο!! (για εμένα το καλύτερο που έχω φαει στην Αθήνα και ίσως και στην Θεσσαλονικη)
Και σαν να μην φτάνει αυτό, το ξέρετε οτι είσαστε ποιο φθηνοί;
Στην θεσσαλονίκη με 20 ευρώ δεν θα έτρωγες αυτά που φάγαμε εκεί, να μην πώ για τον σταθμο του κτελ (δυστηχώς στον ΟΣΕ όλα ήταν κλεισμένα) που με 3 ευρώ εφαγά 2 είδη και μια coca (0.65) που στην θεσσαλονίκη χαλαρά έχει 1 ευρώ!
Μόλις έφτασα home (1 το βράδι κυριακή προς δευτέρα)
Έφτασες καλά. Αυτό έχει σημασία.
Ευχαριστώ τον wantilles που με πήγε μέχρι εκεί που εμενά στην Αθηνα
The least I could do. Εδώ έκανες τόσες εκατοντάδες χιλιόμετρα και επιβατοώρες.
Την επόμενη φορά θα φέρω τρίγωνα απο το πανόραμα, (δυστήχως την μπουγάτσα πρέπει να την φας ζεστη!)
Προτιμώ Μπαμπά του Νίκου ή μπακλαβαδάκια & κανταϊφάκια του Bravo. :mrgreen:
Πάντως το τραπέζι ήταν πρόβλημα, με τα παιδιά προς τα εξω δεν μιλησα σχέδον καθόλου. Ζητώ συγνώμη απο τα παιδιά που δεν μιλησαμέ
Εδώ εμείς οι 2 δεν μιλήσαμε πολύ που απείχαμε 3 και όχι 7 θέσεις.
Και ΠΕΙΝΑΩ!!! :mrgreen:
ΧΑ-ΧΑ-ΧΑ !!! :mrgreen:
ΥΓ. Σαν να μην φτάνουν τα ΜΜΕ, και όλα τα αλλά που έχετε στην Αθηνα πάτε να μας πάρετε και την φήμη για καλό φαγητο!! (για εμένα το καλύτερο που έχω φαει στην Αθήνα και ίσως και στην Θεσσαλονικη)
Μα σας είπα παιδιά ότι το μαγαζί αυτό είναι ΔΙΑΜΑΝΤΙ.
Και σαν να μην φτάνει αυτό, το ξέρετε οτι είσαστε ποιο φθηνοί;
Στην θεσσαλονίκη με 20 ευρώ δεν θα έτρωγες αυτά που φάγαμε εκεί...
ΔΙΑΜΑΝΤΙ από κάθε άποψη.
να μην πώ για τον σταθμο του κτελ (δυστηχώς στον ΟΣΕ όλα ήταν κλεισμένα) που με 3 ευρώ εφαγά 2 είδη και μια coca (0.65) που στην θεσσαλονίκη χαλαρά έχει 1 ευρώ!
Φταίει η δεξιά σε όλα της Θεσσαλονίκης. :mrgreen:
sdikr Ααα...τρίγωνα μπορούμε να πάρουμε κι εμείς εδώ από τον μαγαζί που έχει ανοίξει ο Αγαπητός στο Μαρούσι! :mrgreen:
Οπότε σε βλέπω να επικοινωνείς με τον WAntilles για πληροφορίες σχετικά με την παραγγελία! :lol:
Το καλό είναι ότι πέρασες καλά, κι ότι επέστρεψες καλά!:D
Όσο για το με ποιούς μιλήσαμε αυτή την φορά......φταίει ότι δεν δούλεψε ο αλγόριθμος του pelasgian γιατί δεν ασχολήθηκε μ'αυτό! (αμ πώς να ασχοληθεί αφού όλη του η προσοχή ήταν στραμμένη στα κοψίδια! :mrgreen: )
Έφτασες καλά. Αυτό έχει σημασία.
Ναι ευχαριστώ!
The least I could do. Εδώ έκανες τόσες εκατοντάδες χιλιόμετρα και επιβατοώρες.
Πάλι σε ευχαριστώ!!
Προτιμώ Μπαμπά του Νίκου ή μπακλαβαδάκια & κανταϊφάκια του Bravo.
Θα κάνω poll τι θέλετε να σας φέρω :mrgreen:
Εδώ εμείς οι 2 δεν μιλήσαμε πολύ που απείχαμε 3 και όχι 7 θέσεις.
too little time!! (πολλά κοψίδια!!)
Μα σας είπα παιδιά ότι το μαγαζί αυτό είναι ΔΙΑΜΑΝΤΙ.
Συμφωνω!!!
Φταίει η δεξιά σε όλα της Θεσσαλονίκης.
LOL!!!!
sdikr Ααα...τρίγωνα μπορούμε να πάρουμε κι εμείς εδώ από τον μαγαζί που έχει ανοίξει ο Αγαπητός στο Μαρούσι!
ολα και όλα zouzouni δεν είναι το ίδιο!!!
Το καλό είναι ότι πέρασες καλά, κι ότι επέστρεψες καλά!
Περασα υπέροχα και σας ευχαριστώ όλους!!
Όσο για το με ποιούς μιλήσαμε αυτή την φορά......φταίει ότι δεν δούλεψε ο αλγόριθμος του pelasgian γιατί δεν ασχολήθηκε μ'αυτό! (αμ πώς να ασχοληθεί αφού όλη του η προσοχή ήταν στραμμένη στα κοψίδια! )
ενώ αν είχε windows αλγοριθμο .... θα σταματούσαν τα κοψίδια να έρχονται γιατί θα είχε βγάλει blue screen η σούβλα, οπότε θα μπορούσαμε να μιλήσουμε!! :3d
Aπορία...... :oops: ...τελικά μπήκατε όλοι μαζί σήμερα στο forum που συζητούσαμε εχθές? :mrgreen:
...τελικά μπήκατε όλοι μαζί σήμερα στο forum που συζητούσαμε εχθές?
δεν είχε Internet cafe (ανοιχτό) εκεί που είμασταν!
@ ADSLgr.com All rights reserved.