bobis
11-12-17, 10:30
Eίχα πρόγραμμα 50/5 vdsl και έκανα αίτηση στις 5/12 σε κατάστημα vodafone για αναβάθμιση στο fiber 100/10. Αφού μου είπαν όλα καλά με την διαθεσιμότητα, δεν έμενε παρά να περιμένω ενεργοποίησή τους. Την επόμενη μέρα (06/12) το πρωί, πέφτει το internet. Ενώ είχα συγχρονισμο 102397/10238 down/up , δεν μου άνοιγε καμία σελίδα, ούτε ping μπορούσα να κάνω. Κοίταξα αν είναι θέμα DNS αλλά δεν ήταν. Κοίταξα και το modem (zte zhxn h267a v 1.0) και πρόσεξα την εξής συνεχόμενη ακολουθία (loop): αναβόσβηνε το πράσινο λαμπάκι του INTERNET για λίγα δευτερόλεπτα, μετά γινόταν σταθερό για 1 sec, και μετά γινόταν κόκκινο και μετά από την αρχή γινόταν πράσινο και αναβόσβηνε κτλπ. Πήρα τηλ. την τεχνική υποστήριξη και αφού δεν μπόρεσαν να το λύσουν με τη μία, το κλιμάκωσαν σε προσωπικό επίπεδο, λέγοντας μου σε SMS ότι θα με ενημερώσει συγκεκριμένος τεχνικός σήμερα Δευτέρα 11/12.
Ε , όπως καταλαβαίνετε , δεν έχω internet 5 μέρες τώρα και το μόνο που προσπάθησα από την μεριά μου είναι το hard reset του modem (συνδετήρας από πίσω), το οποίο δεν έφερε το internet αλλά άλλαξε τα "συμπτώματα" σε λαμπάκι του internet να αναβοσβήνει πράσινο και να μην έχω πια VoIP τηλεφωνία. Για κάποιο λόγο , μπόρεσα να κάνω pings αλλά και πάλι , όπως και πριν, δεν μου ανοίγει τίποτα.
Καταλαβαίνω αυτούς που λέγανε για "παιδικές ασθένειες" αλλά δεν δικαιολογείται να υπάρχουν σε τέτοιο βαθμό όταν λανσάρεις ένα προϊόν τέτοιο, υποτίθεται ότι το beta field testing τελείωσε.
Σε κάθε περίπτωση, θα ζητήσω πίστωση λογω απώλειας υπηρεσίας για όσο κράτησε η βλάβη διότι είναι αρκετές μέρες offline και τα ΜΒ του κινητού τελειώνουν (cosmote καρτοκινητή)
Ε , όπως καταλαβαίνετε , δεν έχω internet 5 μέρες τώρα και το μόνο που προσπάθησα από την μεριά μου είναι το hard reset του modem (συνδετήρας από πίσω), το οποίο δεν έφερε το internet αλλά άλλαξε τα "συμπτώματα" σε λαμπάκι του internet να αναβοσβήνει πράσινο και να μην έχω πια VoIP τηλεφωνία. Για κάποιο λόγο , μπόρεσα να κάνω pings αλλά και πάλι , όπως και πριν, δεν μου ανοίγει τίποτα.
Καταλαβαίνω αυτούς που λέγανε για "παιδικές ασθένειες" αλλά δεν δικαιολογείται να υπάρχουν σε τέτοιο βαθμό όταν λανσάρεις ένα προϊόν τέτοιο, υποτίθεται ότι το beta field testing τελείωσε.
Σε κάθε περίπτωση, θα ζητήσω πίστωση λογω απώλειας υπηρεσίας για όσο κράτησε η βλάβη διότι είναι αρκετές μέρες offline και τα ΜΒ του κινητού τελειώνουν (cosmote καρτοκινητή)