Επιστροφή στο Forum : Αναβάθμιση απο adsl 24 σε vdsl 50
ειδα το fiber available στο νουμερο της adsl 24 που εχω, λοιπον πεταχτηκα με σοβαρη βροχη!!! τσακ και πηγα στο cosmote shop και επιτελους εγινε αναβαθμιση απο 24 adsl σε fiber 50, με modem router το tp link 2800,
ολα αυτα πριν 45 λεπτα και 4 modem reboot, ξερει κανενας ποση ωρα περνει να το κανη activation?
:twisted:
- - - Updated - - -
παιδια στα 49998 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τελεια! και ενεργοποιηση σε 24/ωρες,
- - - Updated - - -
190480
παιδια πως βλεπεται το συνχρονισμο?
ειδα το fiber available στο νουμερο της adsl 24 που εχω, λοιπον πεταχτηκα με σοβαρη βροχη!!! τσακ και πηγα στο cosmote shop και επιτελους εγινε αναβαθμιση απο 24 adsl σε fiber 50, με modem router το tp link 2800,
ολα αυτα πριν 45 λεπτα και 4 modem reboot, ξερει κανενας ποση ωρα περνει να το κανη activation?
:twisted:
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
190480
παιδια πως βλεπεται το συνχρονισμο?
Εισαι μια χαρα.Καλοριζικη και καλα κατεβασματα!
το πρωτο κατεβασμα nvidia drivers 400mb, σε 30-50, με bandwidthmeter pro
- - - Updated - - -
μια ακομα, στο τπ λινκ εχει ενα setting DT line optimization: τη ειναι ?
stathoulas
16-01-18, 21:32
Σου δωσανε κατευθειαν με cosmote vdsl 50αρα για μοντεμ το tp link 2800? ή ειναι δικο σου?
0,7 line attenuation? Πρέπει να είναι το χαμηλότερο που έχουμε δει!
εχω το καφαο στα 15 μετρα!!!! ολοκαινουργιο cosmote
Το έβαλαν μέσα στο σπίτι το καφάο:yahoo:::biggrin:
lol, του πηρα και αδιαβροχο, τωρα σοβαρα αλλα δεν το εχω βαλη, ξερω και γω μην μου πουνε τιποτα
το αγορασα απο κοτσο
to vdsl 50 exi ke stathero me voip?
to modem auto apo to kotsovolo doulevi me to voip stathero?
το εχω βαλει σκετο , μονο γουεμπ!!!!!!
Αγόρασα την προηγούμενη εβδομάδα το VR600 με ενσωματωμένο Vo-IP. Δεν έχω προβεί στις ρυθμίσεις της τηλεφωνίας καθώς δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη η VDSL. Δέκατη τέταρτη ημέρα αναμονής και ακόμη τίποτα... (Με είχαν βεβαιώσει από 1 έως το πολύ 12) ...και να φανταστείτε πως εχω την νέα καμπίνα στην μάντρα του σπιτιού μου στο Αιγάλεω.
Αγόρασα την προηγούμενη εβδομάδα το VR600 με ενσωματωμένο Vo-IP. Δεν έχω προβεί στις ρυθμίσεις της τηλεφωνίας καθώς δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη η VDSL. Δέκατη τέταρτη ημέρα αναμονής και ακόμη τίποτα... (Με είχαν βεβαιώσει από 1 έως το πολύ 12) ...και να φανταστείτε πως εχω την νέα καμπίνα στην μάντρα του σπιτιού μου στο Αιγάλεω.
Από που το πήρες το ρούτερ έχεις κάποιο link;
παιδια σε φουλ!!!!!!
191111
Εννοεις οτι απο την στιγμη που πηγες στο cosmote shop .... μεχρι να δεις 50 Mbps στο ρουτερ σου...... περασανε μονο 24 ωρες?
Δεν γινεται αυτο. Ουτε η αιτηση δεν προλαβαινει να επεξεργαστει σε αυτο το διαστημα.
καλα μην το λες, κι εγω 50αρι απο απογευμα την αλλη μερα το πρωι, και απο 50> 100 σε 20 λεπτα:p
τηλεφωνικα ωστοσο, αλλα κι απο καταστημα μπορει να σπρωχνουν live τις αλλαγες, κι αν ειναι τεχνικος τριγυρω (πολυ πιθανο σε περιοχη που μολις εχουν ενεργοποιηθει καμπινες) σε φτιαχνει αμεσως
ναιιιι και επιπλεον στο τηλεφωνο εγινε η αιτηση, σε σοβαρη , βασικα στην 30 εγινε απο τηλ, στην 50 οντος απο cosmo shop αλλα εντος 24/24 ηταν οκ, ασε κουραση μολίς σηκωθηκα
Εννοεις οτι απο την στιγμη που πηγες στο cosmote shop .... μεχρι να δεις 50 Mbps στο ρουτερ σου...... περασανε μονο 24 ωρες?
Δεν γινεται αυτο. Ουτε η αιτηση δεν προλαβαινει να επεξεργαστει σε αυτο το διαστημα.
Και εμένα σε τόσο χρονικό διάστημα περίπου έγινε φορητότητα και μεταφορά σε VDSL. Πλέον γίνονται πολύ γρήγορα τέτοιες ενέργειες όταν μιλάμε για κόσμοτε και για τα δικά της kv.
@ ADSLgr.com All rights reserved.