PDA

Επιστροφή στο Forum : Προβλημα με το ανοιγμα του Google

athletic
24-01-18, 19:34
Καλησπερα.με το που ανοιγω να μπω google,μου βγαζει αυτη τη σελιδα-->
190718
Γνωριζει καποιος τι ειναι αυτο; αυτο γινεται απο σημερα.
Εννοω βεβαια για την πολιτικη απορρητου που βγαζει απο αριστερα & αλλα & αυτα απο δεξια...πως μπορω να τα διωξω; ευχαριστω.

deniSun
24-01-18, 19:39
Καλησπερα.με το που ανοιγω να μπω google,μου βγαζει αυτη τη σελιδα-->
190718
Γνωριζει καποιος τι ειναι αυτο; αυτο γινεται απο σημερα.
Εννοω βεβαια για την πολιτικη απορρητου που βγαζει απο αριστερα & αλλα & αυτα απο δεξια...πως μπορω να τα διωξω; ευχαριστω.

Φυσιολογικό.
Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα.
Αν κρατάς cookies και δεν τα σβήνεις κάθε φορά που κλείνεις τον chrome, τότε θα θυμάται τις απαντήσεις σου και δεν θα σε ρωτάει συνέχεια.

athletic
24-01-18, 19:43
Αυτες τις επιλογες του απορρητου,τις αρχισε σημερα....ειναι πολυ εκνευριστικο...δεν χρησιμοποιω τον chrome....υπαρχει καποιος τροπος να αλλαξω τις ρυθμισεις; και παλι ευχαριστω.

sdikr
24-01-18, 19:53
Θα πρέπει να πατήσεις στο έλεγχος τώρα, και να πατήσεις αποδέχομαι, αν δεν αποδέχεσαι τότε είναι απλό, απλά δεν επισκέπτεσαι σελίδα που να έχει σχέση με την google. Δεν έχει να κάνει με τον chrome αλλά με την χρήση των διαφόρων υπηρεσιών της Google

athletic
24-01-18, 20:25
Εχω τον Firefox 58.0[Quantum]. & τα Win 10....Θα ηθελα να μου πειτε τις σωστες ρυθμισεις απο εδω-->Tools-options-Privacy & Security-History....Εδω εχω κανει μαλ@@@α με τα cookies και για αυτο μου ζηταει συνεχεια αυτα τα πραγματα το Google[απορρητο]....Αν καποιος γνωριζει,ας με βοηθησει....ευχαριστω.

Mormnak
24-01-18, 21:27
190721

athletic
24-01-18, 21:40
Αυτο ηταν...! μολις εκανα αυτες τις επιλογες-τσεκαρισμα,φτιαξανε ολα....κατι ειχα πειραξει & γι αυτο μου εβγαινε αυτη η σελιδα του google...να εισαι καλα φιλε μου...το κραταω τωρα για μελλοντικη χρηση,αν κατι δεν παει καλα στο History...και παλι σας ευχαριστω ολους για την αμεση ανταποκριση.υγεια και καλη χρονια.καλο βραδυ.Γιωργος

@ ADSLgr.com All rights reserved.