Επιστροφή στο Forum : Σπαστικό ρουτερ της hol
Kostas Kalivas
01-03-18, 23:54
Καλησπέρα.Ήθελα να ρωτησω μια ερώτηση σχετικα με το ρουτερ της hol αλλά και για αλλαγή ρουτερ.Λοιπον.Εδώ και χρόνια παραμένει το ίδιο πρόβλημα,το ίντερνετ σταματάει να δουλευει(connection timeout)και ακόμα αρκετές φορες κανει απλα reboot με δικιά του πρωτοβουλία.Υπάρχει λογος να λυθούν αυτά τα προβλήματα? Και αν αλλάξω ρουτερ σε tp-link θα σταματήσουν αυτά τα άκυρα?Ευχαριστω
sweet dreams
02-03-18, 19:01
:welcome:
Για αρχή μπορείς να πάρεις το τεχνικό τους τμήμα και να αναφέρεις τα προβλήματα, στην συνέχεια μπορείς να ζητήσεις αντικατάσταση του ρούτερ.
Kostas Kalivas
04-03-18, 14:32
:welcome:
Για αρχή μπορείς να πάρεις το τεχνικό τους τμήμα και να αναφέρεις τα προβλήματα, στην συνέχεια μπορείς να ζητήσεις αντικατάσταση του ρούτερ.
Τους πήρα και είπα τα προβλήματα και μου ειπαν θα μου το αντικαταστήσουν.Αντε να δουμε
όταν κάνει επανεκίνηση απο μόνο του, δείχνει πιθανό πρόβλημα με τη συσκευή.
Kostas Kalivas
08-03-18, 16:55
όταν κάνει επανεκίνηση απο μόνο του, δείχνει πιθανό πρόβλημα με τη συσκευή.
Εχεις δίκιο φιλέ.Μετα απο την αντικατασταση έχω γρήγορες ταχύτητες και κανένα reboot.Ακόμα μια ερώτηση όμως.Αν πάρω router tp-link με περιπου 20€ θα έχω πιο γρήγορες ταχύτητες?Εχω 19ms ping download 3-4mbps και upload 500kbps
για να έχεις 4 mb down, τότε η περιοχή τόσο υποστηρίζει. δυστυχώς είναι τεχνικός περιορισμός. (δεν λέω κάτι παραπάνω για να μην πετάξω κοτσάνα)
@ ADSLgr.com All rights reserved.