Επιστροφή στο Forum : ειναι η δεν ειναι VDSL 50mbit
192078
καλησπερα στο download μου βγαζει 33,19 και στο upload 4,41
αυτα ειναι τα στοιχεια
Downstream 35603 kbps
Upstream 4996 kbps
SNR(Down/Up) 9.1/17 dB
Attenuation(Down/Up) 24.2/35.1 dB
nikospagonis
08-03-18, 22:41
Εάν αυτή η μέτρηση είναι ενσύρματη και δεν τραβάει bandwidth κανένας άλλος με κάτι και εάν στο βγάζει σε συνεχόμενες μετρήσεις δεν είναι 50ρα. Κανονικά δεν θα έπρεπε. Βάλε στατιστικά γραμμής να δούμε.
sweet dreams
08-03-18, 22:44
Μέσα στο ρούτερ τι σου βγάζει, αυτό είναι με το Overhead (https://www.pcsteps.gr/18433-%cf%84%ce%b1%cf%87%cf%8d%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1-adsl/), επίσης αν δεν φτάνεις 50 θα πρέπει να δεις συνολικά την γραμμή σου, αν μπορεί λόγω απόστασης να φτάσει και την εσωτερική σου εγκατάσταση(καλώδια, πρίζες, κ.λ.π.).
192078
αυτα ειναι τα στοιχεια
Downstream 35603 kbps
Upstream 4996 kbps
SNR(Down/Up) 9.1/17 dB
δεν συγχρόνισε στα 50.
Είσαι σε ΟΤΕ;
δεν συγχρόνισε στα 50.
Είσαι σε ΟΤΕ;
ναι σε οτε ειμαι
sweet dreams
08-03-18, 22:51
192078
αυτα ειναι τα στοιχεια
Downstream 35603 kbps
Upstream 4996 kbps
SNR(Down/Up) 9.1/17 dB
Μην κάνεις edit προηγούμενο post γιατί από τύχη θα το δούμε, γράψε καινούργιο.
Με τόσο Downstream Attenuation δεν θα φτάσεις σε 50, ρώτησε τον πάροχο αν είναι θέμα απόστασης ή έχεις πρόβλημα στην εσωτερική σου καλωδίωση.
ναι σε οτε ειμαι
Σε έχουν σε vdsl 50, αλλά λόγο απόστασης μάλλον δεν μπορείς να πιάσεις τα 50
Σε έχουν σε vdsl 50, αλλά λόγο απόστασης μάλλον δεν μπορείς να πιάσεις τα 50
ουτε 600 μετρα δεμ ειμαι απο την καμπινα
τους πηρα τηλεφωνο και το δηλωσα βλαβη οποτε θα περιμενω να το διορθώσουμε
ουτε 600 μετρα δεμ ειμαι απο την καμπινα
τους πηρα τηλεφωνο και το δηλωσα βλαβη οποτε θα περιμενω να το διορθώσουμε
Καλά το 600 μέτρα από την καμπίνα δεν το λες και λίγο. Ειδικά δε αν τα μετράς τα 600 σε ευθεία, μπορεί κάλιστα να είναι κοντά στο 1 χλμ στην πραγματικότητα (καλωδιακή απόσταση). Οπότε σε αυτή την περίπτωση αναμενόμενα είναι τα νούμερα που έχεις και δυστυχώς δεν θα πρέπει να ελπίζεις σε τίποτα καλύτερο...
καλα εκανες και το δηλωσε βλαβη.
να φροντισεις μονο να μαθεις ποσο μετραει και εξω απ το σπιτι ο τεχνικος που θα ρθει, για να δεις αν εχεις προβλημα στο σπιτι η οχι.
αν το καφαο ειναι κατω απο 600μ οπως λες μαλλον μπορεις και καλυτερα
καλημερα
ετσι με ειπανε απο εκει οτι ειναι κατω απο 600 μετρα γιατι μενω σε χωριο και ειμαι κοντα την καμπινα
μου ειπανε αν δεν μπορουνε απο εκει να το κανουνε θα ερθει τεχνικος σε 1-2 μερες
26 εγω και οχι δεν ειναι 50αρα στο downloading μόνο στο uploading.
Περιοχή Κέντρο Αθήνας 300 μετρα απο καφαο οπτικών και 350 απο Α/Κ μου έφεραν απο Α/Κ γιατι ... (τα γνωστά παπατζιλικια )
θέλει και εικόνα ο λαος ? πάρτε και εικόνες του (Π)ΟΤΕ
https://i.imgur.com/pztbmAb.jpg
26 εγω και οχι δεν ειναι 50αρα στο downloading μόνο στο uploading.
Περιοχή Κέντρο Αθήνας 300 μετρα απο καφαο οπτικών και 350 απο Α/Κ μου έφεραν απο Α/Κ γιατι ... (τα γνωστά παπατζιλικια )
θέλει και εικόνα ο λαος ? πάρτε και εικόνες του (Π)ΟΤΕ
https://i.imgur.com/pztbmAb.jpg
192080
350+μέτρα από καφαο
το δραμα των παιδιων που πιανουν 30 στο κεντρο της αθηνας στο 2018. κατι τετοια διαβαζω και συγκλονιζομαι.
να αρχισω να κλαιω και γω που δεν μου δινουν 200αρι, ενω στη villariba και στο villabajo ακομα δινουν. εν ετει 2018
ουφ τα πα να ξεθυμανω:p
στατιστικα γραμμης
Link Status Up
Modulation Type VDSL2
Actual Rate(Up/Down) 4998/41996 kbps
Attainable Rate(Up/Down) 18358/43288 kbps
Noise Margin(Up/Down) 16/8.1 dB
Line Attenuation(Up/Down) 35.2/24.2 dB
Output Power(Up/Down) 3.1/14.5 dBm
Data Path(Up/Down) Interleaved/Interleaved
Interleave Depth(Up/Down) 43/441
Interleave Delay(Up/Down) 2/16 ms
INP(Up/Down) 1/2 symbols
Profile 17a
LinkEncap G.993.2_Annex_K_PTM
CRC Errors(Up/Down) 1/0
FEC Errors(Up/Down) 165/121
αλλαξες τιποτα και απο 35 πηγε 42 η απλα εκατσε?
αλλαξες τιποτα και απο 35 πηγε 42 η απλα εκατσε?
εγω δεν εκανα τιποτα
τους πηρα τηλεφωνο στον οτε και απο εκει το κανανε
λογικα επρεπε να πιανω 50
να τους παρω ξανα τηλεφωνο μηπως ερθει τεχνικος και μου αλλαξει πορτα στην καμπινα
εχω γραμμη isdn γιατι εχω 2 γραμμες τηλεφωνου
δεν γνωριζω ποσο θα επρεπε να πιανεις μπορει να σαι καλα μπορει και οχι με τα 42.
αν το καφαο σου ειναι οντως κατω απο 600μ παντως το 24 attenuation ειναι υψηλο.
δεν γνωριζω ποσο θα επρεπε να πιανεις μπορει να σαι καλα μπορει και οχι με τα 42.
αν το καφαο σου ειναι οντως κατω απο 600μ παντως το 24 attenuation ειναι υψηλο.
τους πειρα τηλεφωνο και μου ειπανε οτι το max downloading περιοχης ειναι 45
εγω πιανω 42 με τον ελεγχο που καταναμε και κατεβαζω με 4,4-4,7mb οποτε ειναι φυσιολογικα τα νουμερα
sweet dreams
09-03-18, 18:21
στατιστικα γραμμης
Link Status Up
Modulation Type VDSL2
Actual Rate(Up/Down) 4998/41996 kbps
Attainable Rate(Up/Down) 18358/43288 kbps
Noise Margin(Up/Down) 16/8.1 dB
Line Attenuation(Up/Down) 35.2/24.2 dB
Output Power(Up/Down) 3.1/14.5 dBm
Data Path(Up/Down) Interleaved/Interleaved
Interleave Depth(Up/Down) 43/441
Interleave Delay(Up/Down) 2/16 ms
INP(Up/Down) 1/2 symbols
Profile 17a
LinkEncap G.993.2_Annex_K_PTM
CRC Errors(Up/Down) 1/0
FEC Errors(Up/Down) 165/121
To Interleaved στο UP δείχνει ότι έχεις μπει σε troubleshooting PROFILE, το ελεύθερο είναι FastPath.
To Interleaved στο UP δείχνει ότι έχεις μπει σε troubleshooting PROFILE, το ελεύθερο είναι FastPath.
αυτα απο τον οτε το εχουνε αλλαξει δεν τα εχω πειραξει εγω καθολου, δεν ξερω αν μπορω και εγω να τα αλλαξω αυτα
αυτα απο τον οτε το εχουνε αλλαξει δεν τα εχω πειραξει εγω καθολου, δεν ξερω αν μπορω και εγω να τα αλλαξω αυτα
Ναι αυτό σου λέει. Ότι το έχουν αλλάξει από τον ΟΤΕ για να δουν αν και τι βλάβη υπάρχει.
Ναι αυτό σου λέει. Ότι το έχουν αλλάξει από τον ΟΤΕ για να δουν αν και τι βλάβη υπάρχει.
αν θυμαμαι καλα στην αρχη ητανε fastpath και κλειδωσε στα 36 και μετα το αλλαξανε σε Interleaved και πηγε 42 το καφαο που ειναι στην περιοχη μενω εγω απο το dslam εχει αποσταση περιπου 6,2km
η αποσταση απο το καφαο μεχρι στο σπιτι μου ειναι 250μετρα
να τους παρω τηλεφωνο και να το κανουνε παλι FastPath
αν θυμαμαι καλα στην αρχη ητανε fastpath και κλειδωσε στα 36 και μετα το αλλαξανε σε Interleaved και πηγε 42 το καφαο που ειναι στην περιοχη μενω εγω απο το dslam εχει αποσταση περιπου 6,2km
η αποσταση απο το καφαο μεχρι στο σπιτι μου ειναι 250μετρα
να τους παρω τηλεφωνο και να το κανουνε παλι FastPath
Interleaved είναι το path στο download πάντα by default τουλάχιστον. Ή δεν θυμάσαι καλά ή σε είχαν και στην αρχή για κάποιο λόγο σε αυτό το troubleshooting mode. Η απόσταση της καμπίνας από το Α/Κ δεν έχει καμία σημασία ακόμα και 50 χλμ. να είναι. Η απόστασή του χώρου σου από την καμπίνα (και η ποιότητα του ζεύγους ή και της πόρτας που σε συνδέει σε αυτήν) είναι τα μόνα που παίζουν ρόλο.
Interleaved είναι το path στο download πάντα by default τουλάχιστον. Ή δεν θυμάσαι καλά ή σε είχαν και στην αρχή για κάποιο λόγο σε αυτό το troubleshooting mode. Η απόσταση της καμπίνας από το Α/Κ δεν έχει καμία σημασία ακόμα και 50 χλμ. να είναι. Η απόστασή του χώρου σου από την καμπίνα (και η ποιότητα του ζεύγους ή και της πόρτας που σε συνδέει σε αυτήν) είναι τα μόνα που παίζουν ρόλο.
εγω απο την καμπινα εχω περιπου 250 μετρα απο το google maps που το μετρησα γιατι το σπιτι μου ειναι πανω στο κεντρικο δρομο οσο λες φιλε μου για τα καλωδια αυτα ειναι απο τοτε που τα κανανε δεν ξερω αν τα εχουνε αλλαξει μονο την καμπινα εχουνε αλλαξει
η max γραμμη που ποιανω εδω στην περιοχη που ειμαι απ οτι με λενε αυτοι ειναι στα 45
μου φενεται λιγο παραξενο το upload να ποιανω 5mb και στο Download να μην ποιανω 50
γραμμη περνω απευθειας απο την κεντρικη δηλαδη
με τα mode και τα profile εγω μπορω να τα αλλαξω η μονο απο τον οτε μπορουνε να το κανουνε
@ ADSLgr.com All rights reserved.