PDA

Επιστροφή στο Forum : πρόβλημα με κεραία cpe510



xovoli
23-03-18, 15:43
Παιδιά Καλησπέρα έχει κανείς την κεραία cpe510

Nikiforos
24-03-18, 15:10
Παιδιά Καλησπέρα έχει κανείς την κεραία cpe510

καλημερα, αν λες αυτο https://www.e-shop.gr/tp-link-cpe510-pharos-5ghz-300mbps-13dbi-outdoor-cpe-p-PER.612745?gclid=CjwKCAjw7tfVBRB0EiwAiSYGMxZc97NvsRUCCVTOdlSjFAJSInSBW2-qdLsQHEA-900tQFRGxOilzhoCuAEQAvD_BwE δεν ειναι μονο κεραια. Αυτο ειναι?

xovoli
25-03-18, 19:46
Ναι αυτό εννοώ
Έχω ένα πρόβλημα με την ταχύτητα του ίντερνετ

Nikiforos
25-03-18, 19:54
καλησπέρα, κατι ποιο συγκεκριμενο? ετσι απλα δε νομιζω οτι θα καταλαβει καποιος.
Μονο αν τυχει να βρεις καποιον να εχει το ιδιο πραγμα ισως δυσκολο.

Δωσε περισσοτερα στοιχεια, πως το εχεις συνδεσει απο που παιρνει το ιντερνετ, τι δουλεια το εχεις να κανει, σε τι link, ποσο μακρια ειναι κτλ.
Αμα δεν εχει καλο σημα λογω πχ μεγαλης αποστασης ειναι λογικο να μειωνει την ταχυτητα.

xovoli
25-03-18, 20:37
Στέλνω ίντερνετ σε αποσταση 600 μέτρα περίπου.είχα μια tp link 7510 και με χάλασε και έγινε αντικατασταση με την cpe510 την έχω σε λειτουργία accents point και σε λειτουργία client μια 7510 αλλά η ταχύτητα που μου έρχεται είναι πολύ μικρές ενο υπάρχει οπτική επαφή και με της 7510 δούλευαν κανονικά δίχως κανένα πρόβλημα

Nikiforos
25-03-18, 21:14
τι να πω μπορει τοτε να ειναι θεμα ρυθμισεων, σιγουρα δεν εχεις κανενα απολυτως εμποδιο?
εμενα μου εχει τυχει με αλλον εξοπλισμο να εχω προβληματα στα 464μετρα link και ηταν κατι καλαμιές που μεγαλωσαν!!!
ξερεις μπορει η κεραια επειδη ειναι διαφορετικη να εχει που σιγουρα θα εχει αλλο ανοιγμα σε μοιρες κτλ και κατι να την πειραζει.
Θελει προσεκτικο ψαξιμο εφοσον δεν ειναι θεμα ρυθμισεων φυσικα.

xovoli
25-03-18, 21:42
Για εμπόδια δεν νομίζω γιατί είναι στημένης σε πολύκατοικίες κάτι άλλο είναι αν και έπαιξα λίγο με τα κανάλια αλλά τίποτα

@ ADSLgr.com All rights reserved.