Επιστροφή στο Forum : ADSL σε PSTN και μειωση παγιου
Εχω δυο αριθμους τηλεφωνου PSTN και λογικα πληρωνω δυο παγια στον ΟΤΕ
ομως τωρα που εχω ADSL (αλο ενα παγιο) θελω να τα μειωσω καταρργωντας τον ενα αριθμο,
ελα ομως που χρειαζομαι και τους δυο! θελλω αν γνωριζεται να μου πειτε αν υπαρχουν ενναλακτικοι τροποι ωστε να γλιτωσω το παγιο του ενος αριθμου?
εχω ακουσει πως με ISDN εχεις 8 αριθμους με 1 παγιο απλα ανεβαινει το κοστος παραπανω αναλογα με τους αριθμους που θα ενεργοποιησης.Σας ευχαριστω.
Μπορείς να κάνεις τα εξής:
Αφού βεβαιωθείς ότι και οι 2 λογαριασμοί εκδίδονται στο ίδιο όνομα συνδρομητή:
1) Αίτηση μετατροπής της PSTN που δεν έχει DSL σε ISDN
2) Αφού μετατραπεί σε ISDN, αίτηση για DSL στην ISDN γραμμή
3) Αφού ενεργοποιηθεί η DSL στην ISDN, αίτηση για διακοπή της DSL στην PSTN γραμμή
4) Αίτηση κατάργησης της PSTN με διατήρηση του αριθμού ως MSN στην ISDN
ΠΑΓΙΟ PSTN €15 / μήνα
ΠΑΓΙΟ ISDN €19 / μήνα
EXTRA MSN: € 0,90 / μήνα
Δηλαδή τώρα πληρώνεις 2 x 15 € = 30€ / μήνα για τις 2 PSTN, ενώ μετά θα πληρώνεις €20 / μήνα για την ISDN με ένα extra MSN.
Απλά επιβεβαίωσε ότι το (4) που γράφω παραπάνω το κάνουν ακόμα στον ΟΤΕ.
ariadgr σ'ευχαριστω για την εμπεριστατωμενη απαντηση σου με καλυψες απολυτα.
Εχω δυο αριθμους τηλεφωνου PSTN και λογικα πληρωνω δυο παγια στον ΟΤΕ
ομως τωρα που εχω ADSL (αλο ενα παγιο) θελω να τα μειωσω καταρργωντας τον ενα αριθμο,
ελα ομως που χρειαζομαι και τους δυο! θελλω αν γνωριζεται να μου πειτε αν υπαρχουν ενναλακτικοι τροποι ωστε να γλιτωσω το παγιο του ενος αριθμου?
εχω ακουσει πως με ISDN εχεις 8 αριθμους με 1 παγιο απλα ανεβαινει το κοστος παραπανω αναλογα με τους αριθμους που θα ενεργοποιησης.Σας ευχαριστω.
Kαλησπερα με φορητοτητα μειωνης τα παγια και εχεις και μεγαλη ταχυτητα στο ιντερνετ ,πχ στην βιβοντι η σε αλλη ιδωτικη, και εχεις δωρεαν της κλησεις σου :whistle:
Eάν απλά θες δύο αριθμούς κλήσεις, όχι απαραίτητα τους συγκεκριμένους, γιατί δεν κοιτάς και μία λύση VoIP που θα σου δώσει δεύτερο αριθμό και δε θα πληρώνεις αυξημένο πάγιο στον ΟΤΕ;
Eάν απλά θες δύο αριθμούς κλήσεις, όχι απαραίτητα τους συγκεκριμένους, γιατί δεν κοιτάς και μία λύση VoIP που θα σου δώσει δεύτερο αριθμό και δε θα πληρώνεις αυξημένο πάγιο στον ΟΤΕ;
Εχεις δικιο nmakry ομως αντε δωσε να καταλαβουν οι γονεις σου τι ειναι το VoIP!
Εχεις δικιο nmakry ομως αντε δωσε να καταλαβουν οι γονεις σου τι ειναι το VoIP!
Ούτε και οι δικοί μου έχουν καταλάβει τι είναι, αλλά το χρησιμοποιούν! ;)
Ούτε και οι δικοί μου έχουν καταλάβει τι είναι, αλλά το χρησιμοποιούν! ;)
Σωστός,ένα ATA και ένα ασύρματο αρκούν.
nrg_polini
10-06-07, 23:59
Kαλησπερα με φορητοτητα μειωνης τα παγια και εχεις και μεγαλη ταχυτητα στο ιντερνετ ,πχ στην βιβοντι η σε αλλη ιδωτικη, και εχεις δωρεαν της κλησεις σου :whistle:
65 Ευρω ειναι τζαμπα; :hmm::hmm::hmm:
@ ADSLgr.com All rights reserved.