PDA

Επιστροφή στο Forum : COSMOTE TV και ΝΒΑ υπογράφουν πολυετή επέκταση της συνεργασίας τους



nnn
03-07-18, 15:00
Ακόμη περισσότεροι αγώνες της διοργάνωσης στα κανάλια COSMOTE SPORT
Μετάδοση αγώνων στην τηλεοπτική primetime ζώνη του Σαββάτου και της Κυριακής
Πάνω από 250 live μεταδόσεις αγώνων τη νέα σεζόν


Η COSMOTE TV υπέγραψε πολυετή επέκταση της συνεργασίας της με το NBA, το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη. Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η COSMOTE TV εξασφάλισε ακόμη περισσότερους αγώνες της διοργάνωσης, που θα μεταδίδονται live στα κανάλια COSMOTE SPORT, αλλά και on demand μέσω των υπηρεσιών COSMOTE TV GO και COSMOTE REPLAY TV. Οι συνδρομητές της COSMΟΤΕ TV θα έχουν στη διάθεσή τους πάνω από 250 live μεταδόσεις τον χρόνο και καθημερινή δράση καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες του κόσμου, όπως οι LeBron James, Stephen Curry, Kevin Durant, James Harden, Russell Westbrook, καθώς και τους Έλληνες «εκπροσώπους» Γιάννη Αντετοκούμπο, Κώστα Κουφό, Γιώργο Παπαγιάννη και τον Ελληνοαμερικάνο, Τάιλερ Ντόρσεϊ. Παράλληλα, οι φίλοι του μπάσκετ θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το Σάββατο και την Κυριακή τους αγώνες της primetime ζώνης, καθώς και όλες τις σημαντικές στιγμές της σεζόν, όπως τα Christmas Day Games, το NBA All Star Game, τα play-off του πρωταθλήματος και τους τελικούς.

«Με χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση της συμφωνίας για την αποκλειστική μετάδοση του NBA στην Ελλάδα από την COSMOTE TV, και μάλιστα με ενισχυμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα, για περισσότερο μπασκετικό θέαμα. Μαζί με τις συμφωνίες που έχουμε με τον Παναθηναϊκό Superfoods, τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ για τις εντός έδρας αναμετρήσεις των ομάδων στο ελληνικό Πρωτάθλημα, αλλά και κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, τα κανάλια COSMOTE SPORT προσφέρουν πάνω από 1.000 ώρες live μπασκετικής δράσης τον χρόνο», δήλωσε ο Executive Director της COSMOTE TV, Δημήτρης Μιχαλάκης.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε την πολυετή συνεργασία μας με την COSMOTE TV.

Η COSMOTE TV αποτελεί το «σπίτι» του NBA για τους Έλληνες φαν, οι οποίοι είναι από τους πιο αφοσιωμένους φιλάθλους που έχουμε παγκοσμίως. Με περισσότερους αγώνες από πριν, συμπεριλαμβανομένων των εβδομαδιαίων αγώνων που θα μεταδίδονται στην primetime ζώνη του Σαββάτου και της Κυριακής, είμαστε πολύ χαρούμενοι που αποτελούμε μέρος του μπασκετικού οράματος της COSMOTE στην Ελλάδα», δήλωσε η Vice President, Global Content & Media Distribution, EMEA, Elsa Memmi.

Αναλυτικά, για τις επόμενες δύο σεζόν, η COSMOTE TV έχει εξασφαλίσει τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης για:


Τα NBA Global Games (αγώνες που διεξάγονται εκτός ΗΠΑ πριν και κατά τη διάρκεια της regular season)
Τη Regular Season με καθημερινές live μεταδόσεις, αλλά και περισσότερους από 30 αγώνες στην τηλεοπτική prime time ζώνη
Τα Christmas Day Games, αλλά και τα MLK Day Games
Το NBA All Star Game
Τα Play-off του πρωταθλήματος
Όλους τους τελικούς αγώνες ανά περιφέρεια
Τα NBA Finals
Τα NBA Draft


Το πλούσιο μπασκετικό πρόγραμμα συμπληρώνεται με τις εκπομπές NBA Action με τις σημαντικότερες στιγμές κάθε εβδομάδας και το καθημερινό μαγκαζίνο του NBA Daily. Παράλληλα, για όλες τις εξελίξεις στο NBA θα υπάρχει εκτενής κάλυψη και στην εβδομαδιαία εκπομπή PICK n’ ROLL με τον Βασίλη Σκουντή.

Το μπασκετικό υπερθέαμα του NBA συνεχίζεται και κατά τη θερινή περίοδο στην COSMOTE TV με ζωντανές μεταδόσεις από το WNBA (Women NBA) που διεξάγεται από τον Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο και περιλαμβάνει πάνω από 25 αγώνες σε ζωντανή μετάδοση, καθώς και τη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ το WNBA All Star Game.

Με 15 αθλητικά κανάλια, η COSMOTE TV προσφέρει μακράν το πλουσιότερο αθλητικό πρόγραμμα στην ελληνική τηλεόραση. Τα 8 κανάλια COSMOTE SPORT προσφέρουν πάνω από 6.300 ώρες live μεταδόσεων τον χρόνο και μαζί με το COSMOTE SPORT HIGHLIGHTS HD φιλοξενούν σπουδαίες διοργανώσεις, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, βόλεϊ, χάντμπολ και μηχανοκίνητα.

vaskor
03-07-18, 15:59
Κορυφαίο ΝΒΑ! Μπράβο.

YAziDis
03-07-18, 16:51
Χαίρομαι! Πολύ ενδιαφέρον και το on demand! :D

eyw
03-07-18, 16:56
τα φράγκα δεν κρύβονται, το φυσάνε στη γκοζμοτέ.

Rage
03-07-18, 20:20
Ολα καλά αλλα αυτος ο σκουντής.....δε τον μπορω με τπτ...και δεν εχει απομονωση σχολιασμου να μη τον ακουω.

YAziDis
03-07-18, 20:36
Ολα καλά αλλα αυτος ο σκουντής.....δε τον μπορω με τπτ...και δεν εχει απομονωση σχολιασμου να μη τον ακουω.

Μπορείς άνετα να πατήσεις και να ακούς τον Αμερικάνικο σχολιασμό και να μην ακούς τον "Ντεζαβί"

bill27
03-07-18, 21:37
Να ξημεροβραδιαζεσαι για να δεις live εναν αγωνα στις 3:00 πμ ή στις 4:00 πμ και στο τελος να σε παιρνει ο υπνος...:lol::lol::lol::p:p:p

sdikr
03-07-18, 21:42
Να ξημεροβραδιαζεσαι για να δεις live εναν αγωνα στις 3:00 πμ ή στις 4:00 πμ και στο τελος να σε παιρνει ο υπνος...:lol::lol::lol::p:p:p

Αν όμως έχεις αντοχές μπορείς να το δεις Live, στο παρέχει, νομίζω πως και να σε πάρει ο ύπνος, πάλι μπορείς να το δεις την επόμενη μέρα, not bad

bill27
03-07-18, 21:50
Το θεμα ειναι οτι βλεπεις στα αθλητικα ειναι να ειναι live,διαφορετικα την επομενη μερα καπου θα το παρει το ματι σου και θα ξενερωσεις...δεν εχει νοημα να το δεις μετα...
Και σιγα μην βαζει καποιος το αθλητικο πακετο του ΟΤΕ μονο για το NBA...

sdikr
03-07-18, 21:57
Το θεμα ειναι οτι βλεπεις στα αθλητικα ειναι να ειναι live,διαφορετικα την επομενη μερα καπου θα το παρει το ματι σου και θα ξενερωσεις...δεν εχει νοημα να το δεις μετα...
Και σιγα μην βαζει καποιος το αθλητικο πακετο του ΟΤΕ μονο για το NBA...

Αν το θέμα είναι να το δεις Live τότε κάνεις την καρδιά σου πέτρα και το παίζεις βρικόλακας, η υπηρεσία σου παρέχεται απο το πακέτο που πληρώνεις.
Εκτός να έχεις στο μυαλό σου πως αν το πάρει κάποιος άλλος θα αλλάξουν ώρα στους αγώνες του NBA :whistle:

bill27
03-07-18, 22:15
Βρε!!! Moderator, μην το πας προς τα εκει,να συγκρινουμε nova με ote
Εγω αυτο που θελω να πω ειναι πως οι ωρες που εχει NBA δεν βολευουν και επομενο ειναι να μην τους βλεπουν οι περισσοτεροι.

Εχω αδικο??

sdikr
03-07-18, 22:19
Βρε!!! Moderator, μην το πας προς τα εκει,να συγκρινουμε nova με ote
Εγω αυτο που θελω να πω ειναι πως οι ωρες που εχει NBA δεν βολευουν και επομενο ειναι να μην τους βλεπουν οι περισσοτεροι.

Εχω αδικο??

Ναι έχεις άδικο, γιατί αυτό είναι το NBA, αυτές τις ώρες παίζει, αυτός που θέλει να το δει θα το δεί την ώρα που παίζει, δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς
Νομίζω σε άλλο σημείο λές για το πόσο καλό είναι το Ιταλικό που πήρε πρόσφατα η άλλη μεριά :whistle:

bill27
03-07-18, 22:31
Ε και??ψεμματα λεω??Και το Ιταλικο και το Γαλλικο μια χαρα πρωταθληματα ειναι,τι να πω δλδ?οτι λενε και οι αλλοι?,οτι δλδ μεχρι πριν που το ειχε ο ΟΤΕ ηταν και γ@@ω τα πρωταθληματα και μολις το πηρε η nova ειναι μουφα??
Τεσπα δεν συνεχιζω γιατι δεν προκειτε να βγαλουμε ακρη,οσοι διαβαζουν καταλαβαινουν,
Καλο βραδυ

YAziDis
03-07-18, 23:37
Προσωπικα επειδη ειχατε απορια, ο κυριοτερος λογος που εχω ΟΤΕ tv ειναι το ΝΒΑ σε μεγαλυτερο ποσοστο σε σχεση με τα αλλα πρωταθληματα. Επισης εχεις την επιλογη να γραφεις τους αγωνες. Οσον αφορα τε σποιλερς, αν δε θελεις να μαθεις κατι, δεν το μαθαινεις.

Rage
04-07-18, 11:51
Μπορείς άνετα να πατήσεις και να ακούς τον Αμερικάνικο σχολιασμό και να μην ακούς τον "Ντεζαβί"Σωστος μακαρι να ειχε επιλογη σχολιασμου και στα δικα μας παιχνιδια.
Οταν ειχε σχολιασει στο τελευταιο παιχνιδι τελικου αλλος σχολιαστης ηταν αλλη αισθηση.

NUTSIS
04-07-18, 13:35
Δεν ξέρω για την NOVA, στον ΟΤΕ όμως υπάρχει πρόβλημα με τα κολλήματα μερικών στην περιγραφή αγώνων.
Δεν μπορω να καταλάβω πώς ειναι δυνατόν μεγάλοι άνθρωποι, με δεκαετίες στο επάγγελμα, να εχουν σκάλωμα με κάποιες ομάδες, κάποιες χώρες ή ακομα χειρότερα με τον εαυτό τους.
Το ελπιδοφόρο ειναι ότι οι νεότεροι ειναι απείρως καλύτεροι από τα χούφταλα που το παίζουν παντογνώστες και αμολάνε συνεχώς κοτσάνες.
Το πρόβλημα ειναι ότι προσπαθούν να σε καθοδηγήσουν σε αυτο που θέλουν οι ίδιοι με το ζόρι. Εκει δεν εχει επιλογή, θα τους υποστώ, θέλω δεν θέλω.

YAziDis
04-07-18, 13:46
Είχα ακούσει για το σκηνικό του τελικού Ελλάδας, πως μια ομάδα εξέφρασε παράπονα για τον Σκουντή, και πως τον τελευταίο τελικό θα τον μετέδιδε ο Δάρδαλης. Δεν ξέρω τι κάνουνε με τα εγχώρια ή ακόμα και με το ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά όταν μεταδίδουν ΝΒΑ είναι πιο απελευθερωμένοι χωρίς να κουβαλάνε επάνω τους τη ρετσινιά πως αν πούνε κάτι για μια ομάδα, θα βγούνε οι αντίπαλοι να σχολιάζουν (κοινώς όπως έγινε και στον τελικό). Στο ΝΒΑ έχει πολλά πειράγματα, αρκετά αστεία, και αρκετές ιστορίες. Απλά ο Σκουντής στο ΝΒΑ το'χει χέσει, και πραγματικά όταν μετέδιδε Λεμπρόν, μόνο που δεν έσκιζε τα ρούχα του για αυτόν. Επίσης άλλες φορές έλεγε άλλα ντ'άλλων, ακούς αντί για "Ντεζα Βου" να το λέει "Ντεζα Βι", και ώρες ώρες γινόταν πολύ κουραστικός.
Επίσης εκτός του Δάρδαλη, προσωπικά αγαπάω πολύ τον Ασπρούλια, διότι και αυτός είχε ένα χαλαρό στυλάκι, με αστείες ατάκες, και γενικά ζει το παιχνίδι.
Απλά όπως και είπα νωρίτερα, στις κουραστικές περιγραφές, γυρνάς στον Αμερικάνικο σχολιασμό, και ακούς κάνα Τζεφ Βαν Γκάντι να πετάει τις ατακάρες του και ησυχάζεις!

Ravager
04-07-18, 15:21
Θα συμφωνήσω με το θέμα των περιγραφών. Όλοι τους είναι τραγικοί. Αυτό που κάνουν δεν περιγραφή του αγώνα. Άλλα προσωπική τους άποψη και συνήθως οπαδικη άποψη.
Τώρα για το NBA. Πότε δεν μαρεσε στο ΟΤΕ γιατί πάντα βάζει ένα παιχνίδι την βραδιά, άντε στην καλύτερη 2. Συνήθως το παιχνίδι 3 άντε σπάνια το παιχνίδι τον 5:30. Τα παιχνίδια των 1 τα ξεχνάμε. Έχει μέρες που έχει 8 παιχνίδια και σου δείχνει με το ζόρι 2. Αυτός ήταν ένα από τους λογούς που το έκοψα τον Οτε, και βρήκα την υγειά με το NBA League Pass. Βλέπω οποίο παιχνίδι θέλω ότι ώρα το θέλω. Και χωρίς άθλιο σχολιασμό και ωραιότερο στα 60 frames :)

YAziDis
04-07-18, 17:09
Αυτο δεν ειμαι προβλημα του ΟΤΕ. Το ΝΒΑ επιλεγει ποια παιχνιδια θα του δωσει μεσοβδομαδα. Το primetime του Σαββατου, το παιχνιδι που ειναι νωρις την Κυριακη, και το επομενο, ειναι στανταρακι οτι τα δειχνει.

spartacus
05-07-18, 07:18
Μπορείς άνετα να πατήσεις και να ακούς τον Αμερικάνικο σχολιασμό και να μην ακούς τον "Ντεζαβί"

πως γίνεται αυτό?

YAziDis
05-07-18, 11:28
πως γίνεται αυτό?

Δε θυμάμαι 100% απ'έξω, αλλά αν δεν κάνω λάθος πατάς το πράσινο κουμπάκι στο τηλεχειριστήριο και βγαίνει ένα παράθυρο και αλλάζεις τη γλώσσα ήχου. Φυσικά η αλλαγή ήχου γίνεται μόνο σε όσα προγράμματα το υποστηρίζουν, όπως οι αγώνες του NBA, αγώνες Αγγλικού ή Γερμανικού κτλ.

NUTSIS
05-07-18, 14:06
Στο ποδόσφαιρο αφαιρεί την περιγραφή και περνα μόνο ο ήχος του γηπέδου.
Σταθερή επιλογή όταν εχει αγώνα Αγγλικού πρωταθλήματος με τον Σωτηρακόπουλο στην περιγραφή, και Θαναηλάκη όπου μιλάει..

@ ADSLgr.com All rights reserved.