Επιστροφή στο Forum : Ερωτήσεις για Azureus
Γεια σας παιδες
Επειδη ειμαι λιγο νεοπας στο αζαρεους θα ηθελα να μαθω αν θα μπορουσα να φτιαξω μεσα στο φακελο azureus downloads αλλους φακελους για να οργανωσω τα αρχεια.
Μπορω να μεταφερω τα αρχεια σε αλλους φακελους που εχω οργανωσει τα αρχεια μου και συγχρονως να τα δινω;
Το δευτερο θα με ικανοποιουσε περισσοτερο
Φυσικα,αρκει να μη πειραξεις τπτ απο τους φακελους,οπως τα παιρνεις ετσι τα περνας στους φακελους σου.
Απλα εκει που σου λεει π να αποθηκευτουν(φροντισε απο τις ρυθμισεις του azureus να εχεις απενεργοποιησει την αυτοματη αποθηκευση),διαλεξε το φακελο στο οποιο το περασες.Ο client θα βρει οτι τα εχεις θα κανει ενα hash κ θα ξεκινησει να δινει..
Πιστευω να σε καλυψα..Οτι θες,γραψτο.
Μπορεις να βαλεις το AZCatDest Plugin. Μετα μπορεις να του φτιαξεις κατηγοριες με ξεχωριστο download folder για την καθεμια. Ετσι, ανεξαρτητως με το που εχεις κατεβασει/κατεβαζεις το καθε αρχειο, με ενα δεξι κλικ και αλλαγη κατηγοριας το plugin αυτοματως μεταφερει το αρχειο στο νεο folder και συνεχιζει να το σηνταρει απο εκει.
Άλλη μια ερώτηση:
Έχω ένα τόρρεντ που έχει κοκκινίσει εδώ και 12 ώρες και δεν κατεβάζει.Πως γίνεται να βρω άλλα resources ?
Για πιο λογο εχει κοκκινησει.Πες μου το σφαλμα.
Λέει πως δεν είμαι συνδεδεμένος όταν γίνεται η λήψη
Άλλα δεν το καταλαβαίνω αφού λειτουργούν τα άλλα τόρρεντ
Μιπως το κατεβασες απο καποιο prive site?
Γραψε ολο το μηνυμα,οπως ακριβως στο δειχνει.
Εχει κατεβει το 66 % δεν νομιζω να ειναι prive tracker δεν βγαζει προβλημα στον ιχνηλατη αλλα γενικα σταματησε να κατεβαζει
Δε μπορει να μη σου αναφερει το προβλημα.Αφου δε βγαζει προβλημα στον ιχνηλατη:D,τοτε γιατι μ ειπες παραπανω οτι δεν εισαι συνδεδεμενος.
Παντως δεν υπαρχει τροπος οταν εχει κατεβει ενα ποσοστο και ξαφνικα μηδενιστει η ταχυτητα ληψης για πολυ ωρα να το ξανακανεις να κατεβαζει δηλαδη κατι σαν να βρεις εξτρα πορους?
Πρεπει να περιμενεις να ξεκινησει απο μονο του?
Βρες το ιδιο torrent απο αλλο site,αρκει να εχει ακριβως το ιδιο ονομα και ακριβως τα ιδια αρχεια,κ αποθηκευσε το στο ηδη υπαρχων φακελο.Θα κανει πρωτα ενα ελεγχο να διαπιστωση σε τι ποσοστο το εχεις κατεβασει,και θα το συνεχισει απο εκει που κολλησε(πανω-κατω).Θυμισου,ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ,ΙΔΙΑ ΑΡΧΕΙΑ,ΙΔΙΟ ΦΑΚΕΛΟ.
Αλλη μια ερωτηση αν εχεις το peerguardian το plugin safepeer ειναι περιττο?
Σημερα εγινε κατι παραξενο.Κατεβαζα ενα τορρεντ ολοκληρωθηκε και οταν τελιωσα αποφασισα να το αλλαξω κατηγορια με το azcatdest μολισ το αλλαξα μου εβγαλε σφαλμα.εκανα μετακινηση το αρχειο απο την default directory και το εβαλα στο φακελο της κατηγοριας.Τοτε το τορρεντ ανεβηκε στο παραθυρο του download και ξεκινησε ξανα να κατεβαινει.Τι μπορω να κανω για διορθωθει το προβλημα?
Μια αλλη ερωτηση. Χρησιμοποιοω το αζαρεους vuze τι πρεπει να κανω αμα θελησω να βαλω το προηγουμενο αζαρεους χωρισ να χασω κατι?
Ευχαριστω
Προφανως το Αζουρι το ψαχνει στην αρχικη τοποθεσια που το ειχες, δεν το βρισκει μιας που το μετακινησες χειροκινητα και ξαναρχιζει το κατεβασμα. Με σταματμενο τορρεντ, κανε δξι κλικ πανω του, advanced--> files-->move data files και δωστου την νεα τοποθεσια. Μπορει μετα να πρεπει να κανεις force hash recheck.
Οσο για το αλλο που λες, λογικα αρκει να απεγκαταστησεις το 3.0 και να βαλεις το 2.5. Τα στοιχεια για τα τορρεντ που ανεβοκατεβαινουν κλπ ειναι σε ξεχωριστο φακελο στο documents and settings/user/application data και παραμενουν μετα την απεγκατασταση.
Κάποιος καλός άνθρωπος μπορεί να μου δώσει με pm κανένα λινκ για private tracker;
Έχω βαρεθεί να ψάχνω.
Σας ευχαριστώ
Μια αλλη χαζη ερωτησουλα:
Οταν λεει σε ενα τελιωμενο τορρεντ αναμονη σε ουρα τι ενοοει ο ποιητης;
Ειναι αρχειο απο πριβε τρακερ και δεν καταλαβαινω γιατι δεν το διαμοιραζεται
Σας Ευχαριστω
Ρε παιδια εχω βαλει ενα τορρεντ να κατεβει και καθε λιγο μου βγαζει το ιδιο error.
Disk write error:Το ονομα του αρχειου (δεν ηταν δυνατη η προσπελαση του αρχειου απο τη διαδικασια επειδη χρησιμοποειται ηδη απο αλλη διαδικασια),open fails,flu
Το σταματαω και το ξαναρχιζω κανονικα και μετα απο ωρα το βγαζει παλι
Ποια αλλη διαδικασια το χρησιμοποιει?
φανταζομαι οτι οταν εννορι αναμονη σε ουρα...σημαίνει οτι περινιμένει ανενερργό μέχρι να το χρειαστει καποιος να αρχίσει να seedαρει
πάντως για αυτο που εγραψες ποιο πάνω οτι σου σταμάτησε στο 66%
Συμβαίνει συχνά θα έλεγα...
Εμένα μου εχεί συμβει και στο 99%.
Απλά εκείνει την στιγμή δεν υπάρχουν ατομα με 100% του αρχείου για να seedαρουν, στον tracker που είσαι..
Ετσι η κανεις υπομονή η ψάχνεισ για το ιδιο torrent σε αλλο tracker..
Έχω πρόβλημα με το πρόγραμμα...
Συνέχεια σταματάει να κατεβάζει και μηδενίζει την ταχύτητα...
Ξέρει κανένας κάποια ρύθμιση; Και PM
Ευχαριστώ
@ ADSLgr.com All rights reserved.