PDA

Επιστροφή στο Forum : USR 9106 και Forthnet usernames???



dracula
17-11-04, 14:49
Καλημερα.
Εκανα μια συνδεση στη forthnet και πηρα το username μου (8 χαρακτηρες). Παω να το ριξω στο μοντεμ και ... τζιφος. Ουτε φωνη ουτε ακροαση (δεν εκανε καν κληση στη forthnet) Μετα απο πολλη προσπαθεια και σε επικοινωνια με τη forthnet εκανα bridge συνδεση και μπορω πλεον και συνδεομαι. Το προβλημα ειναι οτι ενω με τη Νετκαρτα εμπαινα ΠΑΝΤΟΥ και κανονικα, στη Forthnet δεν μπορω πλεον να μπαινω στο YahooMail. Κουφαθηκα. Προσπαθησα με τη Νετκαρτα, ολα καλα. Ξανα με τη Forthnet, ξανα τζιφος. Καμία ιδέα.

ΥΓ: Δοκιμασα και εκοψα το UN στους 4 χαρακτηρες. Παλι τιποτα... Και στους δύο (!) και παλι τιποτα...

aesir
17-11-04, 19:26
Εχεις βάλει το τελευταίο firmware?

ipo
17-11-04, 19:30
Αφού έχεις μειώσει τους χαρακτήρες του username σου στη FORTHnet στους 4 φαντάζομαι ότι θα μπορείς να συνδεθεία και χωρίς να έχεις κάνει bridge. Δοκίμασε επομένως να συνδεθείς κανονικά (χωρίς bridge) στη FORTHnet και στο yahoo.

dracula
17-11-04, 19:30
Το εχω βαλει. Και το πρβλημα ειναι οτι με Bridge connection αντιο service management (ουτε αλλαγη pass δε σε αφηνει να κανεις...) Εχω σαλταρει και αν δε βρω ακρη ξεκουμπιζομαι απο 4rthnet και παω για αλλες πολιτειες :cry:

dracula
17-11-04, 19:32
Αφού έχεις μειώσει τους χαρακτήρες του username σου στη FORTHnet στους 4 φαντάζομαι ότι θα μπορείς να συνδεθεία και χωρίς να έχεις κάνει bridge. Δοκίμασε επομένως να συνδεθείς κανονικά (χωρίς bridge) στη FORTHnet και στο yahoo.

Ουτε με δυο χαρακτηρες δεν μπαινω κανονικα...δεν κανει καν negotiate με τον provider

ipo
17-11-04, 19:38
Αν έχεις κανένα software firewall ανοιχτό όρισε τη σύνδεση με το router (προσωρινά!) ως intranet (trusted network).

Δοκίμασε να κάνεις restore to factory defaults από το web interface και κατόπιν flashάρισμα με το νέο firmware.

Καλή τύχη.

nnn
17-11-04, 22:47
Pppoa + username με 8 χαρακτήρες σε γραμμή Isdn και σύνδεση Forthnet χωρίς πρόβλημα.
Κάνε reset to factory defaults πέρασε το τελευταίο firmware και ξαναδοκίμασε.

sdikr
17-11-04, 22:50
ΥΓ: Δοκιμασα και εκοψα το UN στους 4 χαρακτηρες. Παλι τιποτα... Και στους δύο (!) και παλι τιποτα...

απο την forthnet τους ζήτησες να αλλάξουν το Username;

το 9105/9106 υποστήριζει μεγιστό 32 χαρακτήρες για το username

mindtrapper
17-11-04, 22:57
Εγω με 39 χαρακτήρες έμπαινα κανονικά. Τώρα τρώει κάτι άλλα κολλήματα αλλά δεν είχε πρόβλημα με τους 39 χαρακτήρες...

sdikr
17-11-04, 23:03
Εγω με 39 χαρακτήρες έμπαινα κανονικά. Τώρα τρώει κάτι άλλα κολλήματα αλλά δεν είχε πρόβλημα με τους 39 χαρακτήρες...


και εγώ που το είχα δοκιμάσει δεν είχα πρόβλημα, αλλά μιας και το αναφέρει στο support της usr το λέω.

Με τα δικά σου τελικά τι έγινε;

ipo
18-11-04, 01:57
Εγώ έχω 33 χαρακτήρες, αλλά και με 36 δεν είχα πρόβλημα. Είναι απίθανο να έχεις εξαρχής username μόνο 32 χαρακτήρες, διότι τότε απομένουν μόνο 4 χαρακτήρες για το username που ζητάς όταν κάνεις την αίτηση για συνδρομή (αν δηλαδή αφαιρέσουμε τα .ath.forthnet.gr@forthnet.gr). Θα την πατήσουν πολλοί...

mindtrapper
18-11-04, 08:41
Εγω με 39 χαρακτήρες έμπαινα κανονικά. Τώρα τρώει κάτι άλλα κολλήματα αλλά δεν είχε πρόβλημα με τους 39 χαρακτήρες...


και εγώ που το είχα δοκιμάσει δεν είχα πρόβλημα, αλλά μιας και το αναφέρει στο support της usr το λέω.

Με τα δικά σου τελικά τι έγινε;

Τα ίδια και τα ίδια... Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο, θα αφήσω τη μοίρα να με οδηγήσει! Format δεν ξανακάνω μετά από format έγινε έτσι...

dracula
18-11-04, 10:22
Ανεβηκα firmware, κατεβηκα και μετα ξανανεβηκα, εκανα ολους τους πιθανους συνδυασμους σε οτι αφορα στις ρυθμισεις συνδεσης και το προβλημα παραμενει. Εκανα και restore απο Ghost στον Η/Υ αλλα τιποτα.

Επειδη εχω λαλησει πια, εχω χασει περισσοτερη ωρα για τη συνδεση και δε βγαζω ακτη, το αφηνω ως εχει (bridge connection) και μετα το τριμηνο χαιρετω τη Forthnet και παμε για αλλα. Παντως με την πρωτη ευκαιρια θα τους γραψω ενα γραμμα (διαμαρτυριας) γιατι δεν μπορω να καταλαβω τι σ$%^^α γινεται με την ιστορια αυτη. Το νοημα υπαρξης ενος τεχνικου τμηματος ειναι να δινει λυση (ουσιαστικη) και οχι παραμυθια...

ΕΡΜΗΣ
18-11-04, 11:00
Σωστό αυτό που λες. Αλλά μερικά προβλήματα είναι μερικές φορές τόσο τραβηγμένα και παρανοϊκά που μέσω τηλεφώνου δεν λύνονται :( Μου έχει τύχει αρκετές φορές να υπάρχουν κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά :x

dracula
18-11-04, 11:38
Σωστό αυτό που λες. Αλλά μερικά προβλήματα είναι μερικές φορές τόσο τραβηγμένα και παρανοϊκά που μέσω τηλεφώνου δεν λύνονται :( Μου έχει τύχει αρκετές φορές να υπάρχουν κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά :x

Λες δηλαδη οτι θα επρεπε να παω απο εκει; Το προβλημα ειναι οτι θα πρεπει να παω και να ξερω οτι πηγαινοντας καποιος θα ασχοληθει μαζι μου. Φοβαμαι οτι δεν υπαρχει δυνατοτητα για κατι τετοιο...

ΕΡΜΗΣ
18-11-04, 12:23
Κάνε τους ένα τηλέφωνο να δεις αν σε δέχονται να πας απο εκεί. Τουλαχίστον στην ΟΤΕnet αυτό γίνεται γιατί το έκανε φίλος μου.

dracula
19-11-04, 12:18
Το προβλημα λυθηκε οταν μεσα απο ενα thread καταλαβα οτι επρεπε να αλλαξω το pass ωστε να μην εχει #

Ψαχνω να βρω το thread για να ευχαριστησω...

Μ.

JohnGR
19-11-04, 14:34
http://www.adslgr.com/forum/thread11387.html

@ ADSLgr.com All rights reserved.