PDA

Επιστροφή στο Forum : Πως ρυθμίζουμε Utorrent k emule με τις ταχύτητες της ΝΕΤΟΝΕ?

satyros
18-06-07, 18:12
Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος για το πως θα ρυθμίσω το emule για να δουλέυει όσο καλύτερα γίνεται με τις ταχύτητες της ΝΕΤΟΝΕ γιατί δεν έχω ιδέα?
κ για το utorrent αν γίνεται

BARKOULETOS
18-06-07, 21:43
Εγω δεν εκανα τιποτα και δουλευει μια χαρα...

A_gamer
18-06-07, 21:58
Όριο upload: 85-90 kBps και στα 2 προγράμματα.
μTorrent: Συνδέσεις ανά torrent (connections per torrent): 100, Συνδέσεις max: 500-600.

satyros
19-06-07, 09:01
Τίποτα άλλο δεν πρέπει να προσέξω?ειδικά στο emule δεν έχω ιδέα. σε δίκτυο kad να μπαίνω?Έχω δει οτι πολλά βιντεάκια αφού τα κατεβάζω σητού περίεργα codeks που μου μυρίζουν spyware. Παίζει κάτι τέτοιο?

satyros
19-06-07, 09:01
Εγω δεν εκανα τιποτα και δουλευει μια χαρα...

Όταν λές μια χαρά, με πόσο κατεβάζεις?

A_gamer
19-06-07, 11:20
Τίποτα άλλο δεν πρέπει να προσέξω?ειδικά στο emule δεν έχω ιδέα. σε δίκτυο kad να μπαίνω?Έχω δει οτι πολλά βιντεάκια αφού τα κατεβάζω σητού περίεργα codeks που μου μυρίζουν spyware. Παίζει κάτι τέτοιο?

Λοιπόν... κοίτα εδώ (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=30535&highlight=%EC%EF%F5%EB%DC%F1%E9) για το μουλάρι.

BARKOULETOS
19-06-07, 18:29
Όταν λές μια χαρά, με πόσο κατεβάζεις?

Αναλογα το τορρεντ εχω φτασει μεχρι 300, αλλα βασικα ειχα ηδη τις ρυθμισεις συνδεσεις που ειπες...

tugito
19-06-07, 20:56
Και είναι αυτονόητο ότι πρέπει να τρέξετε το tcp ip patch για ανοιγμα connections στα xp Και να το βάλετε στα 500 ή όσα σκοπέυετε να βάλετε στο πρόγραμμα που θα χρησιμοποιήσετε.

A_gamer
21-06-07, 11:36
Και είναι αυτονόητο ότι πρέπει να τρέξετε το tcp ip patch για ανοιγμα connections στα xp Και να το βάλετε στα 500 ή όσα σκοπέυετε να βάλετε στο πρόγραμμα που θα χρησιμοποιήσετε.

Εγώ πάντως το είχα αλλάξει απευθείας από τη registry (don't try this at home without a backup).

akaloith
21-06-07, 13:39
tcp ip patch? τι κανει αυτο? και ποσο απαραιτητο ειναι? και που το βρισκουμε? και σε ποια προγραμματα χρησιμευει?

dimpard
21-06-07, 14:09
tcp ip patch? τι κανει αυτο? και ποσο απαραιτητο ειναι? και που το βρισκουμε? και σε ποια προγραμματα χρησιμευει?

Μάλλον αυτό εννοεί ο tugito:

Web Patches - faster loading of Web Pages

The following patch increases Web page loading speed, by doubling the number of possible concurrent open connections. For example, imagine a web page has 20 images and some text - in order for your browser to get all these files, it opens 2 or 4 concurrent connections, depending on the Web server. Increasing the number of open connections allows for faster retrieving of the data. Please note that the patch sets some values outside of the HTML specs. If you decide to install it, backup your Registry first. Changes will take effect after you reboot. Download the patch appropriate for your OS:

θα το βρεις εδώ: http://www.speedguide.net/downloads.php

satyros
21-06-07, 21:37

πόσο ασφαλές είναι αυτό?

rdaniel
21-06-07, 21:44
Μάλλον αυτό εννοεί ο tugito:

θα το βρεις εδώ: http://www.speedguide.net/downloads.php

Δεν νομίζω ότι εννοεί αυτό ;) Μάλλον εννοεί το όριο που έχει βάλει στα XP (και στα Vista) η Microsoft για τον αριθμό των συνδέσεων TCP που επιτρέπει το λειτουργικό. Υπάρχει κάποιο σχετικό patch και για τις δύο περιπτώσεις, αλλά δεν έχω Link.

Για να το ελέγξεις, κοίταξε τα event logs των Windows αν αναφέρουν κάτι ;)

satyros
21-06-07, 21:47
Δεν νομίζω ότι εννοεί αυτό ;) Μάλλον εννοεί το όριο που έχει βάλει στα XP (και στα Vista) η Microsoft για τον αριθμό των συνδέσεων TCP που επιτρέπει το λειτουργικό. Υπάρχει κάποιο σχετικό patch και για τις δύο περιπτώσεις, αλλά δεν έχω Link.

Για να το ελέγξεις, κοίταξε τα event logs των Windows αν αναφέρουν κάτι ;)ναι αλλα το να πειράξεις κάτι τέτοιο δεν είναι επικίνδυνο?

rdaniel
21-06-07, 21:51
Όποτε το έχω κάνει με το κατάλληλο πρόγραμμα δεν είχα ΠΟΤΕ πρόβλημα :)

satyros
22-06-07, 01:08
Όποτε το έχω κάνει με το κατάλληλο πρόγραμμα δεν είχα ΠΟΤΕ πρόβλημα :)

τι εννοείς "κατάλληλο"?

akaloith
22-06-07, 02:02
παιδια ποιο ειναι το patch prog που ανοιγει τα connections?

rdaniel
22-06-07, 07:27
τι εννοείς "κατάλληλο"?

παιδια ποιο ειναι το patch prog που ανοιγει τα connections?

Παιδιά, ξέρετε καλά πως οι κανόνες του forum δεν επιτρέπουν να πω ποιο πρόγραμμα είναι και πού θα το βρείτε. Μια αναζήτηση στο google, π.χ. για "tcpip connection patch for windows" θα σας το βρει σίγουρα όμως ;)

A_gamer
22-06-07, 13:56
Παιδιά, ξέρετε καλά πως οι κανόνες του forum δεν επιτρέπουν να πω ποιο πρόγραμμα είναι και πού θα το βρείτε. Μια αναζήτηση στο google, π.χ. για "tcpip connection patch for windows" θα σας το βρει σίγουρα όμως ;)

Γιατί;:hmm: Δεν είναι παράνομο, ούτε crack, ένα απλό προγραμματάκι που αλλάζει ένα registry key είναι.;)

akaloith
22-06-07, 14:14
Ναι ρε παιδια βαλτε ενα λινκ για windows xp. Δεν ειιναι κατι παρανομο

giatros.net
22-06-07, 14:29
ΠΡΟΣΟΧΗ: Το συγκεκριμένο patch είναι χιλιοδοκιμασμένο, οποιαδήποτε ζημιά στο registry θα οφείλεται από λανθασμένη και ΜΟΝΟ χρήση. Υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες πώς, πού και γιατί, είναι αναγκαίο να τα διαβάσετε έτσι ώστε να καταλάβετε την φιλοσοφία της Microsoft γιατί άφησε μόνο 10 connections ενεργά, και γιατί το linux υπερέχει σε αυτό το τομέα.

http://www.lvllord.de/

akaloith
22-06-07, 15:08
50 να βαλουμε η παραπανω η λιγοτερο?

giatros.net
22-06-07, 16:47
50 δίνει το patch, εξαρτάται τι θέλεις να κάνεις, πχ. στο server έχω βάλει 1000 connections per server, ενώ σε ένα workstation 100 connections, δεδομένου ότι το router δεν μπουκώνει και MTU και TCP receive window είναι βελτιστοποιημένα.

giorgosts
03-07-07, 02:03
Άλλο πράγμα open connections και άλλο πράγμα half_open Το ένα αναφέρεται στις συνδέσεις και το άλλο στις ταυτόχρονες προσπάθειες σύνδεσης.

τα xp sp2 περιορίζουν τις προσπάθειες σύνδεσης γιατί έχουν χρησιμοποιηθεί από bots για να "λυγίζουν" sites. Μάλιστα το 2004 κατάφεραν να "κατεβάσουν" το windows update.

Παρ' όλο που το linux δεν έχει τέτοιο περιορισμό, ο αζούρεος έχει από προεπιλογή όριο τις 8, όσο και το xp sp2. Για να το βάλουν (οι devs του Azureus) αυτοί τόσο, πάει να πεί ότι κάναν τις δοκιμές τους και βρήκαν ότι αυτή η ρύθμιση φέρνει τα καλύτερα αποτελεσματα.

Βέβαια αυτό για bittorrent. Στα μουλαροειδή, limewire κλπ. δεν ξέρω τί παίζει. Αυτά μπορεί και να χρειάζεται παραπάνω, αφού αυτά και κάνουν περισσότερες συνδέσεις, και ανοίγουν και κλείνουν συνδέσεις συνέχεια.

lewton
15-07-07, 16:03
Δε μπορώ να κάνω το eMule να δουλέψει σωστά... Δεν περνάει ο έλεγχος των ports... :(
Τα κάνω όλα στο 780 όπως τα έκανα στο 585 και δεν δουλεύει...

edit: άκυρο

Koumooo
17-07-07, 05:27
εγω πάντως παιδες βλέπω ελεινές ταχυτητες σε emule, περιπου τις μισες προς ενα τρίτο απο οτι εβλεπα στην 1000ρα ΑΡΥΣ του ΟΤΕ. μου εχει κανει μεγαλη εντυπωση το ποσες χαμηλες ταχυτητες εχω στο download ( το Upload αντιθετα οσο του δωσω το τρωει.)

ειναι τυλαχιστον αξιπερειεργο στην 1000ρα ακτεβαζα με 75-90 ( γιατι ειχα βαλει οριο, αν το αφηνα ελευθερο πηγινε στα 110+ μεσο ορο...

και εδω που το router Μου κλειδωνει στα 7,5-8,5 ΜΒ συνηθως να εχω μεσο DL γυρω στο 25-40 ?

απο κει δηλαδη που χρησιμοποειειτο το 60-80% της "χωρητικοτητας" τωρα χρησιμοποειειται το 4-5% ??

μηπως απλα δε τραβαει το spedtouch και μπουκώνει ? πριν ειχα ενα μικρο cisco...

satyros
17-07-07, 13:00
κατεβάζω με utorrent σε ελληνικούς private trackers κ οι ταχύτητες μου είναι ελεεινές αντε το πολυ μέχρι 50.έχει κ κανένας άλλος τέτοιο ή παρόμοιο πρόβλημα?

tzampaman
17-07-07, 14:43
Από ελληνικούς tracker να περιμένεις καλές ταχύτητες μόνο αν βλέπεις 150 seeders και πάνω και με λίγους leechers.

satyros
17-07-07, 15:13
Από ελληνικούς tracker να περιμένεις καλές ταχύτητες μόνο αν βλέπεις 150 seeders και πάνω και με λίγους leechers.

σε ευχαριστώ πολύ.Αλήθεια γιατί συμβαίνει αυτό?
σε ξένους κ μάλιστα οχι private, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα, αλλα κ πιο επικίνδυνα

A_gamer
17-07-07, 15:52
σε ευχαριστώ πολύ.Αλήθεια γιατί συμβαίνει αυτό?
σε ξένους κ μάλιστα οχι private, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα, αλλα κ πιο επικίνδυνα

Γιατί άραγε;

768/192
1024/256
2048/256
4096/256
8192/384

:whistle:

satyros
17-07-07, 17:21
Γιατί άραγε;

768/192
1024/256
2048/256
4096/256
8192/384

:whistle:

ελα ντε, δεν το σκέφτηκα

Koumooo
18-07-07, 02:00
ξανα γυρνωντας το thread στην αρχικη του πορεια και αφου κατανοησαμε οτι οι ελληνες ειμαστε leechers οχι μονο γιατι ειμαστε αλητηριοι τυποι γενικως αλλα και γιατι δεν εχουμε Upload ( κακουργα κενωνια..), το ερωτημα απραμανει ...

γιατι εχουμε ελεινες ταχυτητες ακτεβασματος με emule ???

να σημειωσω εδω οτι δεν χρησμοποιω default ports και χρησιμοποιω protocol obfuscation.

επίσης να θυμησω οτι εχω χειροτερες ταχυτητες απο οτι εχια με την 1000ρα γραμμη που ειχα πριν ... με την χιλαιρα κατεβαζα με το 75-85% της χωρητικοτητας της..εδω ειμαι στο 3-5-7%
οεε? τι γινεται ?

giatros.net
18-07-07, 03:51
ξανα γυρνωντας το thread στην αρχικη του πορεια και αφου κατανοησαμε οτι οι ελληνες ειμαστε leechers οχι μονο γιατι ειμαστε αλητηριοι τυποι γενικως αλλα και γιατι δεν εχουμε Upload ( κακουργα κενωνια..), το ερωτημα απραμανει ...

Ξέρεις, αφού κατανοήσαμε τελικά, τι 'Ελληνες είμαστε, είρθε η ευλογημένη ώρα που πρέπει να μάθουμε και Ελληνικά.;)
Βάζοντας το μόνο μετά το όχι (όχι μόνο) σημαίνει όχι αποκλειστικά.

Αυτό που ξέρω είναι ότι, αποκλειστικά αλητήριοι είναι οι κουμπάροι, οι εκάστοτε υπουργοί, κλπ. κλπ., έχεις κάποια συγκεκριμένη πληροφορία ότι οι υπόλοιποι είμαστε αλητήριοι?:down:

penetrator
19-07-07, 13:57

γιατι εχουμε ελεινες ταχυτητες ακτεβασματος με emule ???

να σημειωσω εδω οτι δεν χρησμοποιω default ports και χρησιμοποιω protocol obfuscation.

επίσης να θυμησω οτι εχω χειροτερες ταχυτητες απο οτι εχια με την 1000ρα γραμμη που ειχα πριν ... με την χιλαιρα κατεβαζα με το 75-85% της χωρητικοτητας της..εδω ειμαι στο 3-5-7%
οεε? τι γινεται ?

Αύξησες από τη μπάρα του emule το upload? Αυτό πάει αναλογικά με το download

yuk
20-07-07, 03:49
Στα torrents ότι ρυθμίσεις και πρόγραμμα και αν δοκίμασα το download δεν πάει πάνω από 45Κ. To upload αν το αφήσω τερματίζει στα 100. Βαρέθηκα. :closed:

Cosmonaut
20-07-07, 08:44
Πρώτη μέρα ενεργοποίησης εχθές και τα πρώτα συμπεράσματα :

Η γραμμή είναι πολύ καλή.

Από τόρρεντ οι πρώτες εκτιμήσεις καλές, με ένα μόνο τόρρεντ ~350 down αλλά up είδα μέχρι ~60.

Από ftp.ntua.gr χωρίς download manager ένα download ~530, δύο ταυτόχρονα downloads ~950

Ποιός download manager προτείνεται;

rdaniel
20-07-07, 08:50
Στα torrents ότι ρυθμίσεις και πρόγραμμα και αν δοκίμασα το download δεν πάει πάνω από 45Κ. To upload αν το αφήσω τερματίζει στα 100. Βαρέθηκα. :closed:

αν θέλεις να σου πω τις ρυθμίσεις μου το απόγευμα που θα επιστρέψω,από καλά sites έχω πιάσει σε συγκεκριμμένα torrents πάνω από 900 ;)

Ποιός download manager προτείνεται;

Flashget

yuk
20-07-07, 09:31
αν θέλεις να σου πω τις ρυθμίσεις μου το απόγευμα που θα επιστρέψω,από καλά sites έχω πιάσει σε συγκεκριμμένα torrents πάνω από 900 ;)Ναι, βέβαια. Αν και δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να πηγαίνει τόσο στραβά... :rolleyes:

satyros
20-07-07, 10:07
Flashget[/QUOTE]
Μπορεί να είναι χαζό αυτο που ρωτάω, αλλά τι δουλειά κάνει ένας download manager?Βοηθάει στην ταχύτητα?

rdaniel
20-07-07, 19:29
Ναι, βέβαια. Αν και δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να πηγαίνει τόσο στραβά... :rolleyes:

Λοιπόν, καταρχήν χρησιμοποιώ utorrent. Κατέβασε την τελευταία έκδοση από το www.utorrent.com.

Στις ρυθμίσεις του, στο connection βάλε μια πόρτα κάτω από 10000 καλού κακού, π.χ 9001, enable τα UPNP και NAT-PMP, ενεργοποίησε το exception στο firewall των Windows, max upload 70, alternate max upload 80, download unlimited.

Στο bittorent τώρα, βάζεις κατά σειρά 200, 60, 6 στις τρεις επάνω θέσεις και enable στο protocol encryption.

Στα windows τώρα, φροντίζεις να επιτρέψεις από το firewall που χρησιμοποιείς (π.χ. Norton, Kaspersky κλπ) στο utorrent να χρησιμοποιεί τουλάχιστον την πόρτα 9001 που όρισες πριν. Καλό θα είναι να έχεις patch-άρει τα windows να επιτρέπουν περισσότερα tcp connections από 10, με το σχετικό patch ;)

Στο router τώρα, στα game and application sharing κάνεις ένα νέο κανόνα, βασισμένο π.χ. στο azureus, αλλά αντί για τις θύρες 6881-6889 που επιτρέπει αυτό, εσύ θα ορίσεις μόνο την 9001, Any type (TCP & UDP δηλαδή). Μετά, θα κάνεις assign τον κανόνα στο pc σου.

Τέλος, βρες ένα torrent με πολλά seeds από καλό Tracker και θα πρέπει να δεις καλή ταχύτητα.

Αυτά πάνω κάτω, καλά κατεβάσματα! :oneup:

rdaniel
20-07-07, 19:31
Μπορεί να είναι χαζό αυτο που ρωτάω, αλλά τι δουλειά κάνει ένας download manager?Βοηθάει στην ταχύτητα?

Σαφέστατα. Φροντίζει να κατεβάζει το αρχείο ταυτόχρονα με πολλά connections, μπορεί να κάνει resume ένα "κομμένο" download κλπ. Με αυτό τον τρόπο μπορείς να πετύχεις καλές ταχύτητες από servers που μπορούν να στις δώσουν, αλλά δεν τις δίνουν όταν κατεβάζεις π.χ. με internet explorer ή firefox.

penetrator
23-07-07, 15:30
Λοιπόν, καταρχήν χρησιμοποιώ utorrent. Κατέβασε την τελευταία έκδοση από το www.utorrent.com.

Στις ρυθμίσεις του, στο connection βάλε μια πόρτα κάτω από 10000 καλού κακού, π.χ 9001, enable τα UPNP και NAT-PMP, ενεργοποίησε το exception στο firewall των Windows, max upload 70, alternate max upload 80, download unlimited.

Στο bittorent τώρα, βάζεις κατά σειρά 200, 60, 6 στις τρεις επάνω θέσεις και enable στο protocol encryption.

Στα windows τώρα, φροντίζεις να επιτρέψεις από το firewall που χρησιμοποιείς (π.χ. Norton, Kaspersky κλπ) στο utorrent να χρησιμοποιεί τουλάχιστον την πόρτα 9001 που όρισες πριν. Καλό θα είναι να έχεις patch-άρει τα windows να επιτρέπουν περισσότερα tcp connections από 10, με το σχετικό patch ;)

Στο router τώρα, στα game and application sharing κάνεις ένα νέο κανόνα, βασισμένο π.χ. στο azureus, αλλά αντί για τις θύρες 6881-6889 που επιτρέπει αυτό, εσύ θα ορίσεις μόνο την 9001, Any type (TCP & UDP δηλαδή). Μετά, θα κάνεις assign τον κανόνα στο pc σου.

Τέλος, βρες ένα torrent με πολλά seeds από καλό Tracker και θα πρέπει να δεις καλή ταχύτητα.

Αυτά πάνω κάτω, καλά κατεβάσματα! :oneup:

Καλύτερα να κατεβάσει την 1.6.1 έκδοση. Σε μερικούς trackers μπορεί να έχουν κάνει ban τις πιο πρόσφατες εκδόσεις. Δεν ξέρω γιατί πρωτίνει πόρτα κάτω από 10.00 αλλά εγώ βλέπω παντού να προτίνουν πόρτες πάνω από 50.000. Εγώ χρησιμοποιώ την 52222, με εξαιρετικές ταχύτητες και χωρίς πρόβλημα.
Για τις ρυθμίσεις τώρα (φαντάζομαι εννοούσες του μtorrent) θα πρότεινα να χρησιμοποιήσει αυτές που του βγαίνουν αυτόματα χρησιμοποιόντας τον οδηγό ταχύτητας, ίσως αυξάνοντας λίγο τα νούμερα.
Για το router δεν χρειάζεται να κάνει νέο κανόνα βασισμένο κάπου αλλού! Απλά κάνει new, δηλώνει το port και assign

rdaniel
23-07-07, 17:26
Καλύτερα να κατεβάσει την 1.6.1 έκδοση. Σε μερικούς trackers μπορεί να έχουν κάνει ban τις πιο πρόσφατες εκδόσεις. Δεν ξέρω γιατί πρωτίνει πόρτα κάτω από 10.00 αλλά εγώ βλέπω παντού να προτίνουν πόρτες πάνω από 50.000. Εγώ χρησιμοποιώ την 52222, με εξαιρετικές ταχύτητες και χωρίς πρόβλημα.
Για τις ρυθμίσεις τώρα (φαντάζομαι εννοούσες του μtorrent) θα πρότεινα να χρησιμοποιήσει αυτές που του βγαίνουν αυτόματα χρησιμοποιόντας τον οδηγό ταχύτητας, ίσως αυξάνοντας λίγο τα νούμερα.
Για το router δεν χρειάζεται να κάνει νέο κανόνα βασισμένο κάπου αλλού! Απλά κάνει new, δηλώνει το port και assign

Έχει αναφερθεί ότι το router αντιμετωπίζει ( ; ) προβλήματα όταν χρειάζονται πόρτες ΠΑΝΩ από τα 10000, και προτιμώ να τα αποφεύγω ;)

penetrator
24-07-07, 13:04
Μπορείς να μου δώσεις link, της συζήτησης που αναφέρεται αυτό;! Πάντως εγώ ούτε με αυτό, ούτε με το παλιό μου speedtouch είχα προβλήματα με τις πόρτες...

satyros
24-07-07, 13:32
δηλαδη ρε παιδια, επειδή δεν το ήξερα αυτό παίζει ρόλο ποια πορτα θα χρησιμοποιήσεις, για το ποσο γρήγορα θα κατεβάζεις?

rdaniel
24-07-07, 16:22
Μπορείς να μου δώσεις link, της συζήτησης που αναφέρεται αυτό;! Πάντως εγώ ούτε με αυτό, ούτε με το παλιό μου speedtouch είχα προβλήματα με τις πόρτες...

Link δεν μπορώ να βρω τώρα, αλλά από όσο θυμάμαι κάποιος είχε αναφέρει ότι δεν του δούλευε κάποιο πρόγραμμα που ήθελε πόρτα πάνω από την 10000, όταν έβαζε κάτω από 10000 άνοιγε, πάνω από 10000 δεν ... Και μάλιστα είχε επιβεβαιωθεί και από κάποιον τρίτο.

Επίσημα, σίγουρα δεν υπάρχει πρόβλημα. Ανεπίσημα, φύλαγε τα ρούχα σου ;)

Και σε εμένα άνοιγαν οι πόρτες στο utorrent πάνω από 50000, αλλά αποφάσισα να τις "χαμηλώσω" καλού-κακού :)

A_gamer
24-07-07, 16:44
Θα είναι bug κάποιων routers. Δε νομίζω να υπάρχει λόγος ανησυχίας, αν δεν παρουσιαστεί σε κάποιον πραγματικά το πρόβλημα.

Cosmonaut
25-07-07, 08:35
δηλαδη ρε παιδια, επειδή δεν το ήξερα αυτό παίζει ρόλο ποια πορτα θα χρησιμοποιήσεις, για το ποσο γρήγορα θα κατεβάζεις?

Οχι δεν παίζει τέτοια περίπτωση. Απλώς να έχεις σωστές ρυθμίσεις σε router/firewall.
Εγω μάλιστα απενεργοποιώ το UPnP και κάνω όλες τις ρυθίσεις χειροκίνητα ώτσε να ξέρω ακριβώς τι γίνεται στο PC μου.

satyros
25-07-07, 09:42
Εγω μάλιστα απενεργοποιώ το UPnP και κάνω όλες τις ρυθίσεις χειροκίνητα ώτσε να ξέρω ακριβώς τι γίνεται στο PC μου.
κ εγω εχω κανει καποιες ρυθμίσεις συμφωνα με εναν ελληνικο private tracker που μπαινω

@ ADSLgr.com All rights reserved.