Επιστροφή στο Forum : 100 Mbs, να το τολμήσω;
Καλημέρα σε όλους και όλες,
έχω 50 Mbs εδώ και ένα χρόνο με τον ΟΤΕ.
μετά από τεχνικές εργασίες και το speedport plus έχω τα στατιστικά που βλέπετε στο screenshot. Είναι καλή ιδέα να αναβαθμίσω;
Υ.Γ. είχα ρωτήσει και στο παρελθόν αλλά δεν είχαν γίνει οι εργασίες που προανέφερα.199026
Θα πω ναι. καντο.
η διαφορα στο download ειναι σημαντικη. Αλλα η σημαντικοτερη ειναι στο upload.
Θα δεις τεραστια διαφορα στο browsing. :p
Δες σε τι τιμη στο δινουν πρωτα. Εγω πετυχα 3.5 € επιπλεον απο τα 50 στα 100.
Τολμησετο απλα να εχεις στην ακρη του μυαλου σου ότι μπορει αργοτερα να εχεις θεματα..
https://www.adslgr.com/forum/threads/1026251-VDSL-Vectoring-δείτε-όσοι-έχετε-100άρα-παρακαλώ/page37
Διαβασε μερικες σελιδες από το τελος αν θες
Τολμησετο απλα να εχεις στην ακρη του μυαλου σου ότι μπορει αργοτερα να εχεις θεματα..
https://www.adslgr.com/forum/threads/1026251-VDSL-Vectoring-δείτε-όσοι-έχετε-100άρα-παρακαλώ/page37
Αν υπαρχουν προβληματα.... θα ειναι λογω εσωτερικης καλωδιωσης. Απο την εισαγωγη δηλαδη του κτιριου μεχρι και το modem-router.
Το οτι υπαρχουν προβληματα σε καποιους... ναι. τυχαινει. Αλλα δεν ειναι η πλειοψηφια αυτοι. Ειναι ενα πολυ μικρο ποσοστο .
- - - Updated - - -
Αν υπαρχουν προβληματα.... θα ειναι λογω εσωτερικης καλωδιωσης. Απο την εισαγωγη δηλαδη του κτιριου μεχρι και το modem-router.
Το οτι υπαρχουν προβληματα σε καποιους... ναι. τυχαινει. Αλλα δεν ειναι η πλειοψηφια αυτοι. Ειναι ενα πολυ μικρο ποσοστο .
Στην εισοδο εχω 83,000 στο ρουτερ εχω 83,000, η καμπινα μου ειπαν ότι δινει εως 95,000
Βγαλε ακρη μετα.
Στην εισοδο εχω 83,000 στο ρουτερ εχω 83,000, η καμπινα μου ειπαν ότι δινει εως 95,000
Βγαλε ακρη μετα.
Δεν ξερω ποιος σου ειπε οτι δινει μεχρι 95 η καμπινα η γιατι δεν τα πιανεις. Μηπως ειναι θεμα ρυθμισεων στο KV ? θα διαβασω μετα το λινκ που εχεις. :)
Ο φιλος ομως που εχει attenuation 8,5 παει καρφωτα για 99.999 Mbps .
Εχουν ερθει 4-5 φορες τεχνικοι. Τεχνικος που το ειπε.
Εχουν ανεβει τα διαθέσιμα, αυτά ηταν τα λογια του.
Δες το θεμα από την σελιδα 29 αν θες να δεις την ιστορια μου.
Έγινε πριν 4 μέρες. Επισυνάπτω τα στατιστικά. Να τους καλέσω για βλάβη ή να περιμένω μήπως δεν έχουν ολοκληρώσει τις εργασίες. Είναι έτσι από την πρώτη μέρα...201468
Έγινε πριν 4 μέρες. Επισυνάπτω τα στατιστικά. Να τους καλέσω για βλάβη ή να περιμένω μήπως δεν έχουν ολοκληρώσει τις εργασίες. Είναι έτσι από την πρώτη μέρα...201468
Κανε και ενα restart να κανει απο την αρχη negotiate και να συγχρονισει. . Βλεπω 4,5 μερες uptime.
Έγινε πριν 4 μέρες. Επισυνάπτω τα στατιστικά. Να τους καλέσω για βλάβη ή να περιμένω μήπως δεν έχουν ολοκληρώσει τις εργασίες. Είναι έτσι από την πρώτη μέρα...
Τι router έχεις συνδέσει;
Το sercom speedport plus.201477
Τα λαθη εξαφανιστηκαν. Μια χαρα.
Παρολα αυτα επρεπε να εισαι στο 100.
Δηλωσε το βλαβη να το κοιταξουνε. Ζητα να σε βαλουνε και σε προφιλ 35α.
Υ.Γ. Ελπιζω η εσωτερικη σου εγκατασταση και η συνδεσμολογια τηλεφωνων να ειναι σωστη.
Όλα είναι σωστά. Το θέμα είναι αν θα ασχοληθούν ή θα με γυρίσουν πίσω στα 50. Επιφυλάσσομαι.... Σε κάθε περίτωση με την παναχώρηση θα κρατήσω και το αρχικό συμβόλαιο που σημαίνει ότι σε 7 μήνες bye bye cosmote...
Τραγικο νουμερο το down.
Για να γυρισει σε 35b πρεπει να δινει η καμπινα 200. Αν δεν δινει ?
Δοκιμασε να ξετσεκαρεις το SRA.
Δες μετα στα ποσα θα συνδεθεις και μας λες.
Όλα είναι σωστά. Το θέμα είναι αν θα ασχοληθούν ή θα με γυρίσουν πίσω στα 50. Επιφυλάσσομαι.... Σε κάθε περίτωση με την παναχώρηση θα κρατήσω και το αρχικό συμβόλαιο που σημαίνει ότι σε 7 μήνες bye bye cosmote...
Ήρθε τεχνικός σήμερα και μετά από αλλαγές που έκανε έξω είμαστε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.201538
Just_Nikos
16-02-19, 02:41
Ήρθε τεχνικός σήμερα και μετά από αλλαγές που έκανε έξω είμαστε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ποσα μέτρα εισαι απο την καμπινα?
30 μέτρα το πολύ. Attainable έχει 103 (μου το έδειξε ο τεχνικός στο μηχάνημα)
@ ADSLgr.com All rights reserved.