Επιστροφή στο Forum : flat rate
exw plirofories oti i otenet ksekina se 1 mina flat rate 65k
Mazinga_GR
24-06-03, 17:26
Κι εγω εχω πληροφοριες οτι ο ΠΑΟΚ θα παρει τον Hierro. :p
κρα κρα ! όλα τα blue chips και ειδικά η εθνική θα ανεβούν 5% μέσα στο μήνα.
nai kai th tha to kanis bre?
kathe ora tha se bgasi ekso!
ine san modem pstn
ksero th leo sthn germania iche prin 3 chronia modem pstn flatrate
alla itan mapa
kathe ora sebgaze ekso htan panta iperfortomeno
kai meta eksafanistike kapote afto to paketo
epidi ine san tora re an echis pstn mono pou den poris na ise sinechia online epidi den echis flat
ine mapa
Και δε μου λες ρε Undertow τον ΕΠΑΚ θα τον πληρωνει η ΟΤΕΝΕΤ ? Θα κανει ειδικη συμφωνια με τον ΟΤΕ? Αμα γινει αυτο θα πρεπει ο ΟΤΕ να δωσει και στους αλλους isp s. Χλωμο το βλεπω.
Δεν ξέρω αν με απατά η μνήμη μου, αλλά και η ΟΤΕΝΕΤ δεν ήταν η πρώτη που έβαλε ΕΠΑΚ? Ε ρε πρωτοπορία.....
όχι ρε 0800 νούμερο , toll free
Δέν θυμάμαι το κόστος του 800- στις εταιρίες, αλλά νομίζω οτι ειναι αρκετά ακριβο για τις εταιρίες για να χρησιμοποιηθεί για internet. Εννοώ οτι (πιστεύω, ας με διαψεύσει κάποιος) θα πλησιάζει το κόστος της DSL και άρα ειναι ανώφελη. Και να είναι αληθινό πάλι ισχύει το οτι θα πρέπει να μπορούν να το εφαρμόσουν και άλλες εταιρίες.
Αν υπήρχε φλατ 128 ή και 256 θα ήταν πολύ καλό.
Δέν θυμάμαι το κόστος του 800- στις εταιρίες, αλλά νομίζω οτι ειναι αρκετά ακριβο για τις εταιρίες για να χρησιμοποιηθεί για internet. Εννοώ οτι (πιστεύω, ας με διαψεύσει κάποιος) θα πλησιάζει το κόστος της DSL και άρα ειναι ανώφελη. Και να είναι αληθινό πάλι ισχύει το οτι θα πρέπει να μπορούν να το εφαρμόσουν και άλλες εταιρίες.
Ακριβό γιατί; Mπορούν να το μοιράσουν μέσο τηλεφωνικού κέντρου* όπως κάνουν τώρα με το 8962xxxxxx ή έκανα παλιότερα πριν τα νούμερα ΕΠΑΚ με αστικούς αριθμούς.
*δεν ξέρω αν λέγεται τηλ. κέντρο αυτή η συσκευή
Δεν μπορώ να σου απαντήσω σίγουρα μέχρι να σιγουρέψω το κόστος. Απλα θυμάμαι οτι η υπηρεσια του 800+ πληρώνεται ανα κλήση απο την εταιρια που την χρησιμοποιεί, και είναι ασύμφορη. Δεν είμαι σιγουρος για αυτο μέχρι να το ελέγξω. Ομως μου φαινεται τρομερά περίεργο, έαν η λύση ήταν τόσο απλή, να παραμέναμε τόσα χρόνια στον ΕΠΑΚ, άρα μάλλον αποτελει Αρβυλα FM. Εάν κάνω λάθος, δεν εμποδιζεται και κάνενας άλλος ISP να ακολουθήσει με δικά του πακέτα flatrate
jimsliakas
24-06-03, 22:15
Μπορεις να μας πεις απο που εχεις αυτες τις πληροφοριες????Για τιμες ξερεις τιποτα?
Τις ίδιες πληροφορίες έχω κι εγώ Νίκο!
Πληκτροκράτορας
24-06-03, 22:56
Τις ίδιες πληροφορίες έχω κι εγώ Νίκο! :lol: :lol: :lol: Α ρε ALTER...
Μπορεις να μας πεις απο που εχεις αυτες τις πληροφοριες????
Το κάρφωσε η Αννα του ΟΤΕ.
Επειδή έγινε ερώτηση... δεν ξέρω αν ενδιαφέρει πολύ:
Τα 800 11 (και όχι 0800 πλέον) δεν έχουν ξεχωριστή χρέωση για την εταιρεία που τα χρησιμοποιεί, αλλά όταν κάποιος πελάτης καλεί αντί να πληρώνει αυτός, πληρώνει η εταιρεία. Για αυτό το λόγο υπάρχουν 800 νούμερα που λειτουργούν μόνο Αθήνα ή μόνο Θεσσαλονίκη, δηλαδή δεν μπορείς να τα καλέσεις από όπου και αν είσαι.
Τώρα τα 801 11 είναι το ίδιο πράγμα απλά η χρέωση είναι αστική (όχι μια αστική μονάδα μόνο, αλλά αστική σαν να τηλεφωνείς στο φιλαράκι απέναντι). Αν κάποιος καλεί Αθήνα από Θεσσαλονίκη σε 801 11 πλωρώνει αστική χρέωση και το υπόλοιπο το χρεώνεται ο κάτοχος του τηλεφώνου, δηλαδή η εταιρεία πληρώνει το υπόλοιπο της υπεραστικής χρήσης. Και πάλι αν μια εταιρεία θέλει το 801 11 της να βγαίνει μόνο Λάρισα για παράδειγμα θα βγαίνει μόνο εκεί και όσο και να προσπαθεί να το καλέσει κάποιος από Βόλο δεν θα μπορεί.
Τα παραπάνω από τα γνωρίζω διότι δουλεύω στον πΟΤΕ σαν συμβασιούχος (τελειώνω σε ένα μήνα) στο 131 και ΟΧΙ ΣΤΟ 134 (για να μη με βρίζετε). Αν και έχω δει πολλές φορές τα ποστ για τον πΟΤΕ και 134 δεν έχω γράψει ποτέ την άποψη μου, που συνοψίζεται στο εξής: Έχετε απόλυτο δίκιο, πράγματι τα παιδιά εκεί είναι εντελώς ανενημέρωτα, (μερικοί ήταν και συνάδελφοι μου, αλλά τους άλλαξαν στο 134 γιατι μέχρι να πληκτρολογήσουν και να βρουν ενα τηλέφωνο στο 131 κάναν χρόνια...) αλλά το φταίξιμο δεν είναι δικό τους. Άλλωστε αυτοί παίρνουν γύρω στα 350 € το μήνα για τρεις και μισή ώρα δουλειά την ημέρα. Αυτοί που φταινε είναι οι αργόμισθοι μόνιμοι και προιστάμενοι με τους παχηλούς μισθούς. Μολονότι εγώ κάθε μήνα πληρώνομαι το χαρτζιλίκι μου από αυτόν τον οργανισμό (του τα δίνω πίσω σε σταθερό τηλέφωνο,ΕΠΑΚ,Cosmote) δεν μπόρεσα στιγμή να τον συμπαθήσω.Ίσως είναι αχαριστία αλλά όπως τα υπολογίζω αυτούς τους οχτώ μήνες της σύμβασης μου ίσως κατάφερα να πάρω το αίμα μου πίσω (σε €).
Πάντως κατά την άποψη μου αν κάτι από τον πΟΤΕ δουλεύει έστω και λίγο καλά σε ένα ποσοστό 90% είναι το 131 (μιλάω για το της Θεσσαλονίκης) και αυτό λόγω αυστηρού ελέγχου για την διατήρηση του ISO που έχουν.
Hmmm na pou tha pane telika ta 155 mbps ths anabathmishs pou ekane o ote 8O 8O 8O !!!!! Tha moirasthoun stous dial up users!!!! Tha yparxei mia anabathmish ton 0.9 kbits!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
UNDERTOW egrapses istoria filaraki!!!! Pali kala pou exoume kai sena kai mas dineis xara!!!! Na sai kala!!!! :wink: :wink: :wink:
Κατ αρχήν ευχαριστω Mylo για τι απαντηση σου και την ενημέρωση που μας έδωσες. Μια διευκρίνιση μόνο. Είχα την εντύπωση οτι το 801 11 μπορει να στέλνει την κλήση σε τοπικο παράρτημα της εταιρτίας που το έχει. Δηλαδή,
Παιρνω απο Δαφνη, με στέλνει στο υποκατάστημα Δαφνης, παιρνω απο Λάρισα, με στέλνει στο υπ/μα Λάρισας, παιρνω απο Κω όπου δεν έχει υπ/μα και με στένει στα κεντρικα. Αυτα ρυθμίζονται απο την εταιρία. Ισχύει αυτο?
not_anonymous
25-06-03, 11:59
Τα παραπάνω από τα γνωρίζω διότι δουλεύω στον πΟΤΕ σαν συμβασιούχος (τελειώνω σε ένα μήνα) στο 131 και ΟΧΙ ΣΤΟ 134 (για να μη με βρίζετε). Αν και έχω δει πολλές φορές τα ποστ για τον πΟΤΕ και 134 δεν έχω γράψει ποτέ την άποψη μου, που συνοψίζεται στο εξής: Έχετε απόλυτο δίκιο, πράγματι τα παιδιά εκεί είναι εντελώς ανενημέρωτα, (μερικοί ήταν και συνάδελφοι μου, αλλά τους άλλαξαν στο 134 γιατι μέχρι να πληκτρολογήσουν και να βρουν ενα τηλέφωνο στο 131 κάναν χρόνια...) αλλά το φταίξιμο δεν είναι δικό τους. Άλλωστε αυτοί παίρνουν γύρω στα 350 € το μήνα για τρεις και μισή ώρα δουλειά την ημέρα. Αυτοί που φταινε είναι οι αργόμισθοι μόνιμοι και προιστάμενοι με τους παχηλούς μισθούς. Μολονότι εγώ κάθε μήνα πληρώνομαι το χαρτζιλίκι μου από αυτόν τον οργανισμό (του τα δίνω πίσω σε σταθερό τηλέφωνο,ΕΠΑΚ,Cosmote) δεν μπόρεσα στιγμή να τον συμπαθήσω.Ίσως είναι αχαριστία αλλά όπως τα υπολογίζω αυτούς τους οχτώ μήνες της σύμβασης μου ίσως κατάφερα να πάρω το αίμα μου πίσω (σε €).
Καλά, σίγουρα όλοι όσοι έχουν πάρει τηλέφωνο σε οποιαδήποτε υπηρεσία του ΟΤΕ σχετικά με το ADSL θα έχουμε αγανακτήσει, αλλά δε νομίζω ότι κανένας μας κατηγορεί τα άτομα τα οποία σηκώνουν το τηλέφωνο. Στην τελική ναι αυτά τα άτομα είναι πολλές φορές ανημέρωτα, αλλά για αυτό ευθύνεται αποκλειστικά ο ΟΤΕ που δεν φροντίζει για την ενημέρωση – εκπαίδευσή τους.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ είναι ότι η κατάσταση αυτή δεν πρόκειται να αλλάξει όσο προσλαμβάνει συμβασιούχους και όχι μόνιμους. Έτσι ώστε να μην χεριάζετε να πληρώνει κανονικούς μισθούς, επιδόματα αδείας κτλ. Αλλά φυσικά τον συμβασιούχο δεν θα τον εκπαιδεύσει γιατί μόλις τελειώσει η σύμβαση του ΑΝΤΙΟ. Αυτή τη τακτική έχει αρχίσει να την χρησιμοποιεί το κράτος και οι παρεμφερείς επιχειρήσεις προσπαθώντας να μειώσουν όσο γίνεται το κόστος του εργατικού δυναμικού. Με αυτό τον τρόπο δεν προσφέρουν ποιότητα στις υπηρεσίες και εκμεταλλεύονται τους υπαλλήλους.
Σαν παράδειγμα θα σας πω ότι μία φορά που είχα πάρει τηλέφωνο στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών για ένα θέμα, η κοπελιά που μου απάντησε έβαλε τα κλάματα. Μόλις είχε κλίσει ένα 12ωρο κατά την διάρκεια του οποίου είχε φάει το βρίσιμο της αρκούδας.
Τέσπα ξέφυγα λίγο από το θέμα οπότε σταματάω :P
65k τι σημαίνει? Και flat rate για ποιο προϊόν?
65k τι σημαίνει? Και flat rate για ποιο προϊόν?
Μαλλον θα εννοει την ISDN 64k???
Έτσι που το κόβω φιλαράκι, μάλλον 8α ΚΟΣΤΙΖΕΙ 65k :lol: :lol:
για 34KBps ωστε να είναι ανταγωνιστικό το πακέτο και "προσιτό σε όλους!!!!"
HIGH STREAM - LOW COST PSTN και τα μυαλά στα κάγκελα...
10 συμβόλαια θα πάω να κάνω παιδιά!!!
ε ρε γλέντια...
Είχα την εντύπωση οτι το 801 11 μπορει να στέλνει την κλήση σε τοπικο παράρτημα της εταιρτίας που το έχει. Δηλαδή,
Παιρνω απο Δαφνη, με στέλνει στο υποκατάστημα Δαφνης, παιρνω απο Λάρισα, με στέλνει στο υπ/μα Λάρισας, παιρνω απο Κω όπου δεν έχει υπ/μα και με στένει στα κεντρικα. Αυτα ρυθμίζονται απο την εταιρία. Ισχύει αυτο?
Αυτό που λες ισχύει και συμβαίνει για τις μεγάλες εταιρείες που λειτουργούν σε πολλές πόλεις. Οι υπόλοιπες είτε επιλέγουν να πληρώνουν τη διαφορά αστικής-υπεραστικής στα 801 11 όπως εξήγησα είτε επιλέγουν να μην κάνουν προσβάσιμη την υπηρεσία τους σε ορισμένες πόλεις (συμβαίνει πιο συχνά).
Όσο για αυτό που είπε κάποιος φίλος σχετικά με τους συμβασιούχους στις επιχειρήσεις (και στον πΟΤΕ) με βρίσκει σύμφωνο. Μόνο θα πω ότι καλό θα ήταν ένα μικρό ποσοστό να είναι συμβασιούχοι (πχ φοιτητές που έτσι έχουν μια οικονομική διευκόλυνση) αλλά το μεγαλύτερο να είναι μόνιμοι υπάλληλοι που έχουν ανάγκη την εργασία -με μια ανέργία που πλησιάζει το 10%. Αυτά τα λίγα, γιατί νομίζω ότι ξεφύγαμε από το θέμα μας.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ είναι ότι η κατάσταση αυτή δεν πρόκειται να αλλάξει όσο προσλαμβάνει συμβασιούχους και όχι μόνιμους. Έτσι ώστε να μην χεριάζετε να πληρώνει κανονικούς μισθούς, επιδόματα αδείας κτλ. Αλλά φυσικά τον συμβασιούχο δεν θα τον εκπαιδεύσει γιατί μόλις τελειώσει η σύμβαση του ΑΝΤΙΟ.
Το προβλημα είναι καθαρά και μονο στα υψηλά κλιμάκια. Ο τηλεφωνητής στος 134-131, ούτε ιδιαίτερη εκπαίδευση χρειαζεται, ουτε πρέπει να ξέρει τα πάντα γύρω από τις διάφορες τεχνολογίες, για να εξυπηρετήσει το κοινό. Αν έχει σωστή ενημέρωση και ξεκάθαρες οδηγίες, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Όταν όμως ακόμη και οι διευθυντές του ΟΤΕ, δεν ξέρουν τι θέλουν και υπάρχουν ασυμφωνίες, ανάμεσα στη σύμβαση και στη εγκύκλιο εφαρμογής, τότε τι να περιμένει κανείς .
Και μόνιμος να ήταν ο υπάλληλος στο 134, ποια διαφορά θα είχε; Πιθανότατα θα είχε την δημοσιουπαλληλική νοοτροπία, που συναντούμε στις διάφορες υπηρεσίες και το αποτέλεσμα θα ήταν χειρότερο.
not_anonymous
25-06-03, 14:36
Το προβλημα είναι καθαρά και μονο στα υψηλά κλιμάκια. Ο τηλεφωνητής στος 134-131, ούτε ιδιαίτερη εκπαίδευση χρειαζεται, ουτε πρέπει να ξέρει τα πάντα γύρω από τις διάφορες τεχνολογίες, για να εξυπηρετήσει το κοινό. Αν έχει σωστή ενημέρωση και ξεκάθαρες οδηγίες, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Όταν όμως ακόμη και οι διευθυντές του ΟΤΕ, δεν ξέρουν τι θέλουν και υπάρχουν ασυμφωνίες, ανάμεσα στη σύμβαση και στη εγκύκλιο εφαρμογής, τότε τι να περιμένει κανείς .
Και μόνιμος να ήταν ο υπάλληλος στο 134, ποια διαφορά θα είχε; Πιθανότατα θα είχε την δημοσιουπαλληλική νοοτροπία, που συναντούμε στις διάφορες υπηρεσίες και το αποτέλεσμα θα ήταν χειρότερο.
Κοίτα, συμφωνώ μαζί σου, τα προβλήματα που ανάφερα από τα υψηλά κλιμάκια ξεκινούν. Τα κλιμάκια αυτά είναι υπεύθυνα και για τις προσλήψεις και για το γεγονός ότι οι υπάλληλοι δεν ξέρουν τι τους γίνετε. Ειδικά στο χώρο της πληροφορικής δεν μπορείς να έχεις πωλητές οι οποίοι είναι άσχετοι με το αντικείμενο (τους υπάλληλους στο 134 τους θεωρώ πωλητές). Εδώ έχουμε το φαινόμενο ότι όχι μόνο είναι άσχετοι με το θέμα, αλλά δε γνωρίζουν καν σε πια αρμόδια υπηρεσία εντός του ΟΤΕ πρέπει να απευθυνθούν. Παράδειγμα αυτά που τράβηξα εγώ για να καταφέρω να μιλήσω με τους τεχνικούς που κάνουν την εγκατάσταση και που ακόμα δεν τους έχω βρει.
Τώρα όσο αφορά την ενημέρωση – εκπαίδευση, δεν εννοώ και κάνα 6μηνο σεμινάριο. Αλλά, εντάξει, βγαίνει μία καινούργια υπηρεσία. Δεν πρέπει ο ΟΤΕ να κάνει έστω και ένα δίωρο σεμινάριο για να τους ενημερώσει πως λέγετε (ASDL ALDS κτλ κτλ) και τι προσφέρει πάνω κάτω ; Να τους πουν ότι πιθανών θα σας ρωτήσουν αυτά και αυτά τα πράγματα και οι απαντήσεις είναι οι εξής. Και αυτό όχι μόνο για τους υπάλληλους που εργάζονται στο 134 αλλά και για αυτούς στα κέντρα του ΟΤΕ. Έτσι ώστε όταν εγώ π.χ. θέλω να κάνω μία ερώτηση να ξέρουν για πιο πράγμα μιλάω και να ξέρουν σε πια υπηρεσία θα μου πουν να πάρω τηλέφωνο.
Όλα τα παραπάνω είναι φυσικό μια επιχείρηση να μην τα κάνει για τους συμβασιούχους διότι θεωρεί ότι δεν αξίζει να ξοδέψει χρόνο και χρήμα, μιας και μόλις τελειώσει η σύμβαση θα φύγουν. Δεν ξέρω, αλλά φαντάζομαι ότι το παράδειγμα του 131 της Θεσσαλονίκης που ανάφερε πιο πάνω ο Mylo είναι με μόνιμους υπάλληλους οι οποίοι πέρασαν κάποια, στοιχειώδη έστω, εκπαίδευση.
Τεσπα ξέφυγα πάλι από το θέμα του POST :P
Lipon exw kai gw plirofories apo yamatikes piges oti i otenet ksekina se 1 mina tin dorean paroxi profilaktikwn stous xristes pou tha paroun ADSL 1024/256 mexri tin eksantlisi twn dorwn. :lol:
Ntaksi mas koroideuei o OTE kai oi ISPS as min koroideuomaste metaksi mas :) oti leme na to tekmirionoume ligaki kai na min to petame san eidisi sto forum gia na klepsoume tis entiposis i oti allo ........ eleos. :x
Καλά ρε, πάτε καλά;
(^ υπερβολή του "καλά" ^)
Όταν έχει πολλάκις αναφερθεί πως διευθυντής τμήματος του ΟΤΕ είχε αντιμετώπιση του τύπου "στα παπάρια μου, αν δεν θέλω εγώ δεν θα πάρει κανείς γραμμή, ας μου κάνουν μήνυση" συζητάμε για το αν θα κατηγορήσουμε τους απλούς υπαλλήλους; Τι δουλειά έχουν τα παιδιά που απλώς προσπαθούν να βγάλουν το ψωμί τους;
Όσο για τον φίλο που ανέφερε πως μια κοπέλα πλάνταξε στο κλάμμα, μου έχει τύχει και εμένα φιλαράκι, άσε. Ή θα είναι κάποιος νέος που θα τον παιδεύουν όλη μέρα, ή κάποιος βολλεμένος χοντρόπετσος που δεν δίνει μια. Δημόσιο, φίλε μου, δημόσιο φορ έβερ...
jimsliakas
26-06-03, 15:01
UNDERTOW????
Θα μας πεις κατι περισσοτερο?????
Κάτι περισσότερο αν το 65k αναφέρεται σε bandwidth - κάτι λιγότερο αν αναφέρεται σε € :D :D
@ ADSLgr.com All rights reserved.