Επιστροφή στο Forum : Game of Thrones - Season 8
Βγήκε το νέο επεισόδιο, σπεύστεεε :cool:
Να δεις πώς το είχε πει κάποτε ο Popmaniac...Spoiler tags ή ban :twisted: :biggrin:
θα σπάσει ρεκορ data transfer σήμερα. :D
Χμμμ, κάπου είχα κάνει κι εγώ νήμα (https://www.adslgr.com/forum/threads/1095952-Game-Of-Thrones-The-Final-Season) μήνες πριν :p
Απόψε θα δούμε το πρώτο - εννοείται spoiler tags για σχόλια ή μπανάκι, μην πει κανείς ότι δεν έχουμε προειδοποιήσει ;)
Το HBO κλάταρε νωρίτερα το πρωί εδώ στην Ευρώπη :lol:
Lord_British
15-04-19, 13:10
Πολύ κάτω των προσδοκιών το πρώτο επειδόσιο , στα όρια του βαρετού.
Και πλέον μένουν ΜΟΝΟ 5 για να κλείσει η σειρά.
Περίμενα ΠΟΛΛΑ περισσότερα μετά από 2 χρόνια αναμονής.
Rebel Scum
15-04-19, 14:03
Πολύ κάτω των προσδοκιών το πρώτο επειδόσιο , στα όρια του βαρετού.
Και πλέον μένουν ΜΟΝΟ 5 για να κλείσει η σειρά.
Περίμενα ΠΟΛΛΑ περισσότερα μετά από 2 χρόνια αναμονής.
Εγώ είμαι πεπεισμένος ότι θα είναι φόλα σαν την προηγούμενη για αυτό δεν ξεκινώ με προσδοκίες.
Μάλλον το χάσανε μετά το μπούσουλα που είχαν τα βιβλία. Επίσης... Δεν είχανε πει ότι τα επεισόδια θα ήταν πάνω από μια ώρα το καθένα? Είδα 3/4 και μετά 15 sec από το επόμενο και να μιλάνει οι παραγωγοί. Λες και με νοιάζει.
Rebel Scum
15-04-19, 22:46
Μάλλον το χάσανε μετά το μπούσουλα που είχαν τα βιβλία. Επίσης... Δεν είχανε πει ότι τα επεισόδια θα ήταν πάνω από μια ώρα το καθένα? Είδα 3/4 και μετά 15 sec από το επόμενο και να μιλάνει οι παραγωγοί. Λες και με νοιάζει.
Η πτώση με το που έχασαν τη βάση των βιβλίων ήταν σχεδόν άμεση.
- - - Updated - - -
Τίμιο το πρώτο επεισόδιο τελικά. Αν η σεζόν συνεχίσει έστω σε αυτό το επίπεδο καλά πάμε.
Δεν το έχω δει ακόμα, αλλά οκ, τα βιβλία 4 και 5 δεν είναι το κατι εξαιρετικό. Ιδίως το 4 είναι από τα πιο κακογραμμένα βιβλία που'χω διαβάσει ποτέ.
- - - Updated - - -
Mόλις το είδα
Πολύ κομπλέ για εισαγωγικό. Δεν έχει ιδιαίτερη εξέλιξη σε plot points παντως.
Δεν το έχω δει ακόμα, αλλά οκ, τα βιβλία 4 και 5 δεν είναι το κατι εξαιρετικό. Ιδίως το 4 είναι από τα πιο κακογραμμένα βιβλία που'χω διαβάσει ποτέ.
Συμφωνώ, τα βιβλία έδωσαν ό,τι είχαν να δώσουν κάπου εκεί μέχρι 5ο κύκλο στη σειρά. Άλλωστε το τελευταίο βιβλίο του Ρου Ρου έπρεπε να έχει τον τίτλο Ωδή στη Λογοδιάρροια (και δεν θα γίνω Τόλκιεν ποτέ).
Το ΗΒΟ - ίσως για πρώτη φορά στα χρονικά - το συνεχίζει αξιότερα απ'ότι ο Ρου Ρου θα το κάνει ποτέ ή για να το κάνει θα χρειαστεί άλλα 5 βιβλία λογοδιάρροιας (αν ζήσει να τα τελειώσει).
Το πρώτο επεισόδιο είναι αξιολογότατο και υπόσχεται πολλά - άντε να δούμε :oneup:
ικανοποιητικό το πρώτο επεισόδιο, η ονομασία (winterfell) του σε προιδεάζει.
Και να μην το έβλεπα το πρώτο, δεν θα έχανα κάτι. Απλώς βρέθηκαν όλοι μαζί, καμία εξέλιξη στο οτιδήποτε.
Επίσης φαντάζεστε να ακολουθούσε και άλλο τα βιβλία(που δεν έχουν βγει) και να είχαμε άλλες 4 σεζόν κάπου να πηγαίνουν και ποτέ να μην φτάνουν.
Το HBO για εμένα έκανε το λάθος και κράτησε αρκετές σεζόν αυτό το πήγαινε έλα και έρχομαι. Και για αυτό γκρινιάζει ο κόσμος στις τελευταίες σεζόν για τηλεμεταφορές.
Και να μην το έβλεπα το πρώτο, δεν θα έχανα κάτι. Απλώς βρέθηκαν όλοι μαζί, καμία εξέλιξη στο οτιδήποτε.
Επίσης φαντάζεστε να ακολουθούσε και άλλο τα βιβλία(που δεν έχουν βγει) και να είχαμε άλλες 4 σεζόν κάπου να πηγαίνουν και ποτέ να μην φτάνουν.
Το HBO για εμένα έκανε το λάθος και κράτησε αρκετές σεζόν αυτό το πήγαινε έλα και έρχομαι. Και για αυτό γκρινιάζει ο κόσμος στις τελευταίες σεζόν για τηλεμεταφορές.
Αυτοί που φωνάζουν είναι ή κάποιοι βιβλιοδιαβαστές που δεν καταλαβαίνουν πως ένα βιβλίο δεν μπορει να μεταφερθει στη μικρή οθόνη αυτούσιο και όσοι δεν έχουν καταλάβει τι βλέπουν.
Οι "τηλεμεταφορές" ειναι απόλυτα λογικές σε μια σειρά ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ. Δεν βλέπουμε κάτι ρεαλιστικό. Βλέπουμε μια σειρά με δράκους, με ζόμπι κτλ κτλ. Πως θα λειτουργήσει ο απο μηχανής θεός, που λατρεύει ο Μάρτιν στα βιβλία του;Οσοι δεν το έχουν πάρει χαμπάρι αυτό και νομίζουν οτι η σειρά αποτελείται μονο απο δολοπλοκίες και καμια μάχη, δεν έχουν καταλάβει τι βλέπουν και ισως θα έπρεπε να μην δουν τα υπόλοιπα που έρχονται διοτι ισως δε τους αρέσει αυτο που θα δουν.
Κατά τα άλλα, σε αυτο το επεισόδιο, ειχαμε τουλάχιστον 7-8 σκηνές με τις οποίες θα μπορούσε να τελειώνει μια σεζόν. Τόσο σημαντικά για την εξέλιξη ήταν όσα είδαμε
Rebel Scum
17-04-19, 14:28
Η αποκάλυψη στο Σνόου ότι είναι ο διάδοχος και πως θα επηρεάσει τη σχέση του με τη Νταενέρυς και το όλο επιχείρημα με τους νεκρούς δεν είναι καταλύτης; Ή το πως θα αντιμετωπιστεί ο Τζέιμι Λάνιστερ (όλοι θέλουν να τον σκοτώσουν εκεί στο Γουίντερφελ);
Είσαι πολύ αυστηρός.
Ίσως είμαι αυστηρός ναι, απλώς μου φαίνονται λίγα τα επόμενα 5 επεισόδια.Γνωρίζω ότι θα είναι μεγαλύτερης διάρκειας τα 4 τελευταία αλλά και πάλι, είδαμε ένα επεισόδιο reunion, μoy άρεσε αλλά περίμενα να το προχωρήσουν και λίγο ακόμα.
Έστω να είχε με κάποια "ζευγάρια" περισσότερες προστριβές , π.χ. Arya με Hound, ένα αγριοκοίταγμα τέλος αυτή η σκηνή. Bran me Jaime το έβαλαν στο τέλος πάλι να κοιτιούνται. John έμαθε ποιος είναι τέλος πάμε στην επόμενη σκηνή.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι άφησαν πάλι αρκετές τέτοιες σκηνές για το επόμενο επεισόδιο μεταξύ τους, κινήθηκε πολύ αργά.
Και εγώ συμφωνώ με τον Ρέμπελο.... Άλλωστε αν ανατρέξετε εδώ στο φόρουμ (αν αντέχετε να δείτε τους εαυτούς σας 10 χρόνια πριν :p :p :p) θα δείτε παρόμοια 'παράπονα' ακόμα και σε σεζόν που ήταν ακαταμάχητες.
Θα περίμενα, είναι πολύ νωρίς και δεν θα με εκπλήξει αν και το 2ο επεισόδιο είναι σε παρόμοιο μοτίβο. Μάλιστα, προσωπικά προτιμώ ένα καλό setting the scene όπως επισήμανε πιο πίσω και ο Cassander.
Έτσι οπως το περιμένω εγω, το 3ο, το 5ο και το 6ο θα ειναι τα επεισόδια που θα έχουμε την δράση που ζητάνε αρκετοί.
Η δική μου καθαρά πρόγνωση ειναι πως στο 3ο θα έχουμε τη πρώτη μάχη με τα ζόμπι, στο 5ο, τη δεύτερη και τελική και στο τελευταίο, τη μάχη για τον θρόνο με τη Σέρσει.
Rebel Scum
17-04-19, 15:48
Και εγώ συμφωνώ με τον Ρέμπελο.... Άλλωστε αν ανατρέξετε εδώ στο φόρουμ (αν αντέχετε να δείτε τους εαυτούς σας 10 χρόνια πριν :p :p :p) θα δείτε παρόμοια 'παράπονα' ακόμα και σε σεζόν που ήταν ακαταμάχητες.
Θα περίμενα, είναι πολύ νωρίς και δεν θα με εκπλήξει αν και το 2ο επεισόδιο είναι σε παρόμοιο μοτίβο. Μάλιστα, προσωπικά προτιμώ ένα καλό setting the scene όπως επισήμανε πιο πίσω και ο Cassander.
Μα το GoT το αγαπήσαμε πριν καν ανεβεί ο προϋπολογισμός για να έχουμε δράκους, επικές μάχες και τα συναφή. Είχαμε ίντριγκα, ανατροπές και μια σταδιακή αίσθηση σύγκλισης προς την κορύφωση του δράματος (εκεί συμφωνώ με τον προλαλήσα ότι το τεντώσανε παραπάνω από ότι έπρεπε)
Αυτό που με ενόχλησε στην προηγούμενη σεζόν ήταν ότι ό,τι συνέβαινε ήταν για να στήσει ένα σκηνικό για να δούμε "φοβερά" πράγματα.
Εδώ το πρώτο επεισόδιο επιστρέφει σε γνώριμους ρυθμούς.
Δεύτερο επεισόδιο και
Σταδιάλα με χαζοσυγκίνησε επειδή στην τελική ήταν και η τελευταία φορά στο γυαλί που οι χαρακτήρες αυτοί κάθονται μαζί.
Το τέλος ενδιαφέρον, υποθέτω όμως πως από εδώ και πέρα αρχίζει το ξύλο!!
Rebel Scum
23-04-19, 00:20
Για εμένα ήταν σχετικά βαρετό.....καταλαβαίνω την ανάγκη για ένα τέτοιο επεισόδιο μετά από τόσα χρόνια αλλά είμαστε ακριβώς εκεί που ήμασταν στο τέλος του προηγούμενου (εντάξει συν κάτι λίγο).
Απλά πλεον 3-4-5 προβλέπονται να'ναι η Μεγαλη Μάχη, με διαφορετικά μέτωπα ανα επεισόδιο και το 5 να κλεινει την μάχη. Το 6 θα'ναι ο επίλογος.
Το 3 το σκηνοθετεί αυτός που έκανε όλες τις επιτυχημένες μάχες so far.
Απλά πλεον 3-4-5 προβλέπονται να'ναι η Μεγαλη Μάχη, με διαφορετικά μέτωπα ανα επεισόδιο και το 5 να κλεινει την μάχη. Το 6 θα'ναι ο επίλογος.
Το 3 το σκηνοθετεί αυτός που έκανε όλες τις επιτυχημένες μάχες so far.
Πιθανώς πολλές μάχες, με την έννοια ότι νομίζω πως στο 3 θα τελειώσει όπως τελειώσει η ιστορία με τους Walkers και ύστερα θα υπάρξει το όποιο ξεκαθάρισμα με Σέρσεϊ αλλά και μεταξύ Θειάς και Ανηψιού :twisted:
Kαι με απώλειες που θα μετράμε, ήδη ότι ο Σαμ έδωσε το σπαθί στον Σερ Τζον νομίζω πως σημαίνει ότι θα το πάρει μαζί του και στον τάφο :p
Πιθανώς πολλές μάχες, με την έννοια ότι νομίζω πως στο 3 θα τελειώσει όπως τελειώσει η ιστορία με τους Walkers και ύστερα θα υπάρξει το όποιο ξεκαθάρισμα με Σέρσεϊ αλλά και μεταξύ Θειάς και Ανηψιού :twisted:
Kαι με απώλειες που θα μετράμε, ήδη ότι ο Σαμ έδωσε το σπαθί στον Σερ Τζον νομίζω πως σημαίνει ότι θα το πάρει μαζί του και στον τάφο :p
Πιθανολογώ ότι θα γίνει κάτι "τραγικό" μεταξύ Jon και Daenerys, σε φάση "θυσίας", που δεν θα αφήσει περιθώρια για endgame conflict.
Πιθανολογώ ότι θα γίνει κάτι "τραγικό" μεταξύ Jon και Daenerys, σε φάση "θυσίας", που δεν θα αφήσει περιθώρια για endgame conflict.
δεν πιστεύω ότι ο John και η Dany θα πεθάνουν τώρα με τους Walkers. Σίγουρα κάποιος από τους 2 αν όχι και οι 2 θα πεθάνουν αλλά πιστεύω θα γίνει με ποιο δόλιο τρόπο παρά θα θυσιαστεί κάποιος από τους δύο.
δεν πιστεύω ότι ο John και η Dany θα πεθάνουν τώρα με τους Walkers. Σίγουρα κάποιος από τους 2 αν όχι και οι 2 θα πεθάνουν αλλά πιστεύω θα γίνει με ποιο δόλιο τρόπο παρά θα θυσιαστεί κάποιος από τους δύο.
Εγώ νομίζω πως θα το πάει κάπως στην οικογενειακή τραγωδία εδώ με Danny να καθαρίζει καμία αδερφή του John, ή τον John και η Arya να εκδικείται. Κάτι τέτοιο, αλλά θα πρέπει ΙΜΟ κατά τη γνώμη μου να υπάρξει κάποια διάσταση τραγωδίας και σύγκρουσης μεταξύ των δύο που υπό άλλες συνθήκες θα έκαναν ένα πολύ καλό ζευγάρι να βασιλεύει όπως ειπώθηκε και στο πρώτο επεισόδιο.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι από τώρα αναμένω γκρίνια εδώ - και παντού αλλού - για το τέλος της σειράς αφού θεωρώ ότι είναι αδύνατο να ικανοποιηθούν όλοι και συνεπώς θα πέσει το flaming της αρκούδας...
Εγώ νομίζω πως θα το πάει κάπως στην οικογενειακή τραγωδία εδώ με Danny να καθαρίζει καμία αδερφή του John, ή τον John και η Arya να εκδικείται. Κάτι τέτοιο, αλλά θα πρέπει ΙΜΟ κατά τη γνώμη μου να υπάρξει κάποια διάσταση τραγωδίας και σύγκρουσης μεταξύ των δύο που υπό άλλες συνθήκες θα έκαναν ένα πολύ καλό ζευγάρι να βασιλεύει όπως ειπώθηκε και στο πρώτο επεισόδιο.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι από τώρα αναμένω γκρίνια εδώ - και παντού αλλού - για το τέλος της σειράς αφού θεωρώ ότι είναι αδύνατο να ικανοποιηθούν όλοι και συνεπώς θα πέσει το flaming της αρκούδας...
η ικανοποίηση σε αυτό το κομμάτι είναι κάτι υποκειμενικό για τον καθένα. Οπότε όσο flaming και να υπάρχει ο καθένας θα το δει από την δική του ματιά.
Το σίγουρο είναι ότι δεν θα ζήσουν όλοι. Εγώ πχ δεν θέλω η Σερσει να παραμείνει. Θέλω να έχει έναν δυνατό θάνατο. Αλλά και πάλι ακόμα και αυτή έχει πιθανότητα στο τέλος να ζει και να βασιλεύει.
Σπέκουλα δεν θα αρχίσω αλλά θέτω ένα πιθανό Keyser Soze moment για το τέλος (ή εκεί κοντά):p
Ο Tyrion το έχει στήσει όλο με τη Σέρσεϊ και ετοιμάζει τρελή προδωσία ίσως στο τέλος και προς τη Σέρσεϊ :p :p :p
Θα είναι και πολύ μαύρο κλείσιμο όπου a la Godfather ο πιο παραμελημένος γιος γίνεται ο άξιος διάδοχος του πατέρα ;)
For the record το λέω, κουλό μεν αλλά για να μην πείτε ότι κάποιος δεν σας το είπε
Σπέκουλα δεν θα αρχίσω αλλά θέτω ένα πιθανό Keyser Soze moment για το τέλος (ή εκεί κοντά):p
Ο Tyrion το έχει στήσει όλο με τη Σέρσεϊ και ετοιμάζει τρελή προδωσία ίσως στο τέλος και προς τη Σέρσεϊ :p :p :p
Θα είναι και πολύ μαύρο κλείσιμο όπου a la Godfather ο πιο παραμελημένος γιος γίνεται ο άξιος διάδοχος του πατέρα ;)
For the record το λέω, κουλό μεν αλλά για να μην πείτε ότι κάποιος δεν σας το είπε
κοίταξε και στην προηγούμενη σεζόν και σε αυτήν δεν ήταν ο Tyrion που είχαμε συνηθίσει. Ίσως γιατί δεν υπάρχει το υπόβαθρο από τα βιβλία, ίσως γιατί όντως ισχύει αυτό που λες. Πιστεύω ότι όντως πρέπει να γίνει κάτι περισσότερο με αυτόν τον χαρακτήρα.
Εγώ πχ δεν θέλω η Σερσει να παραμείνει. Θέλω να έχει έναν δυνατό θάνατο. Αλλά και πάλι ακόμα και αυτή έχει πιθανότητα στο τέλος να ζει και να βασιλεύει.
H οποία αυτη τη στιγμη έχει τις μεγαλυτερες πιθανοτητες να παραμείνει στο θρόνο. Ολα ειναι υπέρ της. Δε συμμέτεχει στον πόλεμο με τους απέθαντους και έχει 20.000 μισθοφόρους μαζί της. Δε θα μου προκαλουσε καμια εντυπωση να δουμε τα κεφάλια της Ντάνι και του Σνοου στα τείχη ως παραδειγματισμο, αν νικηθεί ο Night King. :p
H οποία αυτη τη στιγμη έχει τις μεγαλυτερες πιθανοτητες να παραμείνει στο θρόνο. Ολα ειναι υπέρ της. Δε συμμέτεχει στον πόλεμο με τους απέθαντους και έχει 20.000 μισθοφόρους μαζί της. Δε θα μου προκαλουσε καμια εντυπωση να δουμε τα κεφάλια της Ντάνι και του Σνοου στα τείχη ως παραδειγματισμο, αν νικηθεί ο Night King. :p
δεν αντιπαθώ τόσο πολύ την Σερσει σαν χαρακτήρα(την ξινίλα της την έχει) απλώς για όλα αυτά που έχει κάνει θέλω να τιμωρηθεί.
Επίσης μία εκδοχή θα μπορούσε να είναι να νικήσει ο Night King και να πάει προς Kings Landing αλλά θα είχε πολλές τρύπες σεναριακά αυτό. Αν γινόταν κάτι τέτοιο δεν ξέρουμε ποιοι θα ζούσαν από τους πρωταγωνιστές αλλά θα ήταν μεγάλη μαγκιά σεναριακά να το κούμπωσουν και φυσικά κάτι που δεν έχει ξανά γίνει σε τόσο μεγάλο βαθμό.
Στο τέλος βλέπω να ξυπνάνε όλοι από τον λήθαργο της πολύς μπύρας και να ξεκινάει η ιστορία από την αρχή :tooth
Εγώ έγραψα τη δική μου 'wish list' σε κάποιο cool τέλος όπως το αντιλαμβάνομαι ;)
Από εκεί και πέρα, λίγο πολύ 4 επεισόδια έμειναν και από το επόμενο θα έχουμε καταιγιστικές εξελίξεις
Αν και για τα επόμενα 2 επεισόδια:
Προσωπική μου εντύπωση - και ξέρω ήδη ότι θα ξενερώσει μερικούς - είναι ότι τα επόμενα 2 επεισόδια θα είναι αποκλειστικά στη μάχη με τους White Walkers και κάποιο φινάλε με το White King. Δεν ξέρω αν θα μου αρέσει κάτι τέτοιο μιας και προτιμώ να αφιερωθεί παραπάνω χρόνος στην ίντριγκα και στο ξεκαθάρισμα μεταξύ των χαρακτήρων
Στο τέλος βλέπω να ξυπνάνε όλοι από τον λήθαργο της πολύς μπύρας και να ξεκινάει η ιστορία από την αρχή :tooth
τύπου της βλακείας twilight στο τέλος?
Να τα φαντάζεται όλα αυτά ο Bran? :nono: σπάω και την τηλεόραση αμα γίνει κάτι τέτοιο.
τύπου της βλακείας twilight στο τέλος?
Να τα φαντάζεται όλα αυτά ο Bran? :nono: σπάω και την τηλεόραση αμα γίνει κάτι τέτοιο.
Aν ήταν το team του Lost στην παραγωγή / σκηνοθεσία θα ήμουν βέβαιος ότι έτσι θα τελείωνε η σειρά :p
Relax, δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά ίσως εκεί στα τελευταία λεπτά να έχουμε κάποια ανοίγματα για κάποιο μελλοντικό sequel 5-10 χρόνια από σήμερα ;)
Aν ήταν το team του Lost στην παραγωγή / σκηνοθεσία θα ήμουν βέβαιος ότι έτσι θα τελείωνε η σειρά :p
Relax, δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά ίσως εκεί στα τελευταία λεπτά να έχουμε κάποια ανοίγματα για κάποιο μελλοντικό sequel 5-10 χρόνια από σήμερα ;)
ναι το Lost δεν το έχω δει αλλά ξέρω το τέλος.
Το πολύ πολύ να γυρίσει πάλι η σειρά στον αποκεφαλισμό στο πρώτο επεισόδιο! τα σκέφτηκε όλα αυτά αυτός που ήταν να αποκεφαλιστεί!
Ήταν όλα στο μυαλό της Πέμυς Ζούνη :p
(για όσους έχουν δει Παπακαλιατη :p )
:lol:
Τι διάβασα ?
Η Άρια έγινε γυναίκα ???? :tooth
oh mon dieu :p
:lol:
Τι διάβασα ?
Η Άρια έγινε γυναίκα ???? :tooth
oh mon dieu :p
Από το βλέμμα της μετά , νομίζω δεν της αρεσε και τοσο :p
Δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι που δεν βλέπω την σειρά :twisted:
Ωραίο το πρώτο επεισόδιο: αργόσυρτο, ατμοσφαιρικό, μου θύμησε τη σεζόν τρία (η καλύτερη imo). Κάπως υπέρ του δέοντος συναισθηματικό το δεύτερο, τέσπα. Το μόνο που έχω να πω για τη συνέχεια είναι πως για μια σειρά που φημίζεται για τις ανατροπές της, ελπίζω το τέλος να μην είναι προβλέψιμο σε φάση νικάμε τα παγο-ζόμπι και κάθεται ο Τζον στο σιδερένιο θρόνο, ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.
χωρίς να χω ιδέα αν θα ταν εφικτό, θα προτιμούσατε στο θρόνο τον εκπρόσωπο της Iron Bank;
τουλάχιστον μέχρι να αποπληρωθουν τα χρέη του Westeros. τόσους στρατιώτες του Εσος έχουμε στη δύση, τόσα χρέη μαζεύτηκαν, τόσες μάχες θα γίνουνε να αυτοξεπαστρευτουνε οι στρατιές των φεουδαρχών
ε ας κάνουν στο τέλος οι μισθοφόροι του Kings Landing ένα πραξικόπημα υπέρ της τράπεζας, να δούμε επιτροπεια κ εκεί
Τρόικα στη Δύση, Μνημόνια παντού
ρεαλισμός
χωρίς να χω ιδέα αν θα ταν εφικτό, θα προτιμούσατε στο θρόνο τον εκπρόσωπο της Iron Bank;
τουλάχιστον μέχρι να αποπληρωθουν τα χρέη του Westeros. τόσους στρατιώτες του Εσος έχουμε στη δύση, τόσα χρέη μαζεύτηκαν, τόσες μάχες θα γίνουνε να αυτοξεπαστρευτουνε οι στρατιές των φεουδαρχών
ε ας κάνουν στο τέλος οι μισθοφόροι του Kings Landing ένα πραξικόπημα υπέρ της τράπεζας, να δούμε επιτροπεια κ εκεί
Τρόικα στη Δύση, Μνημόνια παντού
ρεαλισμός
Μια πολιτική και ταξική ανάλυση του GoT...:p
https://www.youtube.com/watch?v=lhcJhI0Kbn8
Το σημερινό επεισόδιο Game Of Thrones (S08 E03) είναι ότι πιο επικό έχω δει ποτέ σε σειρά, όλων των εποχών! Δεν υπάρχει, απλά! Φουλ μάχες, σκοτωμοί, ένταση, χιλιάδες στρατός, τέτοιες παραγωγές τις βλέπεις σε ταινίες τύπου Lord of the Rings. Απίστευτο επεισόδιο το σημερινό! Ακόμα ζαλισμένος είμαι απο τα γεγονότα....! :shock:
Επεισοδιάρα το 3ο, ίσως από τα καλύτερα πράγματα που έχουν γυριστεί ως τώρα για τηλεόραση.
Και
Τι badass η Arya, πολύ badass FTW :D
too dark to see (http://https://www.ign.com/articles/2019/04/29/game-of-thrones-fans-are-not-happy-about-the-very-dark-long-night-episode)
https://www.cnet.com/news/game-of-thrones-battle-is-biggest-ever-but-it-was-way-too-dark/
και κάποια παράπονα με τα οποία συμφωνώ
προσοχή τα links περιέχουν spoilers
Μια πολιτική και ταξική ανάλυση του GoT...:p
https://www.youtube.com/watch?v=lhcJhI0Kbn8
μεγάλη ανακάλυψη αυτό το κανάλι ;)
όταν τα γραφε ο Ριζοσπάστης, όλοι οι αναγνώστες του 1ου Φλέμματος γέλαγαν
τώρα που δικαιώνεται για άλλη μια φορά το ΚΚΕ ας γυρίσουν όλοι οι συστημικοί γεωσκώληκες στις τρύπες τους
έτσι και το πάρει η Iron Bank το στέμμα, θα αξίζουν πολλά respect στο φίλο κομμουνιστή που έκανε την ανάλυση της σειράς, απ τον 1ο κιόλας κύκλο. απλά δεν προέβλεψε το νικητή λόγω έλλειψης στοιχείων σε εκείνο το σημείο
πριν λίγο το είδα και μπορώ να πω ότι στο τέλος ήμουν με το στόμα ανοιχτό,ευτυχώς σπίτι δεν είχα μύγες να μπει καμία μέσα.
Πραγματικά έπος.
Rebel Scum
29-04-19, 21:08
Γενικά καλό.....αλλά κάποια κομμάτια βαρετά και αχρείαστα και δείγμα ότι οι δημιουργοί είναι τηλεοπτικοί τύποι.
Το κυνήγι μέσα στο κάστρο με την Άρια πχ
RASTAVIPER
29-04-19, 22:19
Το σημερινό επεισόδιο Game Of Thrones (S08 E03) είναι ότι πιο επικό έχω δει ποτέ σε σειρά, όλων των εποχών! Δεν υπάρχει, απλά! Φουλ μάχες, σκοτωμοί, ένταση, χιλιάδες στρατός, τέτοιες παραγωγές τις βλέπεις σε ταινίες τύπου Lord of the Rings. Απίστευτο επεισόδιο το σημερινό! Ακόμα ζαλισμένος είμαι απο τα γεγονότα....! :shock:
Το οποίο επεισόδιο χαραμιστηκε από την σκοταδιλα.
Τέτοια παραγωγή, τόσος κόσμος, μάχες κλπ και χάνει στο οπτικό κομμάτι από την έλλειψη φωτεινότητας. Σαφώς και δεν συγκρίνεται λοιπόν με κανένα Lord of the rings.
Κατά τα άλλα φυσικά και ήταν εντυπωσιακό και άξιζε την προσοχή μας.
@ ADSLgr.com All rights reserved.