Επιστροφή στο Forum : Προκαταβολικά το πάγιο του "Ελεύθερα" από τη HOL
Στις 30/5 έκανα αίτηση για HOL gr Ελεύθερα με 17,90 το μήνα. Στις 31/5 εκδίδοταν ο λογαριασμός μου. Στο λογαριασμό λοιπόν χρεώθηκα ΧΩΡΙΣ να με ενημερώσουν το πάγιο 17,90 του επόμενου μήνα!! Μία ώρα προσπαθούσα χθές να συννενοηθώ αλλά τίποτα. Τελικά μου είπαν ότι θα το κοιτάξουν.
Από πότε χρεώνονται στη σταθερή τηλεφωνία προκαταβολικά τα πάγια του επόμενου μήνα; Ποτέ δεν έχει ξανασυμβεί αυτό!!Και δεν αναφέρεται πουθενά στη σύμβαση
Από πότε χρεώνονται στη σταθερή τηλεφωνία προκαταβολικά τα πάγια του επόμενου μήνα; Ποτέ δεν έχει ξανασυμβεί αυτό!!
Στον ΟΤΕ ίσως (και όχι μόνο) εδώ και πάνω από μία δεκαετία; ;)
nrg_polini
27-06-07, 13:06
Στα κινητα επισης.
Γενικά, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων ισχύει η προκαταβολή παγίου.
Μου είπαν όμως ότι αν με ενεργοποιούσαν 1/6 τότε δεν θα πληρωνα δύο πάγια αλλά μόνο το τρέχον. Δηλαδή άλλα μέτρα και σταθμά;
Αυτό γράφει η σύμβαση πάντως:
7.3. Η Εταιρεία εκδίδει λογαριασμό χρέωσης προς τον Πελάτη για χρονικό διάστημα έως και δύο (2) μηνών
για την αξία των Υπηρεσιών που παρασχέθηκαν κατά τη διάρκεια αυτού και όχι αργότερα από την πάροδο
πέντε εργασίμων ημερών μετά το πέρας αυτού. Αν η αξία των Υπηρεσιών δεν υπερβαίνει το ποσό των
Σελίδα 2 από 3 (Η παρούσα αίτηση συνδρομής θεωρείται πλήρης αν έχετε συμπληρώσει τη σελίδα 1)
δέκα ευρώ (10,00 ) πλέον ΦΠΑ, η Εταιρεία κατά την κρίση της έχει το δικαίωμα να την ενσωματώσει στον
αμέσως επόμενο λογαριασμό
@ ADSLgr.com All rights reserved.