PDA

Επιστροφή στο Forum : Installer cannot detect USR9105



knikos
07-12-04, 21:36
Δε μπορώ να κάνω εγκατάσταση στο 9105 γιατί στο στάδιο που κάνει detect το μόντεμ δε μπορεί να το βρεί. Με την κάρτα δικτύου όμως φαίνεται πως επικοινωνούν. Τo local area connection λέει connected (έχει bytes sent αλλά 0 bytes received) και η ΙP της κάρτας είναι manually αυτή που προτείνει το thread How to 9106 μια προσπάθεια. Ξέρει κανείς τι παίζει???

ΥΓ. Επίσης δεν ανάβει το λαμπάκι DSL ενώ η σύνδεση μου λένε όλοι από τον ΟΤΕ ότι είναι ενεργοποιημένη.

Ευχαριστώ πολύ!!

JohnGR
07-12-04, 21:39
Δεν χρειάζεται να τρέξεις κανέναν wizard. Όλες οι ρυθμίσεις γίνονται από το web interface.

Είσαι σίγουρος ότι έχεις ενεργοποιηθεί πλήρως;

sdikr
07-12-04, 21:44
Δε μπορώ να κάνω εγκατάσταση στο 9105 γιατί στο στάδιο που κάνει detect το μόντεμ δε μπορεί να το βρεί. Με την κάρτα δικτύου όμως φαίνεται πως επικοινωνούν. Τo local area connection λέει connected (έχει bytes sent αλλά 0 bytes received) και η ΙP της κάρτας είναι manually αυτή που προτείνει το thread How to 9106 μια προσπάθεια. Ξέρει κανείς τι παίζει???

ΥΓ. Επίσης δεν ανάβει το λαμπάκι DSL ενώ η σύνδεση μου λένε όλοι από τον ΟΤΕ ότι είναι ενεργοποιημένη.

Ευχαριστώ πολύ!!

αν στον ΙΕ βάλεις το 192.168.1.1 δεν σου ανοίγει σελίδα;

knikos
07-12-04, 21:51
Λοιπόν, σήμερα πήρα 134, 1412, 2310369950 και 8011167700 και όλοι μου λένε ότι έχω ενεργοποιηθεί πλήρως και έχουν υλοποιηθέί τόσο η σύνδεση DSLAM όσο και με BBRAS. Μάλιστα το απόγευμα ένας από το 8011167700 είπε ότι θα με έκανε reset στην πλακέτα μου.
Τα βασικά προβλήματα είναι δυό. Πρώτον δεν ανάβει ledάκι DSL και δευτερον ο installer από το CD δε μπορεί να βρει το μόντεμ. Ούτε βέβαια ανοίγει η σελίδα από το ΙΕ...
Τι γίνεται??? μήπως να πάω να αλλάξω το modem???

JohnGR
07-12-04, 21:52
Για το router σιγουρέψου ότι δεν τρέχει κάποιο firewall και ότι δεν έχει ορίσει proxy στον browser.

sdikr
07-12-04, 21:53
Ούτε βέβαια ανοίγει η σελίδα από το ΙΕ...
Τι γίνεται??? μήπως να πάω να αλλάξω το modem???


υπάρχει περίπτωση να έχεις πρόβλημα με την κάρτα δικτύου, με το καλώδιο και ναι με το Modem, έχει κάποια άλλη συσκευη δικτύου να δοκιμάσεις;

knikos
07-12-04, 22:49
η κάρτα δικτύου δουλεύει κανονικά καθώς μπορώ να συνδεθώ με τον άλλο υπολογιστή που έχω σπίτι. Το καλώδιο είναι αυτό της συσκευασίας. Υποθέτω ότι αφού μπορεί να στείλει Bytes στο μόντεμ και δείχνει connected στο local area connection με manual IP δουλεύει κανονικά.
Δοκίμασα να ρυθμίσω την κάρτα δικτύου σε αυτόματο IP και όλα τα υπόλοιπα. Τώρα η σύνδεση Local area γράφει Limeted or no connectivity και δίνει IP 169.254.45.238 και έχει κενά ta default gateway kai DNS kai WINS Server. Πατάω repair και μου λέει action cannot be completed cannot assign new IP to the computer.
Να δοκιμάσω να κατεβάσω τα 49ΜΒ του easyconfigurator ή δεν παίζει κανεναν ρόλο μάλλον. (ασε που είναι πολλά για dial-up$#@$@##@)!!
Ξέρει κανείς τι έκανε με το μόντεμ του ο mindtrapper? το άλλαξε και παίζει κανονικά???

sdikr
07-12-04, 23:09
Δοκίμασα να ρυθμίσω την κάρτα δικτύου σε αυτόματο IP και όλα τα υπόλοιπα. Τώρα η σύνδεση Local area γράφει Limeted or no connectivity και δίνει IP 169.254.45.238 και έχει κενά ta default gateway kai DNS kai WINS Server. Πατάω repair και μου λέει action cannot be completed cannot assign new IP to the computer.
Να δοκιμάσω να κατεβάσω τα 49ΜΒ του easyconfigurator ή δεν παίζει κανεναν ρόλο μάλλον. (ασε που είναι πολλά για dial-up$#@$@##@)!!
Ξέρει κανείς τι έκανε με το μόντεμ του ο mindtrapper? το άλλαξε και παίζει κανονικά???

αλλάξε το modem

SuddenStrike
08-12-04, 03:28
Ναι,κατα τα αλλα αστέρι το USR 9105 :P

sdikr
08-12-04, 11:53
Ναι,κατα τα αλλα αστέρι το USR 9105

δηλάδη επειδή είχαμε και χαλασμένα zyxel είναι αστέρια και τα zyxel;

@ ADSLgr.com All rights reserved.