Επιστροφή στο Forum : Θα παραγγέλατε από Κίνα;
Ερώτηση κρίσεως.
Είχα και εγώ την πολύ κακή ιδέα να παραγγείλω από Κίνα μια συσκευή και ψάχνω ανταλλακτικό καιρό τώρα. Ήμουν έτοιμος να παραγγείλω αλλά έπεσα σε αναξιόπιστους πωλητές στο aliexpress και μετά περίμενα refunds, τώρα βρήκα το ανταλλακτικό στο ebay αλλά με όσα γίνανε διστάζω.
Και δεν εννοώ το φόβο μετάδοσης αλλά κατά πόσο εκτελούνται παραγγελίες, κατά πόσο οι μεταφορές εκτελούνται, κατά πόσο ο εκτελωνισμός θα αργήσει, κατά πόσο θα δυσκολευτώ να βρω τεχνικό να το εγκαταστήσει κλπ...
Σίγουρα θα υπάρξουν καθυστερήσεις. Αν δεν είναι κάτι επείγον, υπομονή και βάζεις παραγγελία μετά από κάνα μήνα.
μήνα ήθελε έτσι κι αλλιώς
μήνα ήθελε έτσι κι αλλιώς
εως και 2 μήνες ήθελε πριν, τώρα βάλε ακόμα 1 μήνα για τις φυσιολογικές χωρίς καθυστερήσεις
Δεν βλεπω ιδιαιτερες καθυστερησεις γενικοτερα. Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι η ουρα στο ταχυδρομειο τα υπολοιπα λιγο πολυ κινουνται στα ιδια πλαισια.
Αυτή τη στιγμή καταστήματα αυτού του είδους έχουν κλείσει στην Ελλάδα. Αν το είχα το εξάρτημα θα δυσκολευόμουν να βρω τεχνικό να κάνει την τοποθέτηση αυτή τη στιγμή.
Τελικά το παρήγγειλα, και μετά από 40 μέρες και μερικά μηνύματα ο πωλητής από το ebay μου λέει πως δεν το έστειλε ακόμα...
Πάλι καλά γιατί νωρίτερα στο χρόνο το παρήγγειλα δύο φορές μέσω Aliexpress και τις δύο οι πωλητές δεν το είχαν.
Δεν νομίζω να ξαναπάρω κάτι από έξω.
Επειδη σου ετυχε, δεν σημαινει οτι ολα ειναι ετσι. Η βασικοτερη δυσκολια για ιδιωτες αποστολεις ειναι η επισκεψη στο ταχυδρομειο, και κατ επεκταση η ουρα στο ταχυδρομειο για παραλαβη.
Τα υπολοιπα λειτουργουν οπως και πριν. Εξαλλου η κινα που ειναι ο μεγαλος αποστολεας, εχει ξεπερασει το θεμα προς το παρον.
Αν τωρα γενικοτερα λογω καταστασης εχει προβλημα επιβιωσης και το ηλεκτρονικο εμποριο, τοτε προφανως εχουμε πολυ σοβαροτερα θεματα να αντιμετωπισουμε.
Μήπως τυχόν υπάρχουν απαγορεύσεις πτήσεων από Κίνα;
Η αποστολή μου είναι κολλημένη από τις 17 Μαϊου στο hand over to airline.
Υπάρχουν περιορισμοί και καθυστερήσεις λόγω μεγάλου όγκου εμπορευμάτων.
famous-walker
13-06-20, 19:08
Για βάλε το tracking number σε κανένα trackitonline να δεις τι σου βγάζει. Είχα και εγώ ένα από aliexpress με αποστολή ίδια ημερομηνία και πριν καμία εβδομάδα μου το έβγαλε preadviced στα ΕΛΤΑ.
Γκούγκλαρα ήδη και από ό,τι καταλαβαίνω έχει εκδώσει η ολλανδική ταχυδρομική αριθμό αλλά μάλλον δεν το έχει παραλάβει ακόμα. Μακάρι να είναι απλώς καθυστερήσεις γιατί η ως τώρα εμπειρία από το συγκεκριμένο εξάρτημα είναι από εμπόρους που το πουλάνε χωρίς να υπάρχει.
@ ADSLgr.com All rights reserved.