PDA

Επιστροφή στο Forum : Forthnet και το κόκκινο φωτάκι



chat1978
17-07-07, 11:05
Είχα ADSL συνδρομή στην εταιρεία με ADSL Access από τον ΟΤΕ. Αρχικά εγώ έφυγα από το σπίτι και ευτυχώς δεν ξαναέβαλα forthnet καθώς η υπόθεση μύριζε ήδη.

Έφυγε και η αδερφή μου από το σπίτι συνεπώς ξεκινάω τις διαδικασίες διακοπης. Πρώτο πράγμα να μάθουμε πως θα γίνει. Στέλνω mail, συμπληρώνω την φόρμα επικοινωνία καλά κοιμούνται στην forthnet μέσα. Ξανά, προσπαθώ να πάρω και τηλέφωνα και αφού χρεώνομαι το ποσό επανειλημένως να μου λέει ότι οι γραμμές είναι κατηλημένες και να ξαναπάρω. Ακούω δλδ και 10 χρόνια το προηχογραφημένο μήνυμα περιμένω και λίγο τα πληρώνω αυτά και μετά να ξαναπάρω? Έχουμε και δουλιές κύριοι. Τι και δοκίμασα και τα απευθείας τηλέφωνα και από την γραματεία που την παρακάλεσα γιατί δεν μπορούσα να πιάσω γραμμή αλλιώς

Μετά από 15 μέρες και στις 8/6 γιατί είπαμε έχουμε και δουλιές μαθαίνω ότι πρέπει να στείλω ένα φάξ, το στέλνω και ζητώ συγκεκριμένα να με ενημερώσουν έστω με ένα mail ότι ΟΚ το λαβάνε και ξεκίνησε η διακοπή. Τίποτα χριστό και χαμπάρι. Υποθέτω ότι απλά δεν πέρνουν τον κόσμο. Έρχετε λοιπόν ένα λογαριασμός να πληρώσω για τις 14/6 με 14/7. Προσπαθώ να πάρω από το σπίτι με vivodi αλλά ούτε γραμμή να πιάσω (δεν ξέρω αν τα έχουν βρει ή όχι αλλά εγώ στο σταθερό της αδερφής μου που της δίνει η forthnet μια χαρά παίρνω). Με πάλι την ίδια ταλαιπωρία και εγώ να είμαι στην δουλειά κατεφέρνω να μιλήσω μια μια δεσποινίδα. Της εξηγώ και μου λέει ΟΚ ακυρώθηκε η χρέωση.

Σήμερα όμως και μετά από 1+ μήνα από το φάξ με παίρνει μια κυρία για να μου πει αν θα προχωρήσουμε την διακοπή. Αρχίζουν τα καντίλια και μου λέει αυτή ότι ο λογιαριασμός για Ιούλη θα χρεωθεί έτσι και αλλιώς γιατί πρέπει να έχεις στείλει ένα μήνα πριν την διακοπή από τον μήνα που θα ξεκινήσει η χρέωση. Δηλαδή αν θες να διακόψεις με την forthnet και πες μπορέσεις να επικοινωνήσεις μαζί τους, θα πληρώσεις με το ζόρι 2 μήνες. Αφού λοιπόν τα πήρα στο κρανίο και της είπα για το tralk(*)-house, της λέω να μιλήσω με κάποιον που να είναι υπεύθυνος και με παρέπεμψε στην γραματεία που συγνώμη αλλά πραγματικά δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ.


Είμαι στην forthnet από το 97 και την θεωρούσα εταιρεία υπόδειγμα. Με την έλευση όμως της DSL ή Forthnet έχει γίνει ένα tralk(*)-house και μισό. Προσωπικά το θεωρώ ξεφτίλα να προσπαθούν να βγάλουν λεφτά από τα τηλεφωνήματα και μόνο αυτό δείχνει πόσο χαμηλά έχουν πέσει. Τέτοιες γυφτιές κάνει και η vivodi αλλά αυτή είναι και κακομοίρικη εταιρεία από γενισιμιού της, για να μην πω ότι καλύτερα τα πάει και πιο εξηγημένη είναι. Δεν ξέρω αν άλλαξε ιδιοκτησία γιατί κάτι θυμάμαι για εξαγορές αλλά για μένα όποιος πάει στην forthnet κακό του κεφαλιού του. Και στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει ούτε ΟΤΕ ούτε τίποτα. Ένα απλό username και password που έδιναν. Ούτε γραμμές ούτε φταίει το κέντρο. Να μην πω τι φταίει τώρα.

(*) tralk Farscape Terminology (http://en.wikipedia.org/wiki/Farscape_terminology)

Jazzer
17-07-07, 11:12
Άλλος ένας φίλος που βρίσκεται "εν βρασμό ψυχής". Ναι μεν μαζεύτηκαν πολλοί "πάροχοι", αλλά από εξυπηρέτηση και σεβασμό στον πελάτη μηδέν.
Κουράγιο και καλό ξεμπέρδεμα:p

chat1978
18-07-07, 00:56
Ξέρεις τι ρε φίλε.
Αυτό το πράγμα πάει σε άλλο επίπεδο με παροχής εξυπηρέτησης και μη σεβασμού του πελάτη.

Η εικόνα που δείχνει είναι εικόνα γυφτιάς και ψευτό κακομοιριάς. Εϊναι σαν να αυτούς που ζητάνε λεφτά στο δρόμο και τον βλέπεις με κινητό τσιγαράκι ποτάκι και κανά ipod.

Να ήταν όλοι άχρηστοι αλλιώς θα το αντιμετώπιζα, αλλά εγώ εδώ έχω την αίσθηση για μεθοδευμένη γυφτιά. Αν είναι άχρηστοι κάπως θα φτάσεις στο κεφάλι. Αν είναι οργανωμένο μια χαρά το κεφάλι είναι προστατευμένο. Λες και συναστρέφομαι με το ελληνικό δημόσιο.

Ξεφτίλα για μια εταιρεία που κάποτε ήταν στην εκτίμηση των τότε power users της εποχής.

@ ADSLgr.com All rights reserved.