PDA

Επιστροφή στο Forum : F1 και σχετικά θέματα.

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 [103] 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

M4X
10-11-22, 16:55
Ωχου μωρέ τα θες και τα λες? Είπε κανείς πως ο max δεν είναι καταπληκτικός οδηγός και πρέπει να μειώνεις όλους τους άλλους? Για μένα και οι 20 ειναι θεοί οι άνθρωποι γιατί αγαπάω την F1.
Αυτό είναι το ένα, το δύο είναι πως δεν έχει υπάρξει κάποιος δίπλα στον μαξ πλην του Ricardo που του έκατσε καλά το μονοθέσιο, που να είχε συμμετοχή στο βασικό setup του στα μέτρα του. Όλη μα όλη η RB δουλεύει για τον Μαχ. Απλά δεν ασχολούνται στο τι θέλει ο 2ος οδηγός και ακολουθούν τυφλά τον μαξ. Τον senna να αναστησουμε δεν θα το οδηγήσει όπως ο μαξ γιατί είναι κομμένο και ραμμένο κοστούμι στα μέτρα του.

Περιμένεις να κάνουμε σοβαρή συζήτηση F1 μιλώντας για ραμμένα κοστούμια; :hmm:

Κάτι τέτοιο δεν υφίσταται. Ειδικά φέτος, οι Max, Leclerc, Norris, Sainz είπανε οτι έπρεπε να αλλάξουν οδηγικό τους στυλ για να κατεβάσουν χρόνο. Άλλοι τα κατάφεραν καλύτερα και άλλοι χειρότερα. Και όπως είπε ο ASFE,ο Alonso τα κατάφερνε πολύ καλύτερα από όλους τους ομόσταβλους, για πολλά χρόνια, ότι σαράβαλο και να του δίνανε να οδηγήσει.

Το ότι δε με έχει πείσει ο Leclerc όσο έχει πείσει εσένα και μερικούς άλλους δε σημαίνει ότι τον μειώνω. Έχω πει ότι είναι ταχύτατος και μέχρι εκεί. Απλά δε θεωρώ ότι έχει όλο το πακέτο. Επίσης διαφωνώ με τη γενίκευση σου "Για μένα και οι 20 ειναι θεοί οι άνθρωποι γιατί αγαπάω την F1". Για μένα οι θεοί εκεί μέσα είναι μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού. Οι υπόλοιποι οδηγοί είναι απλά τυχεροί που έχουν μια θέση ανάμεσά τους.

BlueChris
10-11-22, 18:34
Περιμένεις να κάνουμε σοβαρή συζήτηση F1 μιλώντας για ραμμένα κοστούμια; :hmm:

Κάτι τέτοιο δεν υφίσταται. Ειδικά φέτος, οι Max, Leclerc, Norris, Sainz είπανε οτι έπρεπε να αλλάξουν οδηγικό τους στυλ για να κατεβάσουν χρόνο. Άλλοι τα κατάφεραν καλύτερα και άλλοι χειρότερα. Και όπως είπε ο ASFE,ο Alonso τα κατάφερνε πολύ καλύτερα από όλους τους ομόσταβλους, για πολλά χρόνια, ότι σαράβαλο και να του δίνανε να οδηγήσει.

Το ότι δε με έχει πείσει ο Leclerc όσο έχει πείσει εσένα και μερικούς άλλους δε σημαίνει ότι τον μειώνω. Έχω πει ότι είναι ταχύτατος και μέχρι εκεί. Απλά δε θεωρώ ότι έχει όλο το πακέτο. Επίσης διαφωνώ με τη γενίκευση σου "Για μένα και οι 20 ειναι θεοί οι άνθρωποι γιατί αγαπάω την F1". Για μένα οι θεοί εκεί μέσα είναι μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού. Οι υπόλοιποι οδηγοί είναι απλά τυχεροί που έχουν μια θέση ανάμεσά τους.

Πότε είπα εγώ πως ο Leclerc έχει όλο το πακέτο? Απλά βλέπω ταχύτητα και ταλέντο αλλά πρέπει να ηρεμήσει περισσότερο όπως ηρέμησε και ο Max πλέον.

chat1978
10-11-22, 18:55
M4x πιστεύεις ότι ο Μαξ έχει την ικανότητα της προσαρμογής στον τρόπο οδήγησης όπως αυτή του Αλόνσο; Αν βρεθεί σε ομάδα πχ που το αυτοκίνητο δεν έχει μούρη θα αντέξει ή θα γίνει του Ρικάρντο;

Δεν έχω άποψη να σου πω. Προς το παρών οδηγάει σε ομάδα και αυτοκίνητο στημένη ακριβώς για αυτόν. Κάπως αντίστοιχο επιχείρημα με τον Χάμιλτον από τους πρόσφατους.

ASFE
11-11-22, 15:21
Αυτο ειναι μια καλη ερωτηση που δυστυχως για την ωρα μονο το μελλον θα δειξει.

chat1978
11-11-22, 16:03
Αυτο ειναι μια καλη ερωτηση που δυστυχως για την ωρα μονο το μελλον θα δειξει.

Πάντα.

ASFE
11-11-22, 23:03
Τον βλέπω να φεύγει νύχτα τον Λεκ. Τι έκαναν παλι

BlueChris
11-11-22, 23:55
Τον βλέπω να φεύγει νύχτα τον Λεκ. Τι έκαναν παλι

Ναι, μαγεψαν στο Q2 και q3 πάλι, plan W που λέμε...

DOU
12-11-22, 00:39
Ο αντιπαθης μαγκνουσεν στην πολ...μαιστα.:closed:

BlueChris
12-11-22, 08:29
Ο αντιπαθης μαγκνουσεν στην πολ...μαιστα.:closed:

Μόλις είδα τις μεικτές συνθήκες ήθελα να παίξω στοίχημα σε κάποιον άσχετο αλλά δεν θα διάλεγα τον Mag και πάλι :)

DOU
12-11-22, 13:30
Δύσκολο να πιάσεις στο στοίχημα με τέτοιες απρόβλεπτες και μεικτές συνθήκες καιρού...ο Ράσσελ αυτό που έπαθε τι ακριβώς ήταν δεν κατάλαβα,αποσταθεροποίηση στο πίσω μέρος,απότομο φρενάρισμα?

- - - Updated - - -

“I accepted the decision to go on intermediates,” said Leclerc after qualifying, “and then I just waited for the rain that never came.”

Πρέπει να σαμποτάρουν τους εαυτούς τους στη ferrari.

BlueChris
12-11-22, 13:42
Δύσκολο να πιάσεις στο στοίχημα με τέτοιες απρόβλεπτες και μεικτές συνθήκες καιρού...ο Ράσσελ αυτό που έπαθε τι ακριβώς ήταν δεν κατάλαβα,αποσταθεροποίηση στο πίσω μέρος,απότομο φρενάρισμα?

- - - Updated - - -

“I accepted the decision to go on intermediates,” said Leclerc after qualifying, “and then I just waited for the rain that never came.”

Έπρεπε να υπάρχουν γυρω γυρω στην πιστα άνθρωποι της Ferrari να ρίχνουν νερό

patch
12-11-22, 14:20

- - - Updated - - -

Ο Ρασελ πάτησε άσπρη γραμμή, σχεδόν γκαζόν ;)

BlueChris
12-11-22, 23:05
Πάρα πολύ ωραίος αγώνα... Rus, Ham, Sai ήταν πολύ καλοί

O Russel έδειξε τι μπορεί να κάνει.. συγχαρητήρια
Ο Verstappen λάθος λάστιχα, δεν του δούλεψαν παρά μόνο για λίγους γύρους.
Ο Hamilton τα έσκισε στην αρχή τα λάστιχα για να ανέβει θέσεις οπότε παρέδωσε προς το τέλος.
Ο Sainz για μένα έκανε τον καλύτερό του αγώνα φέτος... μπράβο του.

DOU
13-11-22, 11:48
O Alonso μόνο που δεν έχει αρπάξει τον Ocon από το λαιμό και οι δηλώσεις του για τον τιμειτ μετά την επαφή δείχνει γιατί μάλλον έφυγε από την Αλπιν.

konig
13-11-22, 12:25
O Alonso μόνο που δεν έχει αρπάξει τον Ocon από το λαιμό και οι δηλώσεις του για τον τιμειτ μετά την επαφή δείχνει γιατί μάλλον έφυγε από την Αλπιν.
τον βλεπω να ριχνει μπουρλοτο σε ολη την φ1 στο τελος

Φιλόσοφος_Στ@ρχίδας
13-11-22, 17:36
Αυτουνου του Στρολ πότε θα του πάρουν το δίπλωμα; Πρέπει να σκοτώσει κανέναν πρώτα;

DOU
13-11-22, 18:51
Αυτουνου του Στρολ πότε θα του πάρουν το δίπλωμα; Πρέπει να σκοτώσει κανέναν πρώτα;

Αν εχεις βυσμα...ετσι ειναι,δεν συμβαινει τελικα μονο στην Ελλαδα.:p

- - - Updated - - -

O Verstappen θα εχει την ευκαιρια να θυμηθει τα παλια με Hamilton?:lol:

BlueChris
13-11-22, 22:44
Αν εχεις βυσμα...ετσι ειναι,δεν συμβαινει τελικα μονο στην Ελλαδα.:p

- - - Updated - - -

O Verstappen θα εχει την ευκαιρια να θυμηθει τα παλια με Hamilton?:lol:

Μπα έχει σοβαρευτεί not.
Πάντως χτες και ζημιά είχε στο μονοθέσιο και δεν δούλεψαν τα λάστιχα. Σήμερα με ανεβασμενες τις θερμοκρασίες νομίζω θα κάνει πάρτυ με τις Mercedes αν και θέλω να κερδίσουν έτσι για αλλαγή λίγο.
Βέβαια πως περνάει κάποιος τον Russell, είναι μεγάλη κουβέντα, θα δούμε.

- - - Updated - - -

Ντροπή ο ΜΑΧ, έπεσε πολύ στα μάτια μου.

patch
13-11-22, 22:50
Μπα έχει σοβαρευτεί not.
Πάντως χτες και ζημιά είχε στο μονοθέσιο και δεν δούλεψαν τα λάστιχα. Σήμερα με ανεβασμενες τις θερμοκρασίες νομίζω θα κάνει πάρτυ με τις Mercedes αν και θέλω να κερδίσουν έτσι για αλλαγή λίγο.
Βέβαια πως περνάει κάποιος τον Russell, είναι μεγάλη κουβέντα, θα δούμε.

- - - Updated - - -

Το περίεργο είναι που είχε ανεβεί στα μάτια σου :p

riddle3
13-11-22, 23:09
Μέγιστη ξεφτίλα του VER.

Λυπήθηκα τον Leclerc όμως, το team radio ήταν παιδιά να θυμηθούμε λίγο το πρωτάθλημα - think of the children - ακακιε τα μακαρόνια να είναι μίσκο.

Πες ρε μάστορα τι θες και άσε τα υπονοούμενα, μπας και σε ακούσει κανείς ποτέ.

EnDLess
13-11-22, 23:11

Το ότι καβάλησε τον sir στη μοντζα και δεν γύρισε καν να δει αν είναι καλά δεν έπεσε στα μάτια σου?

patch
13-11-22, 23:16
Μέγιστη ξεφτίλα του VER.

Λυπήθηκα τον Leclerc όμως, το team radio ήταν παιδιά να θυμηθούμε λίγο το πρωτάθλημα - think of the children - ακακιε τα μακαρόνια να είναι μίσκο.

η φερραρι θα χασει τον Λεκλερκ και θα παει με γιοβινατσι για πρωταθλημα :rofl:

DOU
13-11-22, 23:29
η φερραρι θα χασει τον Λεκλερκ και θα παει με γιοβινατσι για πρωταθλημα :rofl:

Ενας οδηγος που βλεπει να περνανε τα χρονια του και να μην περνει τιτλο,ζυγιζει τις επιλογες του και αφηνει στην ακρη τα συναισθηματικα,ο Norris και ο Leclerc ειναι σε αυτη την κρισιμη φαση που θα πρεπει καποια στιγμη να επιλεξουν αν θα μεινουν στις ομαδες που ειναι,να κανουν υπομονη και να το παλεψουν,η αν θα φυγουν γιατι καποιος αλλος θα τους δωσει καλυτερες προοπτικες για πρωταθλημα.

ASFE
14-11-22, 09:13
Το ότι καβάλησε τον sir στη μοντζα και δεν γύρισε καν να δει αν είναι καλά δεν έπεσε στα μάτια σου?

Την στιγμη που παταγε γκαζι ο Χαμ για να ξεκολησει? Λες να μην ηταν καλα?

BlueChris
14-11-22, 09:22
Λοιπόν έχω νέα... όπως είπα χτες μου φάνηκε απίστευτο αυτό που έκανε ο ΜΑΧ. Εκ των υστέρων αποδεικνύεται πως έχει ζουμί η ιστορία η οποία ξεκινάει από το Monaco.

Με βάση λοιπόν την τηλεμετρία εκεί αλλά και κάποιους που λένε πως ο Perez είπε μπροστά σε όλους (Max-Helmut-Marko) πως κοπάνησε στο τελευταίο στάδιο του Qual στο Monaco επίτηδες όπως καλή ώρα είχε κάνει ο Άγιος Schummy για να ΜΗΝ μπορέσει κανείς άλλος να βελτιώσει το χρόνο του, ο MAX δεν του το συγχώρεσε ποτέ και του το φύλαγε. Θυμίζω πως ο Perez κέρδισε τελικά τον αγώνα τότε και μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε σοβαρές ελπίδες για το πρωτάθλημα.

Από τις ατάκες του ΜΑΧ χτες φαίνεται πως το γεγονός έχει δόσεις αλήθειας, οπότε παίρνω πίσω αυτό που είπα χτες και αν τελικά ισχύει, καλά του έκανε και είναι μια η άλλη πλέον.

Το θέμα είναι πως αυτό το γεγονός έχει γυρίσει πολλά κεφάλια προς την RB και δεν ξέρω αν θα παιχτεί κάτι έξτρα από την FIA .. μήπως επανεξετάσει το γεγονός και τιμωρήσει τον Perez...ίδωμεν.

Άσχημες καταστάσεις που ιστορικά χαλάνε την F1.....

aroutis
14-11-22, 09:43
Μέγιστη ξεφτίλα του VER.

Δεν έπρεπε να έρθει σε αυτή τη θέση. Το pitwall είναι γτπ.

Skakinen_
14-11-22, 10:56
Χθες αποδείχθηκε ότι ο Max, δεν είναι μόνο τσ@γλαν@ς, είναι και αχάριστος τσ@γλαν@ς!

Το ότι ο Perez παραδέχθηκε ότι έπεσε επίτηδες στις μπαριέρες, μου φαίνεται εξόχως απίθανο.

ckbond
14-11-22, 11:10
Δεν ξέρω αν έκανε ή δεν έκανε κάτι τέτοιο ο Perez αλλά ας πάρουμε σαν δεδομένο ότι το έκανε και κέρδισε έναν αγώνα, μήπως να του θυμίσουμε του ....... ότι ένας από τους λόγους που πήρε το περσινό πρωτάθλημα είναι η απίστευτη άμυνα του Perez σε πάρα μα πάρα πολύ κρίσιμους αγώνες...???

DOU
14-11-22, 11:53
O Perez πρωτα απο ολα δεν βοηθησε τον ιδιο του τον εαυτο στους τελευταιους αγωνες,δηλαδη ποσο να σηκωσει ο Verstappen το γκαζι,οταν δεν ειναι καν 2ος ο Perez και ειναι τοσο πισω σε ρυθμο αγωνα.Aπο την αλλη ο Verstappen δεν χαριζεται και ειναι γνωστο αυτο.

konig
14-11-22, 11:58
Λοιπόν έχω νέα... όπως είπα χτες μου φάνηκε απίστευτο αυτό που έκανε ο ΜΑΧ. Εκ των υστέρων αποδεικνύεται πως έχει ζουμί η ιστορία η οποία ξεκινάει από το Monaco.

Με βάση λοιπόν την τηλεμετρία εκεί αλλά και κάποιους που λένε πως ο Perez είπε μπροστά σε όλους (Max-Helmut-Marko) πως κοπάνησε στο τελευταίο στάδιο του Qual στο Monaco επίτηδες όπως καλή ώρα είχε κάνει ο Άγιος Schummy για να ΜΗΝ μπορέσει κανείς άλλος να βελτιώσει το χρόνο του, ο MAX δεν του το συγχώρεσε ποτέ και του το φύλαγε. Θυμίζω πως ο Perez κέρδισε τελικά τον αγώνα τότε και μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε σοβαρές ελπίδες για το πρωτάθλημα.

Από τις ατάκες του ΜΑΧ χτες φαίνεται πως το γεγονός έχει δόσεις αλήθειας, οπότε παίρνω πίσω αυτό που είπα χτες και αν τελικά ισχύει, καλά του έκανε και είναι μια η άλλη πλέον.

Το θέμα είναι πως αυτό το γεγονός έχει γυρίσει πολλά κεφάλια προς την RB και δεν ξέρω αν θα παιχτεί κάτι έξτρα από την FIA .. μήπως επανεξετάσει το γεγονός και τιμωρήσει τον Perez...ίδωμεν.

οντως το οτι αφησε η rb να βγει εξω αυτο δειχνει πολλα

tol1s
14-11-22, 12:42
νομιζω οτι ξερουμε τι θα γινει το 23, ο ντε βρις μολις παρει 4-5 αγωνες με την αλφα ταουρι για να ζεσταθει και να παρει ρυθμο θα αντικαταστησει τον περεζ.

BlueChris
14-11-22, 14:30
Υπάρχει και άλλο ένα πράγμα που μου είχε ξεφύγει.. έγινε και άλλη μπάμια εναντίον του MAX στον επόμενο αγώνα στη Γαλλία ...

Perez thought in Monaco that he could still become world champion. He has admitted that he crashed on purpose in qualifying when Max put in a super fast lap that put him on pole. Max therefore lost the pole position.

In France, Checo still thought he could become world champion. In qualifying, they always took turns giving each other a tow. This time, Max first gave Checo a tow in Q3 , but then Checo refused to tow Max on his last lap, even though that was the deal with the team.
Then Max said that Checo shouldn't expect any more presents from him.

These two events led Max to speak with the team again this past weekend about not giving Checo gifts. The team agreed, but nevertheless they asked Max yesterday to let Perez pass!

riddle3
14-11-22, 14:43
Υπάρχει και άλλο ένα πράγμα που μου είχε ξεφύγει.. έγινε και άλλη μπάμια εναντίον του MAX στον επόμενο αγώνα στη Γαλλία ...

Και πάλι όμως, μιλάμε για περίπτωση που δεν είχε να χάσει τίποτα και θα φαινόταν και super large.

Ενώ στην περίπτωση του Leclerc, δύσκολα ο Sainz θα άφηνε το podium ακόμα και να του το έλεγε η ομάδα για να σιγουρέψει ο Leclerc την δεύτερη θέση.

frap
14-11-22, 16:23
Να ζητάς να σε αφήσουν να περάσεις όντας κοντά ή μέσα στη ζώνη DRS γιατί παίζεται η θέση στο πρωτάθλημα, άντε οκ κι ας χάσει ο άλλος podium. Να το ζητάς όταν είσαι 2s πίσω και μετά πάλι όταν έχεις πέσει στα 4s και με 1-2 γύρους να απομένουν, είναι κάπως...

patch
14-11-22, 19:00

Εκτός ότι το παραμύθι δεν έχει δράκο ας του πει πρώτα ευχαριστώ για πέρυσι που το σήκωσε και σε δεύτερο χρόνο για φέτος :facepalm:
Αλλά πολύ μαρεσει που πέφτετε από τα σύννεφα για τον γεντελμαν Φερσταπεν (πατέρα και γιο, μην ξεχνάμε και ομάδα) :rofl:

BillyVan
14-11-22, 19:04
Οδηγαρα ειναι αλλα και μεγαλο κωλ0παιδο ο Ολλανδος.

DOU
15-11-22, 14:08
Οδηγαρα ειναι αλλα και μεγαλο κωλ0παιδο ο Ολλανδος.

Ολοι οι μεγαλοι οδηγοι ειναι κ@@οπαιδα,θα εδινε ο σουμαχερ την θεση του σε τιμειτ γιατι του το χρωστουσε απο αλλη φορα,ουτε για αστειο.Ειναι η μοιρα των οδηγων Νο2 αυτη,οταν υπογραφεις πως θα εισαι Νο2,τα γνωριζεις αυτα απο πριν,ο Perez δεν ειχε την αποδοση που θα του επετρεπε να απαιτει βοηθεια απο τον Verstappen,στους τελευταιους αγωνες αν ειχε στοχο να κατακτησει την 2η θεση,θα επρεπε να τρωει σιδερα ο μεξικανος και αν ηταν κοντα σε race pace...ισως ο Verstappen να σηκωνε το ποδι απο το γκαζι.

BillyVan
15-11-22, 14:31
Θα το βρει μπροστα του...δεν ειναι μονος του

Ειναι σε ομαδα.

Kerato
15-11-22, 14:32
Ολοι οι μεγαλοι οδηγοι ειναι κ@@οπαιδα,θα εδινε ο σουμαχερ την θεση του σε τιμειτ γιατι του το χρωστουσε απο αλλη φορα,ουτε για αστειο.

o Schumi συγκεκριμένα την έχει δώσει. Και όχι απλά θέση, αλλά ΝΙΚΗ στον Barrichello!:rtfm:

Ναι όλοι, είτε λιγότερο είτε περισσότερο, ήταν κωλοπαίδια και εγωιστές αλλά μην τους βάζουμε στο ίδιο καζάνι όλους για να δικαιολογήσουμε τον Min Verstappen.

M4X
15-11-22, 14:52
Εκτός ότι το παραμύθι δεν έχει δράκο ας του πει πρώτα ευχαριστώ για πέρυσι που το σήκωσε και σε δεύτερο χρόνο για φέτος

Βγάζεις ιστοριούλες από το μυαλό σου για να αισθάνεσαι καλύτερα βρίζοντας το Max; Ή απλά τόσα ξέρεις από F1 και τόσα λες; :hmm:

Θυμάσαι κανέναν αγώνα που να αδίκησαν τον Perez έναντι του Max μέσω στρατηγικής; Θυμάσαι κανέναν αγώνα που είπαν στον Perez να κάνει στην άκρη ενώ ήταν ταχύτερος; :hmm:

2 φορές αυτά τα 2 χρόνια του είπαν "μην το παλέψεις πολύ" που ερχόταν από πίσω του ο Max 1"-2" ταχύτερος στο γύρο. Η κάθε σοβαρή ομάδα το ίδιο θα έλεγε στους οδηγούς της ώστε να μη γίνει τρακάρισμα σε άσχετη φάση. Και όλες οι ομάδες λένε στον μπροστινό "είστε σε διαφορετική στρατηγική, άφησέ τον να περάσει" αν ο πίσω είναι πολύ ταχύτερος. Ειδικά αν ο πίσω οδηγός χτυπάει το πρωτάθλημα και ο δεύτερος δεν πάει για τίποτα, είναι αστείο και μόνο να το συζητάμε :rtfm:

Τίποτα δεν του χρωστάει ο Max. Αντίθετα ο Perez χρωστάει στο Max, που ζήτησε να τον κρατήσουν στη Red Bull το Μεξικάνο ;)

BlueChris
15-11-22, 16:00
Και τι έκανε ο Perez στο Monaco φαίνεται εδώ.....

https://www.youtube.com/watch?v=fFImqBddhfs

adiS
15-11-22, 16:24
Και τι έκανε ο Perez στο Monaco φαίνεται εδώ.....

https://www.youtube.com/watch?v=fFImqBddhfs

πολύ περίεργο όντως αυτό που έκανε. Ουσιαστικά πάτησε τέρμα το γκάζι και τέρμα το φρένο όπως φαίνεται χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος.

BlueChris
15-11-22, 17:18
πολύ περίεργο όντως αυτό που έκανε. Ουσιαστικά πάτησε τέρμα το γκάζι και τέρμα το φρένο όπως φαίνεται χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος.

Ο ορισμός του τετακε είναι αυτός γιατί φρενάρει μπροστά και γκαζώνει πίσω το μονοθέσιο, από εκεί και πέρα έχει συμβεί να γλιστράει το πόδι από το φρένο, αν έχετε δει κάποιες φορές onboard με κάμερα στα pedal, οι κραδασμοί είναι μεγάλοι αν και ήταν λίγα τα χλμ... Δεν ξέρω τι έκανε πάντως ήταν παράξενο και ούτε είπε τίποτα μόνος του πως και τι...

ASFE
15-11-22, 17:19
o Schumi συγκεκριμένα την έχει δώσει. Και όχι απλά θέση, αλλά ΝΙΚΗ στον Barrichello!:rtfm:

Ναι όλοι, είτε λιγότερο είτε περισσότερο, ήταν κωλοπαίδια και εγωιστές αλλά μην τους βάζουμε στο ίδιο καζάνι όλους για να δικαιολογήσουμε τον Min Verstappen.

:rofl:

Ποσες νικες ειχε δωσει ομως ο Μπαριτσελο στον Σουμι?? Θυμασαι τα καραγκιοζιλικια της Αυστριας? Και μετα ναι του την εδωσε τυχερα με 11 χιλιοστα στην Ινδιαναπολη...
Και μετα το 2010 πηγε να σκοτωσει τον Ρουμπενς στην Ουγγαρια...Αγαπη λεμε

Το πιο αρχ@ατο το ειχε κανει ο Σεννα στην Σουζουκα για το ευχαριστω στον Μπεργκερ.
Ειχε κλειδωσει τον τιτλο και στο Σ στο τελευταιο γυρο εκανε ιπποτικα στην ακρη και εδωσε την νικη.

BlueChris
15-11-22, 17:22
Σας διαβάζει ο Bottas και κλαίει το παλικάρι lol

ASFE
15-11-22, 17:46
Χαχαχαχαχα
Καλό.
Διαβάζω μπινοτο τέλος. Και ερχομό Βασσερ..
Αρουτη?

aroutis
15-11-22, 17:51
Χαχαχαχαχα
Καλό.
Διαβάζω μπινοτο τέλος. Και ερχομό Βασσερ..
Αρουτη?

Πόσες φορές τα είπα το τελευταίο διάστημα ;
Πόσες φορές είπα ότι Η ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ τι του λέει ο Ελκααν ή αντε γεια;
Δεν ειμαι σίγουρος για το ποιός έρχεται (ισως όντως να ειναι ο Βασσερ , δεδομένου ότι έχει πάρα πολύ καλές σχέσεις με Λεκλερ και ο Λεκλερ είναι αυτό που λεμε in a very bad place με τις @@ιες που του κάνουν όλη τη χρονια, δε θα μου κάνει εντύπωση), αλλά αυτό που θα μου κάνει εντύπωση είναι να μείνει ο Μπινότο,τουλάχιστον ως TP.

patch
15-11-22, 18:32
Ολοι οι μεγαλοι οδηγοι ειναι κ@@οπαιδα,θα εδινε ο σουμαχερ την θεση του σε τιμειτ γιατι του το χρωστουσε απο αλλη φορα,ουτε για αστειο.Ειναι η μοιρα των οδηγων Νο2 αυτη,οταν υπογραφεις πως θα εισαι Νο2,τα γνωριζεις αυτα απο πριν,ο Perez δεν ειχε την αποδοση που θα του επετρεπε να απαιτει βοηθεια απο τον Verstappen,στους τελευταιους αγωνες αν ειχε στοχο να κατακτησει την 2η θεση,θα επρεπε να τρωει σιδερα ο μεξικανος και αν ηταν κοντα σε race pace...ισως ο Verstappen να σηκωνε το ποδι απο το γκαζι.

o Σουμι ήταν σίγουρα κ@λοπαιδο αλλά στο συγκεκριμένο λες μουρδες γιατί το έκανε σε όλους που είχε σαν τιμ μειτ. Έχε υπόψιν οτι έδινε μονο 10 βαθμους η νίκη και οι διαφορές ηταν πολύ μικρότερες στην εποχή του, δεν έπαιρνε 25 και να κάνει διαφορές άπιαστες σε 5 αγωνες ;)

chat1978
15-11-22, 20:42
o Σουμι ήταν σίγουρα κ@λοπαιδο αλλά στο συγκεκριμένο λες μουρδες γιατί το έκανε σε όλους που είχε σαν τιμ μειτ. Έχε υπόψιν οτι έδινε μονο 10 βαθμους η νίκη και οι διαφορές ηταν πολύ μικρότερες στην εποχή του, δεν έπαιρνε 25 και να κάνει διαφορές άπιαστες σε 5 αγωνες ;)

Εγώ δεν πιστεύω ότι οι πόντοι σαν απόλυτο νούμερο κάνουν την διαφορά όσο ο σχετικές τιμές τους. 25/18 είναι περίπου 10/8 αντί για 10/60για τον πρώτο και τον δεύτερο. Παίρνεις πρωταθλήματα σαν δεύτερος ενώ παλιά έπρεπε να είσαι πρώτος γενικά. Προσωπικά θεωρώ την παλιά βαθμολογία πιο σωστή γιατί έγινε σημαντική αξία στην νίκη.

Με τον σταυρό στο χέρι δύσκολα πρωταθλητής. Αν υπάρχει κάποιος που σχετικά κράτησε το σταυρό στο χέρι ήταν ο Χάκινεν. Ίσως και να κάνω λάθος.

patch
15-11-22, 21:49
7x5 = 35
εγκατάλειψη ο πρώτος, στα @@ του! Πάλι πρώτος

2x5 = 10
εγκατάλειψη ο πρώτος, ισοβαθμία

Πως στο καλό βγαίνει πρωταθλητής με δεύτερες θέσεις :lol:

@ ADSLgr.com All rights reserved.