Επιστροφή στο Forum : F1 και σχετικά θέματα.
Απροβλεπτη νικη του Hamilton,απο το πουθενα και μαγκια του που το πηρε πανω του και δεν μπηκε για αλλαγη ελαστικων,το σηκωσε με εμφατικο τροπο,που ισως δεν περιμενε ουτε ο ιδιος μεχρι το μεσον του αγωνα ηταν τελειως διαφορετικα τα δεδομενα.Τρολαρισμα κανονικο στο τελος,που δηθεν ετοιμαστηκαν στα πιτ και τους λεει δεν μπαινω γιατι γλιστραει το πιτ λειν και φοβαμαι.:lol:
uncle_nontas
15-11-20, 15:43
Δούλευα και το έχασα, σε κάποια φάση είδα τον χαμ 6ο και να μη μπορεί να περάσει τον Σεμπ. Μετά τι παίχτηκε, πως βρήκε ταχύτητα;
Πολύ ωραίος αγώνας.
Μπράβο στον Lewis , πολύ καλός αγώνας και απο τους Seb και Charles, ο μικρός εκανε λάθος εκεί που δεν έπρεπε αλλα δε πειράζει, μαθαινει. Ο Μαξ πρέπει να πξρε ηρεμιστικό μετά τον αγώνα..
Ο Μαξ πρέπει να πξρε ηρεμιστικό μετά τον αγώνα..
Oλοι εκαναν λαθη σε αυτες τις συνθηκες,απο εξοδους,γλιστριματα,τετ α κε,ο Μαξ ηθελε να ρισκαρει παραπανω απο το ελεγχομενο ρισκο και αυτο δεν τον δικαιωσε.
Εγω τον Λεκλερ ειδα να χτυπιεται στο τελος εκει στην εξοδο του pit lane
Oλοι εκαναν λαθη σε αυτες τις συνθηκες,απο εξοδους,γλιστριματα,τετ α κε,ο Μαξ ηθελε να ρισκαρει παραπανω απο το ελεγχομενο ρισκο και αυτο δεν τον δικαιωσε.
Νομιζω ότι α Μαξ χάθηκε στην στιγμή και ξέχασε τις συνθήκες. Αυτό που πήγε να κάνει είναι πολύ δύσκολο σε στεγνό, πόσο μάλλον σε γλιστερο.
Πρώτος και καλύτερος με κανένα λάθος ο Φέτελ και δεύτερος με ένα λάθος στον 58ο γύρο ο Λεκλερκ
Σε αντίθεση με μερικούς που τους φταίει το σύμπαν εκτός από τους ίδιους, ήταν σκληρός με τον εαυτό του
Και καλά έκανε, αν με ρωτάς. Επίσης το ότι χτυπιέται και το παίρνει πάνω του αντί να βρίζει την ομάδα με το παραμικρό, δείχνει και τη στόφα που έχει.
- - - Updated - - -
Πρώτος και καλύτερος με κανένα λάθος ο Φέτελ και δεύτερος με ένα λάθος στον 58ο γύρο ο Λεκλερκ
Σε αντίθεση με μερικούς που τους φταίει το σύμπαν εκτός από τους ίδιους, ήταν σκληρός με τον εαυτό του
Ετσι να τα λέμε όλα, αντί να μιλάμε για χέρια μόνο όταν μας βολευει, και μετά να κρυβόμαστε.
- - - Updated - - -
Νομιζω ότι α Μαξ χάθηκε στην στιγμή και ξέχασε τις συνθήκες. Αυτό που πήγε να κάνει είναι πολύ δύσκολο σε στεγνό, πόσο μάλλον σε γλιστερο.
Ο Μαξ δεν έκανε μόνο ένα λάθος, έκανε αρκετά.
Επίσης, κατά τη γνώμη μου απλά είχε (από ένα σημείο και μετά) χάσει πλήρως τη ψυχραιμία του.
Σε ότι αφορά τον Λεκλερ , θεωρησε ότι μπορούσε να πάρει τη 2η, χώθηκε, δε του βγήκε,το πλήρωσε και θα μάθει (όπως έχει μάθει τόσα σε 2 χρόνια) οπότε πραγματικά δε πειράζει.
Σε ότι αφορά τον Σεμπ, απλά πάρα πολύ καλός αγώνας ο συγκεκριμένος και πραγματικά μπράβο του.
Και καλά έκανε, αν με ρωτάς. Επίσης το ότι χτυπιέται και το παίρνει πάνω του αντί να βρίζει την ομάδα με το παραμικρό, δείχνει και τη στόφα που έχει.
Δεν το λέω μόνο για τον λεκλερκ αυτό αλλά γενικά έχει περάσει μια κουλτούρα παντού που συνοψίζεται σε αυτό που λες. Σε σχέση με παλαιότερα είναι καλό αλλά καμία φορά το αισθάνομαι too much και ίσως ψεύτικο, όπως γενικά συμβαίνει στον υπόλοιπο κόσμο.
Πάντως και ο βετελ και ο λεκλερκ δεν έχουν αποποιηθεί ποτέ ευθύνης, μετά το cool down, με εξαίρεση όταν τα τσουγκραγανε μεταξύ τους. Έξτρα εξαίρεση, τα καραγκιοζιλικια του βετελ με τις πινακίδες για την θέση μετά από μια ποινή που είχε φάει αλλά δεν είχε κουλαρει ακόμα.
Συγκεκριμένα για τον λεκλερκ, ένα από τα πράγματα που έχουν αλλάξει προς το θετικό για μένα είναι ότι έχει σταματήσει αυτό το πολύ υπερβολικό της υπεραναλυσης που έκανε που πέρυσι είχα αναφέρει ως whiteboarding ενώ οδηγάει.
Εμενα το σχολιο πηγαινε οτι θα ηθελε χαπια μετα τον αγωνα ο Μαξαρος. Και ειπα οτι συμφωνα με αυτα που ειδα αλλος ηθελε τα χαπια. Ολα τα αλλα ειναι λογια
Εμενα το σχολιο πηγαινε οτι θα ηθελε χαπια μετα τον αγωνα ο Μαξαρος. Και ειπα οτι συμφωνα με αυτα που ειδα αλλος ηθελε τα χαπια. Ολα τα αλλα ειναι λογια
O Max απλά ήταν λίγος σε αυτό τον αγώνα, κακό είναι να συμφωνήσεις; Οντως. Τα υπόλοιπα είναι λόγια !:oneup:
Δεν το λέω μόνο για τον λεκλερκ αυτό αλλά γενικά έχει περάσει μια κουλτούρα παντού που συνοψίζεται σε αυτό που λες. Σε σχέση με παλαιότερα είναι καλό αλλά καμία φορά το αισθάνομαι too much και ίσως ψεύτικο, όπως γενικά συμβαίνει στον υπόλοιπο κόσμο.
Επειδή δεν είναι η πρωτη φορά που το αναφέρεις, απλά θα πω ότι καταλαβαίνω γιατί μπορεί να θεωρεις τέτοιες αντιδράσεις ψεύτικες αλλά σε ότι αφορά τον Charles ο άνθρωπος είναι πορωμένος.
Και στο συγκεκριμένο μοιάζει πάρα πολύ (και πιθανότατα για αυτό τον γουστάρω) με τον Gilles, το temper του ειναι αυτό που βλέπεις.
Θα σε συμβούλευα να τον παρακολουθείς πιο κοντά, θα καταλάβεις τι εννοω. Δεν το προσποιείται.
Ενδεικτικά, 5 λεπτά μετά είχε ανεβάσει tweet στο account του που έβριζε τον εαυτό του (!) και μετά το κατέβασε (κάποιος του έβαλε χέρι) και μετά απλά εξαφανίστηκε αφού όμως έδωσε συγχαρητήρια στον Seb.
Οταν του δίναν συγχαρητήρια από την ομάδα , ούρλιαζε από τα νεύρα του, δεν είχε καμία ανάγκη να κάνει κάτι τέτοιο. Και ο λόγος που το έκανε αυτό, ειναι γιατί ήθελε τη 2η θέση ΚΑΙ για τους βαθμούς που δίνει στο WCC.
Απο τα λογια σου λοιπον ειδαμε ποιος ηθελε το ηρεμηστικουλι. Οποτε το αρχικο σου ποστ δεν ηταν σωστο
Ο Μαξ πρέπει να πξρε ηρεμιστικό μετά τον αγώνα..
Ο Τσαρλς πρεπει να πξρε ηρεμιστικο μετα τον αγωνα
επρεπε να γραψεις.
https://www.reddit.com/r/formuladank/comments/julavu/vettel_on_his_way_to_maranello_after_his_podium/ (Vettel on his way to maranello)
για όσους δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα το /formuladank :rofl:
220930
220931
220923
220924
220926
220927
220928
O Max απλά ήταν λίγος σε αυτό τον αγώνα, κακό είναι να συμφωνήσεις; Οντως. Τα υπόλοιπα είναι λόγια !:oneup:
Επειδή δεν είναι η πρωτη φορά που το αναφέρεις, απλά θα πω ότι καταλαβαίνω γιατί μπορεί να θεωρεις τέτοιες αντιδράσεις ψεύτικες αλλά σε ότι αφορά τον Charles ο άνθρωπος είναι πορωμένος.
Και στο συγκεκριμένο μοιάζει πάρα πολύ (και πιθανότατα για αυτό τον γουστάρω) με τον Gilles, το temper του ειναι αυτό που βλέπεις.
Θα σε συμβούλευα να τον παρακολουθείς πιο κοντά, θα καταλάβεις τι εννοω. Δεν το προσποιείται.
Ενδεικτικά, 5 λεπτά μετά είχε ανεβάσει tweet στο account του που έβριζε τον εαυτό του (!) και μετά το κατέβασε (κάποιος του έβαλε χέρι) και μετά απλά εξαφανίστηκε αφού όμως έδωσε συγχαρητήρια στον Seb.
Οταν του δίναν συγχαρητήρια από την ομάδα , ούρλιαζε από τα νεύρα του, δεν είχε καμία ανάγκη να κάνει κάτι τέτοιο. Και ο λόγος που το έκανε αυτό, ειναι γιατί ήθελε τη 2η θέση ΚΑΙ για τους βαθμούς που δίνει στο WCC.
Ψεύτικα ή όχι, δεν μου αρέσει αυτή η συμπεριφορά. Η συμπεριφορά του σε team radio και στις συνεντεύξεις μου είμαι αρκετη για να ξέρω ότι δεν μου αρέσει. Κάπως έτσι συμπαθώ και αντιπαθώ άλλους.
Γενικά δεν με έχει απασχολήσει ποτέ ο χαρακτήρας ανθρώπων από τον ευρύτερο χώρο της διασκέδασης, γι'αυτό και απλά δεν παρακολουθώ κανένα και δεν με ενδιαφέρει το θέμα. Οι έξτρα ιστορίες από τρίτους, όπως έγραψα εσύ φάση έχουν για ξεκατινιασμα και τον χαβαλε αλλά δεν θα το κυνηγήσω.
Δλδ επειδη οποτε κανει λαθος χοντραδα και λεει I am stupid , πρεπει να λεμε και μπραβο? Ελα ρε παιδια...Οκ μια ναι (Πχ στην φαση Ρασελ-Ιμολα)
https://www.youtube.com/watch?v=aS4Me48wayM
https://www.youtube.com/watch?v=n-BTnKApIMM
https://www.youtube.com/watch?v=C7n5B81qncY
Εγω θα προτιμουσα να μαθαινε καποιος απο τα λαθη του...Για να δουμε γιατι φετος εχει πεσει και στον τιμ μειτ του μια φορα
Δλδ επειδη οποτε κανει λαθος χοντραδα και λεει I am stupid , πρεπει να λεμε και μπραβο?
Ναι γενικά και είναι αξιέπαινη η αναγνώριση λαθών αλλά υπάρχει τρόπος και συχνότητα αλλιώς το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς. Εντάξει γούστα είναι αυτά. Εγώ προτιμώ το ξερό στυλ των Ολλανδών, δηλαδή προτιμώ να ακούσω τον Μαξ αν και τον αντιπαθω και τον θεωρώ κωλοπαιδι.
εγώ είδα έναν αγώνα σε δύσκολες συνθήκες που κυριαρχεί η ικανότητα οδηγού
σε αυτόν τον αγώνα ο Sainz κέρδισε 10 θέσεις, ο Vettel & Leclerc απο 8. Ο δε Λεκλερκ μάζεψε 64 δεύτερα διαφορά από τον δεύτερο.
ο δεύτερος του αγώνα δεν έχει μονοθέσιο για του χρόνου. Πιθανός να πρέπει να αλλάξει μάνατζερ :whistle:
Το τι θα γράψει το down town και dolce vita απασχολούν γνωστά φαν κλαμπ
Λαθος να βλεπεις ετσι τον αγωνα. Ηταν πολυ ιδιαιτερος...Ποιος θα διατηρουσε θερμοκρασια στα ελαστικα, ποιος ειχε το καλυτερο στησιμο και φυσικα τυχη. Η red bull πχ δηλωσε πως ειχε λαθος πτερυγα εμπρος
He said that a front wing adjustment had not been done properly, with one side being changed much more than the other.
This had the effect of the aero balance being different on both sides of the car, which would explain why he never felt comfortable with the handling.
"Everything went wrong basically," he said. "It turned out that the adjustment of my front wing was completely wrong.
"On one side we were seven degrees short of what should have been our front wing set-up. That is quite a lot really.
"Normally you adjust one degree here or there, or something like that. But seven degrees, that is a lot. So what can you do as a driver? Almost nothing works as a result of that."
Λαθος να βλεπεις ετσι τον αγωνα. Ηταν πολυ ιδιαιτερος...Ποιος θα διατηρουσε θερμοκρασια στα ελαστικα, ποιος ειχε το καλυτερο στησιμο και φυσικα τυχη. Η red bull πχ δηλωσε πως ειχε λαθος πτερυγα εμπρος
δεν σχολίασες κανένα από αυτά, δεν σχολίασες έστω το κατόρθωμα του Χαμ να κάνει >40 γύρους με πράσινα (και σαν να μην έφτανε αυτό έκανε και 30" διαφορά σε μισό αγώνα! Για να καταλάβουμε σε τι σύμπαν είναι το μονοθέσιο της ΜΒ όχι τπτ άλλο)
Αντί αυτού μπήκες για να την πεις σε έναν δηλωμένο οπαδό, υποτιμώντας την συμπεριφορά ενός οδηγού. Για τα γαλλικά σε team radio! Μετά από υπερπροσπάθεια με το σαράβαλο που οδηγεί για 300χλμ σε παγοδρόμιο να χάσει την δεύτερη θέση, κατ εσάς δεν ήταν αρκετά political correct, ήταν δήθεν και δεν ξέρω γω τι άλλο. ΟΚ :worthy:
Που θα μπορούσες να του την πεις για 6 δεύτερα στα αυτιά στα δοκιμαστικά, για 1,5" καπάκι απο τον ξεγραμμένο Φεττελ. ΑΛΛΑ επέλεξες τo team radio...
Δεν θέλω να πιστέψω οτι μερικοί βλέπουν φ1 μόνο και μόνο για τον Αρουτη
Απο τα λογια σου λοιπον ειδαμε ποιος ηθελε το ηρεμηστικουλι. Οποτε το αρχικο σου ποστ δεν ηταν σωστο
Ο Τσαρλς πρεπει να πξρε ηρεμιστικο μετα τον αγωνα
επρεπε να γραψεις.
Για τον Charles τα είπαμε, για το underperform του Μαξ(ακου) έχεις να πεις τίποτα ή μπα;
- - - Updated - - -
Δλδ επειδη οποτε κανει λαθος χοντραδα και λεει I am stupid , πρεπει να λεμε και μπραβο? Ελα ρε παιδια...Οκ μια ναι (Πχ στην φαση Ρασελ-Ιμολα)
https://www.youtube.com/watch?v=aS4Me48wayM
https://www.youtube.com/watch?v=n-BTnKApIMM
https://www.youtube.com/watch?v=C7n5B81qncY
Εγω θα προτιμουσα να μαθαινε καποιος απο τα λαθη του...Για να δουμε γιατι φετος εχει πεσει και στον τιμ μειτ του μια φορα
Οπως μαθαίνει ας πουμε ο Max ; Και κάτι ακόμα, προτιμώ έναν οδηγό που βρίζει τον εαυτό του όταν κάνει βλακεία παρά έναν οδηγό που βρίζει όποιον άλλο εκτός του εαυτού του.
- - - Updated - - -
Ναι γενικά και είναι αξιέπαινη η αναγνώριση λαθών αλλά υπάρχει τρόπος και συχνότητα αλλιώς το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς. Εντάξει γούστα είναι αυτά. Εγώ προτιμώ το ξερό στυλ των Ολλανδών, δηλαδή προτιμώ να ακούσω τον Μαξ αν και τον αντιπαθω και τον θεωρώ κωλοπαιδι.
Ο Μαξ συνήθως ή δεν αναγνωρίζει λάθη ή κατηγορεί την ομάδα, δουλευομαστε ;:lol:
Ολα αυτά αν δεν μιλά για μογκόλια.
Αλλά ναι, γούστα ειναι αυτά.
- - - Updated - - -
εγώ είδα έναν αγώνα σε δύσκολες συνθήκες που κυριαρχεί η ικανότητα οδηγού
σε αυτόν τον αγώνα ο Sainz κέρδισε 10 θέσεις, ο Vettel & Leclerc απο 8. Ο δε Λεκλερκ μάζεψε 64 δεύτερα διαφορά από τον δεύτερο.
ο δεύτερος του αγώνα δεν έχει μονοθέσιο για του χρόνου. Πιθανός να πρέπει να αλλάξει μάνατζερ :whistle:
Το τι θα γράψει το down town και dolce vita απασχολούν γνωστά φαν κλαμπ
Μπράβο. Σωστή ανάγνωση.
- - - Updated - - -
But of course. Μαθαίνουν από τον καλύτερο (Τοτο) που όταν κάτι δε βγεί στον Lewis, κάτι άλλο φταίει.
Τώρα βέβαια, το ότι στα δοκιμαστικά η πτέρυγα ήταν μια χαρά, οτι (granted) έκανε σπιν στο qualify και είχε πρόβλημα, ότι ο Albon έτρεχε μια χαρά, τα spin τα έκανε μόνο αυτός από ό΄τι θυμάμαι, ναι, ας βγάλουμε νεράκι τον Maxαρο.
- - - Updated - - -
δεν σχολίασες κανένα από αυτά, δεν σχολίασες έστω το κατόρθωμα του Χαμ να κάνει >40 γύρους με πράσινα (και σαν να μην έφτανε αυτό έκανε και 30" διαφορά σε μισό αγώνα! Για να καταλάβουμε σε τι σύμπαν είναι το μονοθέσιο της ΜΒ όχι τπτ άλλο)
Αντί αυτού μπήκες για να την πεις σε έναν δηλωμένο οπαδό, υποτιμώντας την συμπεριφορά ενός οδηγού. Για τα γαλλικά σε team radio! Μετά από υπερπροσπάθεια με το σαράβαλο που οδηγεί για 300χλμ σε παγοδρόμιο να χάσει την δεύτερη θέση, κατ εσάς δεν ήταν αρκετά political correct, ήταν δήθεν και δεν ξέρω γω τι άλλο. ΟΚ :worthy:
Που θα μπορούσες να του την πεις για 6 δεύτερα στα αυτιά στα δοκιμαστικά, για 1,5" καπάκι απο τον ξεγραμμένο Φεττελ. ΑΛΛΑ επέλεξες τo team radio...
Respect.
Ευχαριστώ πολύ. Αλλά ειπαμε, τα βλέπουμε λάθος.
χαχαχαχαχ ετσι ετσι.
Ναι θα κατσω να πω για τον Φεττελ που σε εναν αγωνα σε μεικτες συνθηκες εριξε στον Λεκλερ. Μεγαλο κατορθωμα. Ευτυχως που απο εσας διαβασαμε πχ οτι ο Μαξ μοιραζε δευτερολεπτα πριν βαλει τα πρασινα στο qualify.
Εγω δικηγορε του Αρουτη εγραψα για τα χαπια απαντωνας στο προκλητικο σχολιο του για τον Μαξ. Εγραψε κατι και απαντησα σε αυτο. Τωρα αν εσυ ηθελες να γραψω για τον Χαμιλτον, τι να πω. Στελνε ενα πμ μετα τον αγωνα για το τι θες να γραφω...
Ο Λεκλερ οταν πεφτει στην μπαριερα μονος του ποιον αλλον θα μπορουσε να κατηγορησει δηλαδη βρε Αρουτη? Χαιρεσαι για κατι
Και κάτι ακόμα, προτιμώ έναν οδηγό που βρίζει τον εαυτό του όταν κάνει βλακεία παρά έναν οδηγό που βρίζει όποιον άλλο εκτός του εαυτού του.
που ειναι προφανες. :respekt:
χαχαχαχαχ ετσι ετσι.
Ναι θα κατσω να πω για τον Φεττελ που σε εναν αγωνα σε μεικτες συνθηκες εριξε στον Λεκλερ. Μεγαλο κατορθωμα. Ευτυχως που απο εσας διαβασαμε πχ οτι ο Μαξ μοιραζε δευτερολεπτα πριν βαλει τα πρασινα στο qualify.
Εγω δικηγορε του Αρουτη εγραψα για τα χαπια απαντωνας στο προκλητικο σχολιο του για τον Μαξ. Εγραψε κατι και απαντησα σε αυτο. Τωρα αν εσυ ηθελες να γραψω για τον Χαμιλτον, τι να πω. Στελνε ενα πμ μετα τον αγωνα για το τι θες να γραφω...
Ο Λεκλερ οταν πεφτει στην μπαριερα μονος του ποιον αλλον θα μπορουσε να κατηγορησει δηλαδη βρε Αρουτη? Χαιρεσαι για κατι
που ειναι προφανες. :respekt:
Ειναι να γελάμε πραγματικά.
Χαίρομαι που έχεις για είδωλο έναν οδηγό που τον κράξαν για τις ρατσιστικές του δηλώσεις και τον μαζέψαν.
Φυσικά εκει ΜΟΚΟ στεγνό. Να τον χαίρεστε εσεις που το πάτε τέτοιο μομολο.
https://www.planetf1.com/news/max-verstappen-racial-slur/
https://www.espn.com/f1/story/_/id/30230063/mongolia-accuses-f1-verstappen-racist-derogatory-remarks
https://www.foxsports.com.au/motorsport/formula-one/formula-1-news-max-verstappen-radio-comments-mongolian-un-ambassador-upset-racist-and-derogatory-no-apology/news-story/78872cf83e7c506f75c4c633772c0dd4
https://www.racefans.net/2020/10/31/mongolian-ambassador-complains-to-fia-and-red-bull-over-verstappens-racist-language/
https://www.autosport.com/f1/news/153109/why-do-verstappen-offensive-comments-get-a-free-pass
Τα παραπάνω ΜΟΝΟ από ένα incident.
Ο ίδιος οδηγός που μια χαρά μπαλαρίνα έγινε στον τελευταίο αγώνα αλλά μαγικά πάλι εφταιγε (μα φυσικά) η ομάδα (μαγικά λάθος front wing) που προφανώς και ανακάλυψε η RBR για να σώσει τα προσχήματα. :lol:
Το "προκλητικό" (omg) μου σχόλιο είχε να κάνει με το under performance ενός οδηγού που θέλει να λεγεται κορυφαίος σε έναν αγώνα ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ οι κοφυφαίοι.
Και σου αρέσει ή μη guess what, δεν είδαμε τον Maxαρο (lol) που περίμενες, κάτι άλλο είδαμε.
Και σε αντίθεση με σένα ,btw εγώ βγήκα να πω και κανα μπράβο σε αντιπάλους, αλλα βλέπεις ,that takes balls. :lol:
Αντε καλή συνέχεια ;)
Ο Λεκλερ οταν πεφτει στην μπαριερα μονος του ποιον αλλον θα μπορουσε να κατηγορησει δηλαδη βρε Αρουτη
Μα φυσικά ΛΑΘΟΣ ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΟ ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ. WHY NOT !!:lol:
Ενω εσυ που τον λες μομολο ας πουμε εισαι καλυτερος.:rofl:
Θα μπορουσε ο Λεκλερ εκει στο Μπακου να πει <Eriksson hit me> Φοριεται πολυ.
Αν ο Verstappen εγινε μπαλαρινα , ο Μποτας τοτε τι εγινε? (Αντικειμενικο σχολιο ε)
Κοιτα να δεις που η Φερραρι εκανε ενα 3-4 και ζωντανεψε το θεμα μωρε:lol:
Παιδιά ήταν πολύ δύσκολος αγώνας για όλους και μην τρωγεστε, δεν έχει νόημα.
Μετά από καιρό όλοι οι οδηγοί έπρεπε να είναι στο 100% προσυλωμενοι σε κάθε στροφή σε κάθε γύρο. Πολύ δύσκολο πράγμα αλήθεια και όχι μόνο αυτό αλλά άλλαζαν και οι συνθήκες.
Όλοι προσπάθησαν και κάποιοι τα κατάφεραν καλύτερα από άλλους.
Μη βαρατε το μαξ, ήταν μια ευκαιρία να πάρει τον αγώνα και το μάτι του γύρισε, έχει θέμα και προσπαθεί παραπάνω και κάποιος φορές δεν του βγαίνει. Ο Leclerc καλός τα βάζει με τον εαυτό του γιατί πήγε στο 90 για το κάτι παραπάνω αλλά δεν μπορώ να τον κατηγορήσω.
Μπράβο στο vettel, δεν του το είχα με την απόδοση του φέτος οπότε μάλλον το αμάξι είναι τελείως στα μέτρα του leclerc και είμαστε λίγο άδικοι μαζί του.
Μακάρι να ήταν όλοι οι αγώνες έτσι.
Ενω εσυ που τον λες μομολο ας πουμε εισαι καλυτερος.:rofl:
Σου έθιξα τον ήρωα ;
Εχεις καταλάβει τουλάχιστον το γιατί;
Αν ο Verstappen εγινε μπαλαρινα , ο Μποτας τοτε τι εγινε? (Αντικειμενικο σχολιο ε)
Κοιτα να δεις που η Φερραρι εκανε ενα 3-4 και ζωντανεψε το θεμα μωρε:lol:
Α τώρα βάλαμε και τον αχρηστο Bottas ; Σε κάνει να νιώθεις καλύτερα που ο Hamilton έριξε γυρο στον 2ο του πρωταθλήματος ;:lol:
Εντάξει το καταλάβαμε, γουστάρεις Max άσχετα αν είναι ένας ρατσιστής που τον έκραξε η υφήλιος.
Επίσης καταλάβαμε ότι μιλάς όταν θες να μου τη πεις για τη Ferrari (στην είπαν και άλλοι για αυτό,εγώ στο έχω επισημάνει ουκ ολίγες φορές).
Το thread μια χαρά είναι ζωντανό δοξα το Θεό. Και πολύ καλό may I add :D
- - - Updated - - -
Παιδιά ήταν πολύ δύσκολος αγώνας για όλους και μην τρωγεστε, δεν έχει νόημα.
Μετά από καιρό όλοι οι οδηγοί έπρεπε να είναι στο 100% προσυλωμενοι σε κάθε στροφή σε κάθε γύρο. Πολύ δύσκολο πράγμα αλήθεια και όχι μόνο αυτό αλλά άλλαζαν και οι συνθήκες.
Όλοι προσπάθησαν και κάποιοι τα κατάφεραν καλύτερα από άλλους.
Μη βαρατε το μαξ, ήταν μια ευκαιρία να πάρει τον αγώνα και το μάτι του γύρισε, έχει θέμα και προσπαθεί παραπάνω και κάποιος φορές δεν του βγαίνει. Ο Leclerc καλός τα βάζει με τον εαυτό του γιατί πήγε στο 90 για το κάτι παραπάνω αλλά δεν μπορώ να τον κατηγορήσω.
Μπράβο στο vettel, δεν του το είχα με την απόδοση του φέτος οπότε μάλλον το αμάξι είναι τελείως στα μέτρα του leclerc και είμαστε λίγο άδικοι μαζί του.
Μακάρι να ήταν όλοι οι αγώνες έτσι.
Για να σοβαρευτούμε και λίγο, σε ότι αφορά τη Ferrari πιστεύω ότι 2 είναι τα πράγματα που γίναν:
1. Στήσαν πάρα πολύ σωστά το μονοθέσιο για μοικτές συνθήκες και τους βγήκε στον αγώνα. Θυμίσου ότι είχα προβληματιστεί για το quali σε σχέση με το Free practice και περίμενα να δω. Αυτό περίμενα.
2. Αυτό ακριβώς είναι ο λόγος και για την απόδοση του Seb ο οποίος έκανε έναν εξαιρετικό αγώνα (τον βοήθησε και η εξαιρετική αρχή) και κακά τα ψέματα , η βροχή και οι μοικτές συνθήκες είναι το τέλοιο equalizer σε ότι αφορά απόδοση μονοθεσίων, εκεί φαίνεται driver skill.
3. Προσωπικά δεν ηθελα DRS σε αυτό τον αγώνα ακριβώς για να σκίζονται οι οδηγοί,είναι αυτό που με χάλασε.
4. Το ότι του Max του γύρισε το μάτι το καταλάβαμε από την εκκίνηση και μετά. Σπίναρε, έμεινε πίσω , από κει και μετά γ*μα τα. Ο Albon εκανε έναν πολύ καλό αγώνα.
Μακάρι να είχαμε και άλλους αγώνες σαν και αυτόν.
Ο Αλμπον? Δεν εκανε και αυτος σπιν? Ξεχασιαρη
Το "δηλωμένος οπαδός" πάει σετάκι με παρωπίδες/χρωματιστά γυαλιά, όχι μόνο στη f1 φυσικά.
Εξαιτίας αυτού βαρεθήκαμε να διαβάζουμε για τον υπερτέλειο μελλοντικό superman καλύτερο απ' όλους αφού είναι project της FERRARI. Overdose από οπαδιλίκι δηλαδή και όποιος δεν μπορεί να διαβάζει ό,τι να 'ναι είτε σταμάτησε να ασχολείται είτε τον έστειλαν για μπανάκι. Ε, τι περίμενες να γίνει τώρα που ο μπαρμπα-vettel που έπρεπε να πάρει τα 4 πρωταθλήματά του και να πάει για ψάρεμα μόλις έκατσε αγώνας που μετράει ο οδηγός έβγαλε γλώσσα στον "τέλειο"?
Το thread μια χαρά είναι ζωντανό δοξα το Θεό. Και πολύ καλό may I add :D
Το thread έχει ψοφήσει καιρό τώρα και ο μόνος λόγος που σ' αρέσει και το βρίσκεις και καλό είναι γιατί πλέον είναι aroutis & friends ανταλλάζουν φιλοφρονήσεις. Οι υπόλοιποι την έκαναν.
Δυστυχως ετσι ειναι....
haha mnp10 george prix και πολλοι αλλοι λειπουν..
Τωρα επειδη δεν εχουμε να προσαψουμε και πολλα στον Μαξ οδηγικα βρηκαμε αλλη καραμελα. Του ρατσιστη...
Παρένθεση γενικά, οι Ολλανδοί είναι περίεργη φάση όταν μιλάνε. Κάνουν brain dump και έχουν μια ευθύτητα που δεν έχω ξαναδεί. Δεν είναι για όλους όμως στον πλανήτη και ο Μαξ καμία φορά ξεχνάει ότι έχει παγκόσμιο ακροατήριο και βγάζει όλη την Ολλανδικη ανατροφή. Από την άλλη και εμείς καμία φορά ξεχνάμε τις πολιτισμικές διαφορές και θέλουμε μια κονσέρβα χαρακτήρα για όλους.
@aroutis, δεν θυμάμαι τα σκηνικά με τον Μαξ για τα οποία συνδέεται με ρατσισμο. Όπως έγραψα, δεν ασχολούμαι γενικά με τους ανθρώπους αν και αυτά τα ζητήματα αν τα πάρω χαμπάρι ξενερώνω. Υπάρχουν κάποια όρια στο ποσό δεν με ενδιαφέρει ο άνθρωπος πίσω από το σόου ή την επίδοση. Απλά δεν το κυνηγάω. Αν έχεις την καλοσύνη, τότε μπορώ να στο περάσω από ολλανδικο φίλτρο (με βάση τις εμπειρίες μου) και να σου πω άποψη.
Το "δηλωμένος οπαδός" πάει σετάκι με παρωπίδες/χρωματιστά γυαλιά, όχι μόνο στη f1 φυσικά.
Εξαιτίας αυτού βαρεθήκαμε να διαβάζουμε για τον υπερτέλειο μελλοντικό superman καλύτερο απ' όλους αφού είναι project της FERRARI. Overdose από οπαδιλίκι δηλαδή και όποιος δεν μπορεί να διαβάζει ό,τι να 'ναι είτε σταμάτησε να ασχολείται είτε τον έστειλαν για μπανάκι. Ε, τι περίμενες να γίνει τώρα που ο μπαρμπα-vettel που έπρεπε να πάρει τα 4 πρωταθλήματά του και να πάει για ψάρεμα μόλις έκατσε αγώνας που μετράει ο οδηγός έβγαλε γλώσσα στον "τέλειο"?
Σε ένα από τα καλύτερα moderated forums και όχι μόνο στην Ελλάδα, οσοι πάνε για ban το αξίζουν.
Having said that, το συγκεκριμένο thread ασχολείται με την F1 , νομίζω ότι το να είσαι οπαδός στο συγκεκριμένο thread δεν είναι κάτι κακό.
Ας πούμε , ο ASFE είναι οπαδός του Maxαρου. Κατά δική σου ομολογία, είναι και αυτός με παρωπίδες/χρωματιστά γυαλιά".
Επίσης, αντε να το ξαναπώ,
Σε εμποδίζει κάποιος να συνεισφέρεις ; Να γράψεις για τη McLaren ή την RBR ή την Mercedes; Μάλλον όχι. Το ότι δεν το κάνεις αποτελεί δικό σου πρόβλημα.\
Ή απλά περιμένεις άλλους να το κάνεις και ως γνήσιος παραπονιάρης γκρινιάζεις.
Εγώ λοιπόν προσφέρω πληροφορίες κυρίως για τη Ferrari αλλά και γενικότερα όταν το επιθυμω και για την F1.
Το thread έχει ψοφήσει καιρό τώρα και ο μόνος λόγος που σ' αρέσει και το βρίσκεις και καλό είναι γιατί πλέον είναι aroutis & friends ανταλλάζουν φιλοφρονήσεις.
We can all be friends, δεν βλέπω κάτι στο aroutis and friends. Αν τώρα κάποιοι ψαχνόσαστε να πλακωθείτε, να σας θυμίσω να πάτε να διαβάστε τους κανονισμούς του forum.
- - - Updated - - -
Δυστυχως ετσι ειναι....
haha mnp10 george prix και πολλοι αλλοι λειπουν..
Τωρα επειδη δεν εχουμε να προσαψουμε και πολλα στον Μαξ οδηγικα βρηκαμε αλλη καραμελα. Του ρατσιστη...
Εχεις δίκιο. Παγκόσμια συνομωσία.
- - - Updated - - -
@aroutis, δεν θυμάμαι τα σκηνικά με τον Μαξ για τα οποία συνδέεται με ρατσισμο. Όπως έγραψα, δεν ασχολούμαι γενικά με τους ανθρώπους αν και αυτά τα ζητήματα αν τα πάρω χαμπάρι ξενερώνω. Υπάρχουν κάποια όρια στο ποσό δεν με ενδιαφέρει ο άνθρωπος πίσω από το σόου ή την επίδοση. Απλά δεν το κυνηγάω. Αν έχεις την καλοσύνη, τότε μπορώ να στο περάσω από ολλανδικο φίλτρο (με βάση τις εμπειρίες μου) και να σου πω άποψη.
Αργότερα θα σου στείλω (εφόσον βρώ) videos με το παλικάρι σε όλη τη μεγαλοπρέπειά του. Στα link που πόσταρα λέει αρκετά πάντως.
Μας πηραν τα σαλια αρουτη:lol:
Αργότερα θα σου στείλω (εφόσον βρώ) videos με το παλικάρι σε όλη τη μεγαλοπρέπειά του. Στα link που πόσταρα λέει αρκετά πάντως.
Sorry δεν πρόσεξα ότι είχε λινκ. Θα τα δω και θα σου πω. Αν στείλεις και άλλα οκει αλλά αν τα λινκ είναι αρκετά μην μπεις στον κόπο.
- - - Updated - - -
Επίσης, αντε να το ξαναπώ,
Σε εμποδίζει κάποιος να συνεισφέρεις ;
Απλά να επισημάνω ότι για αυτούς που δεν έχουν διάθεση να συμμετέχουν στις έντονες διαφωνίες, γίνεται δύσκολο να παρακολουθήσουν, ειδικά όταν υπάρχουν ξεκατινιασματα και υπονοούμενα. Ιστορικά, συχνά ήταν λες και διάβαζες σε font 72 uppercase και ήταν demoralizing. Δεν είναι και το καλύτερο να σκέφτεται κάποιος, ωχ, πάλι αυτός, ξανά κτλ κτλ
Εμένα μου θυμίζει συχνά πυκνά Δευτέρα πρωί στην υπηρεσία (θητεία). :) Για μένα που δεν ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο αλλά ξέρω λίγο πολύ τα βασικά και εχώ συμμετάσχει σε συζητήσεις κυρίως άλλων ήταν πολύ αστείο, ειδικά η εξέλιξη, ροή και ίδιο αποτέλεσμα κάθε φορά. :) :) Ακόμα και τα άτομα ήταν σαν καρικατούρες μέχρι την επόμενη μετάθεση.
Λογικό είναι πάντως εντός πλαισίων και άρα πιστεύω ήμαστε σχετικά οκει.
Μας πηραν τα σαλια αρουτη:lol:
Ετσι είναι αν έτσι λες. Απλά θα σου επισημάνω ότι ουτε ανάγκη έχω να γίνω συμπαθής αλλά επίσης δεν νομίζω ότι μασά η Σ.Ο και καλά κάνει.:twisted:
- - - Updated - - -
Απλά να επισημάνω ότι για αυτούς που δεν έχουν διάθεση να συμμετέχουν στις έντονες διαφωνίες, γίνεται δύσκολο να παρακολουθήσουν,
Οταν κάποιος έρχεται και λέει ότι "αχ , το thread είναι ferrari only", αυτό συμβαίνει γιατί απλά δεν κάνει contribute με κάτι που δεν αφορά την ομάδα ή τον οδηγό που τον ενδιαφέρει.
Ειλικρινα είναι 1+1=2.
Δεν υπάρχει δικαιολογία.
ΑΝ κάποιοι εδώ μέσα ΔΕΝ μπαίνουν για να τη λένε σε κάποιους άλλους (ονόματα δε θιγουμε ούτε και συνειδήσεις) και ενδιαφέρονται για ομάδες και οδηγούς,ας κάνουν ότι κάνει και ο aroutis & friends (yep, το έκλεψα).
Challenge._
- - - Updated - - -
Λογικό είναι πάντως εντός πλαισίων και άρα πιστεύω ήμαστε σχετικά οκει.
Φυσικά και ειμαστε ΟΚ και άστους να λένε. Και λίγο ξεκατίνιασμα για να κάνουμε blow steam δεν κάνει κακό.
Το thread καμία σχέση δεν έχει με το παρελθόν.
.....
Το thread έχει ψοφήσει καιρό τώρα και ο μόνος λόγος που σ' αρέσει και το βρίσκεις και καλό είναι γιατί πλέον είναι aroutis & friends ανταλλάζουν φιλοφρονήσεις. Οι υπόλοιποι την έκαναν.
Οπαδός έγραψα, εννοείτε και παρωπίδες και γυαλιά και υποκειμενικός και ότι θες. Ο ίδιος το δηλώνει ανοιχτά άλλωστε
Γράψε την άποψή σου και όποιος θέλει την διαβάζει και απαντάει. Η πιθανότητες να γίνει ο Αρουτης αντικειμενικός πόσες αλήθεια πιστεύεις ότι είναι;
Πετάει ο γάιδαρος για τον οπαδό; Εννοείτε θα πω εγώ, αυτός και ο Πήγασος. Μπορεί και unikorn
Υπάρχει κάποια μεγαλειώδης επιβράβευση για όποιον αντικρούει τις υπερβολές ενός οπαδού και υπάρχει τέτοιος ζήλος;
Υπεκφυγές, ειρωνείες, υποτιμητικά σχόλια και πολλές φορές ευθέως προσωπικές προσβολές με μόνο στόχο δημιουργία flame είναι αθλιότητες και μπουλινγκ.
Οι friends ποιοι είναι;
Οπαδός έγραψα, εννοείτε και παρωπίδες και γυαλιά και υποκειμενικός και ότι θες. Ο ίδιος το δηλώνει ανοιχτά άλλωστε
Γράψε την άποψή σου και όποιος θέλει την διαβάζει και απαντάει. Η πιθανότητες να γίνει ο Αρουτης αντικειμενικός πόσες αλήθεια πιστεύεις ότι είναι;
Πετάει ο γάιδαρος για τον οπαδό; Εννοείτε θα πω εγώ, αυτός και ο Πήγασος. Μπορεί και unikorn
Υπάρχει κάποια μεγαλειώδης επιβράβευση για όποιον αντικρούει τις υπερβολές ενός οπαδού και υπάρχει τέτοιος ζήλος;
Υπεκφυγές, ειρωνείες, υποτιμητικά σχόλια και πολλές φορές ευθέως προσωπικέ
σβολές με μόνο στόχο δημιουργία flame είναι αθλιότητες και μπουλινγκ.
Οι friends ποιοι είναι;
Προσωπικά όπως λές και συ έχω δηλώσει σε όλους τους τόνους τις προτιμήσεις μου. Tifoso είμαι και έχω καταναλωσει πολλά post να αναλύω το τι ειναι αυτο. Δεν δίνω ούτε εξηγήσεις και αντίστοιχα από κάποιον φανατικό πχ της mclaren δε περιμένω διαφορετική συμπεριφορά.
Αυτό που θα περίμενα είναι ο καθενας να συμμετέχει στα πλαίσια των προτιμησεων του εφόσον φυσικά έχει (γιατί αλλιώς τι κανει στο thread) και να γίνεται διάλογος πάνω σε αυτές και οχι να τη λέει στις προτιμήσεις του άλλου, κάτι που οδηγεί σε τοξικές καταστάσεις. Τα σημερινά posts είναι απόδειξη ακριβώς αυτού που επισημαίνω.
Σήμερα έμαθα ότι το thread είναι aroutis and friends. Αρα τι, έχω κλικα; σεβασμός μηδέν στους υπόλοιπους; μπηχτή γιατί συμμετέχουν στο thread?
Εγώ το κλείνω εδω με μια απλή επισήμανση. Όλοι κρινόμαστε.
Τι ακριβώς θες να σου πω ?
Οτι αν ζούσε ο Enzo ή έστω ο Μαρτσιόνε θα είχε πάρει τουλάχιστον το κεφάλι του Seb και πιθανολογώ και το κεφάλι του Mattia Binotto ?
Brazil 2019
Σε ότι αφορά τον αγώνα τι να πει κάποιος... τα είπε όλα ο charles όταν αποκάλεσε τόμος εαυτό του a$$hole μετα ότι έγινε.
Αυστρια 2020
Και στα 2 περιστατικα ο ενας οδηγος της ομαδας επεσε στο αλλον.
Τελικα Αρουτη μηπως αρχιζεις και γινεσαι περισσοτερο Λεκλερικος και λιγοτερο τιφοζο? Εγω αυτο καταλαβαινω απο αυτα τα ποστ.
Brazil 2019
Αυστρια 2020
Και στα 2 περιστατικα ο ενας οδηγος της ομαδας επεσε στο αλλον.
Τελικα Αρουτη μηπως αρχιζεις και γινεσαι περισσοτερο Λεκλερικος και λιγοτερο τιφοζο? Εγω αυτο καταλαβαινω απο αυτα τα ποστ.
Δεν ισχύει.
Ο Charles είναι οδηγός της Scuderia και τον υποστηρίζω όπως έχω υποστηρίξει και στο παρελθόν και όλους τους οδηγούς που έχουν περάσει από την ομάδα.
Αδυναμία έχω προς το παρόν σε 2.
Gilles και Michael χωρίς φυσικά να τους βάζω πάνω από την ομάδα. Ο Charles μου θυμίζει σε κάποια πράγματα τον Gilles.
Για το άλλο που έκανες quote θες να κάνεις λίγο elaborate?
https://scontent.fath3-3.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/126126051_3731457883564571_680550500415652713_o.jpg?_nc_cat=104&ccb=2&_nc_sid=ca434c&_nc_ohc=H35TG1SkONYAX9mRYQ1&_nc_ht=scontent.fath3-3.fna&oh=f963d1aee3c51d99e28dd6682a14e9f7&oe=5FD9BB77
Να και ενας σημαντικος λογος που εκανε ο Μαξ κακο αγωνα (το συζητησαμε αλλα ας το δουμε και σε φωτο για να πειστουν και οι απιστοι)........
https://scontent.fath3-3.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/126126051_3731457883564571_680550500415652713_o.jpg?_nc_cat=104&ccb=2&_nc_sid=ca434c&_nc_ohc=H35TG1SkONYAX9mRYQ1&_nc_ht=scontent.fath3-3.fna&oh=f963d1aee3c51d99e28dd6682a14e9f7&oe=5FD9BB77
Να και ενας σημαντικος λογος που εκανε ο Μαξ κακο αγωνα (το συζητησαμε αλλα ας το δουμε και σε φωτο για να πειστουν και οι απιστοι)........
Από την ομάδα του πάντως τα ακουσε για την απόδοση του.
In other words...
https://youtu.be/O4cTSGtkS7o
Αφου το ειπε ο Φεττελ εκλεισε κιολας.:)
Εντάξει, αν και έχει παρατήσει το τιμόνι, εγώ από τις συνεντεύξεις του καταλαβαίνω έχει πολύ καλή αίσθηση των πραγμάτων. Για μένα αν αυτός ο οδηγός δεν γίνει πρόεδρος της φ1, κανείς δεν θα γίνει :)
Δεν έχει κανένα λόγο να γλύφει.
Τη γνώμη του είπε. Και κάτι παραπάνω ξερει από μένα και σένα
Ναι δεν αντιλεγω. Απλα επειδη το ειπε ο Φεττελ δεν σημαινει οτι ειναι και νομος. Αυτο ηταν το point μου. (Μην ξεχνας οτι ο Φεττελ και Βερσταπεν εχουν ιστορικο με επαφες και φιλοφρονησεις εντος και εκτος πιστας)
Και ο Αλονσο ειπε οτι ο Ρασελ τον εχει εντυπωσιασει πιο πολυ απο ολους. Οκ σεβαστη η γνωμη του.
Ναι δεν αντιλεγω. Απλα επειδη το ειπε ο Φεττελ δεν σημαινει οτι ειναι και νομος. Αυτο ηταν το point μου. (Μην ξεχνας οτι ο Φεττελ και Βερσταπεν εχουν ιστορικο με επαφες και φιλοφρονησεις εντος και εκτος πιστας)
Και ο Αλονσο ειπε οτι ο Ρασελ τον εχει εντυπωσιασει πιο πολυ απο ολους. Οκ σεβαστη η γνωμη του.
Δεν είπα ότι είναι νόμος.
Εβαλα κάτι το οποιο ειπε και χαίρομαι που σέβεσαι αυτό που είπε ο Αλόνσο,είμαι σίγουρος ότι θα σεβαστείς αυτό που ειπε και ο Seb ;)
Ο λολονσο στα 40 θα κανει κατι ρασελ αλοιφες του χρονου.:p
Ο λολονσο στα 40 θα κανει κατι ρασελ αλοιφες του χρονου.:p
Μακάρι αλλά μάλλον για γκρίνιες του στυλ gp2 engine τον κόβω
Vettel: Ferrari will miss me the most
“I think they will miss me the most, but good news is that I will see some of them next year, although in a different guise.”
Εγωιστικη δηλωση φετελ...Δεν νομιζω οτι θα σε αναπολουν φετελακο μου,μαλλον θα σε ξεχασουν γρηγορα.:rolleyes:
- - - Updated - - -
Aυτη η δηλωση εχει μεινει στην ιστορια,γιατι ξεφτιλισε δημοσιως το γοητρο της πολλα τοτε υποσχομενης Χονδα.:rolleyes: Ο αμπιτεμπουλ μετα απο τοσο κραξιμο που εχει φαει,θα ειναι χαζος να μην βγαλει ενα ανταγωνιστικο μοτερ.
Aυτη η δηλωση εχει μεινει στην ιστορια,γιατι ξεφτιλισε δημοσιως το γοητρο της πολλα τοτε υποσχομενης Χονδα.:rolleyes: Ο αμπιτεμπουλ μετα απο τοσο κραξιμο που εχει φαει,θα ειναι χαζος να μην βγαλει ενα ανταγωνιστικο μοτερ.
Γιαυτό εγώ έχω αναφέρει ότι όλα καλά με τον Αλόνσο, αλλά του λείπει το απαραίτητο στοιχείο διπλωματίας ενός σύγχρονου οδηγού. Και εγώ πιστεύω ότι του χρόνου θα έχουμε χαμόγελα.
uncle_nontas
19-11-20, 18:26
Μπα, για κάποιο λόγο βλέπω τη Ρένα να έχει μπει σε τροχιά σημαντικής βελτίωσης. Βέβαια το ερώτημα είναι τι θα κάνει συγκριτικά με τη scuderia του χρόνου, που αποκλείεται να είναι σε τέτοια χάλια.
Γιαυτό εγώ έχω αναφέρει ότι όλα καλά με τον Αλόνσο, αλλά του λείπει το απαραίτητο στοιχείο διπλωματίας ενός σύγχρονου οδηγού. Και εγώ πιστεύω ότι του χρόνου θα έχουμε χαμόγελα.
Προσωπικά πιστεύω ότι ένας Alonso λείπει από την F1.
Δεν νομίζω ότι θα πάρει πρωτάθλημα, αλλά το ταπεραμέντο και η πείρα του δίνει άλλο flavor.
- - - Updated - - -
Μπα, για κάποιο λόγο βλέπω τη Ρένα να έχει μπει σε τροχιά σημαντικής βελτίωσης. Βέβαια το ερώτημα είναι τι θα κάνει συγκριτικά με τη scuderia του χρόνου, που αποκλείεται να είναι σε τέτοια χάλια.
Του χρόνου πιστεύω ότι η Scuderia και για πολλούς λόγους, θα είναι στα επίπεδα του 2019 , ο βασικότερος λόγος είναι ότι απλά δεν παίρνει την F1 να μην είναι.
@ ADSLgr.com All rights reserved.