Επιστροφή στο Forum : F1 και σχετικά θέματα.
Εισαι σιγουρος?
- - - Updated - - -
https://twitter.com/andrewbensonf1/status/1502622670344622080
"At the moment I don’t think we will be competing for wins," Lewis Hamilton says. "There is potential within our car to get us there - we just have to learn to be able to extract it and fix some of the problems, which is what we’re working on.
Πότε θα τον μάθετε τον Τοτό και το ασκέρι του? Το μονοθέσιο σκοτώνει αεροδυναμικά, από ότι υπολογίζουν έχει το 1/3 του drag σε σχέση με όλα τα άλλα και θα σκάσουν την άλλη εβδομάδα και θα τους πατήσουν κάτω όλους.
Μπορεί και να θυσιάσουν το Μπαχρέιν επίτηδες. Όλη η ιστορία είναι να φύγει η κουβέντα από τα φτερά στο κόκπιτ και όντως έφυγε.
Άσε μας ρε Τοτέ.
Και του νιουι το μονοθεσιο σκοτωνει απο αεροδυναμικης αποψεως,δες sidepods,και της Ferrari καλο δειχνει,η μητερα των μαχων αρχιζει,τωρα οι υπολοιποι για να συμπληρωνουν το γκριντ.
Η Mercedes δεν έχει κανένα θέμα με το χοροπηδηχτό απλά δοκιμάζουν setup όπως όλοι.
Επειδή το live το είδα ,o Russel υπέφερε.
- - - Updated - - -
Και του νιουι το μονοθεσιο σκοτωνει απο αεροδυναμικης αποψεως,δες sidepods,και της Ferrari καλο δειχνει,η μητερα των μαχων αρχιζει,τωρα οι υπολοιποι για να συμπληρωνουν το γκριντ.
Επίσης ήδη θα φάει protest για τους καθρέφτες, έγιναν νέες δηλώσεις από τη Ferrari
Η Ferrari τους εχει παρει στο κυνηγι? Θα τους ταραξει στη νομιμοτητα?:lol:
Mick goes P2 on his latest run!
A 1:32.241 lap on C4s puts him half a second off Verstappen's best lap!
:vava::vava:
:vava::vava:
Επιβεβαιώνει ότι έλεγες πριν. Κρύβονται όλοι :lol:
Ούτε τα αυτοκίνητα δεν έχουμε δει μάλλον
Θα σκάσουν την άλλη βδομάδα σαν λατέρνες πάλι και θα γελάω
Η Ferrari τους εχει παρει στο κυνηγι? Θα τους ταραξει στη νομιμοτητα?:lol:
Είδες που έχει γυρίσματα ο καιρός ε?
Όσο λένε όλοι τις Mercedes έχουμε προβλημα τόσο δεν ψήνομαι. Δεν το πιστεύω πως δεν δίνουν ελάχιστο ύψος στο μονοθέσιο ακόμα και λίγο πιο σκληρή η ανάρτηση πίσω και τέλος. Μιλάμε έχουν πολύ πλάκα.
Από εκεί και πέρα δεν κρίνω τίποτα από τα 2 τεστ. Όλοι έκαναν πίσω.
Ο Ζου ταχύτερος γύρος :lol:
Τον έφαγε τον Μπότας πριν ξεκινήσει :rofl:
Leclerc did his fastest lap with reduced engine power and a high amount of fuel, while Verstappen did a lap with low gas and engine mode closer to what is used in qualifying.
Source ✍️: (@Motorsport_IT)
Leclerc did his fastest lap with reduced engine power and a high amount of fuel, while Verstappen did a lap with low gas and engine mode closer to what is used in qualifying.
Source ✍️: (@Motorsport_IT)
το χθεσινο στιγμιοτυπο που εδειξε το sky sports με τους ανθρωπους της red bull να πανηγυριζουν οταν ο μαξ πηγε την διαφορα στα 0.7 απο τον λεκλερ λες και πηραν την πολ πρεπει να κοπηκε αποτομα 1 ωρα μετα οταν ειδαν την χαας να πηγαινει στο 0.5 πισω τους με αδειο μονοθεσιο.
το χθεσινο στιγμιοτυπο που εδειξε το sky sports με τους ανθρωπους της red bull να πανηγυριζουν οταν ο μαξ πηγε την διαφορα στα 0.7 απο τον λεκλερ λες και πηραν την πολ πρεπει να κοπηκε αποτομα 1 ωρα μετα οταν ειδαν την χαας να πηγαινει στο 0.5 πισω τους με αδειο μονοθεσιο.
Verstappen-Leclerc | Telemetry Comparison:
Compared to yesterday we can see Ferrari quite low on power (yellow) and maybe a bit higher on fuel. Verstappen gains a lot in Turn 6 (green) compared to Leclerc; both cars look very good one week ahead of the first Grand Prix!
Κοινώς η Ferrari ακόμα να ανοίξει τον κινητηρα της. Να θυμησω επίσης ότι έχει βγάλει όλες τις δοκιμές με ένα επίτηδες για να δει την αντοχή του.
Verstappen-Leclerc | Telemetry Comparison:
Compared to yesterday we can see Ferrari quite low on power (yellow) and maybe a bit higher on fuel. Verstappen gains a lot in Turn 6 (green) compared to Leclerc; both cars look very good one week ahead of the first Grand Prix!
Κοινώς η Ferrari ακόμα να ανοίξει τον κινητηρα της. Να θυμησω επίσης ότι έχει βγάλει όλες τις δοκιμές με ένα επίτηδες για να δει την αντοχή του.
Βασικά δείχνει να έχει πιο μακριές σχέσεις παράγοντας την ίδια δύναμη με λιγότερες στροφές. Μόλις το ανοίξουν από βδομάδα τι θα γίνει άραγε?
- - - Updated - - -
Βέβαια μπορεί να έχουν και θέμα κατανάλωσης καυσίμου και για αυτό να είναι πιο μακριές... Τεσπα ειδωμεν.
σουμαχερ δευτερος με κλειστο μοτερ..
τι sandbagging παιζει φετος λολ
Έχουμε αγώνα παίδες το άλλο ΠΣΚ οπότε..
2022 Bahrain Grand Prix - Sakhir, March 18 - 20
235844
Επιλογή Ελαστικών
235845
2021 Αποτελέσματα
Qualifying
235846
Αγώνας
235847
Schedulle
235848
Ταχύτερος Γύρος 2021
https://www.youtube.com/watch?v=r0_vYunZXfg
Στιγμιότυπα 2021
https://www.youtube.com/watch?v=QuBlV0dixMo
Έκανα τρελό binge watching το drive to survive. Αποφεύγω τελείως τα τεκτενόμενα του τελευταίου αγώνα και παρακαλώ να μην πάμε εκεί. It is what it is που λένε.
Γράφω όμως το μήνυμα για το παρακάτω.
Η ιδέα μου ειναι ή σε όλη τη σεζόν αποφύγαν το ουσιαστικό ξεκατίνιασμα μεταξύ Lewis και Max με εξαίρεση κάτι χαζά ξεκατινιάσματα των Toto και Christian.
Δηλαδή, στα πολύ σημαντικά κομβικά σημεία δεν άγγιξαν καθόλου τι έγινε, όπως πχ στο Silverstone. Μόνο σε μένα φάνηκε αυτό; Άλλες χρονιές εστίασαν περισσότερο στους οδηγούς πιστεύω; Περίμενα να γίνει χαμός στην φετεινή αν και μάλλον δεν ειναι αυτός ο σκοπός της σειρά. Τόσο ουδέτερο με την πιο ανεξέλεκτη χρονιά εδώ και δεκαετίες, μάλλον με κάνει να σκέφτομαι να μην την ξαναδώ. Καλύτερα να διαβάζω σεντόνια στο adslgr. :) :) :)
Γιαυτό ρωτάω όσους το είδαν. Μόνο εμένα μου φάνηκε το πιο βαρετό drive to survive όταν υπήρξε το πιο ενδιαφέρον περιεχόμεν;
Η γκόμενα δημοσιογράφος ποια ήταν; Πρώτη της χρονιά δεν ήταν;
Πάντως, μπόρώ να καταλάβω το this is not right και την κλάψα, αλλά το να το πεις στο επίσημο αλητάρχη, χαχαχαχαχαχα. Conform zone που λέει ο toto my ass.
Ένας αχταρμάς χωρίς αρχή μέση και τέλος ήταν από την αρχή. Δεν έχω άποψη για το τελευταίο γιατί όπως είπα δεν ανέχομαι να δω Δράμα και ίντριγκα από τα lidl
Δεν έχει νόημα η θέαση αφού είναι χτισμένο τελείως λανθασμένα κάνοντας focus σε μια ιστορία ανά επεισόδιο. Βλέπεις επεισόδιο haas και λες πάνε για πρωτάθλημα. Φέτος διαβάζω αφιέρωσαν επεισόδιο στον Μαζεσπιν :lol:
Βάζουν και τον βλάκα τον Buxton να κάνει κάτι δηλώσεις του τύπου "αν βρέχει - δέκα δευτερόλεπτα διάλυμα αγωνίας - πρέπει να βάλεις λάστιχα βροχής"
Ορσε μ@@κα !
*βλεπω meme στο twitter με τον γιο του Τοτου να απαντάει πρέπει να νικήσουμε τα κόκκινα αμάξια :rofl: :rofl: :rofl:
Εννοείτε αγόρι μου, είναι O λόγος που μπαίνουν όλοι στο Φ1. Είναι όλοι εναντίων των κόκκινων. :respekt:
*βλεπω meme στο twitter με τον γιο του Τοτου να απανταεη πρέπει να νικήσουμε τα κόκκινα αμάξια :rofl: :rofl: :rofl:
Εννοείτε αγόρι μου, είναι O λόγος που μπαίνουν όλοι στο Φ1. Είναι όλοι εναντίων των κόκκινων. :respekt:
Καλά αυτό που βάλαν τα παιδιά του να πουνε ποιος θα κερδίσει ....
Αναρωτιέμαι πόσο στημένα ειναι. Φαντάζομαι θα είναι λίγο σε φάση, Τοτέ τώρα χωστα στον χορνεν.
Πάντως στις πρώτες σεζόν ήταν εξαιρετικό το remaster και το δέσιμο των σκηνών. Τώρα πιστεύω κούρασε. Ειδικά αυτό που έχουν ανάψει τα φώτα και όλα τα κράνη ειναι ανοιχτα :)
Ένας αχταρμάς χωρίς αρχή μέση και τέλος ήταν από την αρχή. Δεν έχω άποψη για το τελευταίο γιατί όπως είπα δεν ανέχομαι να δω Δράμα και ίντριγκα από τα lidl
Δεν έχει νόημα η θέαση αφού είναι χτισμένο τελείως λανθασμένα κάνοντας focus σε μια ιστορία ανά επεισόδιο. Βλέπεις επεισόδιο haas και λες πάνε για πρωτάθλημα. Φέτος διαβάζω αφιέρωσαν επεισόδιο στον Μαζεσπιν :lol:
Βάζουν και τον βλάκα τον Buxton να κάνει κάτι δηλώσεις του τύπου "αν βρέχει - δέκα δευτερόλεπτα διάλυμα αγωνίας - πρέπει να βάλεις λάστιχα βροχής"
Ορσε μ@@κα !
*βλεπω meme στο twitter με τον γιο του Τοτου να απαντάει πρέπει να νικήσουμε τα κόκκινα αμάξια :rofl: :rofl: :rofl:
Πόσο μαλάκας (ετσιιι) είναι ο Τοτος.
Δε πειράζει. Για αυτο αγαπήσαμε AD 2021.
Και φέτος περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει .
- - - Updated - - -
"The PU was only slightly used in a higher mode by Haas and Alfa Romeo, not Ferrari. Mercedes and Honda are set to be quite worried of the new PU. The track has to confirm that."
GiulyDuchessa reports that Ferrari are satisfied with the work and data collected during the Bahrain test, which will allow Ferrari to begin to extract the true potential of the F1-75.
Ferrari is planning to use a celebratory livery for Monaco and Monza, according to GiulyDuchessa. #F1
Τον φοβάστε τον Τοτό,κράζετε αλλά θαυμάζετε,του sandbagging το κάγκελο.Ο Νιουι έχει κάνει την καλύτερη δουλειά,να τα λέμε αυτά,μην έχετε προσδοκιες αεροδυναμικά από τους άλλους.
Ο σερπριμαντόνος, θα αλλάξει επώνυμο λέει ?
Ο σερπριμαντόνος, θα αλλάξει επώνυμο λέει ?
Όχι απλά έβαλε μεσαίο όνομα το επώνυμο της μαμάς του νομίζω...
Τον φοβάστε τον Τοτό,κράζετε αλλά θαυμάζετε,του sandbagging το κάγκελο.Ο Νιουι έχει κάνει την καλύτερη δουλειά,να τα λέμε αυτά,μην έχετε προσδοκιες αεροδυναμικά από τους άλλους.
Εγώ πάλι περιμένω.
uncle_nontas
15-03-22, 14:37
Μάλλον ο David o Sanchez έχει κάνει την καλύτερη δουλειά.
Εγώ πάλι περιμένω.
Περιμενω μια απογοητευτικη Mclaren-Mercedes σε συγκριση με τους αλλους 3 τοπ,δεν εχω καταλαβει που βρισκονται,αν και μαλλον απο εκει που σταματησαν,ουτε για την Aston Martin εχουμε καποια ξεκαθαρη εικονα.
- - - Updated - - -
Horner confirms Red Bull rejected Hamilton and recommended him to Mercedes
At the time when Vettel was at Red Bull
"Lewis and I have had a couple of conversations over the years," Horner revealed in an interview with the Daily Mail.
"From 2010 to 2013, he was very keen to come and drive for Red Bull. We had Sebastian at that time and to have had two alpha drivers wouldn't have made sense.
"Niki Lauda was at Mercedes and was very keen to take Lewis and I remember encouraging him to take him.
"We were fighting McLaren in 2012. They had the fastest car and we felt that Lewis in a McLaren would be more of a threat than in a Mercedes.
"I encouraged Niki to spend the money as Lewis was wavering a little bit. It would be fair to say that backfired on me."
https://www.marca.com/en/f1/2022/03/14/622f4279ca4741c34a8b457d.html
Ειδες τι λαλακια εκανες χορνερακο,λουσου τα τωρα.:twisted:
Περιμενω μια απογοητευτικη Mclaren-Mercedes σε συγκριση με τους αλλους 3 τοπ,δεν εχω καταλαβει που βρισκονται,αν και μαλλον απο εκει που σταματησαν,ουτε για την Aston Martin εχουμε καποια ξεκαθαρη εικονα.
Αν λύσουν εύκολα το θέμα με τα μπροστινά φρένα που ζεσταίνονται νομίζω πως έχουν πολύ καλό μονοθέσιο, από ότι διαβάζω βέβαια αεροδυναμικά πάντα.
Ειδες τι λαλακια εκανες χορνερακο,λουσου τα τωρα.
Δεν λες που τη γλύτωσε ο Sir και έγινε 7άκης... αν είχε πάει RB θα είχε πάρει το μακρύτερο...
Η Google μπήκε χορηγός στην MCLaren.. καλοοοοο.
Έχουν κάνει και μια μαγκιά στις ζάντες με λεντάκια.. να δείχνει διάφορα όπως τρέχει το μονοθέσιο ...
https://www.mclaren.com/racing/team/mclaren-racing-announces-major-multi-year-partnership-google/
- - - Updated - - -
Business as usual...
δεν νομίζω να κατέβουν την Παρασκευή με αυτό το μπροστινό φτερό... δεν έχω καταλάβει αν επιτρέπεται τοσο flexing μπροστά.. νομίζω πως όχι.
https://youtu.be/QoYjLSnpxLI
Ο Hulk αντί Vettel λόγω κορονοιού.
Ο Hulk αντί Vettel λόγω κορονοιού.
Tην γλιτωσε ο Ric που θα τρεξει κανονικα,δεν την γλιτωσε ο βεττελ.:p
ποσο στοιχημα παμε πως η μερσεντες θα παιξεις το "εμεις εχουμε καθαρα τα νουμερα στα μονοθεσια μας ενω οι αλλοι οχι" οταν αρχισουν και χανουν?
Δεν βλεπω καποιον ενθουσιασμο στη Merc για τις επιδοσεις τους στο τελευταιο τεστ,ο gasly δηλωσε πως η Merc εχει καποια θεματακια,ποσο γρηγορα θα τα λυσουν,δλδ σε 2-3 αγωνες η θα τους παρει παραπανω,αλλοι παλι εκφραζουν τις αμφιβολιες τους κατα ποσο τα τοσο μικρα και στενα sidepods ειναι τελικα πλεονεκτημα η θα δημιουργησουν περισσοτερο προβλημα.
Σκέφτομαι να παίξω ένα στηχηματάκι 10€ πως θα κερδίσει ο HULK!!!! με τη συνθήκη πως θα βγούν όλοι στον 1ο αγώνα με το κ...ί στο χέρι, συν το χοροπηδητό και βάλε και την κόντρα του Sir με τον Max που θα γίνουν κοτσίδα....
Σκέφτομαι να παίξω ένα στηχηματάκι 10€ πως θα κερδίσει ο HULK!!!! με τη συνθήκη πως θα βγούν όλοι στον 1ο αγώνα με το κ...ί στο χέρι, συν το χοροπηδητό και βάλε και την κόντρα του Sir με τον Max που θα γίνουν κοτσίδα....
Καλύτερα να παίξεις ότι μια Ferrari τουλάχιστον θα το πάρει το P1, παρά κάτι τέτοιο :P
Με τις βλακείες με το 5g που έχω μπλέξει από χτες, ξέχασα και την F1 #*()&)(#&*
βλέπω το free practise τώρα και στον Latifi είχαν βάλει κάμερα στο κράνος... τι ωραίο ρε παιδιά....
236011
https://pbs.twimg.com/media/FOIlNd5XoAg85m4?format=jpg&name=medium
Καλη αρχη...!
Λουης πρωτη σφαλιαρα :p
https://pbs.twimg.com/media/FOIlNd5XoAg85m4?format=jpg&name=medium
Καλη αρχη...!
Λουης πρωτη σφαλιαρα :p
Στο practise 1 δεν κυνήγησε κανείς κάτι.. δοκιμές σε πράγματα έκαναν... στο 2 θα δούμε κατιτίς και μετά qual και αγώνα.
Ειχε κανεις αλλος ταρακουνημα η ολοι εχουν βρει λυση εκτος απο τη μερσεντες?
Ειχε κανεις αλλος ταρακουνημα η ολοι εχουν βρει λυση εκτος απο τη μερσεντες?
όλοι έχουν θες να πεις. Άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο αλλά είναι εκεί, δεν το έχουν λύσει ακόμα
Πάντως αν αυτό που βλέπουμε είναι το πραγματικό τους, εμένα μου αρέσει. Έξι πρώτες θέσεις 5 ομάδες..... HELL YEAH!
[κακια mode on]ο κουλός Μποτας νικάει τον σερ με ΑR :twisted: [κακια mode off]
όλοι έχουν θες να πεις. Άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο αλλά είναι εκεί, δεν το έχουν λύσει ακόμα
Πάντως αν αυτό που βλέπουμε είναι το πραγματικό τους, εμένα μου αρέσει. Έξι πρώτες θέσεις 5 ομάδες..... HELL YEAH!
[κακια mode on]ο κουλός Μποτας νικάει τον σερ με ΑR :twisted: [κακια mode off]
Παντως λιγο πολυ,απο τα συμφραζομενα που διαβαζουμε,δεν περιμενω καποια θεαματικη αλλαγη για το bahrain,δεν μπορει ολοι να βλεπουν οτι η Merc δυσκολευεται και να εχει pace σαν τα ραφαλε στο bahrain...λεμε τωρα...υποθετικα.
Θα είναι ένα όμορφο σαββατοκύριακο.
Όχι όμως για τον Lewis.
Τώρα για τη Ferrari ...
δεν είναι πια διαχειριστής ο γερομπισμπικης Μπερνι που έβρισκε λεφτά, πολλά λεφτά με τούς δικούς του τρόπους. Η Λιμπερτη αποσκοπεί στα ινστα και τικτοκια, οπου σε αυτά ο σερ με την μερκ έχουν κάνει τρελό κοινό ολα αυτα τα χρόνια όποτε θεωρώ οτι η μερκ και χάλια να ειναι θα παρει το απαραίτητο "μπουστ" να βγει στις πρώτες θέσεις. Το έχω δεδομένο δλδ
Ας μην βιαζονται καποιοι να ξεγραψουν τον περσινο πρωταθλητη.
με έχει ζαλίσει το f1tv για ανανέωση και έχει βάλει όλη την σκανδιναβια στα 110€ :wall::angryr::stunned:
έχω vpn ελληνικό, με ping 80-90ms και με τρώει το χέρι να διαλέξω ελλαδα με 59€ αλλά δεν με βολεύει η αλήθεια είναι γιατί το vpn το έχω ψιλοκαρφομενο στο tv για το cosmote
Ας μην βιαζονται καποιοι να ξεγραψουν τον περσινο πρωταθλητη.
Κανένας δε τον ξεγράφει αλλά σίγουρα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά από πέρυσι.
Κανένας δε τον ξεγράφει αλλά σίγουρα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά από πέρυσι.
αν, λεμε ΑΝ ειναι μπροστα με διαφορα ferrari cheating σε 3....2....1 :p
εισαι παλιός για να ενθουσιάζεσαι εύκολα
αν, λεμε ΑΝ ειναι μπροστα με διαφορα ferrari cheating σε 3....2....1 :p
εισαι παλιός για να ενθουσιάζεσαι εύκολα
Κατσε, αυτό που λες είναι ότι μόνο κλέβοντας μπορεί να πάει καλά η Ferrari ? Κατάλαβα καλά?
Και όχι δεν ενθουσιάζομαι, απλά βλέπω πράγματα και περιμένω να δω αν όντως θα βγουν και ναι ελπίζω για το καλό του σπορ η μάστιγα και σαπίλα που λέγεται merc να πάει στη θέση που της αξιζει, midfield.
Κατσε, αυτό που λες είναι ότι μόνο κλέβοντας μπορεί να πάει καλά η Ferrari ? Κατάλαβα καλά?
λέω πως κάθε φορά που η φερραρι είναι στα καλά της, παίρνει μπροστά η φάλαγγα των αγγλων και θα χυθεί πολύ μελάνι. Το έχουν αποδείξει διαχρονικά, αν δεν δουλέψει η συνωμοσιολογια θα αρχίσουν με ενστάσεις, οδηγίες, αλλαγές κανονισμών, απογορευσεις κτλ κτλ.
Αλλα ας μην βιαστούμε, ας περιμένουμε να δούμε λίγους αγώνες
Και όχι δεν ενθουσιάζομαι, απλά βλέπω πράγματα και περιμένω να δω αν όντως θα βγουν και ναι ελπίζω για το καλό του σπορ η μάστιγα και σαπίλα που λέγεται merc να πάει στη θέση που της αξιζει, midfield.
η μερκ δεν είναι μέτρια ομάδα πάντως, έχει μεγάλη ιστορία στο μηχανοκίνητο. Προσωπικά μου είναι αδιάφορη σε σχέση με mclaren, williams και σίγουρα την κατατάσσω πάνω απο την RBR.
Άσχετα με τις αθλιότητες του Τοτου τα τελευταία χρόνια προτιμώ να υπάρχει στο άθλημα
λέω πως κάθε φορά που η φερραρι είναι στα καλά της, παίρνει μπροστά η φάλαγγα των αγγλων και θα χυθεί πολύ μελάνι.
Ολοι όσοι ξέρουν το σπορ έρουν ότι το sport είναι αγγλογερμανικό. Δες τι έγινε με τον πόλεμο που τρώει ο Μαξ και η RBR
η μερκ δεν είναι μέτρια ομάδα πάντως, έχει μεγάλη ιστορία στο μηχανοκίνητο.
Δεν νομίζω να είπα το αντίθετο ,αλλα όμως το να πουσαρουμε μια merc ή να κάνουμε τα στραβά μάτια σε ότι κάνει ή να της δίνουμε αβάντες με "σε αφήνουμε να κάνεις στραβές και ban την επόμενη χρονιά", εχει καταντήσει γραφικό.
McLaren’s Andrea Stella: “It looks like we have some work to do from a performance point of view”
“After today, it looks like we have some work to do from a performance point of view, and we will do that overnight, trying to be as ready as possible for qualifying and the race,” said Stella.
“Following the issues we had at the test, today we made a step forward with our brake cooling, thanks to rapid work done at the factory to deliver new parts.”
http://www.gptoday.com/full_story/view/822606/McLarens_Andrea_Stella_It_looks_like_we_have_some_work_to_do_from_a_performance_point_of_view/
Δεν ξεκιναμε καλα...και οχι δεν φταιει ο αθλιος χρωματικος συνδιασμος παπαγια.:(:(:mad:
- - - Updated - - -
Damon Hill says the Mercedes’ W13 is “out of control” with the extreme porpoising seen in Bahrain’s practice sessions.
“If you look at the Mercedes, there is a vast area because they’ve got such slim sidepods, there is not much there to hold the floor up and it could be that they’re getting more of this flex which is creating a problem to control the aerodynamics at the back of the car.
“So it could be that once they get that fixed, that they will be able to control the downforce.”
http://www.gptoday.com/full_story/view/822620/Hill_on_the_8216ridiculous8217_and_8216out_of_control8217_Mercedes/
Σαν να τρεχει σε σαμαρακια πανω.
@ ADSLgr.com All rights reserved.