Επιστροφή στο Forum : F1 και σχετικά θέματα.
Εικασίες είναι με κύριο γνώμονα τις στροφές του κινητήρα. H Ferrari πάει το μοτέρ με 1000-1500rpm λιγότερες από τις άλλες ομάδες. Εξαιρείται η Mercedes που δεν μπορεί να πουσάρει γιατί χοροπηδάνε. Θα μου πεις και στη Ferrari δεν χοροπηδάνε? έλα μου ντε...
Βρήκα εχτές μια πολύ ωραία ανάλυση ακριβώς για αυτό. Είμαι έξω οπότε δε μπορώ αυτή τη στιγμή αλλά αργότερα.
Φιλόσοφος_Στ@ρχίδας
21-04-22, 22:05
Βρήκα εχτές μια πολύ ωραία ανάλυση ακριβώς για αυτό. Είμαι έξω οπότε δε μπορώ αυτή τη στιγμή αλλά αργότερα.
Αυτό μήπως;
https://the-race.com/formula-1/why-mercedes-cant-handle-porpoising-like-ferrari/
. @GiulyDuchessa reports that Ferrari detected a problem with the PU1 of Carlos Sainz after his retirement in Australia, hence why Ferrari will introduce the PU2 for Carlos this weekend. PU2 is set to give some extra horsepower compared to PU1.
Στο briefing σήμερα των οδηγών τους δόθηκαν οι οδηγίες για τη σεζόν με τις όποιες αλλαγές μέσα.
FIA Formula 1 Driving Standards Guidelines
Issued March 19, 2022
These guidelines are being issued by the FIA in response to a request from Formula 1 drivers for the FIA to confirm the factors that may be taken into account by the FIA Stewards, when decisions are made in relation to certain repeated infringements that occur in the course of a season.
For avoidance of doubt, these are merely guidelines to assist the stewards in their decision making and are non-binding.
All stewards` decisions will be made pursuant to the FIA International Sporting Code read in conjunction with all relevant regulations applicable to Formula 1.
Guidelines for overtaking on the inside of a corner:
“In order for a car being overtaken to be required to give sufficient room to an overtaking car, the overtaking car needs to have a significant portion of the car alongside the car being overtaken and the overtaking manoeuvre must be done in a safe and controlled manner, while enabling the car to clearly remain within the limits of the track.
When considering what is a ‘significant portion’ for an overtaking on the inside of a corner, among the various factors that will be looked at by the stewards when exercising their discretion, the stewards will consider if the overtaking car’s front tires are alongside the other car by no later than the apex of the corner.”
Guidelines for overtaking on the outside of a corner:
“In order for a car being overtaken to be required to give sufficient room to an overtaking car, the overtaking car needs to have a significant portion of the car alongside the car being overtaken and the overtaking manoeuvre must be done in a safe and controlled manner, while enabling the car to clearly remain within the limits of the track.
When considering what is a ‘significant portion’, for an overtaking on the outside of a corner, among the various factors that will be looked at by the stewards when exercising their discretion, the stewards will consider if the overtaking car is ahead of the other car from the apex of the corner. The car being overtaken must be capable of making the corner while remaining within the limits of the track.”
Guidelines for chicanes and s-bends:
The above guidelines would apply similarly for each corner. In addition to the guidelines above, we remind all concerned about the existing regulations covering the following issues:
Track Limits:
Requirements of Article 27.3 of the F1 Sporting Regulations will be strictly enforced, with infringements appropriately penalised:
“For the avoidance of doubt, the white lines defining the track edges are considered to be part of the track, but the kerbs are not. Should a car leave the track for any reason, the driver may re-join. However, this may only be done when it is safe to do so and without gaining any lasting advantage. A driver will be judged to have left the track if no part of the car remains in contact with the track.”
Impeding:
Requirements of Article 27.4 of the F1 Sporting Regulations will be strictly enforced, with infringements appropriately penalised:
“At no time may a car be driven unnecessarily slowly, erratically or in a manner which could be deemed potentially dangerous to other drivers or any other person”
Giving back a lasting advantage:
Procedure set out in Article 27.3 will be strictly followed:[b/]
“Should a car leave the track the driver may re-join, however, this may only be done when it is safe to do so and without gaining any lasting advantage. At the absolute discretion of the Race Director a driver may be given the opportunity to give back the whole of any advantage he gained by leaving the track.”
If a driver, for example, short-cuts a chicane or a corner, it is his or her responsibility to clearly give back the advantage he or she gained. This may include giving back the timing advantage up to drop back a position behind the relevant driver.
[B]Respect of Flags:
All competitors are required to respect all flags displayed for the orderly conduct of the Event, strictly in accordance with the regulations. Infringements will be appropriately penalised
Η Ίμολα έχει δυσκολία στο προσπέρασμα οπότε η pole είναι σαν μισή νίκη,λεκλερ-φερσταπεν-σαινθ η σειρά μου.
Η Ίμολα έχει δυσκολία στο προσπέρασμα οπότε η pole είναι σαν μισή νίκη,λεκλερ-φερσταπεν-σαινθ η σειρά μου.
Δεν έχει sprint race?
Νομίζω έχει οπότε θα υπάρξουν ανακατατάξεις
Ναι εχει sprint race,απλα αν ξεκινησουν καπως ετσι δεν θα αλλαξει και τιποτε ουσιαστικο,λεμε τωρα.
1-2-4-5 η φερραρι φπ1
HAAS φααααααπ έτσι στον λαλακα τον Toto.
- - - Updated - - -
Φέτος θα πρέπει να δούμε
HAAS φααααααπ έτσι στον λαλακα τον Toto.
Ποιος τοτος;;; ο τοτος βολοδέρνει μετά την 10η θέση... μεταξυ haas και τοτου υπάρχουν άλλα 5 μονοθέσια :p
Μεχρι στιγμης σε αλλο επιπεδο οι 2 τους. Το μονο παρηγορο τα μπολικα λαθακια του Λεκλερ.
Αλλα σε νορμαλ καταστασεις θα πανε ευκολα για 1-2.
Μονο σε μια καλη εκκινηση του Μαξ (και αξιοπιστια φυσικα) ελπιζουμε μιας και τα προσπερασματα ειναι σχετικα δυσκολα. Βεβαια περσυ ο Λουης τους καταπινε ανετα με το drs.
Καλο Πασχα σε ολους.
Μεχρι στιγμης σε αλλο επιπεδο οι 2 τους. Το μονο παρηγορο τα μπολικα λαθακια του Λεκλερ.
Αλλα σε νορμαλ καταστασεις θα πανε ευκολα για 1-2.
Μονο σε μια καλη εκκινηση του Μαξ (και αξιοπιστια φυσικα) ελπιζουμε μιας και τα προσπερασματα ειναι σχετικα δυσκολα. Βεβαια περσυ ο Λουης τους καταπινε ανετα με το drs.
Καλο Πασχα σε ολους.
Τα λαθάκια του charles πλήρως αναμενόμενα. Δοκίμαζε όρια.
Περαστικά και καλό Πάσχα.
- - - Updated - - -
Ποιος τοτος;;; ο τοτος βολοδέρνει μετά την 10η θέση... μεταξυ haas και τοτου υπάρχουν άλλα 5 μονοθέσια :p
Κλαιγόταν για το πόσο καλά πάει η haas και το ότι κάτι υποπτο υπάρχει.
Έφτασε να λέει ότι και παράνομο να μην είναι ότι να κάνει η haas με τη Ferrari και πάλι ας γινει ban γιατί μπορεί η ομάδα του να χάσει χρήμα.
Για αυτό και τον ξεχεσε ο Gunther λέγοντας του ότι όταν έφερνε τίτλους το amg advantage δεν έγινε κάτι. Put up and shut up now, toto.
NEWS! It seems that Ferrari, Red Bull, Alpine and Mercedes have all brought weight reduction upgrades at Imola. Alpine have halved their excess weight: they still have a few kg's left; Mercedes (from ~807kg) have brought their weight down by 5kg, Red Bull by 3/4kg as anticipated
AMuS say that Ferrari (calculated to be ~800kg or 803kg) have brought their weight down to the limit (798kg). At the moment the F1-75 seems unbeatable in the intermediate conditions, but obviously a lot can change with different conditions
15ος ο Sir? Τι έκαναν στη Mercedes πάλι στο μονοθέσιο?
ηθελε και συμβολαιο :rofl:
απιστευτη η ερτ.εκοψε την φ1 για να βαλει εκκλησια την οποια δειχνεουν και τα αλλα 2 καναλια της και το ερτφλιξ που θα συνεχιζε εχει θεμα και στην τιβι αλλα και η σελιδα τους και δεν μπαινει με τιποτα
EDIT
μολις εφτιαξε,ευτυχως
Αρουτη προς τι τα περαστικά? Σαν πολύ γλώσσα δεν έβγαλες ξαφνικά φέτος? Βέβαια ποστ σου δεν είδα μετά το qualify....μην ανησυχείς. Μπροστά είστε.
Αρρώστησε κανείς και διαβάζω περαστικά ?
Ο Σάινθ είναι "λίγος". Ο Τοτός θα πάθει εγκεφαλικό :lol:
Αρουτη προς τι τα περαστικά? Σαν πολύ γλώσσα δεν έβγαλες ξαφνικά φέτος? Βέβαια ποστ σου δεν είδα μετά το qualify....μην ανησυχείς. Μπροστά είστε.
Ξέρεις πολύ καλά γιατί τα περαστικά.
"
Το μονο παρηγορο τα μπολικα λαθακια του Λεκλερ"
Παρηγορο για ποιον? Άλλο βλέπω να βγάζει γλωσσίτσ και σιγά μη το αφήσω τέτοιο σχόλιο έτσι.
Για το qualify απλά τα πράγματα, περιμένω το sprint race γιατί αυτό βγάζει σειρά εκκίνησης
Και κάτι ακόμα. Όχι γλώσσα δεν έχω βγάλει. Όταν περιμένεις την ομάδα σου να πάει καλά τόσο καιρό εννοείται θα χαρείς. Σιγά μη σου πάρουμε και την άδεια να χαρούμε. Αν δε σου αρέσει κάνε με ignore. Προς το παρόν απολαυσε την f1 75 και ποιος ξέρει πως θα πάει μετά το πρώτο update (μη ξεχνάμε, ακόμα ουσιαστικά όπως βγήκε είναι!)
Ξέρεις πολύ καλά γιατί τα περαστικά.
Για το qualify απλά τα πράγματα, περιμένω το sprint race γιατί αυτό βγάζει σειρά εκκίνησης
Αν τα περαστικά ήταν ειρωνικά και οπαδικά να λείπουν καλύτερα
Αν απαντήσεις ναι από μένα έχεις ρεπορτ πάντως
Δε κατάλαβα θες να το κάνεις λίγο πιο καθαρό αυτό που ρωτάς μιας και είναι πρωί?
Μπορείς να με κάνεις και pm Αν θες.
Δε κατάλαβα θες να το κάνεις λίγο πιο καθαρό αυτό που ρωτάς μιας και είναι πρωί?
Μπορείς να με κάνεις και pm Αν θες.
Να πίεις καφέ πρώτα τοτε
όχι, δεν χρειάζεται να το κάνω πιο καθαρά
Μπορούμε όλοι να είμαστε και λίγο περισσότερο φίλαθλοι από οπαδοί.
Σιγά μη σου πάρουμε και την άδεια να χαρούμε.
Σου ειπα εγω να μην χαρεις? Θα μας τρελανεις?
Η απαγορευεται οταν κανει 3 σπινς ο Λεκλερ στα fp1 να μην το αναφερουμε?
Για τον Σαινθ που το εκανε τροπετο κανει να πουμε?
Δεν ειμαστε χθεσινοι στο νημα. Παλια εγραφαν 15-20 και εχουν μεινει 4-5 λογω της συμπεριφορας σου.
Τα περαστικα εγιναν report απο μενα .
Ολοι ειμαστε κοσμιοι με τον χαβαλε μας, και συ με το που ξεκινησε η νεα χρονια και η φερραρι παει καλα δειχνεις χαρακτηρα.
Απο την μια το καταλαβαινω (13+ χρονια ειναι αυτα) αλλα απο την αλλη να σεβεσαι τους κανονες και τους συνομιλητες σου.
- - - Updated - - -
Εγραψα πουθενα οτι εχω πυρετο για να μου πει περαστικα?
:rolleyes:
Μπορούμε όλοι να είμαστε και λίγο περισσότερο φίλαθλοι από οπαδοί.
Άστο να, το έχουμε γράψει δέκα φορές. Πάντως στα 20 χρόνια πού παρακολουθώ τα νήματα έχω παρατηρήσει ποιοι οπαδοί είναι οι πιο spiteful όταν πάει καλά η ομάδα τους. Υπάρχει κάτι στον τρόπο που γράφουν που είναι πολύ εριστικος. Δεν παραβιάζουν κανόνες (πια) αλλά στο βγάζουν κάπως ξινό.
Άστο να, το έχουμε γράψει δέκα φορές. Πάντως στα 20 χρόνια πού παρακολουθώ τα νήματα έχω παρατηρήσει ποιοι οπαδοί είναι οι πιο spiteful όταν πάει καλά η ομάδα τους. Υπάρχει κάτι στον τρόπο που γράφουν που είναι πολύ εριστικος. Δεν παραβιάζουν κανόνες (πια) αλλά στο βγάζουν κάπως ξινό.
Δεν το κρύβω εγώ προσωπικά συμπαθώ τη Ferrari περισσότερο από όλες τις ομάδες χωρίς να ξέρω γιατί ενώ πάντα ήμουν MCLaren μικρός. Ίσως λογο του schumi που τον είχα δει live να κάνει μαγικά αλλά πχ δεν παίρνω ούτε βίδα ιταλική πόσο μάλλον αυτοκίνητο.
Παρόλα αυτά προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός και πάνω από όλα λατρεύω τις μάχες και σιχαίνομαι τα συμφέροντα.
@asfe δεν μπορώ να ξέρω ούτε θα ψάξω εάν ανέφερες κάτι σε άλλο νήμα η ποστ που προσπέρασα η πμ ξέρω γω ;)
Αν δεν απαντούσες θα πέρναγε τελείως απαρατήρητο όπως τελείως αδιάφορο μου είναι οι παρηγοριές που έγραψες
Δεν το κρύβω εγώ προσωπικά συμπαθώ τη Ferrari περισσότερο από όλες τις ομάδες χωρίς να ξέρω γιατί ενώ πάντα ήμουν MCLaren μικρός. Ίσως λογο του schumi που τον είχα δει live να κάνει μαγικά αλλά πχ δεν παίρνω ούτε βίδα ιταλική πόσο μάλλον αυτοκίνητο.
Παρόλα αυτά προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός και πάνω από όλα λατρεύω τις μάχες και σιχαίνομαι τα συμφέροντα.
Μα και εγώ έχω προτίμηση και συγκεκριμένα ΜακΛάρεν. Φίλαθλος δεν σημαίνει χωρίς προτιμήσεις. Αλλά τα υπόλοιπα πιστεύω είναι θέμα χαρακτήρα ή αν θες πάθους. Δεν θεωρώ τους κακούς οπαδούς κακούς ανθρώπους γενικά στην ζωή αλλά κάτι στο άθλημα που αγαπούν οδηγεί σε αυτό που έγραψα.
https://www.youtube.com/watch?v=-0bSEMiP7Og
Εξω φρενων για τα χαλια των δυο οδηγων,ανεπιτρεπτο,μη αποδεκτο.:p:p
Αφού βάλατε το προηγούμενο high siding πάρτε και το νέο στα δοκιμάστηκα :worthy:
https://twitter.com/motogp/status/1517827221788016640?s=21&t=VHwOf8KrTGCQ2XCSrOStLQ
Δεν περίμενα την RB να έχει σε καλύτερη κατάσταση τα ελαστικά στο τέλος. Μπράβο τους θα πω. Δεν έγινε κάτι για τον leclerc 1 βαθμό έχασε μόνο. 2ος βέβαια στην εκκίνηση αύριο.
Καλές οι Mclaren αλλά κάτι λείπει ακόμα. Η Mercedes ανύπαρκτες... καλύτερα να το παρατήσουν και να αφοσιωθούν στο 23.
21 γύρους η mercedes στη 14η θέση,τραγικά αργό το μονοθέσιο.:down: Μαξ πήρε την πόλ παρά το λάθος στην εκκίνηση του sprint.
Σου ειπα εγω να μην χαρεις? Θα μας τρελανεις?
Η απαγορευεται οταν κανει 3 σπινς ο Λεκλερ στα fp1 να μην το αναφερουμε?
Για τον Σαινθ που το εκανε τροπετο κανει να πουμε?
Δεν ειμαστε χθεσινοι στο νημα. Παλια εγραφαν 15-20 και εχουν μεινει 4-5 λογω της συμπεριφορας σου.
Τα περαστικα εγιναν report απο μενα .
Ολοι ειμαστε κοσμιοι με τον χαβαλε μας, και συ με το που ξεκινησε η νεα χρονια και η φερραρι παει καλα δειχνεις χαρακτηρα.
Απο την μια το καταλαβαινω (13+ χρονια ειναι αυτα) αλλα απο την αλλη να σεβεσαι τους κανονες και τους συνομιλητες σου.
- - - Updated - - -
Εγραψα πουθενα οτι εχω πυρετο για να μου πει περαστικα?
:rolleyes:
Να πάρουμε τα βασικά.
Κάποιοι πήγαν για μπάνιο. Και δεν έφταιγα εγώ και αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Κάποιοι δεν ποντάρουν. Επιλογή τους
Το να με κατηγορείς, πρόβλημα σου αλλά δε με απασχολεί.
Όπως δε με απασχολεί το αν αύριο θα σταματήσεις και εσύ ή όχι. Όλοι μας εδώ έχουμε την επιλογή να συμμετέχουμε. Ελεύθερα.
Το τι bulling έφαγα από κάποιους σε αυτό το thread δεν το αναφέρεις και μεταξύ μας δε με απασχολεί. Γιατί στη τελική επέλεξα να μείνω.
Το τι επιθέσεις μόνο γιατί είμαι tifoso και Κάποιοι απλά δε γουστάρετε. Πρόβλημα σας.
Ούτε εγώ είμαι χθεσινός να μη το ξεχνάς.
Και στη τελική γράψε ότι θες αλλά υπάρχει τρόπος για όλα. Ρώτησα και πριν "ευχαριστο για ποιον" , δεν ήταν κάτι περίεργο αυτό που έγραψα.
Είμαι περίεργος. Τι χαρακτήρα λες ; που τρολλαρω από τη στιγμή που πήρε (πως τολμα) η Ferrari?
Μήπως το αντίθετο συμβαίνει και κανεις projecting? Απλά τα έχεις πάρει?
Λέμε τώρα.
Σορργ τώρα αλλά είμαι έξω.
Αργότερα.
Θα βγουν τα μαχαιρια στη Merc,καθολου καλο το εσωτερικο κλιμα με τον Wolf,το αυτοκινητο δεν οδηγειται ουσιαστικα.
‘It’s clearly not driveable’: Wolff reveals intense porpoising damaged Russell’s car
The bouncing was so aggressive in Imola that both Silver Arrows drivers had to lift on the straight both in an attempt to see where they were going and avoid an overly detrimental impact with the surface of track, and Wolff reveals that the turbulence caused by the new ground effect aerodynamics caused damage to Russell’s car.
“We had George bouncing so much that he broke the stay, actually, on the floor. You can’t drive here, you have to lift on the straight,” he said.
https://formula1news.co.uk/its-clearly-not-driveable-wolff-reveals-intense-porpoising-damaged-russells-car/
Νταξει,τραγικο αν ισχυει αυτο με το καθισμα του Russell.:crazy::rant:
Θα βγουν τα μαχαιρια στη Merc,καθολου καλο το εσωτερικο κλιμα με τον Wolf,το αυτοκινητο δεν οδηγειται ουσιαστικα.
‘It’s clearly not driveable’: Wolff reveals intense porpoising damaged Russell’s car
The bouncing was so aggressive in Imola that both Silver Arrows drivers had to lift on the straight both in an attempt to see where they were going and avoid an overly detrimental impact with the surface of track, and Wolff reveals that the turbulence caused by the new ground effect aerodynamics caused damage to Russell’s car.
“We had George bouncing so much that he broke the stay, actually, on the floor. You can’t drive here, you have to lift on the straight,” he said.
https://formula1news.co.uk/its-clearly-not-driveable-wolff-reveals-intense-porpoising-damaged-russells-car/
Νταξει,τραγικο αν ισχυει αυτο με το καθισμα του Russell.:crazy::rant:
Υπάρχουν λύσεις πάντως χωρίς να ανέβει πολύ το βάρος
https://www.amazon.com/TRAC-SEATS-Suspension-Tractor-Shipping/dp/B08D7V222Z
Υπάρχει ενδεχόμενο βροχής με βάση τις προβλέψεις καιρού,αυτό κάνει ακόμη πιο δυσκολη τη στρατηγική,αλλά ίσως βολεύει την Φερράρι που έχει γρήγορη φθορά με την μαλακή γόμα.
Υπάρχει ενδεχόμενο βροχής με βάση τις προβλέψεις καιρού,αυτό κάνει ακόμη πιο δυσκολη τη στρατηγική,αλλά ίσως βολεύει την Φερράρι που έχει γρήγορη φθορά με την μαλακή γόμα.
Αν βρέξει καλά ο Max θα ρίξει γύρο σε όλο το field.. Ο Noris θα ψωνίσει οικόπεδο μαζί με πολλούς άλλους.. οπότε βλέπω
1. Max
2. Lec
3. Perez
4. Sir
Να πάρουμε τα βασικά.
Κάποιοι πήγαν για μπάνιο. Και δεν έφταιγα εγώ και αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Κάποιοι δεν ποντάρουν. Επιλογή τους
Το να με κατηγορείς, πρόβλημα σου αλλά δε με απασχολεί.
Όπως δε με απασχολεί το αν αύριο θα σταματήσεις και εσύ ή όχι. Όλοι μας εδώ έχουμε την επιλογή να συμμετέχουμε. Ελεύθερα.
Το τι bulling έφαγα από κάποιους σε αυτό το thread δεν το αναφέρεις και μεταξύ μας δε με απασχολεί. Γιατί στη τελική επέλεξα να μείνω.
Το τι επιθέσεις μόνο γιατί είμαι tifoso και Κάποιοι απλά δε γουστάρετε. Πρόβλημα σας.
Ούτε εγώ είμαι χθεσινός να μη το ξεχνάς.
Και στη τελική γράψε ότι θες αλλά υπάρχει τρόπος για όλα. Ρώτησα και πριν "ευχαριστο για ποιον" , δεν ήταν κάτι περίεργο αυτό που έγραψα.
Είμαι περίεργος. Τι χαρακτήρα λες ; που τρολλαρω από τη στιγμή που πήρε (πως τολμα) η Ferrari?
Μήπως το αντίθετο συμβαίνει και κανεις projecting? Απλά τα έχεις πάρει?
Λέμε τώρα.
Σορργ τώρα αλλά είμαι έξω.
Αργότερα.
Μέρες που είναι, μη συνεχίζεις το λάθος με το ατυχές σχόλιο. Ας μείνουμε στο αγωνιστικό κομμάτι.
Χρόνια πολλά.
Μέρες που είναι, μη συνεχίζεις το λάθος με το ατυχές σχόλιο. Ας μείνουμε στο αγωνιστικό κομμάτι.
Χρόνια πολλά.
Ανταποδίδω
Παιδιά έχω μπερδευτεί. Στις 4 είναι ο αγώνας? Χτες έχασα τους 1ους 10 γύρους.
Ναι στις 4 είναι,μετά το σούβλισμα.:p Μόνο μην έχουμε καταστροφή του αγώνα λόγω βροχής επειδή θα μπαίνει το sc συνέχεια στη πίστα και θα τρώει γύρους.
- - - Updated - - -
Zhou to start from pitlane.:(
Ναι στις 4 είναι,μετά το σούβλισμα.:p Μόνο μην έχουμε καταστροφή του αγώνα λόγω βροχής επειδή θα μπαίνει το sc συνέχεια στη πίστα και θα τρώει γύρους.
- - - Updated - - -
Zhou to start from pitlane.:(
Ευχαριστώ αλλά πλέον ετσι όπως έφαγα παναθεμα με, για F1 είμαι....
- - - Updated - - -
Κύριε σκηνοθετα, ο Sir δεν πρόκειται να περάσει ποτέ, βαρεθηκαμε, δείξε μας το Russel τουλάχιστον που το έχει το παλικάρι.
- - - Updated - - -
Α οκ βρήκαν λύση, ενώ η πίστα είναι ίδια 15 γύρους τώρα ενεργοποίησαν το DRS οπότε θα περάσει, Τοτέ?
- - - Updated - - -
Ούτε με DRS... οκ ας δώσουν στο gasly 5s penalty για κάποιο λόγο
- - - Updated - - -
Ασχέτως το λάθος του Leclerc, ποιος ο λόγος ρε Ferrari να τον βάλετε μέσα εξαρχής? Για 3 βαθμούς της 2ης με 3η θέση? Τραγικοί.
Ευχαριστώ αλλά πλέον ετσι όπως έφαγα παναθεμα με, για F1 είμαι....
- - - Updated - - -
Κύριε σκηνοθετα, ο Sir δεν πρόκειται να περάσει ποτέ, βαρεθηκαμε, δείξε μας το Russel τουλάχιστον που το έχει το παλικάρι.
- - - Updated - - -
Α οκ βρήκαν λύση, ενώ η πίστα είναι ίδια 15 γύρους τώρα ενεργοποίησαν το DRS οπότε θα περάσει, Τοτέ?
- - - Updated - - -
Ούτε με DRS... οκ ας δώσουν στο gasly 5s penalty για κάποιο λόγο
- - - Updated - - -
Ασχέτως το λάθος του Leclerc, ποιος ο λόγος ρε Ferrari να τον βάλετε μέσα εξαρχής? Για 3 βαθμούς της 2ης με 3η θέση? Τραγικοί.
Απαράδεκτο το ρίσκο που πήραν στη Ferrari (δε ξέρω αν το πήρε ο leclerc η η Ferrari και λίγο με νοιαζει).
Από τη στιγμή που έχεις σεταπ που δε σου βγήκε (προς το βρόχινο και δεν) και περιορίζεσαι στη 3η , δε σε νοιάζει η 2η.
Πας για τη 3η και maximize βαθμούς ειδικά μετά την ατυχία του Carlos και πάμε στον επόμενο με το upgrade που έρχεται.
Δε πειράζει, μάθημα.
Ερώτημα, τι αξιζε περισσότερο, να βλέπεις τον Lewis απλά να μη, η τον George να τον εκθέτει, για μια ακόμη φορά?
Απαράδεκτο το ρίσκο που πήραν στη Ferrari (δε ξέρω αν το πήρε ο leclerc η η Ferrari και λίγο με νοιαζει).
Από τη στιγμή που έχεις σεταπ που δε σου βγήκε (προς το βρόχινο και δεν) και περιορίζεσαι στη 3η , δε σε νοιάζει η 2η.
Πας για τη 3η και maximize βαθμούς ειδικά μετά την ατυχία του Carlos και πάμε στον επόμενο με το upgrade που έρχεται.
Δε πειράζει, μάθημα.
Ερώτημα, τι αξιζε περισσότερο, να βλέπεις τον Lewis απλά να μη, η τον George να τον εκθέτει, για μια ακόμη φορά?
Πόνεσε αυτό με τον Russel και το βλέπω στα φόρουμ της Αγγλίας. Είναι down ο Hamilton από ψυχολογία. Βγήκε ο Τοτός και του ζήτησε συγγνώμη χωρίς κουβέντα για τον Russel που το παλικάρι μπράβο του πήγαινε όσο γινόταν.
Εβλεπα τον αγώνα σε γαλλοφωνο κανάλι στο Βέλγιο. Τραγωδία. Χαχα μεταφράζουν κάθε αγγλικό team radio ενώ μιλάνε. Μα τι....
Μερικά σχόλια
Έκανε πατάτα ο Λεκλερκ, δύο φορές. Στην αρχή και στο τετακέ και ήταν πολύ τυχερός.
Ο Ρικάρντο έκανε επίσης πατάτα με τον Σάινθ και γενικά πάλι άφαντος φέτος. Νόρις θεός για τις δυνατότητες του μονοθεσίου. Είπαν κάτι για τον Ρικάρντο γιατί δεν τα καταλαβαίνα τα γαλλικά.
Μπότας προσπέραση δεν μπορεί. Θέλει μια πιστα μοναχός του.
Πολύ χολή με τον Χάμιλτον γενικά. Εντάξει θα γελάω πάντα με το "Σερ" αλλά μέχρι εκεί.
Και εξωαγωνστικά:
Πάντως το μονοθέσιο της Φεράρι ειναι λες και θα τους φάει όλους ζωντανούς. Φαίνεται μακράν το πιο άγριο και σοβαρό σε σχέση με τα υπόλοιπα. Αρα και το πιο ομορφο. Πολλές ομάδες έχουν πάρει την video game γραμμή της ΜακΛάρρεν που δεν μου αρέσει καθόλου. Και προσωπικά δεν μου αρέσουν καθόλου τα φετεινά μονοθέσια. Έχουν καλύψει και την ζάντα και ούτε αυτό δεν φαίνεται καλά. Το πίσω φτερό είναι επίσης κάπως και τα εξαρτήματα εσωτερικά των τροχών με χαλάνε.
Οι ζάντες ναι είναι χάλια με τα καπάκια σαν τάπερ αλλά οι αεροτομές διαφωνώ, είναι ναρες.
Οι ζάντες ναι είναι χάλια με τα καπάκια σαν τάπερ αλλά οι αεροτομές διαφωνώ, είναι ναρες.
Τι ειναι; Αυτά εσωτερικά των τροχών σου αρέσουν;
Τι ειναι; Αυτά εσωτερικά των τροχών σου αρέσουν;
Δεν μου αρέσει τίποτα στις ροδες και δεν κατάλαβα καν γιατί το έκαναν.
Δεν μου αρέσει τίποτα στις ροδες και δεν κατάλαβα καν γιατί το έκαναν.
Πιστεύω ότι ζάντες θα ήταν φανταστικές.
Εβλεπα τον αγώνα σε γαλλοφωνο κανάλι στο Βέλγιο. Τραγωδία. Χαχα μεταφράζουν κάθε αγγλικό team radio ενώ μιλάνε. Μα τι....
Μερικά σχόλια
Έκανε πατάτα ο Λεκλερκ, δύο φορές. Στην αρχή και στο τετακέ και ήταν πολύ τυχερός.
Ο Ρικάρντο έκανε επίσης πατάτα με τον Σάινθ και γενικά πάλι άφαντος φέτος. Νόρις θεός για τις δυνατότητες του μονοθεσίου. Είπαν κάτι για τον Ρικάρντο γιατί δεν τα καταλαβαίνα τα γαλλικά.
Μπότας προσπέραση δεν μπορεί. Θέλει μια πιστα μοναχός του.
Πολύ χολή με τον Χάμιλτον γενικά. Εντάξει θα γελάω πάντα με το "Σερ" αλλά μέχρι εκεί.
Και εξωαγωνστικά:
Πάντως το μονοθέσιο της Φεράρι ειναι λες και θα τους φάει όλους ζωντανούς. Φαίνεται μακράν το πιο άγριο και σοβαρό σε σχέση με τα υπόλοιπα. Αρα και το πιο ομορφο. Πολλές ομάδες έχουν πάρει την video game γραμμή της ΜακΛάρρεν που δεν μου αρέσει καθόλου. Και προσωπικά δεν μου αρέσουν καθόλου τα φετεινά μονοθέσια. Έχουν καλύψει και την ζάντα και ούτε αυτό δεν φαίνεται καλά. Το πίσω φτερό είναι επίσης κάπως και τα εξαρτήματα εσωτερικά των τροχών με χαλάνε.
Σε ότι αφορά τον Lewis και σε ότι με αφορά, σορρυ αλλά δεν είναι το θέμα του sir αλλά η έλλειψη απόδοσης σε σχέση με τον george που σε ότι με αφορά ήταν πλήρως αναμενόμενη.
Δεν έχει δικαιολογια και απλά ο μικρός τον εκθέτει. Και το κράξιμο για αυτό πέφτει. 2 οδηγοί 1 μονοθεσιο.
Η εξήγηση για μένα έχει να κάνει με το ότι ο μικρός πάντα πάλευε, ο lewis πάντα είχε τέρας μονοθεσιο.
Μάντεψε ποιος τώρα τα βρίσκει πιο εύκολα. Hint δεν είναι ο lewis.
@ ADSLgr.com All rights reserved.