PDA

Επιστροφή στο Forum : F1 και σχετικά θέματα.

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 [86] 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212

BlueChris
24-07-22, 10:37
Ο Carlos τελικά το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι να περάσει τον Leclerc και είναι περίεργο γιατί στο qual έπραξε σωστά.

Σε ερώτηση που του έκαναν μετά το qual για το πως πιστεύει θα τα πάει ο Leclerc στον αγώνα απέναντι στις 2 Red Bull απάντησε
“I think it will be easier for him that I’m not there, I’ve been faster all weekend."

Ότι να ναι...

https://www.planetf1.com/news/carlos-sainz-easier-charles-leclerc/

aroutis
24-07-22, 12:25
Ο Carlos τελικά το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι να περάσει τον Leclerc και είναι περίεργο γιατί στο qual έπραξε σωστά.

Σε ερώτηση που του έκαναν μετά το qual για το πως πιστεύει θα τα πάει ο Leclerc στον αγώνα απέναντι στις 2 Red Bull απάντησε
“I think it will be easier for him that I’m not there, I’ve been faster all weekend."

Ότι να ναι...

Τα έχω ξαναπεί. Πρέπει να τον μαζέψει το upper management (Elkaan γιατί αν περιμένουμε από τον Binotto...)

Και όχι ο Leclerc δε κέρδισε εξαιτίας του tow, απλά βοηθηθηκε. Αν δε το είχε απλά θα είχε μικρότερη διαφορά.

patch
24-07-22, 12:36

Ότι να ναι...

οι σαβουροδημοσιογράφοι που λέγαμε πιο πίσω. Γράφουμε για να γίνει τζερτζελος και να μπει το λινκ σε άλλες σελίδες είναι αυτοσκοπός
Απο την άλλη ο Λεκλερκ παλεύει μόνος του όλη την χρονιά αν όντως είπε τέτοια παπαρια ο Σαινζ (δεν έχω δει το post-show για να δω δηλώσεις του)

DOU
24-07-22, 13:11
McLaren’s Mercedes-splitting pace in French Grand Prix qualifying left the team’s main Formula 1 rival Fernando Alonso worried, while Lando Norris admitted his fifth-place start surprised himself.

Alpine introduced a significant car upgrade two races ago at the British Grand Prix and has further small changes in France.

But McLaren has a major development package this weekend and that contributed to a big advantage in qualifying at Paul Ricard.

“We came here with higher expectations, after Silverstone and Austria being very competitive,” said two-time world champion Alonso.

“We thought here we would be in front of the midfield but Alpha Tauri and McLaren seem to improve the car a lot with updates.

“To be honest now when I saw the times, Lando half a second in front, it is a little bit too much. Unreachable for us and that is a little bit worrying.”

https://the-race.com/formula-1/mclarens-pace-has-worried-alonso-and-surprised-norris/

Tough luck Fernando,touch luck! :p:p

uncle_nontas
24-07-22, 13:15
Εγώ ξέρω ότι το να γράψει τον ταχύτερο γύρο ο Σαινθ δίνει 12. Οπότε ένα ταληρο το αξίζει

Zus
24-07-22, 16:36
Εντάξει. :rofl:

DOU
24-07-22, 16:47
Εγκατάλειψη λεκλερ,πόσο έδινε το μπετότο?:lol: Αυτοκαταστροφικοι Ιταλοί.

BlueChris
24-07-22, 16:48
Εντάξει. :rofl:

Ναι οκ καμία τύχη... Ποιο παλιά δεν σκέφτηκαν να τσεκαρουν την άλλη πλευρά του μονοθεσίου οπότε εγκατέλειψε στο Monaco, τώρα του κολλάει το γκάζι στην Αυστρία και αντί να αλλάξουν το σύμπαν από πετάλια, όλα κάτω εκεί στα πόδια του τον άφησαν να του κολλήσει το πενταλ με 270χλμ.

patch
24-07-22, 16:58
Και ο Σαινζ διορθώνει τον μηχανικό του για ποινη :rofl:

Δεν παλεύουν ενάντια σε άλλες ομάδες, ενάντια στους μηχανικούς τους τρέχουν

BlueChris
24-07-22, 17:01
Μήπως ο Leclerc εννοούσε πως δεν μπορεί να βάλει όπισθεν?

DOU
24-07-22, 17:04
Ανάμεσα στην εσωτερική μάχη του Ράσελ και του Χάμιλτον,ο Βρετανός έχει ισορροπησει και είναι σταθερά μπροστά στους τελευταίους αγώνες.

BlueChris
24-07-22, 17:40
Οκ δεν του κόλλησε κανένα γκάζι από ότι φαίνεται αλλά έκανε λάθος...

Leclerc admits mistake
“Mistake, mistake, I’ve been saying,” Leclerc said. “I am performing at the highest level of my career but if I keep the mistakes then it is pointless.

“If we lose the championship by 32 points I will know where they are coming from but it is unacceptable.

“I go through the same process all the time and try to analyse. It is a mistake and that is it. It is trying to push too much and I lost the rear.

“It has been a very difficult weekend for me, I struggled with the balance of the car. I did a mistake at the wrong moment.”

cca
24-07-22, 17:41
Κρίμα για τον Sainz, θα μπορούσε να χτυπήσει βάθρο αλλά η Ferrari έκανε την πατάτα της πάλι και τον έβαλε μέσα. Όσο για τον Leclerc, τί να πεις. Απλά το έχασε μόνος του, το μήνυμα με το γκάζι αφορούσε την όπισθεν και δεν έχει σχέση με το ρίξιμο στην μπαριέρα.

Ιδιαίτερη μνεία στον Perez, από τους χειρότερους οδηγούς σήμερα να τον πιάνει να κοιμάται ο Russell και να του τρώει το βάθρο.

uncle_nontas
24-07-22, 17:42
Εγώ ξέρω ότι το να γράψει τον ταχύτερο γύρο ο Σαινθ δίνει 12. Οπότε ένα ταληρο το αξίζει

Όταν σας δίνω λεφτά να τα παίρνετε :p

BlueChris
24-07-22, 17:48
Κρίμα για τον Sainz, θα μπορούσε να χτυπήσει βάθρο αλλά η Ferrari έκανε την πατάτα της πάλι και τον έβαλε μέσα. Όσο για τον Leclerc, τί να πεις. Απλά το έχασε μόνος του, το μήνυμα με το γκάζι αφορούσε την όπισθεν και δεν έχει σχέση με το ρίξιμο στην μπαριέρα.

Ιδιαίτερη μνεία στον Perez, από τους χειρότερους οδηγούς σήμερα να τον πιάνει να κοιμάται ο Russell και να του τρώει το βάθρο.

Κρατάω μια πισινη για τον Leclerc στο αν έκανε λάθος ή όχι. Πραγματικά εννοώ.

cca
24-07-22, 17:50
Κρατάω μια πυσινη για τον Leclerc στο αν έκανε λάθος ή όχι. Πραγματικά εννοώ.

Περιμένω τις συνεντεύξεις να δω τι θα δηλώσει επίσημα, διαβάζω κι ακούω διαφορετικές εκδοχές μέχρι στιγμής. Ας μιλήσει ο ίδιος.

BlueChris
24-07-22, 17:52
Περιμένω τις συνεντεύξεις να δω τι θα δηλώσει επίσημα, διαβάζω κι ακούω διαφορετικές εκδοχές μέχρι στιγμής. Ας μιλήσει ο ίδιος.

Αυτό που πέταξαν οι τύποι στην ΕΡΤ αν το άκουσες, τον έχω ικανό να το κάνει για να καλύψει την Ferrari.

DOU
24-07-22, 18:07
Αυτοκτονικες οι τασεις της Ferrari και του Leclerc,αν οφειλεται η εξοδος/εγκαταλλειψη απλα σε οδηγικο λαθος,τοτε ειναι αξιοι της μοιρας τους,ειχαν το ταχυτερο αυτοκινητο.Tετοιο δωρο ουτε στα ονειρα του ο Max δεν θα το περιμενε.

patch
24-07-22, 18:14

έκανε δηλώσεις στο σκαι. Ότι έβαλε ο Κρις.
Μπορεί να είναι λάθος του, μπορεί να καλύπτει την ομάδα.
Δεν θα είναι η πρώτη φορά που κάνει λάθος, θα είναι η πρώτη για φέτος όμως. Η ένταση στο ράδιο δικαιολογεί και τις δυο εκδοχές, αλλά την αλήθεια δύσκολα να την μάθουμε

Ο Περεζ για κλωτσιές σήμερα σε όλο τον αγώνα, Σαινζ ότι καλύτερο μπορούσε να πάρει και σωστά τον έβαλαν μέσα IMO. Στην αρχή του αγώνα θα μπορούσε να είχε κάνει πολύ καλύτερη οδήγηση βασικά, του πήρε δέκα γύρους για να αρχίσει να ανεβαίνει ενώ ο Μαγκ κέρδισε 7 θέσεις στον πρώτο γύρο πχ

- - - Updated - - -

α, η Μερκ σε πίστα που είναι ενα δεύτερο πίσω παίρνει 2-3 θέση. ANETA το κατασκευαστών ;)

DOU
24-07-22, 18:23
Τις Mclaren τις ειχα για πανω απο Alpine αλλα τελικως εφαγαν την πλατη του λολονσο και δεν ειχαν το pace που εδειξαν στο qualify.

konig
24-07-22, 19:40
δεν κανουν για την φερραρι ουτε ο εκμεκ ουτε ο σαινζ απλα δεν το εχουν πως να το κανουμε η στοφα του πρωταθλητη δεν ειναι μεσα τους

BlueChris
24-07-22, 20:37
δεν κανουν για την φερραρι ουτε ο εκμεκ ουτε ο σαινζ απλα δεν το εχουν πως να το κανουμε η στοφα του πρωταθλητη δεν ειναι μεσα τους

Καλά με λέμε υπερβολές τώρα, πόσα άπειρα λάθη έχει κάνει ο Verstapen? Μιλάμε για την επόμενη 3ετια θα πρέπει ο Leclerc να κοπαναει και να εγκαταλείπει από λάθη του αγώνα παρά αγώνα για να τον πιάσει. Έμαθε όμως από τα λάθη του και είναι πλέον αυτό που είναι. Λίγη υπομονή θέλει κάτι να μην επηρεάζεται από παράγοντες που είναι εκτός των δυνάμεων του.

DOU
24-07-22, 21:17
Είναι διαφορετικό να έχεις αντίπαλο τον φτασμένο Hamilton και διαφορετικό τον γρήγορο και ενθουσιώδη λεκλερ,ο μονεγασκος έχει πολύ δίψα για διάκριση και πέφτει σε υπερβολές που στοιχίζουν.

Με τέτοια έξοδο που είχε το μονοθέσιο της Ferrari,ο verstappen έπρεπε να υπερβάλει εαυτόν για να κερδίσει και του ήρθε δώρο ουρανοκατέβατο.Μετα το έπαιζε και συμπονετικός στον λεκλερ.:p

konig
24-07-22, 22:03
Καλά με λέμε υπερβολές τώρα, πόσα άπειρα λάθη έχει κάνει ο Verstapen? Μιλάμε για την επόμενη 3ετια θα πρέπει ο Leclerc να κοπαναει και να εγκαταλείπει από λάθη του αγώνα παρά αγώνα για να τον πιάσει. Έμαθε όμως από τα λάθη του και είναι πλέον αυτό που είναι. Λίγη υπομονή θέλει κάτι να μην επηρεάζεται από παράγοντες που είναι εκτός των δυνάμεων του.
τετοια λαθη περιμενω απο ρουκις

DOU
24-07-22, 22:26
Ο Πέρεζ μέχρι τον τελευταίο γύρο γκρινιάζει στο ράδιο ότι ο Ράσελ βγήκε εκτός ορίων,δλδ ελεος,κάνεις που κάνεις κακή εμφάνιση,σε περνάει ο από πίσω και γκρινιάζεις για τα όρια μέχρι πριν τον τερματισμό.

BlueChris
24-07-22, 22:27
Ο Πέρεζ μέχρι τον τελευταίο γύρο γκρινιάζει στο ράδιο ότι ο Ράσελ βγήκε εκτός ορίων,δλδ ελεος,κάνεις που κάνεις κακή εμφάνιση,σε περνάει ο από πίσω και γκρινιάζεις για τα όρια μέχρι πριν τον τερματισμό.

Από ότι είπαν στην RB και ο ίδιος, υπήρχε glitch στην οθόνη του και του έδειχνε πουλάκια για το πότε σταμάτησε το VSC για αυτό τον πέρασε έτσι ο Russel.

patch
24-07-22, 22:40
Από ότι είπαν στην RB και ο ίδιος, υπήρχε glitch στην οθόνη του και του έδειχνε πουλάκια για το πότε σταμάτησε το VSC για αυτό τον πέρασε έτσι ο Russel.

Ναι γιατί μέχρι το vsc έβγαζε μάτια :p

aroutis
25-07-22, 06:59
Αυτοκτονικες οι τασεις της Ferrari και του Leclerc,αν οφειλεται η εξοδος/εγκαταλλειψη απλα σε οδηγικο λαθος,τοτε ειναι αξιοι της μοιρας τους,ειχαν το ταχυτερο αυτοκινητο.Tετοιο δωρο ουτε στα ονειρα του ο Max δεν θα το περιμενε.

Ειναι το πρώτο σοβαρό λάθπς του Leclerc , άσχετα το σημείο του πρωταθλήματος, παρα είσαι σκληρός.

- - - Updated - - -

Οτι πεις.

- - - Updated - - -

Ναι γιατί μέχρι το vsc έβγαζε μάτια :p

Δε ξέρω τι εφταιγε με τον Περεζ, αντε να δεχτώ ότι το μονοθέσιο του είχε πρόβλημα; στο στήσιμο;
Το ξεβράκωμα που εφαγε απο τον Russel πως το εξηγεί;

tol1s
25-07-22, 07:30
δεν ξερω,αλλα ο λεκλερ οταν ειναι 1ος ρε παιδι μου και παει για νικη κατι θα γινει,απο την μια στο μπαχρειν που 10 γυρους πριν το τελος εβγαλε θεμα ο κινητηρας,στην γερμανια που ηταν 1ος και το εστειλε στις μπαριερες οταν ξεκινησε η βροχη,στο μονακο στις κατακτηριες,στις κατατακτηριες στο αζερμπαιτζαν,αυστρια με το γκαζι αλλα νικησε,ηρθε και το χθεσινο.

ASFE
25-07-22, 08:09
Απολαυση.
Τα λεγαμε οτι θελει δουλειτσα για να φτασει το επιπεδο του πρωταθλητη Μαξ!
Βεβαια δεν ειναι κατι καινουριο. Παντα εκανε λαθακια και ελεγε i am stupid oohhhhhh noooo κλπ.

Αλλα στον ενα γυρο του το αναγνωριζω οτι ειναι φοβερος.

M4X
25-07-22, 08:29
Φροντισε ο Leclerc να αποδειξει για μια ακομα φορα οτι δεν ειναι το φαινομενο που νομιζουν μερικοι. Συνεχιζονται και φετος τα καμποσα λαθακια των προηγουμενων ετων. Για να κερδισεις το Max δεν αρκει να εισαι γρηγορος, πρεπει να εισαι και αλανθαστος (ή τουλαχιστον να κανεις λιγα-μικρα λαθακια που ολοι κανουν).

Οσο για τη Ferrari απεδειξε οτι δε μπορει να κερδισει τιτλο ακομα κι οταν εχει το ταχυτερο μονοθεσιο. Λαθη η ομαδα, λαθη οι οδηγοι, μηχανικα προβληματα, λανθασμενες αποφασεις στα pits. Τραγωδια. Μπορει τελικα η Mercedes που ειναι σοβαρη ομαδα και με καλους οδηγους να τους περασει στο κατασκευαστων ενω εχει μισο-ενα δευτερολεπτο αργοτερο μονοθεσιο. Η αγωνια για τη 2η θεση στο κατακορυφο. Σε ευχαριστουμε Ferrari :clap:

konig
25-07-22, 08:57
Ειναι το πρώτο σοβαρό λάθπς του Leclerc , άσχετα το σημείο του πρωταθλήματος, παρα είσαι σκληρός.

- - - Updated - - -

Οτι πεις.

- - - Updated - - -

Δε ξέρω τι εφταιγε με τον Περεζ, αντε να δεχτώ ότι το μονοθέσιο του είχε πρόβλημα; στο στήσιμο;
Το ξεβράκωμα που εφαγε απο τον Russel πως το εξηγεί;

θες να μου πεις οτι εχει την στοφα του να παρει επανω του την ομαδα? @@ μεντολες

aroutis
25-07-22, 09:22
Απολαυση.
Τα λεγαμε οτι θελει δουλειτσα για να φτασει το επιπεδο του πρωταθλητη Μαξ!
Βεβαια δεν ειναι κατι καινουριο. Παντα εκανε λαθακια και ελεγε i am stupid oohhhhhh noooo κλπ.

Αλλα στον ενα γυρο του το αναγνωριζω οτι ειναι φοβερος.

LOL
Βγήκαν κάποιοι και πανηγύρισαν με το πρώτο (?) λάθος του Charles. Κάτι δείχνει αυτό.

Δε πειράζει, συνεχίστε.

- - - Updated - - -

θες να μου πεις οτι εχει την στοφα του να παρει επανω του την ομαδα? @@ μεντολες

Θες να μου πεις ότι ΔΕΝ βλέπεις ότι ακριβώς αυτό κάνει τόσο καιρό;

patch
25-07-22, 09:30
Έχει βάλει τοσο ψιλά τον πήχη ο Μαξ στις στούκες που είναι φύσης αδύνατον να τον φτάσουν οι άλλοι
Ακόμα και συνολικά :lol:

- - - Updated - - -

Ούτε ο Χαμ, ούτε ο Φέτελ, ούτε ο Μαξ και ούτε παρά πολλοί άλλοι πρωταθλητές δεν έχουν η είχαν το προσόν αυτό. Δεν δυσκολεύτηκαν να γίνουν πρωταθλητές
Το προσόν που λες το είχαν ελάχιστοι στην ιστορία της φ1

konig
25-07-22, 09:44
Έχει βάλει τοσο ψιλά τον πήχη ο Μαξ στις στούκες που είναι φύσης αδύνατον να τον φτάσουν οι άλλοι
Ακόμα και συνολικά :lol:

- - - Updated - - -

Ούτε ο Χαμ, ούτε ο Φέτελ, ούτε ο Μαξ και ούτε παρά πολλοί άλλοι πρωταθλητές δεν έχουν η είχαν το προσόν αυτό. Δεν δυσκολεύτηκαν να γίνουν πρωταθλητές
Το προσόν που λες το είχαν ελάχιστοι στην ιστορία της φ1

ε ναι γιατι ειχαν ομαδα
η φερραρι ποτε δεν ηταν τοπ οταν ετρεχαν οι ιταλοι την ομαδα....

gkas1973
25-07-22, 09:49
Προσωπικά δεν πιστεύω ότι έκανε λάθος ο οδηγός. Μάλλον το χρεώθηκε για να μην εκτεθεί πάλι η ομάδα. Δεν γίνεται να οδηγεί υπό πίεση για τόσους γύρους και τη στιγμή που θεωρητικά θα έπρεπε να αλλάξει λάστιχα και δεν τα αλλάζει να μην τον κρατάνε.

ASFE
25-07-22, 09:55
φετος 2ο.
Πανηγυρισαμε και στην Ιμολα που το εχασε στο S:whistle:

chat1978
25-07-22, 11:19
LOL
Βγήκαν κάποιοι και πανηγύρισαν με το πρώτο (?) λάθος του Charles. Κάτι δείχνει αυτό.

Δεν είναι το πρώτο (δικά του λόγια). Εγώ βέβαια το θεωρώ νορμάλ καθώς είναι στην αρχή. Το περίεργο είναι να μην κάνεις κανένα λάθος από την αρχή. Ο Χάμιλτον δεν ήταν που έπεσε σε κάποιον στο πιτλειν; Με την λογική που κρίνουνε όλοι τον λεκλερκ, τι θα έπρεπε να είχε γίνει με τον Λούη. Ευτυχώς οι ομάδες δεν συμπεριφέρονται σαν οπαδοί αν και στην Φεράρι έχουν τεράστια πίεση από τους οπαδούς.

- - - Updated - - -

δεν ξερω,αλλα ο λεκλερ οταν ειναι 1ος ρε παιδι μου και παει για νικη κατι θα γινει,απο την μια στο μπαχρειν που 10 γυρους πριν το τελος εβγαλε θεμα ο κινητηρας,στην γερμανια που ηταν 1ος και το εστειλε στις μπαριερες οταν ξεκινησε η βροχη,στο μονακο στις κατακτηριες,στις κατατακτηριες στο αζερμπαιτζαν,αυστρια με το γκαζι αλλα νικησε,ηρθε και το χθεσινο.

Αυτό είναι το πιο σωστό σχόλιο. Εντάξει θέλει και τύχη. Αν δεν την έχει και όλα πάνε στραβά τότε σου μένει και η ρετσίνια. Και δεν θα είναι ο πρώτος.
Προσωπικά δεν μου αρέσει η αυτοκριτική που κάνει. Συνεχίζει δηλαδή να μην μου αρέσει.

BlueChris
25-07-22, 11:28
Δεν είναι το πρώτο (δικά του λόγια). Εγώ βέβαια το θεωρώ νορμάλ καθώς είναι στην αρχή. Το περίεργο είναι να μην κάνεις κανένα λάθος από την αρχή. Ο Χάμιλτον δεν ήταν που έπεσε σε κάποιον στο πιτλειν; Με την λογική που κρίνουνε όλοι τον λεκλερκ, τι θα έπρεπε να είχε γίνει με τον Λούη. Ευτυχώς οι ομάδες δεν συμπεριφέρονται σαν οπαδοί αν και στην Φεράρι έχουν τεράστια πίεση από τους οπαδούς.

- - - Updated - - -

Αυτό είναι το πιο σωστό σχόλιο. Εντάξει θέλει και τύχη. Αν δεν την έχει και όλα πάνε στραβά τότε σου μένει και η ρετσίνια. Και δεν θα είναι ο πρώτος.
Προσωπικά δεν μου αρέσει η αυτοκριτική που κάνει. Συνεχίζει δηλαδή να μην μου αρέσει.

Τουλάχιστον ας είναι γκαντέμης για πάρτι του και συνήθως στα λάθη του δεν παίρνει άλλους μαζί του... ο ΜΑΧ μέχρι να ισιώσει κοπάναγε οποιονδήποτε βάσταγε ένα τιμόνι στο χέρι... δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ Leclerc και MAX μην κάνουμε πλάκα ρε παιδιά.

DOU
25-07-22, 13:04

Λάθος που στοιχίζει πολλούς βαθμούς και ρίχνει και την ψυχολογία του οδηγού,δεν είμαι σκληρός με τον μονεγασκο,έχει έναν υπερβαλων ενθουσιασμό που τον οδηγεί σε αχρειαστα λάθη,δεν θα ασχολείτο κάνεις αν απλά επέστρεφε στην πίστα μετά από αυτό το λάθος.

Με τέτοια αλφαδιασμενη έξοδο σαν τρένο που είχε η Ferrari,ειδικά πριν την μεγάλη ευθεία του τερματισμού,δεν μπορώ να σκεφτώ πως ο Verstappen θα περνούσε αν δεν επιχειρούσε κάποια κίνηση που περιέχει ρίσκο,πχ να πέσει αργότερα στα φρένα,να χώσει τη μούρη του στην εσωτερική του λεκλερ,γι'αυτό αναγκάστηκε να μπει πρώτος στα πιτ αφού δεν του έφτανε ούτε το DRS.

chat1978
25-07-22, 13:17
Τουλάχιστον ας είναι γκαντέμης για πάρτι του και συνήθως στα λάθη του δεν παίρνει άλλους μαζί του... ο ΜΑΧ μέχρι να ισιώσει κοπάναγε οποιονδήποτε βάσταγε ένα τιμόνι στο χέρι... δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ Leclerc και MAX μην κάνουμε πλάκα ρε παιδιά.

Well said. Γιατί τον έχουμε κάνει Θεό τον Μαξ αλλά ας μην ξεχνάμε την ιστορία. Αν και δεν συμπαθώ τον λεκλερκ σαν άτομο, στην περίπτωση αυτή θα τον στηρίξω. Εμένα δεν μου φαίνεται για τεχνικό πρόβλημα.

BlueChris
25-07-22, 13:21
Well said. Γιατί τον έχουμε κάνει Θεό τον Μαξ αλλά ας μην ξεχνάμε την ιστορία. Αν και δεν συμπαθώ τον λεκλερκ σαν άτομο, στην περίπτωση αυτή θα τον στηρίξω. Εμένα δεν μου φαίνεται για τεχνικό πρόβλημα.

Νταξ το παιδί είναι θεούλης... απλά είναι της σχολής του πάω τέρμα και βρίσκω τα όρια στο δρόμο αλλά έμαθε, όπως έμαθα και εγώ να οδηγώ... έβγαζε δελτίο η Αστυνομία από ποιους δρόμους θα περάσω όταν στα 18 μου άρχισα να οδηγώ :)

ASFE
25-07-22, 13:52
ο Μαξ εχει βελτιωθει πολυ και φαινεται..να εχει ωριμασει...
Στις μαχες του με τον Τσαρλς ειναι πολυ καθαρος.
Απλα καποιοι που δεν το χωνευουν ολο αυτο μας υπενθυμιζουν καθε φορα τι εκανε ο Μαξ το 2016 ας πουμε ( 6 χρονια πισω)
Δεν πειραζει. Αρκει που νιωθετε οκ με αυτο.

BlueChris
25-07-22, 13:54
Απλα καποιοι που δεν το χωνευουν ολο αυτο μας υπενθυμιζουν καθε φορα τι εκανε ο Μαξ το 2016 ας πουμε ( 6 χρονια πισω)

Θέλω ειλικρινά να κερδίζει ο Leclerc συνεχόμενα ή απλά να βγαίνει πάνω από τον MAX στους επόμενους αγώνες, να μειωθεί η διαφορά σε μονοψήφιο νούμερο, να τους δω αν θα συνεχίσουν τις αγάπες και τα λουλούδια :)

ASFE
25-07-22, 13:59
Ναι αυτο ειναι μια εικασια. Οταν ολα γινονται πολυ στενα και παιζονται στους ποντους αρχιζουν οι παρασπονδιες...Αλλα γιατι να περιμενω μονο απο τον μαξ να κανει μλκια?
Ο Λεκλ σου φαινεται το αγιο παιδι?

konig
25-07-22, 14:23
Θέλω ειλικρινά να κερδίζει ο Leclerc συνεχόμενα ή απλά να βγαίνει πάνω από τον MAX στους επόμενους αγώνες, να μειωθεί η διαφορά σε μονοψήφιο νούμερο, να τους δω αν θα συνεχίσουν τις αγάπες και τα λουλούδια :)
και τριτος να βγαινει ο μαξ και να νικαει ο λεκ μαθηματικα το εχει κερδισει με διαφορα 2

aroutis
25-07-22, 14:47
Το να μη αρέσει σε κάποιους να κάνει κάποιος αυτοκριτική με αφήνει εκπληκτο.

Επίσης, σωστά, 2 λάθη, αντί για 1.

Από κει και πέρα, οι μονομαχίες μεταξύ Μαξ και Lec θέλουν 2 για να βγουν καθαρές , δεν είναι θέμα μόνο Μαξ αλλά και Lec.

Για αυτό και κατά γενική ομολογία φέτος βλέπουμε πολύ καλύτερο πρωτάθλημα απλά πρέπει να διορθώσει κάποια πράγματα η Ferrari. Και οκ σίγουρα την αξιοπιστία θα τη φτιάξει. Τα κεφάλια αυτών που ζήταγαν pit στον Carlos την ώρα που πέρναγε τον Russel ποτέ θα πέσουν westeros style ?

BlueChris
25-07-22, 15:14

Επίσης, σωστά, 2 λάθη, αντί για 1.

Από κει και πέρα, οι μονομαχίες μεταξύ Μαξ και Lec θέλουν 2 για να βγουν καθαρές , δεν είναι θέμα μόνο Μαξ αλλά και Lec.

Για αυτό και κατά γενική ομολογία φέτος βλέπουμε πολύ καλύτερο πρωτάθλημα απλά πρέπει να διορθώσει κάποια πράγματα η Ferrari. Και οκ σίγουρα την αξιοπιστία θα τη φτιάξει. Τα κεφάλια αυτών που ζήταγαν pit στον Carlos την ώρα που πέρναγε τον Russel ποτέ θα πέσουν westeros style ?

Ο Τοτός γκρινιάζει για το ότι οι 2 πρώτοι σέβονται ο ένας τον άλλο... δεν έχει λέει ενδιαφέρον...

patch
25-07-22, 15:45
Ιμολα δεν ήταν ούτε πρώτος ούτε δεύτερος, υπερέβαλε εαυτόν για βάθρο και πόντουςΈχασε δυο πόντους σιγά τα λάχανα. Πολύ καλά έκανε και πέρασε τα όρια. Ούτε τίποτα δεν είχε κριθεί σε αντίθεση με το χθεσινό που ήταν σε κομβικό σημείο

Μπορείτε και καλύτερα :lol:

chat1978
25-07-22, 16:59

Έχει δύο πλευρές το νόμισμα όμως. Δεν σχολιάζουμε αρνητικά τον Μαξ όσο το θαψιμο από τους φανμποις του για τον λεκλερκ δεδομένου ότι στα ίδια χρονιά στην φ1 και οι δύο μαθαίνουν και ωριμάζουν. Λίγο μονόπλευρο λόγω κοντης μνήμης.

- - - Updated - - -

Έχει διαφορά το να πεις έκανα λάθος και να λες λες λες για να καταλήξεις στο maybe I don't belong at the highest level. Φιλαράκι τί ακριβώς είναι το highest level? Για να το τραβήξω λίγο, μηπως είπες χλεπα το υπόλοιπο grid? Και τί σε κάνει ακριβώς highest level?

Δεν με πειράζει η αυτοκριτική, το κάνω ανάλυση σαν να γράφω την αυτοβιογραφία μου με πειράζει.

@ ADSLgr.com All rights reserved.