NEXT
11-06-20, 09:10
Φίλoι μου,
θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου με την εγκατάσταση γραμμής FTTH.
Όντως πελάτης της wind από την εποχή που ήταν tellas είχα μια σχετικά θετική εμπειρία όλα αυτά τα χρόνια αν εξαιρέσεις προβλήματα με επιπλέον χρεώσεις ειδικά όταν γινόταν ανανέωση του συμβολαίου.
Ο μόνος τρόπος για να διορθωθεί ήταν οι αλλεπάλληλες οχλήσεις από μέρους μου.
Το Μάιο έληγε το συμβόλαιο μου σε VDSL 50 (το οποίο έπιανε με το ζόρι 32) και αποφάσισα να πάω σε FTTH αφού υπάρχει στο δρόμο μου η υποδομή.
Έκανα την αίτηση στις 21 Απριλίου.
Στις 28/4 ήρθε συνεργείο του συνεργαζόμενου μηχανικού και έσκαψε στο πεζοδρόμιο,
30/4 είχε φέρει την οπτική ίνα σε όλους τους ορόφους της πολυκατοικίας μου και 4 Μαίου ήρθαν και οι τεχνικοί και πήραν τις απαραίτητες μετρήσεις.
ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΣΚΑΨΟΥΝ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ
Εδώ να σημειώσω ότι σύμφωνα με τα λεγόμενα των τεχνικών αν ήμουν στον ΟΤΕ την ίδια μέρα με τις μετρήσεις θα μου έβαζαν και τον αντίστοιχο εξοπλισμό στο διαμέρισμα.
Από δω και πέρα ξεκινάει η περιπέτεια μου με την wind.
Αφού τους ενημερώνω ότι έχουν γίνει οι μετρήσεις από τους τεχνικούς του ΟΤΕ με ενημερώνουν ότι όταν φανούν οι μετρήσεις “ συστημικά" θα μου στείλουν τον εξοπλισμό.
Στις 18/6 Μου στέλνουν μήνυμα ότι θα αποσταλεί ο εξοπλισμός.
Εννοείται ότι σε κάθε τηλεφώνημα μου, μου έλεγαν ότι ο εξοπλισμός έρχεται.
ΨΈΜΑΤΑ. Ο εξοπλισμός δεν είχε φυσικά σταλεί καν.
Τον έστειλαν 2/6 με την ACS και τον παρέλαβα 3/6.
Δηλαδή οι τεχνικοί χρειάστηκαν μια εβδομάδα να σκάψουν και να περάσουν καλώδια σε όλη την πολυκατοικία και η αποθήκη της wind ένα μήνα για να δώσει τον εξοπλισμό στην ACS.
Η οποία και τον παρέδωσε την επόμενη μέρα.
Η WIND ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ
Για μια ακόμα φορά το μπαλάκι με τα τηλεφωνήματα.
Ευγενέστατοι οι υπάλληλοι, αλλά τουλάχιστον αναποτελεσματικοί. Κρυμμένοι πίσω από το “πρέπει η διαδικασία να ενημερωθεί συστημικά”!!!
Αφού τους ειδοποιώ τηλεφωνικώς ότι έχω παραλάβει τον εξοπλισμό και να μου στείλουν τεχνικό για την εγκατάσταση μέσα στο διαμέρισμά, ακούω πάλι το γνωστό ότι θα πρέπει να τους ειδοποιήσει πρώτα η ACS “συστημικά”.
Μια εβδομάδα μετά, χθες 10/6 ακόμα δεν έχουν ενημέρωση από την ΑCS.
Βρε παιδιά, αν μπείτε στον κόπο και πατήσετε το λινκ που εσείς μου στείλατε, λέει ξεκάθαρα ότι παρέλαβα την προηγούμενη εβδομάδα.
Και θυμώνουν κιόλας, γιατί δεν καταλαβαίνω ότι πρέπει να γίνει “συστημικά”.
"Και σας είπαμε οτι θα χρειαστούν 45 με 60 ημέρες.”
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ “ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ” η WIND
Και έχουμε φτάσει στις 50 ημέρες αναμονή
Τώρα, περιμένω να με πάρει ο τεχνικός για την εγκατάσταση μέσα στο διαμέρισμα.
Ακόμα περιμένω...
θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου με την εγκατάσταση γραμμής FTTH.
Όντως πελάτης της wind από την εποχή που ήταν tellas είχα μια σχετικά θετική εμπειρία όλα αυτά τα χρόνια αν εξαιρέσεις προβλήματα με επιπλέον χρεώσεις ειδικά όταν γινόταν ανανέωση του συμβολαίου.
Ο μόνος τρόπος για να διορθωθεί ήταν οι αλλεπάλληλες οχλήσεις από μέρους μου.
Το Μάιο έληγε το συμβόλαιο μου σε VDSL 50 (το οποίο έπιανε με το ζόρι 32) και αποφάσισα να πάω σε FTTH αφού υπάρχει στο δρόμο μου η υποδομή.
Έκανα την αίτηση στις 21 Απριλίου.
Στις 28/4 ήρθε συνεργείο του συνεργαζόμενου μηχανικού και έσκαψε στο πεζοδρόμιο,
30/4 είχε φέρει την οπτική ίνα σε όλους τους ορόφους της πολυκατοικίας μου και 4 Μαίου ήρθαν και οι τεχνικοί και πήραν τις απαραίτητες μετρήσεις.
ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΣΚΑΨΟΥΝ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ
Εδώ να σημειώσω ότι σύμφωνα με τα λεγόμενα των τεχνικών αν ήμουν στον ΟΤΕ την ίδια μέρα με τις μετρήσεις θα μου έβαζαν και τον αντίστοιχο εξοπλισμό στο διαμέρισμα.
Από δω και πέρα ξεκινάει η περιπέτεια μου με την wind.
Αφού τους ενημερώνω ότι έχουν γίνει οι μετρήσεις από τους τεχνικούς του ΟΤΕ με ενημερώνουν ότι όταν φανούν οι μετρήσεις “ συστημικά" θα μου στείλουν τον εξοπλισμό.
Στις 18/6 Μου στέλνουν μήνυμα ότι θα αποσταλεί ο εξοπλισμός.
Εννοείται ότι σε κάθε τηλεφώνημα μου, μου έλεγαν ότι ο εξοπλισμός έρχεται.
ΨΈΜΑΤΑ. Ο εξοπλισμός δεν είχε φυσικά σταλεί καν.
Τον έστειλαν 2/6 με την ACS και τον παρέλαβα 3/6.
Δηλαδή οι τεχνικοί χρειάστηκαν μια εβδομάδα να σκάψουν και να περάσουν καλώδια σε όλη την πολυκατοικία και η αποθήκη της wind ένα μήνα για να δώσει τον εξοπλισμό στην ACS.
Η οποία και τον παρέδωσε την επόμενη μέρα.
Η WIND ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ
Για μια ακόμα φορά το μπαλάκι με τα τηλεφωνήματα.
Ευγενέστατοι οι υπάλληλοι, αλλά τουλάχιστον αναποτελεσματικοί. Κρυμμένοι πίσω από το “πρέπει η διαδικασία να ενημερωθεί συστημικά”!!!
Αφού τους ειδοποιώ τηλεφωνικώς ότι έχω παραλάβει τον εξοπλισμό και να μου στείλουν τεχνικό για την εγκατάσταση μέσα στο διαμέρισμά, ακούω πάλι το γνωστό ότι θα πρέπει να τους ειδοποιήσει πρώτα η ACS “συστημικά”.
Μια εβδομάδα μετά, χθες 10/6 ακόμα δεν έχουν ενημέρωση από την ΑCS.
Βρε παιδιά, αν μπείτε στον κόπο και πατήσετε το λινκ που εσείς μου στείλατε, λέει ξεκάθαρα ότι παρέλαβα την προηγούμενη εβδομάδα.
Και θυμώνουν κιόλας, γιατί δεν καταλαβαίνω ότι πρέπει να γίνει “συστημικά”.
"Και σας είπαμε οτι θα χρειαστούν 45 με 60 ημέρες.”
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ “ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ” η WIND
Και έχουμε φτάσει στις 50 ημέρες αναμονή
Τώρα, περιμένω να με πάρει ο τεχνικός για την εγκατάσταση μέσα στο διαμέρισμα.
Ακόμα περιμένω...