PDA

Επιστροφή στο Forum : ΕΛΤΑ ( δεν έφτασε ποτέ το πακέτο στον παραλήπτη(Γερμανία) . Τώρα γυρνάει πίσω Ελλάδα

Godian
29-08-20, 07:12
30/07 έστειλα κάτι βιβλία Γερμανία Στουτγάρδη αλλά δεν έφτασαν ποτέ. Η αδερφή μου μίλησε με το εκεί ταχυδρομείο και είπε ότι να μιλήσει με τον αποστολέα. Εδώ δε φαίνεται τίποτα.
Τώρα γύρισε πίσω.... Τι φάση ρε παιδιά όλα στραβά πάνε

26€ πλήρωσα μεταφορικά

Εδώ έχω όλες τις κινήσεις του δέματος.

Στα email δεν απάντησε κανείς ποτέ

https://photos.app.goo.gl/sxHj3D1KthWsioY99

sdikr
29-08-20, 13:10
Απο ότι λέει φτάσανε και δεν ήταν κάποιος εκεί να παραλάβει, μήπως έγραψες τίποτα λάθος στην διεύθυνση;

Godian
29-08-20, 23:04
Απο ότι λέει φτάσανε και δεν ήταν κάποιος εκεί να παραλάβει, μήπως έγραψες τίποτα λάθος στην διεύθυνση;

Όχι όλα σωστά τα έγραψα.... Έχω και φωτογραφία από το πακέτο πριν το στείλω...
Ποιος δεν ήταν όμως;;; δε πήγε Στουτγάρδη καν

Αμά δεις φτάνει και την ίδια μέρα δε ήταν κάποιος να το παραλάβει και γυρνάει πίσω;; δεν είναι λογικό.

Κατάλαβες τίποτα εννοώ;; φτάνει 31 Ιουλίου στη Γερμανία και 1 το πρωί δέ βρήκαν την αδερφή μου;;; αφού καν δεν πήγε στο ταχυδρομείο στη Στουτγάρδη

sdikr
29-08-20, 23:07
Όχι όλα σωστά τα έγραψα.... Έχω και φωτογραφία από το πακέτο πριν το στείλω...
Ποιος δεν ήταν όμως;;; δε πήγε Στουτγάρδη καν

Αμά δεις φτάνει και την ίδια μέρα δε ήταν κάποιος να το παραλάβει και γυρνάει πίσω;; δεν είναι λογικό.

Το πακέτο πήγε Γερμανία πάντως, τα ΕΛΤΑ κάνανε το δικό τους κομμάτι

Godian
29-08-20, 23:51
Το πακέτο πήγε Γερμανία πάντως, τα ΕΛΤΑ κάνανε το δικό τους κομμάτι

Εγώ που θα βρω το δίκιο μου όμως εφόσον έγραψα σωστά τη διεύθυνση και δεν έφτασε ποτέ στον παραλήπτη;;
Εφόσον συνεργάζονται τα ταχυδρομεία θα πρέπει να μου πουν και τον λόγο γύρισε πίσω. Γιατί 26€ έδωσα για μεταφορικά. Έχω στείλει 10 πακέτα στη συγκεκριμένη διεύθυνση και δεν είχα ποτέ πρόβλημα

badweed
29-08-20, 23:57
λογικα στα ελτα θα απευθυνθεις .
το οτι εφτασε παρασκευη , 9 και 40 το βραδυ και σαββατο , 7 το πρωι διαπιστωθηκε οτι δεν υπαρχει καποιος για παραδοση , και την ιδια στιγμη αποστελεται πισω , ε προφανως ειναι διαδικαστικο το σφαλμα .
με ελτα μιλησες ;

sdikr
29-08-20, 23:58
Εγώ που θα βρω το δίκιο μου όμως εφόσον έγραψα σωστά τη διεύθυνση και δεν έφτασε ποτέ στον παραλήπτη;;
Εφόσον συνεργάζονται τα ταχυδρομεία θα πρέπει να μου πουν και τον λόγο γύρισε πίσω. Γιατί 26€ έδωσα για μεταφορικά. Έχω στείλει 10 πακέτα στη συγκεκριμένη διεύθυνση και δεν είχα ποτέ πρόβλημα

Θα πας στο ταχυδρομείο και θα ζητήσεις να μιλήσεις με τον υπεύθυνο ώστε να σου πούνε τι και πώς

Godian
30-08-20, 00:01
λογικα στα ελτα θα απευθυνθεις .
το οτι εφτασε παρασκευη , 9 και 40 το βραδυ και σαββατο , 7 το πρωι διαπιστωθηκε οτι δεν υπαρχει καποιος για παραδοση , και την ιδια στιγμη αποστελεται πισω , ε προφανως ειναι διαδικαστικο το σφαλμα .
με ελτα μιλησες ;

Τους έστειλα 7 φορές email με τα στοιχεία αλλά δεν απάντησαν ποτέ

- - - Updated - - -

Περιμένω να έρθει πίσω και να πάω στο ταχυδρομείο. Δεν έχει νόημα πιο πριν να πάω αφού γύριζε πίσω. Πήρε και η αδερφή μου τηλέφωνο στην dhl post και την είπαν να μιλήσω με τον αποστολέα εδώ δε φαίνεται τίποτα

nnn
30-08-20, 10:46
Το πακέτο έφτασε 31/7 στην Γερμανία και αναχώρησε από εκεί 26/8. Δεν βρήκαν κάποιον στην διεύθυνση παραλαβής και δεν το ζήτησε κάποιος στο διάστημα των 25 ημερών. Πάγια τακτική να επιστρέψει πίσω.

Αν τα στοιχεία είναι σωστά, φταίνε τα Γερμανικά ταχυδρομεία και ο παραλήπτης που δεν το αναζήτησε στο τοπικό γραφείο.

Godian
30-08-20, 18:22
Το πακέτο έφτασε 31/7 στην Γερμανία και αναχώρησε από εκεί 26/8. Δεν βρήκαν κάποιον στην διεύθυνση παραλαβής και δεν το ζήτησε κάποιος στο διάστημα των 25 ημερών. Πάγια τακτική να επιστρέψει πίσω.

Αν τα στοιχεία είναι σωστά, φταίνε τα Γερμανικά ταχυδρομεία και ο παραλήπτης που δεν το αναζήτησε στο τοπικό γραφείο.

Πήρε τηλέφωνο αλλά δεν ήταν εκεί.....

Δεν έφτασε ποτέ στο τοπικό ταχυδρομείο.
Στο αεροδρόμιο ήταν τόσο καιρό

Δε ξέρω αν με καταλαβαίνεις....
Πήρε τηλέφωνο αλλά είπαν ότι δεν είναι πουθενά.... Και εγώ που το ψάχνω δε το έβρισκα με dhl και deutsch post

nnn
30-08-20, 18:27
Αν έμεινε στο αεροδρόμιο, για κάποιον λόγο δεν μπορούσε να περάσει στο Γερμανικό σύστημα. Δεν είναι πρόβλημα των ΕΛΤΑ.

Godian
31-08-20, 00:38
Αν έμεινε στο αεροδρόμιο, για κάποιον λόγο δεν μπορούσε να περάσει στο Γερμανικό σύστημα. Δεν είναι πρόβλημα των ΕΛΤΑ.

Δηλαδή τα χάνω τα λεφτά;;;
Ποιος θα με αποζημιώσει επειδή δεν έφτασε το πακέτο μου;; ορίστε ο αριθμός. Δεν δείχνει να πήγε πουθενά https://itemsearch.elta.gr/el-GR/Query/Direct/RE012903847GR

badweed
31-08-20, 00:41
μπορει να μπηκε σε λαθος ταξινομιση μεταξυ "προς" και "απο"

Godian
31-08-20, 00:51
μπορει να μπηκε σε λαθος ταξινομιση μεταξυ "προς" και "απο"

Γιαυτό δε μετακινήθηκε πουθενά μετά το αεροδρόμιο;;

Να κάνω ερώτηση στο ΕΛΤΑ η άδικος κόπος;;

famous-walker
31-08-20, 00:55
Γιαυτό δε μετακινήθηκε πουθενά μετά το αεροδρόμιο;;

Να κάνω ερώτηση στο ΕΛΤΑ η άδικος κόπος;;

Προφανώς και θα διεκδικήσεις τα λεφτά σου ή έστω να στο ξαναστείλουν. Η πρώτη κίνηση θα είναι τα ΕΛΤΑ.

Godian
03-09-20, 12:04
Μου είπαν ότι δε φταίνε αυτοί πάντως. Μου είπαν ότι ήρθε με αιτιολογία και την έχουν και κολλημένη αλλά μετέφρασα και γράφει ότι να ναι....
Τι να κάνω τώρα;; 218491

Giama
05-09-20, 14:11
Το αυτοκολλητο γραφει ως λογο απλα "αλλος λογος". Να υποθεσω οτι δεν σου εχουν δωσει περισσοτερες πληροφοριες, σωστα;
Θα ξεκιναγα απο το ταχυδρομικο καταστημα μιλωντας με τον προϊσταμενο.

Godian
06-09-20, 18:42
Το αυτοκολλητο γραφει ως λογο απλα "αλλος λογος". Να υποθεσω οτι δεν σου εχουν δωσει περισσοτερες πληροφοριες, σωστα;
Θα ξεκιναγα απο το ταχυδρομικο καταστημα μιλωντας με τον προϊσταμενο.

Πήγα στο κατάστημα....
Και μου είπαν ότι οι Γερμανοί το έστειλαν πίσω με λόγο.
Η προϊσταμένη είναι καμμένη. Δε θα βγάλω άκρη. Με όλους μαλώνει

29gk
11-09-20, 10:46
Ή συνεχιζεις να ψαχνεσαι για να βρεις ακρη ή το βαζεις οπως ειναι σε νεα σακουλα και το ξαναστελνεις. Ισως και συστημμενο.

Godian
12-09-20, 14:24
Ή συνεχιζεις να ψαχνεσαι για να βρεις ακρη ή το βαζεις οπως ειναι σε νεα σακουλα και το ξαναστελνεις. Ισως και συστημμενο.

Συστημένο το έστειλα.... 26€ πλήρωσα 2.50€ μόνο έκανε το συστημένο

famous-walker
12-09-20, 16:21
Αρμόδια για τις ταχυδρομικές υπηρεσίες είναι η ΕΕΤΤ και η αντίστοιχη ΕΕΤΤ σε κάθε χώρα της Ένωσης. Υπάρχει αν θυμάμαι καλά και μια Πανευρωπαϊκή στην Ιρλανδία για διασυνοριακές διαφορές. Αν δεν τα βρίσκεις αλλιώς μάλλον περιορισμένες είναι οι επιλογές σου.

Σε μια αντίστοιχη περίπτωση που ένα δέμα στάλθηκε Βραζιλία αντί για Λευκορωσία (Bl, Br), η επαναποστολή έγινε με έξοδα των ΕΛΤΑ.

Godian
12-09-20, 17:57
Εμένα το έστειλαν κανονικά καί οι Γερμανοί το έστειλαν
πίσω με την αιτιολογία άλλοι λόγοι. Λίγο καμένο. Γιαυτό λέω ότι δε θα με αποζημιώσει κάποιος. Δεν έδωσα λίγα λεφτά. Ποιος μου εγγυάται εμένα ξανά ότι δε θάλασσα ξανά επιστρέψει. Δεν έχω την οικονομική άνεση να πετάω 25αρια.

Λες να μιλήσω με αυτούς;;

29gk
12-09-20, 18:01
Ξανα. Ή συνεχιζεις να ψαχνεσαι για το 25αρι ή ξαναστελνεις το δεμα. Σημασια εχει τι σε καιει περισσοτερο. Το περιεχομενο του δεματος ή το 25αρι; Και αυτα με την προυποθεση οτι ΔΕΝ ξαναστειλες το δεμα. Αν οντως το ξανα εστειλες, τοτε ασχολεισαι οσο θες με το 25αρι, τα Γερμανικα και τα Ελληνικα ταχυδρομεια, Διεθνεις οργανισμους επιστασιας κτλ

famous-walker
12-09-20, 18:27
Αυτό που λέει ο 29gk. Το μόνο σίγουρο είναι πως με το να μένεις μετέωρος δεν πρόκειται να βρεθεί λύση. Αν δεν τα βρεις με τα ΕΛΤΑ σε τοπικό επίπεδο το πας κεντρικά, όπου αν δεν βρεις άκρη με κάποιον άμεσο τρόπο επικοινωνίας όπως το τηλέφωνο, θα χρειαστείς και περισσότερο χρόνο για να μαζέψεις όλα τα στοιχεία να τα στείλεις σε email ή επιστολικά και να πάρεις γραπτή απάντηση. Αν δεν σου βρουν λύση μετά πας ΕΕΤΤ ή Συνήγορο του Καναλωτή. Αλλιώς παραπέρα.

Godian
12-09-20, 19:34
Αυτό που λέει ο 29gk. Το μόνο σίγουρο είναι πως με το να μένεις μετέωρος δεν πρόκειται να βρεθεί λύση. Αν δεν τα βρεις με τα ΕΛΤΑ σε τοπικό επίπεδο το πας κεντρικά, όπου αν δεν βρεις άκρη με κάποιον άμεσο τρόπο επικοινωνίας όπως το τηλέφωνο, θα χρειαστείς και περισσότερο χρόνο για να μαζέψεις όλα τα στοιχεία να τα στείλεις σε email ή επιστολικά και να πάρεις γραπτή απάντηση. Αν δεν σου βρουν λύση μετά πας ΕΕΤΤ ή Συνήγορο του Καναλωτή. Αλλιώς παραπέρα.

Τους έστειλα πολλά email αλλά δεν απάντησαν. Το τελευταίο τι έστειλα 31 του προηγούμενου μήνα. Το κράτησα εκείνο....
Θα κάνω από βδομάδα καταγγελία μάλλον

Giama
13-09-20, 12:43
Να πας επιτοπου στο ταχυδρομειο ή εστω να τηλεφωνησεις στα κεντρικα, με email δυσκολα θα βγαλεις ακρη.

Godian
13-09-20, 14:57
Να πας επιτοπου στο ταχυδρομειο ή εστω να τηλεφωνησεις στα κεντρικα, με email δυσκολα θα βγαλεις ακρη.

Στο ταχυδρομείο τους είπα και μου είπαν ότι αυτοί δε φταίνε αν δε το πέρασαν τα γερμανικά ταχυδρομεία

@ ADSLgr.com All rights reserved.