Επιστροφή στο Forum : Offtopic απο νήμα του covid
manoulamou
28-05-21, 21:17
Τι να μας πουν οι εξειδικευμενοι επιστημονες ολοι ξεπουλημενοι στο χρημα και τις εταιριες ειναι!
Ευτυχως υπαρχουν ψυχιατροι, γυναικολογοι κοκ
:p
Δεν μπορω να ακουω αηδιες...
Οταν πληθος γιατρων δεν το κανει,
καποιοι επικαλουνται τους γιατρους...
Τα εμβολια δεν εχουν τελικη εγκριση, και δεν θα μπορουσαν να εχουν, αφου βγηκαν σε ενα χρόνο.
Οποιος εμβολιαζεται ειναι πειραματοζωο,
τελεια και παυλα.
Αγοραζεις αυτοκινητο, που δεν εχει τεσταριστει επαρκως,
που δεν εχει πιστοποιησεις απο τους αρμοδιους οργανισμους ποιοτητας και ασφαλειας;
Οχι, γιατι αφου δεν εχει λαβει τους καταλληλους ελεγχους, καλλιστα μπορει να σε σκοτωσει απο κατασκευαστικες αστοχιες!
Τα εμβολια δεν εχουν τελικη εγκριση, και δεν θα μπορουσαν να εχουν, αφου βγηκαν σε ενα χρόνο.
τελεια και παυλα.
που δεν εχει πιστοποιησεις απο τους αρμοδιους οργανισμους ποιοτητας και ασφαλειας;
Οχι, γιατι αφου δεν εχει λαβει τους καταλληλους ελεγχους, καλλιστα μπορει να σε σκοτωσει απο κατασκευαστικες αστοχιες!
Μεγαλύτερο ποσοστό γιατρών το κάνει απο ότι αυτούς που δεν το κάνουν, κάτι πάει να πει αυτό έτσι δεν είναι;
Αποφάσισε λοιπόν ακούμε τους γιατρούς ή όχι;
Το νέα εμβόλια σχετικά είναι τα Moderna/phizer, που ακόμα και αυτά με το mrna έχουν ξεκινήσει δοκιμές απο την εποχή του πρώτου sars τα άλλα είναι με τον γνωστό τρόπο παραγωγής εμβολίων εδώ και χρόνια.
Να υποθέσω όταν πας να αγοράσεις αμάξι πχ αν πας αύριο θα πάρεις μοντέλο του 2000 για να είσαι σίγουρος πως είναι δοκιμασμένο; ή μήπως δεν έχουμε ακούσει για ανακλήσεις παλιών και με πιστοποιήσεις μοντέλων που κάνανε ακριβώς αυτό που λες;
τελεια και παυλα.
Θα μπορούσα να σου πω αρκετά ως απάντηση, αλλά δεν έχει νόημα να σε πείσω (και δεν με ενδιαφέρει), εσύ ειδικά έχεις διαβεί το Ρουβίκωνα.
Το μόνο που θέλω να ρωτήσω είναι, ξέρεις ακριβώς τι περιλαμβάνει η οριστική έγκριση πέρα από αυτά που περιλαμβάνει η επείγουσα; Ξέρεις τι περιλαμβάνει η επείγουσα αδειοδότηση; Ξέρεις πόσα σκευάσματα που έχουν πάρει επείγουσα ανακλήθηκε η άδειά τους, γιατί και πώς;
BTW: Στην Ελλάδα κοντά στο 85-90% των γιατρών έχει εμβολιαστεί (δημόσιο και ιδιώτες). Έχει ανακοινωθεί επίσημα γιατί ακουγόταν (καλή ώρα όπως εδώ) πολλά. Αλλά να φανταστώ και αυτό ψέμματα είναι, τα βοθροκάναλα, οι συνομωσίες κλπ, κλπ.
Το μόνο που θέλω να ρωτήσω είναι, ξέρεις ακριβώς τι περιλαμβάνει η οριστική έγκριση πέρα από αυτά που περιλαμβάνει η επείγουσα; Ξέρεις τι περιλαμβάνει η επείγουσα αδειοδότηση; Ξέρεις πόσα σκευάσματα που έχουν πάρει επείγουσα ανακλήθηκε η άδειά τους, γιατί και πώς;
Ψάχνει να βρει τις απαντήσεις στο FB. Όλο και κάτι θα έχει γράψει ο Πετράκος για αυτά που ρωτάς :rofl:
τελεια και παυλα.
Ο ηγούμενος Εφραίμ αντί να έχει κάνει το εμβόλιο των 10 € τώρα κόβει βόλτες με ελικόπτερο για τον Ευαγγελισμό , πλέρω τώρα τα κοροιδα: εγώ κιεσύ γιατί ένας 65ρης είναι ακόμη ανεμβολίαστος.
https://www.ethnos.gr/ekklisia/159088_igoymenos-efraim-batopedioy-se-kliniki-covid-ston-eyaggelismo-den-eihe-kanei
manoulamou
29-05-21, 12:05
Λιγα τα λογια σας για τον αγιον Βατοπεδιου
:bless::bless::bless:
μην σας περιλαβει η Μαρα και μετα δεν θα σας ξεπλενει ουτε ο Ρουσοπουλος ουτε ο Βουλγαρακης...
Για οσους τους θυμουνται λεμε τωραααα
:twisted:
famous-walker
29-05-21, 16:12
Ηπια συμπτώματα, αλλά με ελικόπτερο στο νοσοκομείο...
Βατοπεδιον Holy Halo - Platinum healthcare plan ουρανοκατέβατο :twisted:
Αλμυρός: Νεκρός 62χρονος 12 ώρες μετά τον εμβολιασμό του
https://www.aftodioikisi.gr/koinonia/almyros-nekros-62chronos-12-ores-meta-ton-emvoliasmo-toy/
Πρεπει να ανοιξω ιστοσελιδα να γραφω τα θυματα των εμβολιων.
----
Η 'προσωρινη' αδεια υπο ορους για τα εμβολια,
δοθηκε με την αιτιολογια οτι δεν υπαρχουν φαρμακα (εγκεκριμενα για την περισταση) να καταπολεμησουν τον κορονοϊο....
Αν εγκρινουν/κυκλοφορησουν τετοιο φαρμακο, αυτοματως αιρονται οι αδειες των εμβολιων της πλακας και του κινδυνου....
Αρα εχουν καθε συμφερον, να μην εγκρινουν κανενα φαρμακο...
Εγω παντως εχω ηδη προμηθευτει το zithromax και augmentin, just in case.
Να αρρωστησω, να παω νοσοκομειο, να με διασωληνωσουν, και να με πεθανουν, δεν θα συμβει.
https://www.aftodioikisi.gr/koinonia/almyros-nekros-62chronos-12-ores-meta-ton-emvoliasmo-toy/
----
δοθηκε με την αιτιολογια οτι δεν υπαρχουν φαρμακα (εγκεκριμενα για την περισταση) να καταπολεμησουν τον κορονοϊο....
Αν εγκρινουν/κυκλοφορησουν τετοιο φαρμακο, αυτοματως αιρονται οι αδειες των εμβολιων της πλακας και του κινδυνου....
Να αρρωστησω, να παω νοσοκομειο, να με διασωληνωσουν, και να με πεθανουν, δεν θα συμβει.
https://www.accessdata.fda.gov/drugsatfda_docs/label/2011/050564s052,050720s025lbl.pdf
Πρόσεξε γιατί έχουν αναφερθεί θάνατοι, δεν βάζω καν τις άλλες παρενέργειες και είναι και πόσα χρόνια που είναι ενεργό
----
Μάντεψε ποιάς εταιρίας είναι το zithromax :lol: :worthy:
Οχι μόνο αυτό, φαντάσου πόσοι άλλοι έχουν κάνει παρακαταθήκη (ενώ δεν επιτρέπεται χωρίς συνταγή) αυτών των αντιβιοτικών, μετά θα λέμε μα γιατί έχουν γίνει τόσο ανθεκτικά τα μικρόβια.
Ακούσανε οτι μπορεί να βοηθάνε και τα παίρνουν σαν βιταμίνες το πρωί, αλλά κανείς δεν διαβάζει τις παρενέργειες
----
Και εδώ είναι που πηγαίνει το ....
.... απελπισία ... :facepalm:
Πρώτον άλλο σε ρώτησα (αν απαντάς σε εμένα φυσικά) και άλλο είπες. Κλασικό όσων απλά δεν πρόκειται ποτέ να δεχτούν ότι κάνουν λάθος ή είναι άσχετοι.
Δεύτερον και κυριότερο δηλαδή εσύ με ψάξιμο στο ίντερνετ και συζητήσεις με ομοίους σου έγινες γιατρός και προτιμάς να κουράρεις μόνος τον εαυτό σου από το πας σε γιατρό/νοσοκομείο. Σωστά, τι ξέρουν παραπάνω αυτοί; 6 χρόνια πανεπιστημιακές σπουδές, καναδυό χρόνια σε ΕΣΥ, 4-5 χρόνια ειδικότητα. Για κάποιους χρόνια εμπειρία. Αλλά ο cool έψαξε στο ίντερνετ και ξέρει καλύτερα :facepalm:
Φίλε το τελευταίο που θα σου πω είναι απλά ότι εύχομαι να μη χρειαστείς γιατρό για τον κορονοϊό αλλά παίζει να χρειάζεσαι ούτως ή άλλως κάποια άλλη ειδικότητα. Καλή τύχη .
Εξαφανίστηκαν είπαν έως τα ξημερώματα τα Johnson & Johnson από τους 20άριδες! :cool:
Περιμένουν τώρα την επόμενη παρτίδα..
manoulamou
30-05-21, 09:47
Ανευθυνη νεολαια, τι να πει κανείς... :p
Νομίζω είναι η κατάλληλη στιγμή να στραφεί η συζήτηση σε αρνητές και ψεκασμενους.
Let's go.
Εγω θελω να ρωτησω τους αντιεμβολιαστες τι λυση εχουν για εμας που η δουλεια μας ειναι να συναναστρεφομαστε σε κλεισους χωρους κοσμο ολη μερα. Ματζουνια,χλωρινες και χαπια απ τους γιατρους του ιντερνετ μηπως;
Και εγω με βαρια καρδια εκανα το εμβολιο αλλα δεν υπαρχει κατι αλλο προς το παρον.
Η λύση είναι να κάνεις το εμβόλιο. The end.
Εξαφανίστηκαν είπαν έως τα ξημερώματα τα Johnson & Johnson από τους 20άριδες! :cool:
Δεν είχαν μονο οι 20ρηδες πρόσβαση άλλα όλοι οι ενήλικες. Πχ προχθες το βράδυ όταν άνοιξαν, συμπτωματικά έψαχνα να βρω πιο νωρίς με Pfizer (35-39), αν ήθελα διάλεγα και JnJ.
Οχι μόνο αυτό, φαντάσου πόσοι άλλοι έχουν κάνει παρακαταθήκη (ενώ δεν επιτρέπεται χωρίς συνταγή) αυτών των αντιβιοτικών, μετά θα λέμε μα γιατί έχουν γίνει τόσο ανθεκτικά τα μικρόβια.
Ακούσανε οτι μπορεί να βοηθάνε και τα παίρνουν σαν βιταμίνες το πρωί, αλλά κανείς δεν διαβάζει τις παρενέργειες
zithromax ειχα παρει για εξωτικά βακτηρίδια και εχει 4 σελιδες παρενεργειες :twisted: . Προφανώς χρειαζεται ψυχίατρο με το augmentin θα στειλει στα θυμαρακια απο αλλεργίες
Πριν 5 χρονια,φθινοπωρο, εκανα επεμβαση για οισοφαγο barrett.Μου χορηγηθηκε μια σειρα απο χαπια ,εκ των οποιων το ενα θα επρεπε να το παιρνω για 2 χρονια.Το χειμωνα που ακολουθησε αρρωστησα 6 φορες,πραγμα αρκετα περιεργο ,αφου ειχα να αρρωστησω 10 χρονια.Ανοιξη καλοκαιρι συνεχισα να αρρωσταινω καθε 4-5 εβδομαδες και με το ξεκινημα του φθινοπωρου αρχισα να αρρωσταινω παλι καθε 2-3 εβδομαδες.
Νομιζω το πιασατε τι εφταιγε.Παροτι δεν αναφεροταν καμια τετοια παρενεργεια στο χαπι που επαιρνα ,σε εμενα μου διελυε κυριοελεκτικα το ανοσοποιητικο συστημα.Με το που το πηρα χαμπαρι και το αλλαξε ο γιατρος σταματησα να αρρωσταινω.
Ολα τα χαπια εχουν παρενεργειες,το θεμα ειναι να μην εισαι ο "τυχερος" εσυ.
Ναι τα ξέρουμε αυτά. Αλλά γιατί να πάρει χάπι ή εμβόλιο ο νεαρός τη στιγμή που η πιθανότητα να πάθει κάτι σοβαρό, είναι εξαιρετικά χαμηλή. Γιατί να πάρει ένα ρίσκο αχρείαστο.
Πόσο μάλλον να του το επιβάλλουν ψεκασμένοι, απειλώντας με εξορίες και απαγορεύσεις και αστεράκια.
Το ξερω...
Είχαμε την γκρίνια για το sms Κάθε μέρα, τώρα θα έχουμε και το να λένε οι ψεκασμένοι την πλειοψηφία του κόσμου ψεκασμένους. Αρε Πετράκος που σας χρειάζεται
«Σας παρακαλώ πείτε την αλήθεια στον κόσμο…» – Γυναίκα κινδύνευσε να πεθάνει από το εμβόλιο Johnson and Johnson και λύνει την σιωπή της!
https://piraeuspress.gr/hellas/ygeia/497687/sygklonistiki-martyria-sas-parakalo-pite-tin-alithia-ston-kosmo-gyneka-kindynefse-na-pethani-apo-to-emvolio-johnson-and-johnson-ke-lyni-tin-siopi-tis/
- - - Updated - - -
Καταλαβαινω και κατανοω,
οσους πηγαν και εκαναν εμβολιο, γιατι ειναι διαρκως σε επαφη με κοσμο και φοβουνται.
Εχω πχ γνωστη μου γιατρο στην Ελβετια,
που και αυτη φοβαται με παρενεργειες, και το εκανε με βαρια καρδια...
Αν δεν το εκανε, θα ειχε τα γνωστα ζητηματα στις μετακινησεις της απο/προς Ελλαδα,
συγχρωτιζεται με πολυ κοσμο στη Γενευη, που ως international city εχει πληθυσμο που πηγαινοερχεται απο ολο τον πλανητη,
και παροτι ειχε ενδοιασμους για το εμβολιο, πηρε την αποφαση και το εκανε, αλλα ακομη και τωρα φοβαται για το μελλον υπο το πρισμα των εμβολιων...
Αυτο που λεω, ειναι οτι μας πλασαρουν την μιση αληθεια.
Και το θεμα ρε παιδια, αν πουμε οτι κανουν δουλεια τα λεγομενα 'εμβολια',
δεν ειναι να γλυτωσεις τωρα, και στο μελλον να τραβιεσαι με τις παρενεργειες τους!
Δεν ειναι το ιδιο με τα φαρμακα που μου συγκρινεται!
Ναι, ολα τα φαρμακα εχουν παρενεργειες.
Αλλα μου συγκρινεται φαρμακα, που εχουν πχ δεκαετιες στην αγορα, εχουν δοκιμαστει απο εκατομμυρια ανθρωπους επι χρονια, εχουν λαβει τελικες εγκρισεις και πιστοποιησεις, και στην τελικη θα το παρεις on demand, αν χρειαστει, και μαλιστα τοτε ο γιατρος θα κρινει ποιο φαρμακο θα σου δωσει;
Δεν συγκρινεται με την 'λαιλαπα' των εμβολιων που επιβαλλουν.
«Σας παρακαλώ πείτε την αλήθεια στον κόσμο…» – Γυναίκα κινδύνευσε να πεθάνει από το εμβόλιο Johnson and Johnson και λύνει την σιωπή της!
https://piraeuspress.gr/hellas/ygeia/497687/sygklonistiki-martyria-sas-parakalo-pite-tin-alithia-ston-kosmo-gyneka-kindynefse-na-pethani-apo-to-emvolio-johnson-and-johnson-ke-lyni-tin-siopi-tis/
- - - Updated - - -
.
Λέει δεν θα κάνει δεύτερη δόση απο ενα μονοδοσικο εμβόλιο, ακόμα κάνει παράπονα γιατί λεεί πρέπει να κάνει τεστ κάποιος για να μπει στο νοσοκομείο........
Facebook for ever
- - - Updated - - -
Κάτι σχετικό με τα mrna
Ο καθηγητής κάνει λόγο για την προοπτική εξατομικευμένων εμβολίων, τονίζοντας παράλληλα ότι η τεχνολογία του mRNA ήταν τελικά μία ευτυχής συγκυρία, μέσα σε αυτή την τεράστια ατυχία και αναστάτωση του κορωνοϊού. Διευκρινίζει μάλιστα ότι αυτή η τεχνολογία για εμβόλια ή για θεραπευτικούς σκοπούς, δεν είναι κάτι καινούργιο που δημιουργήθηκε για τον κορωνοϊό. «Οι εταιρείες όπως η Μοderna, ή η BioNtech , που συνεργάστηκε με την Pfizer, και αρκετές άλλες εταιρείες υπάρχουν εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες. Eίναι εταιρείες εισηγμένες στο χρηματιστήριο, δηλαδή είναι εταιρείες που υπήρχαν με μεγάλα κεφάλαια και ο σκοπός τους είναι να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία του RNA, κυρίως για τον καρκίνο. Είχαν ήδη μία πολύ σοβαρή παρουσία και δοκιμές στη χρήση αυτής της τεχνολογίας για τον καρκίνο».
Πηγή: https://www.voria.gr/article/gia-mi-chirourgisimous-karkinous-ta-prota-emvolia-me-technologia-mrna
Πως γινεται να βγαζουν εμβολια σε dt, δηλαδη το 'δυσκολοτερο' ιατρικα ζητημα-κατι που υποτιθεται λυνει το προβλημα (λεμε τωρα...),
ενω για 'φαρμακο' ακομη το ψαχνουν, και θα το ψαχνουν ακομη για χρονια;
Γιατι δεν βγαζουν, εστω, 'φαρμακα υπο ορους/προσωρινη εγκριση', ενω για τα εμβολια το εκαναν;
Καθε λιγο διαβαζουμε και κανενα νεο για επισημο 'φαρμακο', μαλλον για 'ξεκαρφωμα' και 'σταχτη στα ματια΄...
αλλα μεχρι να το 'βρουν' σε καμια 10αρια χρονια,
πρωτα θα εχουν εμβολιασει ακομη και τις σαυρες του πλανητη!
Δεν χρειαζεται 4ος παγκοσμιος πολεμος. Τα εμβολια θα κανουν τη δουλεια!!!
Πειραματικό φάρμακο αποτελεσματικό ενάντια σε πολλά στελέχη του νέου κοροναϊού
https://www.in.gr/2021/05/30/b-science/sars-cov2/peiramatiko-farmako-apotelesmatiko-enantia-se-polla-stelexi-tou-neou-koronaiou/
Πως γινεται να βγαζουν εμβολια σε dt, δηλαδη το 'δυσκολοτερο' ιατρικα ζητημα-κατι που υποτιθεται λυνει το προβλημα (λεμε τωρα...),
ενω για 'φαρμακο' ακομη το ψαχνουν, και θα το ψαχνουν ακομη για χρονια;Πάλι ό,τι να'ναι... τί σχέση έχει το ένα με το άλλο; Και για τη γρίππη υπάρχει εμβόλιο εδώ και δεκαετίες, φάρμακο όμως δεν υπάρχει.
famous-walker
30-05-21, 17:38
- - - Updated - - -
Καταλαβαινω και κατανοω,
οσους πηγαν και εκαναν εμβολιο, γιατι ειναι διαρκως σε επαφη με κοσμο και φοβουνται.
Εχω πχ γνωστη μου γιατρο στην Ελβετια,
που και αυτη φοβαται με παρενεργειες, και το εκανε με βαρια καρδια...
Αν δεν το εκανε, θα ειχε τα γνωστα ζητηματα στις μετακινησεις της απο/προς Ελλαδα,
συγχρωτιζεται με πολυ κοσμο στη Γενευη, που ως international city εχει πληθυσμο που πηγαινοερχεται απο ολο τον πλανητη,
και παροτι ειχε ενδοιασμους για το εμβολιο, πηρε την αποφαση και το εκανε, αλλα ακομη και τωρα φοβαται για το μελλον υπο το πρισμα των εμβολιων...
Αυτο που λεω, ειναι οτι μας πλασαρουν την μιση αληθεια.
Και το θεμα ρε παιδια, αν πουμε οτι κανουν δουλεια τα λεγομενα 'εμβολια',
δεν ειναι να γλυτωσεις τωρα, και στο μελλον να τραβιεσαι με τις παρενεργειες τους!
Δεν ειναι το ιδιο με τα φαρμακα που μου συγκρινεται!
Ναι, ολα τα φαρμακα εχουν παρενεργειες.
Αλλα μου συγκρινεται φαρμακα, που εχουν πχ δεκαετιες στην αγορα, εχουν δοκιμαστει απο εκατομμυρια ανθρωπους επι χρονια, εχουν λαβει τελικες εγκρισεις και πιστοποιησεις, και στην τελικη θα το παρεις on demand, αν χρειαστει, και μαλιστα τοτε ο γιατρος θα κρινει ποιο φαρμακο θα σου δωσει;
Δεν συγκρινεται με την 'λαιλαπα' των εμβολιων που επιβαλλουν.
Ψάξε να δεις τι γίνεται με τις κινολονες. Ένα αντιβιοτικό με σοβαρές, πολλές φορές μόνιμες, παρενέργειες που το γράφανε για δεκαετίες για ψύλλου πήδημα ακόμα και για παθήσεις που δεν δικαιολογούνταν με τίποτα. Παθοντες καταγγέλανε τις παρενέργειες επί σειρά ετών και μόνο την προηγούμενη δεκαετία άρχισε σταδιακά να έρχεται η αναγνώριση.
Και αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα. Με τα εμβόλια τα συγκεκριμένα λιγο-πολυ ξέρουμε το ρίσκο βραχύ-μεσοπροθεσμα. Ξέρουμε επίσης τις πιθανές επιπτώσεις αν νοσησεις και σε τι ποσοστό εμφανίζονται. Τα ζυγίζεις λοιπόν και αποφασίζεις.
ενω για 'φαρμακο' ακομη το ψαχνουν, και θα το ψαχνουν ακομη για χρονια;
Πάλι είσαι λάθος cool και δεν ξέρεις τα πραγματικά δεδομένα..
Εμβόλια mRNA για μη χειρουργήσιμους καρκίνους μέσα στην επόμενη 10ετια
«Οι εταιρείες όπως η Μοderna, ή η BioNtech, που συνεργάστηκε με την Pfizer, και αρκετές άλλες εταιρείες υπάρχουν εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες.
Eίναι εταιρείες εισηγμένες στο χρηματιστήριο, δηλαδή είναι εταιρείες που υπήρχαν με μεγάλα κεφάλαια και ο σκοπός τους είναι να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία του RNA, κυρίως για τον καρκίνο.
Είχαν ήδη μία πολύ σοβαρή παρουσία και δοκιμές στη χρήση αυτής της τεχνολογίας για τον καρκίνο».
https://www.protothema.gr/ugeia/article/1128953/emvolia-mrna-gia-mi-heirourgisimous-karkinous-mesa-stin-epomeni-10etia/
Συνεχίζεις να αγνοείς τα επιστημονικά δεδομένα από τις χώρες που έχει προχωρήσει ο εμβολιασμός..
και συνεχίζεις να πιστεύεις σε παγκόσμιες συνωμοσίες..
- - - Updated - - -
Αλήθεια έχεις κάνει ποτέ σου κάποιο εμβόλιο την τελευταία δεκαετία ?? :cool:
- - - Updated - - -
Το πιο αστείο βέβαια είναι να μιλάμε για θανάτους από παρενέργειες εμβολίων..
και να αγνοούμε αυτούς από τις συνέπειες του Covid.. :cool:
Μπορούμε πλέον να διαλέξουμε ανάμεσα σε παλιές ή νέες τεχνολογίες, αν φοβόμαστε κάτι..
Καταπέλτης ο γνωστός καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου κ. Κασιμάτης...
https://www.youtube.com/watch?v=77cgzcbMRLo
manoulamou
30-05-21, 20:23
Μετα την γυναικολογο και τον ψυχιατρο, ενας ακομη ειδικος, μαζι με τον ντινοπουλο... :p
Χασαμε και την γιαμαρελου!
Μετα την γυναικολογο και τον ψυχιατρο, ενας ακομη ειδικος, μαζι με τον ντινοπουλο... :p
Χασαμε και την γιαμαρελου!
Ελπίζω μόνο να μην αρχίσουν οι επιδημιολόγοι να μιλάνε για το σύνταγμα :p
manoulamou
30-05-21, 20:26
Εδω εφτασε ο γιος μου - αναλυτης προγραμματιστης να μου... αναλυει τη συνθεση των εμβολιων. :rofl:
Εδω εφτασε ο γιος μου - αναλυτης προγραμματιστης να μου... αναλυει τη συνθεση των εμβολιων. :rofl:
γιατι οπως ειναι γνωστο , ολοι ξερουμε μονο ενα πραγμα , και δεν μπορουμε να μαθουμε δευτερο . ειναι ρυθμιση του κατασκευαστη ..
γιατι οπως ειναι γνωστο , ολοι ξερουμε μονο ενα πραγμα , και δεν μπορουμε να μαθουμε δευτερο . ειναι ρυθμιση του κατασκευαστη ..
Και όπως είναι γνωστό, η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας.
Γιατί όταν δεν ακούς κάποιον που η ειδίκευση του είναι σε ενα συγκεκριμένο πεδίο, αλλα ακούς κάποιον που το μαθαίνει στον ελεύθερο του χρόνο.... είναι κάπως.
Και ένα επιδημιολόγος φυσικά μπορεί να μιλήσει για τον σύνταγμα σε μια συνάντηση φιλών, στο καφενείο, στο facebook, αλλά συνήθως δεν θα το κάνει με το ύφος του ειδήμονα, γιατί το κάνει ενας συνταγματολόγος;
manoulamou
30-05-21, 20:42
Παντως η Γαλαζια Ελευθερια = νησια = Μυκονος προχωραει ασθμαινοντας.
Το καμαρι μου εκλεισε προχτες ραντεβου για τελος Ιουνιου με την πρωτη δοση του Pfizer!
:hmm:
Παντως η Γαλαζια Ελευθερια = νησια = Μυκονος προχωραει ασθμαινοντας.
Το καμαρι μου εκλεισε προχτες ραντεβου για τελος Ιουνιου με την πρωτη δοση του Pfizer!
:hmm:
Αν δεν κάνω λάθος είχε την δυνατότητα να κλείσει εδώ και μέρες, αλλά δεν το έκανε.
Τι ακριβώς περίμενε οτι θα γίνει;
Μήπως είναι 30+ που άνοιξαν προχθές όλα τα εμβόλια..
Ελπίζω μόνο να μην αρχίσουν οι επιδημιολόγοι να μιλάνε για το σύνταγμα :p
Μα ο καθηγητης, που δεν κανατε τον κοπο να τον ακουσετε, δεν μιλαει για την ιατρικη πτυχη.
Μιλαει για ολες αυτες τις πραξεις νομοθετικου περιεχομενου, και την κατατρομοκρατηση του κοσμου απο τα ΜΜΕ,
που ουσιαστικα καταλυουν συνταγματικα κατοχυρωμενες ελευθεριες.
Απο τη στιγμη που δεν μιλαμε μονο για ιατρικη,
αλλα και για πληθος νομων, και βεβαια ορθως και μιλαει,
αλλα που εσεις λοιδωρειτε καθε αντιθετη αποψη.
Νομικα μιλαει ο ανθρωπος, εκτος και αν εσεις δεν βλεπετε τις πραξεις νομοθετικου περιεχομενου που ψηφιζονται...
Μα ο καθηγητης, που δεν κανατε τον κοπο να τον ακουσετε, δεν μιλαει για την ιατρικη πτυχη.
Μιλαει για ολες αυτες τις πραξεις νομοθετικου περιεχομενου, και την κατατρομοκρατηση του κοσμου απο τα ΜΜΕ,
Νομικα μιλαει ο ανθρωπος, εκτος και αν εσεις δεν βλεπετε τις πραξεις νομοθετικου περιεχομενου που ψηφιζονται...
Δεν κατάλαβες, εσύ πιο πίσω μας βάζεις τον Πετράκο που μιλάει για την υγεία και για το σύνταγμα.
Όσο το αντισυνταγματικό θα στο χαλάσω, καθώς προβλέπονται απο το σύνταγμα για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας.
- - - Updated - - -
https://www.oenet.gr/online/%CE%B1%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%84%CE%B5%CF%83/item/75124-epitrepontai-ta-perioristika-metra-gia-tin-antimetopisi-tis-pandimias-kata-to-elliniko-sintagma
https://www.lawspot.gr/nomika-nea/prostasia-tis-anthropinis-zois-kai-syntagmatikes-eleytheries-symporeysi-i-antipalotita?PageSpeed=noscript
manoulamou
31-05-21, 19:28
Δεν κατάλαβες, εσύ πιο πίσω μας βάζεις τον Πετράκο που μιλάει για την υγεία και για το σύνταγμα.
Όσο το αντισυνταγματικό θα στο χαλάσω, καθώς προβλέπονται απο το σύνταγμα για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας.
Μην ασχολεισαι, χαμενη υποθεση να προσπαθεις να πεισεις, οποιον δεν θελει φοβαται να πειστει... (https://www.lifo.gr/now/tech-science/pos-exigeitai-i-anagki-kapoion-anthropon-na-pisteyoyn-se-apithanes-synomosies)
...
Συνοπτικα ολες οι αληθειες που μας κρυβουν περι ΙΟΥ, γκέιτς κλπ (https://www.lifo.gr/tags/theories-synomosias :whistle:) :rolleyes:
famous-walker
31-05-21, 19:58
Λίγο που είδα για το Σύνταγμα καλά τα λέει. Δυστυχώς για αυτόν έκανε το λάθος να πιάσει αυτά που δεν τον αφορούν.
manoulamou
31-05-21, 20:07
Με ενοχλει αφανταστα
οταν βλεπω ανθρωπους που ποτέ τους δεν αγωνιστηκαν για το ο,τιδηποτε περαν του εαυτουλη τους ή/και της κονομας
ιδιως δε για τα πολιτικα ή τα ανθρωπινα δικαιωματα,
να σηκωνουν ψηλα τα λαβαρα της ελευθεριας και της τηρησης του συνταγματος!
:evil:
famous-walker
31-05-21, 20:16
Στο ότι απαιτείται πλήρης διαφάνεια και τεκμηρίωση για όλα τα μέτρα ώστε να είναι συνταγματικά έχει δίκιο. Βασικά η δημοκρατία το απαιτεί.
Από εκεί και πέρα το χάνει εκεί που ασχολείται με τα του ιού...
Με ενοχλει αφανταστα
οταν βλεπω ανθρωπους που ποτέ τους δεν αγωνιστηκαν για το ο,τιδηποτε περαν του εαυτουλη τους ή/και της κονομας
ιδιως δε για τα πολιτικα ή τα ανθρωπινα δικαιωματα,
να σηκωνουν ψηλα τα λαβαρα της ελευθεριας και της τηρησης του συνταγματος!
:evil:
Μα... μα... μανούλα, τα ατομικά δικαιώματα και οι ατομικές ελευθερίες έχουν νόημα και αξία όταν είναι δικά μου. Για των άλλων και για της κοινωνίας γενικότερα ας ενδιαφερθούν άλλοι.
Πάντως να βλέπω κατεξοχήν δεξιούς και ολίγον ... εε.... πως να το πω ευγενικά... αυταρχικούς να κόπτονται για ελευθερίες του ατόμου, για αυτοδιάθεση και συνταγματικά δικαιώματα... πολύ πλάκα έχει.
manoulamou
31-05-21, 20:35
Το λεω με πονο ψυχης και γνωση του χωρου, ευτυχως ή δυστυχως υπαρχουν αρκετοι δεξιοι πολυ πιο δημοκρατικοι στην καθημερινοτητα τους
απο θεωρητικα σοσιαλιστες και μαλιστα στελεχη αριστερων κομματων ή συνδικαλιστες!
Η συμπεριφορα απεναντι σε οσους δεν συμμεριζονται ακριβως ολα οσα λεει και πραττει το κομμα, ειναι θανασιμοι εχθροι, στην πυρα λεμεεε
:( :mad:
- - - Updated - - -
ΟΧΙ η πλειοψηφια εκατερωθεν αλλά υπαρχουν!
Το λεω με πονο ψυχης και γνωση του χωρου, ευτυχως ή δυστυχως υπαρχουν αρκετοι δεξιοι πολυ πιο δημοκρατικοι στην καθημερινοτητα τους
απο θεωρητικα σοσιαλιστες και μαλιστα στελεχη αριστερων κομματων ή συνδικαλιστες!
Η συμπεριφορα απεναντι σε οσους δεν συμμεριζονται ακριβως ολα οσα λεει και πραττει το κομμα, ειναι θανασιμοι εχθροι, στην πυρα λεμεεε
:( :mad:
- - - Updated - - -
ΟΧΙ η πλειοψηφια εκατερωθεν αλλά υπαρχουν!
Ναι, εννοούσα λίγο πιο δεξιά από την ... εχμ... δεξιά. Γενικώς δε διαφωνώ με αυτό που λες, ούτε η δημοκρατικότητα είναι αποκλειστικότητα ενός χώρου.
Για τον εμβολιασμο μικρων παιδιων, με το δηλητηριο-εμβολιο κορονοϊου, τι εχετε να πειτε;
@ ADSLgr.com All rights reserved.