Επιστροφή στο Forum : Offtopic απο νήμα του covid
Μπα δεν υπάρχει κανένα στοιχείο ούτε ένδειξη. Η επίδραση αν υπάρξει θα φανεί σε μερικά χρόνια όπως συμβαίνει με κάθε εμβόλιο εδώ και χρόνια.
Επειδή τα δεδομένα είναι ελάχιστα και αλλάζουν καθημερινά, στην αρχή όσοι είχαμε νοσήσει κάναμε 2 δόσεις, μετά έγινε 1 σε κάνα μήνα θα γίνει καμία.. Όποτε αναμονή, είναι νωρίς. Προσωπικά θα περιμένω τουλάχιστον 2 χρόνια για εμβολιασμό.
Βασικά δύο χρόνια ίσως να είναι λίγο για ένα παντελώς άγνωστο και νέο εμβόλιο.
manoulamou
02-07-21, 09:57
Επειδη εχω μπερδευτει ολιγον,
παρενεργειες επικινδυνες, κρυφες εως και θανασιμες υπαρχουν σε ΟΛΑ τα εμβολια
H
μονον σε αυτα που αφορουν Sars cov2 = Covid-19 ???
Εαν ισχυει το πρωτο, να εχω τυψεις αναδρομικα για τα δυο μου παιδια και ιδιως για το γιο που πηγε στρατιωτης;
Γιατι αυτα γινονται μεχρι τωρα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, χωρις σουξουμουξου μανταλακια!
:twisted:
Επειδη εχω μπερδευτει ολιγον,
παρενεργειες επικινδυνες, κρυφες εως και θανασιμες υπαρχουν σε ΟΛΑ τα εμβολια
H
μονον σε αυτα που αφορουν Sars cov2 = Covid-19 ???
Εαν ισχυει το πρωτο, να εχω τυψεις αναδρομικα για τα δυο μου παιδια και ιδιως για το γιο που πηγε στρατιωτης;
Γιατι αυτα γινονται μεχρι τωρα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, χωρις σουξουμουξου μανταλακια!
:twisted:
Άγνωστο και νέο εμβόλιο δεν είναι του στρατού. Εντελώς αδιάφορη ήταν η διαδικασία.
Κοιτάξτε. Άλλη συζήτηση πώς επιλέγουμε να πάρουμε τα ρίσκα μας επειδή πχ φοβόμαστε ή οτιδήποτε και άλλο να το παίζουμε τρελιτσα με συνεχή αστειακια για το πόσο χαζοί και ψεκασμενοι είναι όσοι έχουν τις αμφιβολίες τους.
Μόνο χριστιανοταλιμπαν και ψεκασμενοι παίρνουν με τόση φανατιλα την όποια πλευρά από τις δύο. ;)
Μπα δεν υπάρχει κανένα στοιχείο ούτε ένδειξη. Η επίδραση αν υπάρξει θα φανεί σε μερικά χρόνια όπως συμβαίνει με κάθε εμβόλιο εδώ και χρόνια.
Επειδή τα δεδομένα είναι ελάχιστα και αλλάζουν καθημερινά, στην αρχή όσοι είχαμε νοσήσει κάναμε 2 δόσεις, μετά έγινε 1 σε κάνα μήνα θα γίνει καμία.. Όποτε αναμονή, είναι νωρίς. Προσωπικά θα περιμένω τουλάχιστον 2 χρόνια για εμβολιασμό.
Για δωσε ενα λινκ με παρενεργειες εμβολιων μετα απο 20 χρονια.
Στο δευτερο συμφωνω.
manoulamou
02-07-21, 10:26
Προσωπικα δεν ημουν ποτε φανατισμενη με το ο,τιδηποτε, περαν της σιχαμαρας μου για ανθρωποειδη που εχουν ιδεολογιες παρομοιες ή ανηκουν στην Χ.Α.
Κανετε ο,τι γουσταρετε, αρκει να μην προσπαθειτε να το επιβαλλετε στους υπολοιπους.
Θα εκανα το οποιοδηποτε εμβολιο, ασχετως παρενεργειων, γιατι εχω τοσα υποκειμενα νοσηματα, που εαν κολλησω sars 2 cov
δεν θα προλαβω ουτε καν στο ασθενοφορο να μπω.
Επισης τα εμβολια σωζουν και θα σωσουν εκατομμυρια ανθρωπων, που αλλιως ειτε θα υπεφεραν τις μακροχρονιες συνεπειες ειτε θα πεθαιναν εντος ή εκτος νοσοκομειων
228693
- - - Updated - - -
Προσωπικα δεν ημουν ποτε φανατισμενη με το ο,τιδηποτε, περαν της σιχαμαρας μου για ανθρωποειδη που εχουν ιδεολογιες παρομοιες ή ανηκουν στην Χ.Α.
Κανετε ο,τι γουσταρετε, αρκει να μην προσπαθειτε να το επιβαλλετε στους υπολοιπους.
Θα εκανα το οποιοδηποτε εμβολιο, ασχετως παρενεργειων, γιατι εχω τοσα υποκειμενα νοσηματα, που εαν κολλησω sars 2 cov
Επισης τα εμβολια σωζουν και θα σωσουν εκατομμυρια ανθρωπων, που αλλιως ειτε θα υπεφεραν τις μακροχρονιες συνεπειες ειτε θα πεθαιναν εντος ή εκτος νοσοκομειων
Ειναι σαν τους vegetarian,vegan .Δεν τους αρκει να μην τρωνε κρεας αυτοι,αλλα θελουν να το επιβαλλουν και στους αλλους.
Ναι συμφωνούμε για τον καρκίνο των νεοναζί. :p
Κανείς δεν προσπαθεί να επιβάλει σε κάποιον να μην εμβολιαστεί. Το εντελώς αντίθετο γίνεται αυτή τη στιγμή. Με την ακροδεξιά να έχει αφηνιασει να χωρίσει τον κόσμο σε λεπρούς και καθαρούς και τους εμβολιασμενους, να έχουν αφηνιασει να τους κάνουν τη χάρη.
Αντί ο κόσμος να ακούει ευχαριστώ που έκανε υπομονή μέσα σε όλη αυτή την άριστη παρωδία και έκανε το καθήκον του να μην ξεφύγουν τα πράγματα παρά τις προσπάθειες των αχρήστων βγαίνει και ο κακος της υπόθεσης.
manoulamou
02-07-21, 10:41
Ειδικα οι vegan ειναι οριακα λογικοι ΙΜΟ αφου μερικοι αποκλειουν την καταναλωση μεχρι και του μελιου, επειδη γινεται εκμεταλλευση της εργασιας των μελλισσων με απωτερο σκοπο το κερδος! :p
Επισης εαν υπαρξει σοβαρη ελλειψη της Β12, συνιστουν την χρηση συμπληρωματων.
Βεβαια δεν απαγορευουν την χρηση κινητων, αεροπλανων κοκ
Μετρο Ισορροπια Ποικιλια σε ολα ειναι ο ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ
:ontopic::ontopic:
Πρώτα να απαντήσεις στο γιατί να πεις ψέματα οτι έχεις εμβολιαστεί, μετά θα σου απαντήσει κάποιος και στα υπόλοιπα
Μα δεν αφορα εμενα. Εγω δεν σκοπευω να ταξιδεψω με αεροπλανο στο προσεχες μελλον.
- - - Updated - - -
Πως είναι δυνατόν (σε τεχνολογικο φόρουμ και όχι σε ομάδα πχ του FB) να υπάρχουν άτομα που να πιστευουν σε θεωρίες συνομοσίας πχ. μας ψεκάζουν τα αεροπλάνα και όλοι οι γνωστοί τους που έχουν κάνει το εμβόλιο να έχουν παρενέργειες περαν των κανονικών (πχ πυρετό και πόνο στο χέρι).
Δεν εχω ούτε έναν στον κύκλο μου, γνωστό ή φίλο που να του εχει δημιουργήσει πρόβλημα το οποιοδήποτε εμβόλιο εναντι της Covid-19
Σίγουρα θα υπάρχουν και σοβαρές παρενέργειες, όπως και σε όλα τα φαρμακευτικά σκευάσματα, αλλα δεν είναι δυνατό να είναι όλοι γνωστοί 2-3-10 ατόμων.
Μα και εγω εχω ατομα στον κυκλο μου που εκαναν εμβολιο και δεν ειχαν ή δεν ειπαν για παρενεργειες (πολλοι ντρεπονται κιολας και δεν τα λενε).
Δεν ειπα οτι ειχαν ολοι!
Αλλα ειχαν πολλοι!
Και λεω οτι αν αυτα τα βγαζουν τωρα, φαντασου τι θα βγει στο προσεχες μελλον.
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
Μα δεν αφορα εμενα. Εγω δεν σκοπευω να ταξιδεψω με αεροπλανο στο προσεχες μελλον.
Δεν πήγαινε σε εσένα προσωπικά, πήγαινε σε όποιον σκέφτεται το να πει ψέματα για να ταξιδέψει
Μα και εγω εχω ατομα στον κυκλο μου που εκαναν εμβολιο και δεν ειχαν ή δεν ειπαν για παρενεργειες (πολλοι ντρεπονται κιολας και δεν τα λενε).
Ορίστε;
Ορίστε;
Ναι, γιατι δεν πιστευουν οτι το εμβολιο προσφερει κατι, απλα οπως καταλαβα, υποκυπτουν στην ευρυτερη πιεση του κοινωνικου/εργασιακου περιβαλλοντος και στην πλυση εγκεφαλου.
Αλλα δεν το κανουν με την καρδια τους, ισως γιατι ενδομυχα εχουν αμφιβολιες περι εμβολιων, και δεν θελουν να παραδεχτουν οτι εκαναν λαθος (ή μεγαλη μλκια, οπως το δει κανεις)
Ναι, γιατι δεν πιστευουν οτι το εμβολιο προσφερει κατι, απλα οπως καταλαβα, υποκυπτουν στην ευρυτερη πιεση του κοινωνικου/εργασιακου περιβαλλοντος και στην πλυση εγκεφαλου.
Αλλα δεν το κανουν με την καρδια τους, ισως γιατι ενδομυχα εχουν αμφιβολιες περι εμβολιων, και δεν θελουν να παραδεχτουν οτι εκαναν λαθος (ή μεγαλη μλκια, οπως το δει κανεις)
Μάλιστα..... :wall:
manoulamou
02-07-21, 12:24
Εχω ακομη την απορια, οσοι δεν κανουν ΤΩΡΑ αυτα τα συγκεκριμενα εμβολια
σκοπευουν να κανουν σε βαθος χρονου άλλα νεωτερα, βελτιωμενα και μετα απο εκτεταμενες κλινικες δοκιμες
Η
απεταξαντο ολα γενικως τα σχετικα με sars cov 2 - Covid19 ?
:whistle:
(ή μηπως εχουν απεχθεια σε ΟΛΑ τα εμβολια)
ΥΓ
Ταξιδια τελος με αεροπλανα ΚΑΙ βαπορια :p
https://www.youtube.com/watch?v=yjOIRYSawgA
Εχω ακομη την απορια, οσοι δεν κανουν ΤΩΡΑ αυτα τα συγκεκριμενα εμβολια
σκοπευουν να κανουν σε βαθος χρονου άλλα νεωτερα, βελτιωμενα και μετα απο εκτεταμενες κλινικες δοκιμες
Η
απεταξαντο ολα γενικως τα σχετικα με sars cov 2 - Covid19 ?
:whistle:
(ή μηπως εχουν απεχθεια σε ΟΛΑ τα εμβολια)
ΥΓ
Ταξιδια τελος με αεροπλανα ΚΑΙ βαπορια :p
Γιατί ποιος σου είπε ότι δεν θα κάνεις και τα νέα βελτιωμένα εμβόλια; Τα τωρινά δεν ξέρουμε ακόμη αν προστατεύουν, αν ήταν σίγουροι ότι προστατεύουν δεν θα χρειαζόταν να φοράς μασκούλα.
Ευτυχώς για εσένα έκανες το άστρα, αν είχες κάνει pfizer μπορεί να είχες 0 αντισώματα τώρα...
Μου αρέσει που σε ορισμένους κάνει εντύπωση η αποστροφή του κόσμου για τα συγκεκριμένα εμβόλια, όταν οι ίδιοι που τα διανέμουν δεν ξέρουν τι τους γίνεται...
Γιατί ποιος σου είπε ότι δεν θα κάνεις και τα νέα βελτιωμένα εμβόλια; Τα τωρινά δεν ξέρουμε ακόμη αν προστατεύουν, αν ήταν σίγουροι ότι προστατεύουν δεν θα χρειαζόταν να φοράς μασκούλα.
Ευτυχώς για εσένα έκανες το άστρα, αν είχες κάνει pfizer μπορεί να είχες 0 αντισώματα τώρα...
Μου αρέσει που σε ορισμένους κάνει εντύπωση η αποστροφή του κόσμου για τα συγκεκριμένα εμβόλια, όταν οι ίδιοι που τα διανέμουν δεν ξέρουν τι τους γίνεται...
Πραγματικά ρε παιδιά, φτάνει δεν θα μας μείνει στομάχι.
Πραγματικά ρε παιδιά, φτάνει δεν θα μας μείνει στομάχι.
Έχεις κάνει τεστ αντισωμάτων; Τι έδειξε;
Έχεις κάνει τεστ αντισωμάτων; Τι έδειξε;
Επειδη κολλησε η βελονα.
Στην αρχή της πανδημίας αρκετά τεστ αντισωμάτων σχεδιάστηκαν για να αναζητούν αντισώματα έναντι της πρωτεΐνης Ν του κορωνοϊού, επειδή αυτά ήσαν άφθονα στο αίμα μετά τη λοίμωξη. Όμως αυτά τα αντισώματα δεν είναι τόσο ισχυρά όσο αυτά που απαιτούνται για την εξουδετέρωση του ιού, ούτε τόσης διάρκειας.
Ακόμη πιο σημαντικό, τα αντισώματα έναντι της πρωτεΐνης Ν δεν παράγονται από τα εγκεκριμένα εμβόλια, τα οποία αντίθετα παράγουν αντισώματα έναντι της πρωτεΐνης-ακίδας (S) του κορωνοϊού. Αν κάποιος ποτέ δεν μολύνθηκε από τον κορωνοϊό (ώστε να αναπτύξει αντισώματα κατά της πρωτεΐνης Ν), εμβολιαστεί και μετά κάνει τεστ αντισωμάτων για πρωτεΐνη Ν (και όχι την S όπως θα έπρεπε), το τεστ θα βγει αρνητικό και αυτός θα πάθει σοκ άνευ λόγου.
Το Μάιο η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ τάχθηκε κατά της χρήσης τεστ αντισωμάτων στους εμβολιασμένους. Ορισμένοι γιατροί δεν έχουν ακόμη γνώση των διαφορών ανάμεσα στα τεστ αντισωμάτων και του γεγονότος ότι μετρούν μόνο μια μορφή ανοσίας έναντι του κορωνοϊού. Επιπλέον, τα γρήγορα τεστ αντισωμάτων (rapid) συχνά δίνουν απλώς μια αρνητική ή καταφατική απάντηση (όχι-ναι), αγνοώντας αν το επίπεδο των αντισωμάτων είναι χαμηλό ή υψηλό.
Οι επιστήμονες τονίζουν ότι, αν κάποιος θέλει να κάνει τεστ αντισωμάτων, είναι σημαντικό να περιμένει τουλάχιστον δύο εβδομάδες μετά τη δεύτερη δόση ενός εμβολίου mRNA (Pfizer/BioNTech ή Moderna), ώστε τα επίπεδα των αντισωμάτων να έχουν αυξηθεί επαρκώς και να είναι ανιχνεύσιμα. Στην περίπτωση του μονοδοσικού εμβολίου της Johnson & Johnson ίσως χρειαστεί να περιμένει έως τέσσερις εβδομάδες.
Τέλος, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, πέρα από τα εξουδετερωτικά αντισώματα, τα εμβόλια «χτίζουν» και κυτταρική ανοσία, η οποία δεν μετριέται στα τεστ αντισωμάτων.
manoulamou
02-07-21, 12:49
Ξαναματαλεω εγω προσωπικα δεν αποτελω ασφαλες δειγμα για οποιαδηποτε συγκριση - συζητηση - στατιστικη.
Ετσι κι αλλιως θα το εκανα, οποιοδηποτε - οποιασδηποτε εταιριας ασχετως αποτελεσματικοτητας ή παρενεργειων.
Θελω να αποφυγω οσο ειναι δυνατον να κολλησω ΙΟ και να νοσησω απο την Covid-19.
Εσεις ιδιως οι νεοι και οι χωρις υποκειμενα νοσηματα
καντε ο,τι σας φωτισει ο Γιαραμπης, η κοινωνικη συνειδηση και ο,τι θα βοηθησει ολα τα αγαπημενα σας προσωπα.
:hmm:
Επειδη κολλησε η βελονα.
Στην αρχή της πανδημίας αρκετά τεστ αντισωμάτων σχεδιάστηκαν για να αναζητούν αντισώματα έναντι της πρωτεΐνης Ν του κορωνοϊού, επειδή αυτά ήσαν άφθονα στο αίμα μετά τη λοίμωξη. Όμως αυτά τα αντισώματα δεν είναι τόσο ισχυρά όσο αυτά που απαιτούνται για την εξουδετέρωση του ιού, ούτε τόσης διάρκειας.
Ακόμη πιο σημαντικό, τα αντισώματα έναντι της πρωτεΐνης Ν δεν παράγονται από τα εγκεκριμένα εμβόλια, τα οποία αντίθετα παράγουν αντισώματα έναντι της πρωτεΐνης-ακίδας (S) του κορωνοϊού. Αν κάποιος ποτέ δεν μολύνθηκε από τον κορωνοϊό (ώστε να αναπτύξει αντισώματα κατά της πρωτεΐνης Ν), εμβολιαστεί και μετά κάνει τεστ αντισωμάτων για πρωτεΐνη Ν (και όχι την S όπως θα έπρεπε), το τεστ θα βγει αρνητικό και αυτός θα πάθει σοκ άνευ λόγου.
Το Μάιο η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ τάχθηκε κατά της χρήσης τεστ αντισωμάτων στους εμβολιασμένους. Ορισμένοι γιατροί δεν έχουν ακόμη γνώση των διαφορών ανάμεσα στα τεστ αντισωμάτων και του γεγονότος ότι μετρούν μόνο μια μορφή ανοσίας έναντι του κορωνοϊού. Επιπλέον, τα γρήγορα τεστ αντισωμάτων (rapid) συχνά δίνουν απλώς μια αρνητική ή καταφατική απάντηση (όχι-ναι), αγνοώντας αν το επίπεδο των αντισωμάτων είναι χαμηλό ή υψηλό.
Οι επιστήμονες τονίζουν ότι, αν κάποιος θέλει να κάνει τεστ αντισωμάτων, είναι σημαντικό να περιμένει τουλάχιστον δύο εβδομάδες μετά τη δεύτερη δόση ενός εμβολίου mRNA (Pfizer/BioNTech ή Moderna), ώστε τα επίπεδα των αντισωμάτων να έχουν αυξηθεί επαρκώς και να είναι ανιχνεύσιμα. Στην περίπτωση του μονοδοσικού εμβολίου της Johnson & Johnson ίσως χρειαστεί να περιμένει έως τέσσερις εβδομάδες.
Τέλος, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, πέρα από τα εξουδετερωτικά αντισώματα, τα εμβόλια «χτίζουν» και κυτταρική ανοσία, η οποία δεν μετριέται στα τεστ αντισωμάτων.
Σε astra μια χαρά βγαινουν αντισώματα. Σε pfizer σε πολλούς είναι ανύπαρκτα.
25 ευρώ κοστίζει, αξίζει τον κόπο θεωρώ ...
Επειδη κολλησε η βελονα.
Τώρα εσύ φταις που τους απαντάς, ακόμα δεν πήρες είδηση τι παίζει;;;
Την ύπαρξη κυκλώματος αντιεμβολιαστών, το οποίο σκοπίμως παραπληροφορεί τον κόσμο σε σχέση με τα εμβόλια (https://www.philenews.com/koinonia/eidiseis/article/1232720?fbclid=IwAR2em_8Y6qo0FXgeKtvXQfj_95-AKg1biTU80Ck8LtrZGJpJOULX5I1OxUo)
Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;
Τώρα εσύ φταις που τους απαντάς, ακόμα δεν πήρες είδηση τι παίζει;;;
Παιδιά οκ μπορώ να καταλάβω ότι νιώθετε περίεργα, έτσι θα ένιωθα και εγώ, αν είχα εμβολιαστεί ενώ έβλεπα ότι οι περισσότεροι δεν ακολουθούν. Στηρίξτε την επιλογή σας χωρίς να κατακρίνετε τους άλλους, είναι δικό τους θέμα, δεν σας αφορά!
- - - Updated - - -
Την ύπαρξη κυκλώματος αντιεμβολιαστών, το οποίο σκοπίμως παραπληροφορεί τον κόσμο σε σχέση με τα εμβόλια (https://www.philenews.com/koinonia/eidiseis/article/1232720?fbclid=IwAR2em_8Y6qo0FXgeKtvXQfj_95-AKg1biTU80Ck8LtrZGJpJOULX5I1OxUo)
Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;
Ποιος είναι πάλι αυτός; :lol: Πόσους ρόλους έχει μοιράσει αυτή η πανδημία πια
Παιδιά οκ μπορώ να καταλάβω ότι νιώθετε περίεργα, έτσι θα ένιωθα και εγώ, αν είχα εμβολιαστεί ενώ έβλεπα ότι οι περισσότεροι δεν ακολουθούν. Στηρίξτε την επιλογή σας χωρίς να κατακρίνετε τους άλλους, είναι δικό τους θέμα, δεν σας αφορά!
- - - Updated - - -
Ποιος είναι πάλι αυτός; :lol: Πόσους ρόλους έχει μοιράσει αυτή η πανδημία πια
Έλα κόψε κάτι τα νούμερα είναι αρκετά διαφορετικά, καθώς οι περισσότεροι εμβολιάζονται ή θα εμβολιαστούν.
Μήπως εσύ νιώθεις περίεργα που δεν θα το κάνεις ενω οι περισσότεροι θα το κάνουν;
Βασικά ναι μπορείς να μην το κάνεις, απλά θα έχεις κάποιους περιορισμούς, όπως πχ κάποιος που καπνίζει έχει περιορισμούς
Έλα κόψε κάτι τα νούμερα είναι αρκετά διαφορετικά, καθώς οι περισσότεροι εμβολιάζονται ή θα εμβολιαστούν.
Μήπως εσύ νιώθεις περίεργα που δεν θα το κάνεις ενω οι περισσότεροι θα το κάνουν;
Βασικά ναι μπορείς να μην το κάνεις, απλά θα έχεις κάποιους περιορισμούς, όπως πχ κάποιος που καπνίζει έχει περιορισμούς
Εγώ βλέπω τα επίσημα στοιχεία, αν υπάρχουν ανεπίσημα και τα γνωρίζεις ενημέρωσε μας.
Σε κάθε περίπτωση το 80% πλήρως εμβολιασμένων που φαντασιώνονται γραφικοί όπως η κα πεπόνι και άλλοι, μέχρι τέλη Αυγούστου, μοιάζει άπιαστο όνειρο! Εδώ σου λέει ετοιμάζουν κινητά κλιμάκια για εμβολιασμό στις παραλίες :lol: Θα έχουν μαζί τους και τα πολυδιαφημιζόμενα ειδικά ψυγεία των -70 βαθμών άραγε; :rofl:
Επισημα στοιχεία σου λέω
Εσύ έχεις κάποιο που να λέει πως οι περισσότεροι δεν θα κάνουν ή μόνο smiley;
RASTAVIPER
02-07-21, 15:13
Εγώ βλέπω τα επίσημα στοιχεία, αν υπάρχουν ανεπίσημα και τα γνωρίζεις ενημέρωσε μας.
Σε κάθε περίπτωση το 80% πλήρως εμβολιασμένων που φαντασιώνονται γραφικοί όπως η κα πεπόνι και άλλοι, μέχρι τέλη Αυγούστου, μοιάζει άπιαστο όνειρο! Εδώ σου λέει ετοιμάζουν κινητά κλιμάκια για εμβολιασμό στις παραλίες :lol: Θα έχουν μαζί τους και τα πολυδιαφημιζόμενα ειδικά ψυγεία των -70 βαθμών άραγε; :rofl:
Δεν ξέρω τι γίνεται στην περιοχή σου, εγώ που μιλάω με άτομα σε 3 διαφορετικές χώρες, όλοι το έχουν κάνει.
Αυτό φτάνει σαν στατιστικό δείγμα να θεωρήσω ότι οι περισσότεροι το έχουν ήδη κάνει.
Και δεν ανήκουμε σε καμία ειδική , μυστική ομάδα με αποστολή να εμβολιαστούμε. Είμαστε σε διαφορετικές δουλειές κιόλας.
Απλά ίσως δεν έχουμε σχέση με ψεκασμενους και οι περισσότεροι έχουμε βγάλει και κανένα πανεπιστήμιο, που ούτε αυτό πιστεύω παίζει ρόλο.
Δεν ξέρω τι γίνεται στην περιοχή σου, εγώ που μιλάω με άτομα σε 3 διαφορετικές χώρες, όλοι το έχουν κάνει.
Αυτό φτάνει σαν στατιστικό δείγμα να θεωρήσω ότι οι περισσότεροι το έχουν ήδη κάνει.
Και δεν ανήκουμε σε καμία ειδική , μυστική ομάδα με αποστολή να εμβολιαστούμε. Είμαστε σε διαφορετικές δουλειές κιόλας.
Απλά ίσως δεν έχουμε σχέση με ψεκασμενους και οι περισσότεροι έχουμε βγάλει και κανένα πανεπιστήμιο, που ούτε αυτό πιστεύω παίζει ρόλο.
Για βάλε τις χώρες που μιλάς εδω (https://ourworldindata.org/covid-vaccinations)και πες μας τα ποσοστά;)
stefanos1999
02-07-21, 15:47
αποκλειστικα μονο εδω γιατι τα μμε δεν θα το δειξουν αυτο,φωτο απο το ειδικο σκανερ στο αεροδρομιο που περασε ενας γνωστος γνωστου,φιλος ενος αλλου γνωστου φιλου του μπατζανακη της κολλητης φιλης της μαριας,λογικα τον ξερετε και οι αλλοι εδω μεσα.:worthy: η μεσαια εικονα ειναι η 1η δοση και η δεξια εικονα ειναι φουλ εμβολιασμος https://media-cldnry.s-nbcnews.com/image/upload/t_fit-760w,f_auto,q_auto:best/MSNBC/Components/Photo/_new/090722-body-glow-1p-32088725.jpg είναι καμιά ώρα που το είδα κ ακόμη γελάω (προφανώς το γέλιο παρενέργεια του εμβολίου).
Εμβόλια Pfizer και AstraZeneca: Ποιο παράγει τα περισσότερα αντισώματα
https://www.kathimerini.gr/society/561365935/emvolia-pfizer-kai-astrazeneca-poio-paragei-ta-perissotera-antisomata/
Ελληνική μελέτη της Θεραπευτικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ.
Η μεγαλύτερη δοκιμή με το Pfizer έγινε στο Ισραήλ πριν μήνες,
και έδειξε τι αποτελέσματα είχε..
Αν δεν είχε θα είχε γίνει χαμός..
Επειδή έκανες εμβόλιο δεν σημαίνει ότι ζεις πλέον σε γυάλινη σφαίρα..
Φυσικά και μπορείς να κολλήσεις covid.
Κάποιοι όμως δεν θέλουν να το περάσουν ούτε και ως απλό κρυολόγημα, που λέει ο λόγος..
Ιδίως από την στιγμή που βγαίνουν συνέχεια μεταλλάξεις που δεν μπορείς να ξέρεις, τι γίνεται με αυτές.
https://www.kathimerini.gr/society/561365935/emvolia-pfizer-kai-astrazeneca-poio-paragei-ta-perissotera-antisomata/
Και επιμένω, εσείς φταίτε. Δηλαδή θα πιστέψουνε τα παιδιά μια μελέτη της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ ή τους άλλους που έχουν συντρίψει όλα τα στατιστικά και όλοι οι γνωστοί τους έχουν παρενέργειες ή 0 αντισώματα; Σοβαρευτείτε λίγο. Εγώ πάντως πιστεύω τα παιδιά που καταθέτουν αυτήκοες μαρτυρίες. ΤΕΛΟΣ
:p
Επειδή έκανες εμβόλιο δεν σημαίνει ότι ζεις πλέον σε γυάλινη σφαίρα..
Φυσικά και μπορείς να κολλήσεις covid.
Κάποιοι όμως δεν θέλουν να το περάσουν ούτε και ως απλό κρυολόγημα, που λέει ο λόγος..
Το ερώτημα είναι γιατί με pfizer σε έλεγχο αντισωμάτων μετά από εβδομάδες βγαίνει 0... Αλλοιωμένα εμβόλια λόγω μη προβλεπόμενης συντήρησης ή κάτι άλλο;
- - - Updated - - -
Και επιμένω, εσείς φταίτε. Δηλαδή θα πιστέψουνε τα παιδιά μια μελέτη της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ ή τους άλλους που έχουν συντρίψει όλα τα στατιστικά και όλοι οι γνωστοί τους έχουν παρενέργειες ή 0 αντισώματα; Σοβαρευτείτε λίγο. Εγώ πάντως πιστεύω τα παιδιά που καταθέτουν αυτήκοες μαρτυρίες. ΤΕΛΟΣ
:p
Εσύ να πιστέψεις το αποτέλεσμα του τεστ όταν το κάνεις. Αν θέλεις κοινοποίησε μας το αποτέλεσμα να δούμε πόσο υπέροχο είναι το συγκεκριμένο εμβόλιο :p
Το ερώτημα είναι γιατί με pfizer σε έλεγχο αντισωμάτων μετά από εβδομάδες βγαίνει 0... Αλλοιωμένα εμβόλια λόγω μη προβλεπόμενης συντήρησης ή κάτι άλλο;
Επειδή δεν είχα παρακολουθήσει την συζήτηση, απ' ότι βλέπω μιλάς για μία περίπτωση..
όπου γενικά δεν μπορούμε να ξέρουμε τι ακριβώς έχει γίνει..
Μπορεί να μην έγινε σωστά και το τεστ..
Δεν νομίζω ότι μπορούμε να βγάλουμε γενικά συμπεράσματα από αυτό.
- - - Updated - - -
Εσύ να πιστέψεις το αποτέλεσμα του τεστ όταν το κάνεις. Αν θέλεις κοινοποίησε μας το αποτέλεσμα να δούμε πόσο υπέροχο είναι το συγκεκριμένο εμβόλιο :p
Ξερω οτι εσυ θα κανεις εμβολιο μονο οταν βγαλει η toshiba τετοιο εμβολιο
Ξερω οτι εσυ θα κανεις εμβολιο μονο οταν βγαλει η toshiba τετοιο εμβολιο
mmmm κρυάδες :cool:
mmmm κρυάδες :cool:
Εβαλα toshiba και κρυωσα :p
Εβαλα toshiba και κρυωσα :p
την επιτομή των κλιματιστικών ελπίζω, shorai
- - - Updated - - -
Και εδώ είναι ακριβώς ο λόγος που ούτε σε παίρνω σοβαρά, ούτε και θα σου απαντήσω σοβαρά και που όσο σοβαρά και να προσπαθούν να σου απαντήσουν κάποιοι εσύ ... εεε... πως να το πω κόσμια... εεεεε... το βρήκα ...
Έχεις δίκιο. Εύγε, μας ενημέρωσες πλήρως. Ευχαριστούμε που υπάρχεις και που γράφεις εδώ. Μη μου απαντάς σε παρακαλώ, δεν αντέχω τόση παρα-μόρφωση.
Και εδώ είναι ακριβώς ο λόγος που ούτε σε παίρνω σοβαρά, ούτε και θα σου απαντήσω σοβαρά και που όσο σοβαρά και να προσπαθούν να σου απαντήσουν κάποιοι εσύ ... εεε... πως να το πω κόσμια... εεεεε... το βρήκα ...
Έχεις δίκιο. Εύγε, μας ενημέρωσες πλήρως. Ευχαριστούμε που υπάρχεις και που γράφεις εδώ. Μη μου απαντάς σε παρακαλώ, δεν αντέχω τόση παρα-μόρφωση.
Νέα παρενέργεια; :hmm:
manoulamou
02-07-21, 19:49
Ο Κιάμος επιστρέφει στα μπουζούκια μόνο με εμβολιασμένους -
Ο Πετράκος απαντά με ψεκασμούς (https://www.news247.gr/celebrities/o-kiamos-epistrefei-sta-mpoyzoykia-mono-me-emvoliasmenoys-o-petrakos-apanta-me-psekasmoys.9282971.html) :p
Σκοτωμος στα σκυλάδικα . Από μενα ενα μεσαίο δάχτυλο και στα 2 "στρατόπεδα" που τα γαβ κάνουν και πολιτική :p
Νέα παρενέργεια; :hmm:
Αν είχες την ελάχιστη απαιτούμενη κατανόηση κειμένου, θα ήξερες ότι ούτε είπα αν έκανα ή όχι εμβόλιο, ούτε σου είπα να κάνεις ή να μην κάνεις. Οπότε τα "έξυπνα" δεν κολλάνε. Το μόνο που σχολιάζω είναι ότι το παίζεις ειδικός σε εξαιρετικά εξειδικευμένο ιατρικό θέμα χωρίς να έχεις ιδέα από ιατρική.
Αλλά έχεις δίκιο. Δεν μπορώ άλλο σε βαρέθηκα.
Χαστουκι στους εγχωριους δικτατορες!
Συμβούλιο της Ευρώπης: Καμία πολιτική, κοινωνική και οικονομική διάκριση για τους μη εμβολιασθέντες
https://www.anagnostis.org/2021/07/02/symvoulio-tis-evropis-kamia-politiki-koinoniki-kai-oikonomiki-diakrisi-gia-tous-mi-emvoliasthentes/
"Η έμφαση δίνεται στο σημείο περί μη θέσπισης διακρίσεων για τους μη εμβολιασθέντες, αφού κατά την απόφαση του Συμβουλίου της Ευρώπης ο εμβολιασμός είναι προαιρετικός"
"το κείμενο-πρόταση του Συμβουλίου της Ευρώπης πέρασε, υπερψηφίστηκε, και με τη σύμφωνη γνώμη των Ελλήνων βουλευτών Ντόρας Μπακογιάννη, Γιώργου Παπανδρέου, πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Κατρούγκαλου, πρώην υπουργού Εξωτερικών, και Νίνας Κασιμάτη, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ."
Συμβούλιο της Ευρώπης: Καμία πολιτική, κοινωνική και οικονομική διάκριση για τους μη εμβολιασθέντες
https://www.anagnostis.org/2021/07/02/symvoulio-tis-evropis-kamia-politiki-koinoniki-kai-oikonomiki-diakrisi-gia-tous-mi-emvoliasthentes/
"Η έμφαση δίνεται στο σημείο περί μη θέσπισης διακρίσεων για τους μη εμβολιασθέντες, αφού κατά την απόφαση του Συμβουλίου της Ευρώπης ο εμβολιασμός είναι προαιρετικός"
"το κείμενο-πρόταση του Συμβουλίου της Ευρώπης πέρασε, υπερψηφίστηκε, και με τη σύμφωνη γνώμη των Ελλήνων βουλευτών Ντόρας Μπακογιάννη, Γιώργου Παπανδρέου, πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Κατρούγκαλου, πρώην υπουργού Εξωτερικών, και Νίνας Κασιμάτη, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ."
Ναι το βάλανε και άλλα παιδιά σε άλλα νήματα, εδώ και καμιά βδομάδα.
Είναι όμως σύσταση
Χαίρομαι πάντως να βλέπω πενταποσταγμα και κάτι που τόσο καιρό ήταν εντελώς αντίθετα να τα βρίσκουν.
Μητσοτακη, το τελος ειναι κοντα.
Τα @@@σες ολα.
https://www.news247.gr/20-20/ereyna-20-20-pos-krinoyn-oi-ellines-ta-dyo-chronia-diakyvernisis-tis-nd.9280016.html
Τοιχος ανοσιας λενε;
Γιατι δεν βλεπουν στο Ισραηλ που ειναι εμβολιασμενοι ολοι, και γινεται της @@@@ας;;;;;
Ρε μας δουλευουνε ρεεεεε, ξυπνηστε.
Για τον Πούτιν πα πα το παπί όμως ε; :lol:
228703
https://www.capital.gr/diethni/3555342/koronoios-i-rosia-epekteinei-ton-upoxreotiko-emboliasmo
Εκεί τους δινουν το καλό, δεν πειράζει...roflmao
Για τον Πούτιν πα πα το παπί όμως ε; :lol:
228703
https://www.capital.gr/diethni/3555342/koronoios-i-rosia-epekteinei-ton-upoxreotiko-emboliasmo
Άπατοι και εκεί οι εμβολιασμοί. 22εκ στα 144εκ.. Μα τι γίνεται; Τελικά ο κόσμος πιο πολύ φοβάται το εμβόλιο από τον ίδιο τον ιό
Άπατοι και εκεί οι εμβολιασμοί. 22εκ στα 144εκ.. Μα τι γίνεται; Τελικά ο κόσμος πιο πολύ φοβάται το εμβόλιο από τον ίδιο τον ιό
Έτσι ακριβώς είναι ,όπως αυτοί που καπνίζουν,αυτοί που είναι 200 κιλά,αυτοί που κατεβάζουν σουβλάκια και πίτσες κάθε μέρα,αυτοί που πάνε με το αυτοκίνητο στα 100 μετά απόσταση και όλοι αυτοί νομίζουν ότι είναι υγιείς και δε θα πάθουν τιποτα ,διότι ο καρκίνος ,οι καρδιοπάθειες κλπ είναι για τους άλλους.
Το ωραίο όμως είναι να δεις τη φάτσα τους οταν παίρνουν τις εξετάσεις ή ο γιατρός τους λέει ότι έχουν καρκίνο .Τότε είναι αργά για δάκρυα ..
manoulamou
03-07-21, 09:57
Έτσι ακριβώς είναι ,όπως αυτοί που καπνίζουν,αυτοί που είναι 200 κιλά,αυτοί που κατεβάζουν σουβλάκια και πίτσες κάθε μέρα,αυτοί που πάνε με το αυτοκίνητο στα 100 μετά απόσταση και όλοι αυτοί νομίζουν ότι είναι υγιείς και δε θα πάθουν τιποτα ,διότι ο καρκίνος ,οι καρδιοπάθειες κλπ είναι για τους άλλους.
Το ωραίο όμως είναι να δεις τη φάτσα τους οταν παίρνουν τις εξετάσεις ή ο γιατρός τους λέει ότι έχουν καρκίνο .Τότε είναι αργά για δάκρυα ..
Κρυβε λογια... :mad: ... ο φοβος δεν φυλαει τα ερημα...:(
@ ADSLgr.com All rights reserved.