Επιστροφή στο Forum : Ποιό ADSL modem/router θα μου προτείνατε?
Γειά σας.
Ο λόγος που γράφω είναι γιατί ενδιαφέρομαι να κάνω αίτηση για ΑDSL σύνδεση. Μένω στην Καλλιθέα, κοντά στο Ωνάσειο. Το τηλέφωνο αρχίζει από 957.... Παρεπιπτόντως, γνωρίζει κανεί αν υπάρχουν ελεύθερες πόρτες για αυτό το σημείο της Καλλιθέας?
Έκανα μια έρευνα στο internet αλλά και στη σελίδα με τις δοκιμές των adsl modems του adslgr.com . Βρίσκομαι μεταξύ Zyxel Prestige και AVM Fritz.
Βεβαίως, είναι κάτι το απόλυτα υποκειμενικό, αλλά θα ήθελα μερικές γνώμες για αυτά τα μοντεμ (απόδοση, ταχύτητες, σταθερότητα κλπ)γιατί καλή η δοκιμή τους, αλλά θέλω να δω τι "παίζει" γενικά. Αν έχετε και άλλες προτάσεις καλοδεχούμενες!
Αυτά... Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά.
έχω το fritz box και είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτό.Μικρό σε μέγεθος,γρήγορο με ενσωματωμένο firewall και dchp server. σε τεστ που έκανα για ασφάλεια σε διάφορες ειδικευμένες σελίδες όλες οι πόρτες ήταν σε απόκρυψη με μοναδική παρασπονδία το ότι απαντάει στα ping. έχει δύο θύρες δικτύου και μια usb οπότε μπορείς να σύνδέσεις μέχρι τρεις υπολογιστες κατευθείαν πάνω του. Αύτο που πρέπει να προσέξεις είναι στην ρύθμιση. Σε μένα τουλάχιστον ήταν ανάποδα οι θύρες του δικτύου. Με αποτέλεσμα όταν απενεργοποίησα τον dchp server και πήγα να βάλω στον υπολογιστή σταθερή ip να μην μπορεί να επικοινωνήσει με το fritz box αφού εγώ πίστευα ότι ο υπολογιστής είναι συνδεμένος στην lan a και έβαζα τις αντίστοιχες ρυθμίσεις,αλλά στην πραγματικότητα, ήταν συνδεμένος στην lan b. Δεν ξέρω εάν αυτό είναι σε όλα τα μοντέλα ή ετυχε στο δικό μου,αλλά καλά θα ήταν να το ξέρεις εάν τελικά προτιμήσεις το fritz box.Εμένα με παίδεψε μισή μέρα μέχρι να το πάρω χαμπάρι.
Αν και έχουν περάσει ΜΟΛΙΣ δύο μήνες (!!!!!), πάρε ένα USR9105!
georgeks78
23-02-05, 19:49
Συνεχιζοντας λοιπον την τυμβωρυχία να πω οτι ψαχνω κι εγω για Modem/router , στην αρχη κοιτουσα για το USR9106 αλλα απ οτι ειδα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. στη καλυτερη μπαινεις σε waiting list. Ετσι επιστρεφω στα ενσυρματα δικτυα, ποιο ειναι το καλυτερο σε σχεση τιμη/αποδοση Modem /router (εκτος απο το USR9105 Που επισης δεν υπαρχει) ? Ψαχνοντας στο φορουμ πεφτω συνεχεια πανω στο 9105/9106. Δε θα ηθελα να ξεπερασω τα 70 ευρω (νομιζω δεν αξιζει κι ολας απ τη στιγμη που περνεις ασυρματο με 100+ )
Λίγο δύσκολο -ως αδύνατο- να βρεις κάτι εξίσου καλό με τόσα χρήματα...
Δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό εκτός του Alcatel 530.
δοκίμασε το 3com wirelless adsl gateway, κοντά στα 90 ευρώ
georgeks78
23-02-05, 23:50
δοκίμασε το 3com wirelless adsl gateway, κοντά στα 90 ευρώ
σε σχεση με το US Robotics τι λεει?
usrobotics 9105 τσάμπα πράγμα και πολύ καλό.
georgeks78
24-02-05, 01:07
Ναι αλλα απο που? Βρηκα κι αυτο http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=810&Nav_Section_Id=26&Catalog_Id=1&Product_Id=205739&Merchant_Id=1&sts_cid=3
Τα U.S.Robotics θα τα βρεις σε ένα από τα 11 καταστήματα που γράφω στο link:
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=13944
Αν δεν τα έχουν αξίζει να τα παραγγείλεις και να περιμένεις να έρθουν.
Καλή τύχη.
@ ADSLgr.com All rights reserved.