PDA

Επιστροφή στο Forum : Πως παει η αναπτυξη του δικτυου 4G της Vodafone??

DeanBlakely
13-01-21, 12:09
Γεια σας παιδες,
εχω δυο καρτες απο Γαλλια,τωρα που γυρισα για γιορτες στο πατρικο(Παρο)και δοκιμασα το roaming και στα 2.H Bouygues Telecom συνεργαζεται με την Cosmote και ακομα και στο σπιτι μου,πιανω 100mbps download και 10-20 upload.Η free mobile που ειναι μεσω της Vodafone φτανει μεχρι τα 5 download και upload.Λεω νταξει θα φταιει το σπιτι μου αλλα οπου και να παω στο κεντρο ποιανω μονο H+ και οχι 4G με μεγιστη ταχυτητα 10mbps.Ξερεται πως παει η Vodafone με το 4G?Το δουλευει το θεμα η το εχει παραμελησει?
Ευχαριστουμπες

netblues
13-01-21, 14:41
Το πιο πιθανο ειναι οτι η καρτα που εχεις δεν εχει roaming agreement για 4g... Η παρος εχει full4g στη παρο και τετοιες μερες μη καλοκαιρινες θα ειναι και αδειο.

stefanos1999
20-01-21, 20:14
Γεια σας παιδες,
εχω δυο καρτες απο Γαλλια,τωρα που γυρισα για γιορτες στο πατρικο(Παρο)και δοκιμασα το roaming και στα 2.H Bouygues Telecom συνεργαζεται με την Cosmote και ακομα και στο σπιτι μου,πιανω 100mbps download και 10-20 upload.Η free mobile που ειναι μεσω της Vodafone φτανει μεχρι τα 5 download και upload.Λεω νταξει θα φταιει το σπιτι μου αλλα οπου και να παω στο κεντρο ποιανω μονο H+ και οχι 4G με μεγιστη ταχυτητα 10mbps.Ξερεται πως παει η Vodafone με το 4G?Το δουλευει το θεμα η το εχει παραμελησει?
Ευχαριστουμπες

μια χαρά το δουλεύει, μαλλον αυτό που σου απάντησε ο πάνω (μου) είναι το θέμα.

@ ADSLgr.com All rights reserved.