PDA

Επιστροφή στο Forum : Αλλαγή παρόχου φορητότητα

leotzian
24-01-21, 08:03
Γεια σε όλους έχει τύχει σε κάποιον να συνδεθεί σε vdsl Cosmote και να γλυτώσει την φορητότητα, και αν ναι πότε και με ποιόν τρόπο?
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτερων

Κοζανίτης
24-01-21, 14:53
Εγώ σε ερώτηση που είχα κάνει σε κατάστημα, μου είπαν πως αν κάνω την αίτηση σε κατάστημα ΔΕΝ έχει τέλη φορητότητας..
Απλά επιβεβαίωσε το, έχει περάσει λίγο πάνω από μήνας..

leotzian
24-01-21, 15:44
Εγώ σε ερώτηση που είχα κάνει σε κατάστημα, μου είπαν πως αν κάνω την αίτηση σε κατάστημα ΔΕΝ έχει τέλη φορητότητας..
Απλά επιβεβαίωσε το, έχει περάσει λίγο πάνω από μήνας..

Σε ευχαριστώ φίλε μου θα το κοιτάξω, αν και κάποιος άλλος από το forum έχει κάποια άλλη περίπτωση ας το αναφέρει.

psydefects
24-01-21, 21:34
Γεια σε όλους έχει τύχει σε κάποιον να συνδεθεί σε vdsl Cosmote και να γλυτώσει την φορητότητα, και αν ναι πότε και με ποιόν τρόπο?
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτερων

Εμένα τα 25€ της φορητοτητας μου τα κάνανε πίστωση στον 1ο λογαριασμό, πριν από περίπου 2 μήνες..

KostakisK
24-01-21, 22:06
13888>τους λες να σε συνδέσουν με το τμήμα προσφορών

leotzian
24-01-21, 22:15
Είχες κάνει συμφωνία από πριν υπογράψεις ότι δεν θα στα χρεώσουν αναφερόταν στο συμβόλαιο για να είσαι καλυμμένος?

psydefects
27-01-21, 17:31
Είχες κάνει συμφωνία από πριν υπογράψεις ότι δεν θα στα χρεώσουν αναφερόταν στο συμβόλαιο για να είσαι καλυμμένος?

Όχι, ήθελα να το επισπευσω γιατί ήμουν 3 βδομάδες χωρίς ίντερνετ εξαιτίας της νοβα και επειδή είχαμε φτάσει ένα δίωρο στο τηλ με το 13888, δεν αναφέραμε τίποτα για τέλη και λοιπές χρεώσεις..

περίμενα να δω στον 1ο λογαριασμό, όπου είχαν χρέωση για φορητοτητα και ταυτόχρονα πίστωση τα 25€..

leotzian
28-01-21, 10:34
Όχι, ήθελα να το επισπευσω γιατί ήμουν 3 βδομάδες χωρίς ίντερνετ εξαιτίας της νοβα και επειδή είχαμε φτάσει ένα δίωρο στο τηλ με το 13888, δεν αναφέραμε τίποτα για τέλη και λοιπές χρεώσεις..

περίμενα να δω στον 1ο λογαριασμό, όπου είχαν χρέωση για φορητοτητα και ταυτόχρονα πίστωση τα 25€..

Σε ευχαριστώ φίλε μου, τελικά έτσι το κανόνισα και εγώ στην περίπτωση μου η φορητότητα ήταν γύρω στα 32€.

@ ADSLgr.com All rights reserved.