PDA

Επιστροφή στο Forum : Πώς επιτρέπω Remοτε Desktop Connection ?

Hafapoi
16-12-04, 01:19
Έχω SpeedTouch 530 και Vivodi 384 σύνδεση με dynamic IP.
Θέλω να κάνω Remote Desktop connection από άλλο υπολογιστή στον δικό μου, αλλά δεν τα καταφέρνω παρόλο που έχω επιτρέψει την πρόσβαση μέσω των Properties του My Computer. Έχω και το Zone Alarm Pro 3 για προστασία. Μήπως χρειάζεται να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις του μόντεμ; Να ανοίξω κάποια πόρτα; Ποια; Πώς;
Επίσης, υπάρχει τρόπος να ελέγξω ότι το Remote desktop connection λειτουργεί σωστά για το PC μου, από το PC μου;

(Έχω δοκιμάσει να κάνω αναζήτηση στο φόρουμ εδώ αλλά συνεχώς πετάγεται error... Σας παρακαλώ βοηθήστε τον απελπισμένο συνάνθρωπό σας ) :D

sdikr
16-12-04, 01:21
ναι πρέπει να κάνεις port forward την πόρτα 3389 (το πώς υπάρχει στα how to για το speedtouch)

καλό θα είναι να δείς και λύσεις σαν το www.no-ip.info , www.dyndns.org έχουν προγραμματάκια που κατεβάζεις για να έχεις πάντα το δικό σου όνομα (αντί για το διαφορετικό ip)

ToMaHaWk
17-12-04, 00:43
Το www.no-ip.info που ειπε ο sdikr ειναι πολυ καλο και free.Στο προτεινω,αυτο χρησιμοποιω.
Πρεπει να αφησεις αυτο το πορτ να περασει και απο το router σου και απο το firewall σου.Απο κει και περα πας απλως και ενεργοποιεις το remote desktop (control panel-->system-->remote) ο δικος σου ο λογαριασμος θα μπει αυτοματα.Μην ξεχασεις να πας να βαλεις password στο account σου!!!Αν δεν θες να σε πεταει στο win logon καθε φορα που κανεις reboot (αλλα να μπαινει κατευθειαν στο λογαριασμο σου) πατα στο run "control userpasswords2"
Εκει κανε highlight το λογαριασμο σου και τοτε κανε un-tick εκει που λεει "users must enter a user name and password to use...".
Μετα βαλε ενα pass και πατα οκ.Ειναι τωρα κομπλε.Απλα να αφηνεις το prog της no-ip να τρεχει και να ενημερωνει το dns σου με την ip σου.

@ ADSLgr.com All rights reserved.