PDA

Επιστροφή στο Forum : Siemens Siemens Modem simvata me Alcatel DSLAM???



beez
04-07-03, 14:22
iparxei kaneis pou exei dokimasei kai doulepse? giati kapoios texnikos mou elege oti to ka8e DSLAM exei diaforetikes prodiagrafes opote modem tis siemens den 8a doulepsoun me kentra tis alcatel kai to antistrofo.

mporei na mas diafotisei kapoios?

dsl-guru
04-07-03, 14:40
Απ΄οτι εμαθα έχουν γινει δοκιμες στα εργαστηρια του ΟΤΕ και ολα τα Efficient παιξανε με Alcatel DSLAM εκτος από τα Siemens NT XpressLinkD που επαιξαν μονο με Siemens DSLAM.

chatasos
04-07-03, 17:24
Απ΄οτι εμαθα έχουν γινει δοκιμες στα εργαστηρια του ΟΤΕ και ολα τα Efficient παιξανε με Alcatel DSLAM εκτος από τα Siemens NT XpressLinkD που επαιξαν μονο με Siemens DSLAM.

Σωστός :wink: :wink: :wink:

beez
05-07-03, 13:54
pou re kai i8ela na paro to xpresslink ..lol

exei na protinei kaneis kana allo modem me ethernet connection xoris routing..apo oti fenete to jetspeed 500 exei arketa provlimata

holy
05-07-03, 17:39
diladi i kaliterh agora einai to siemens 5935 opws to blepw egw alla kai gia gaming afou to balleis gia pppoe anagkastika..

beez
07-07-03, 00:31
den exo dei na poulaei to oteshop kanena modem pou na legete 5935..sigoura einai auto?

Wolverine
07-07-03, 01:48
den exo dei na poulaei to oteshop kanena modem pou na legete 5935..sigoura einai auto?

kai bebea to poulaei to plires onoma einai
SIEMENS
ADSL MODEM EFFICIENT SPEEDSTREAM 5935

delto
07-07-03, 09:20
exei na protinei kaneis kana allo modem me ethernet connection xoris routing..apo oti fenete to jetspeed 500 exei arketa provlimata

Alcatel SpeedTouch Home

beez
07-07-03, 12:23
mmm se poia kentra pezoun auta?dld ti ari8mo tilefonou prepei na valeis gia na sta vgalei?

delto
07-07-03, 15:44
alcatel modem sou proteinoun, an h grammh sou peftei se alcatel dslam. a8hna den prepei na exoun egkatasta8ei dslams plhn intracom kai siemens.

se ti tupou dslam peftei h grammh sou to sumpaireneis apo to ti tupou modem sou bgazei to oteshop otan dwseis to thlefwno sou.

bebaia uparxei kai to endexomeno na pareis monos sou o,ti modem 8es kai na riskareis, exeis polles pi8anothtes me alcatel (prosoxh, alla montela paizoun over isdn kai alla over pstn)

CptBill
07-07-03, 19:06
Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω λίστα με τα dslams διαθέσιμα; Κάπου είχε πάρει το μάτι μου μια λίστα με τα dslam που έχει κάθε κέντρο του ΟΤΕ.

beez
07-07-03, 19:20
http://www.speedtouchdsl.com/prodhome.htm

edo einai to site gia ta modems tis alcatel..kammia idea poso to dinei to speedtouch home o POTE?

delto
07-07-03, 20:24
ama pai3eis me to oteshop ligo, 8a bgaleis akrh!

tou edwsa
2310 kai 6 2aria......intracom
2310 kai 6 3aria......intracom
2310 kai 6 4aria......intracom
2310 kai 6 5aria......intracom
2310 kai 6 6aria......alcatel !!! xaxaxa...sataniko

speedtouch usb 172,80
speedtouch home 211,73
speedtouch pro 348,04

beez
07-07-03, 20:49
oraios delto..thanks

Nick2k2
08-07-03, 02:06
ama pai3eis me to oteshop ligo, 8a bgaleis akrh!

tou edwsa
2310 kai 6 2aria......intracom
2310 kai 6 3aria......intracom
2310 kai 6 4aria......intracom
2310 kai 6 5aria......intracom
2310 kai 6 6aria......alcatel !!! xaxaxa...sataniko

speedtouch usb 172,80
speedtouch home 211,73
speedtouch pro 348,04

Και αμα παίξεις λίγο περισσότερο θα βγάλεις

2310 40ΧΧΧΧ.....Δεν υπάρχει διαθεσιμότητα!!!
2310 41ΧΧΧΧ.....Alcatel
2310 42XXXX.....Alcatel(Eυτυχώς είμαι τυχερος :) )
2310 44ΧΧΧΧ.....Intracom
2310 45ΧΧΧΧ.....Intracom
2310 46ΧΧΧΧ.....Intracom
2310 47ΧΧΧΧ.....Intracom
2310 48ΧΧΧΧ.....Intracom
2310 49ΧΧΧΧ.....Δεν υπάρχει διαθεσιμότητα!!!

Περίεργα πράγματα πάντως να δίνουν μόνο σε μια μικρή συνοικία alcatel ενώ σε όλη την υπόλοιπη περιοχή Ιntracom.Για όσους δεν γνωρίζουν τα νούμερα είναι για την περιοχή της Καλαμαριάς.Ευτυχώς πάντως που εγώ είμαι σε Αlcatel γιατί τα Ιntracom δεν τα εμπιστεύομαι καθόλου.

Copyright © Keen Notion Co (2002-2017) Copyright Keen Notion Co.