PDA

Επιστροφή στο Forum : please ψαχνω να βρω .....



erwtokritos
04-07-03, 18:44
ενα fax programm που να ειναι συμβατο με dsl γραμμη.
θα παιξει πανω στην intraconnect αμα εχει καποιο νοημα.
οποιος εχει καμια φαενη ιδεα η ξερει καποιο προγραμα ας με ενημερωσει.


Ευχαριστω

bond
04-07-03, 19:53
ενα fax programm που να ειναι συμβατο με dsl γραμμη.
θα παιξει πανω στην intraconnect αμα εχει καποιο νοημα.
οποιος εχει καμια φαενη ιδεα η ξερει καποιο προγραμα ας με ενημερωσει.
Ευχαριστω

Αυτό που ζητάς δεν γίνεται. Το ADSL δεν έχει καμμία σχέση με fax. Μία λύση είναι να πάρεις κάποιο απλό modem, για να το χρησιμοποίσης είτε με την τηλεφωνία της IC (δεν ξέρω αν σου δίνει αρκετό bandwidth στο VoIP για να στείλεις FAX), είτε με κάποια απλή τηλεφωνική γραμμή.
Η άλλη λύση είναι να χρησιμοποιήσεις κάποιο fax gateway. Υπάρχουν (υπήραν όταν το είχα ψάξει πριν 6 μήνς) αρκετά site στο ιντερνετ, που στέλνουν δωρεάν fax μέσω web ή e-mail. Υπήρχε και ένα που γινόταν hosted από την forthnet. Δεν θυμάμαι ακριβή διεύθυνση. Βάλε στο google fax gateway και θα σου βγάλει αρκετά sites.

st0rmrd
04-07-03, 20:29
αν το DSL σου σου δείνει και τηλέφωνο, δηλαδή με την ίδια γραμμή έχεις και data και voice (κάτι σαν το ISDN, αλλά μην το δέσεις και κόμπο), τότε γίνεται, όπως είπε ο bond, να συνδέσεις ένα modem (νομίζω ότι όλα πια είναι fax/modem, αλλά ψάξ' το πριν αγοράσεις καινούργιο modem), στο τηλέφωνο σου και να στέλνεις με αυτό. Software για να στέλνεις fax μέσω modem βρήσκεις εύκολα, ανάλογα τι modem έχεις (μερικά δίνουν στο cd που έχουν μαζί), και το λειτουργικό που χρησιμοποιείς.

Απλά δες αν πέρνεις και τηλέφωνο από τη γραμμή που έχεις για DSL και τα άλλα είναι το ίδιο αν δεν είχες DSL

(δεν λέω ADSL γιατί νομίζω ότι η IC χρησιμοποιεί ReachDSL ή κάτι τέτοιο, όχι ότι έχει σημασία :p), πάντως το DSLmodem σου δεν είναι ακριβώς modem, οπότε μην περιμένεις να μπορεί να στείλει και fax και άλλα τέτοια που κάνουν τα κλασσικά modem :p

erwtokritos
04-07-03, 20:38
οκ παιδες 10q 4 all...

βασικα η ερωτηση η μαλλον η σκεψη ηταν αν η dsl υποστηριζει και φαξ....
αλλα απο τα λεγομενα ολων αυτο δεν γινεται παρα μονο αν εχεις voice.

voice εχω αλλα η IC κατι επαθε και το εκοψε το voice και πλεον εχουμε μεινει μονο στα data....

σε αναμονη λοιπον οταν φτιαξει το voice....

ευχαριστω παντως για τις διευκρινησεις....


Ε.

Copyright © Keen Notion Co (2002-2017) Copyright Keen Notion Co.