PDA

Επιστροφή στο Forum : πριν βάλω την κάρτα

johnyb98
12-04-21, 15:30
Καλησπέρα.
Ήθελα μία βοήθεια σχετικά με την wind κάρτα €12,00 που θέλω να περάσω στο αριθμό τού κινητού.

Θα αγοράσω την κάρτα. Αλλά πριν δοκιμάσω να την εγκαταστήσω στον αριθμό, το ερώτημα που έχω είναι το εξής:
Έχω να χρησιμοποιήσω τον αριθμό πολύ καιρό. Δεν θυμάμαι ακριβώς. Πρέπει να είναι 6-7 μήνες.
Νομίζω υπάρχει μία διαδικασία:μετά από 6 μήνες που δεν χρησιμοποιείται ο αριθμός, προσωρινά μπλοκάρεται, και για να τον ενεργοποιήσεις ξανά και να περάσεις μία κάρτα, πρέπει να τον ενεργοποιησεις σε ένα κατάστημα wind με €5,00 ή κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω ακριβώς τη διαδικασία.

Χωρίς να πάω σε κατάστημα, και χωρίς να καλέσω wind, υπάρχει κάποια διαδικασία να κάνω μόνος μου για να διαπιστώσω ότι ο αριθμός δεν είναι μπλοκαρισμένος, και να περάσω χωρίς πρόβλημα την κάρτα;

Σας ευχαριστώ!

netblues
13-04-21, 09:08
Αν δεν κανει register στο δικτυο, πρεπει να καλεσεις την εξυπηρετηση πελατων. Δεν υπαρχει αλλος τροπος.
Αν κανει. προχωρας.

johnyb98
13-04-21, 11:38
Τι είναι το register στο δίκτυο και πως το τσεκαρω;

goku
13-04-21, 11:43
Τι είναι το register στο δίκτυο και πως το τσεκαρω;

Το ανοίγεις και βλέπεις αν έχει σήμα.

Σε Wind τώρα δεν ξέρω τι γίνεται, αλλά έχω ένα 2ο νούμερο σε Cosmote που το χρησιμοποιώ πολύ σπάνια, και μια φορά δεν είχε ούτε σήμα. Μπήκα απλώς στην ιστοσελίδα της Cosmote από τον υπολογιστή μου, και έκανα την ανανέωση με χρεωστική κάρτα, και μετά από λίγο επανήλθε. Αυτό σε Cosmote φυσικά, να μην σε πάρω στον λαιμό μου για την Wind.

dslsub
15-03-22, 09:44
Έχω να χρησιμοποιήσω τον αριθμό πολύ καιρό. Δεν θυμάμαι ακριβώς. Πρέπει να είναι 6-7 μήνες.
Νομίζω υπάρχει μία διαδικασία:μετά από 6 μήνες που δεν χρησιμοποιείται ο αριθμός, προσωρινά μπλοκάρεται

Νομίζω η wind δεν μπλοκάρει τις εισερχόμενες κλήσεις, αυτό το κάνει το whatsup του οτέ.
Η wind μια και έξω ακυρώνει το νούμερο στον ένα χρόνο νομίζω από την τελευταία ανανέωση

@ ADSLgr.com All rights reserved.